Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Brawo Sikora

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.01.03, 16:07
    Piąte miejsce w biegu i zero pomyłek w strzelaniu. Mogło być trochę lepiej ,
    słaby był bieg w porównaniu z rywalami ale to i tak wielki sukces .Gratulacje
    Obserwuj wątek
      • Gość: kibic Re: Brawo Sikora IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.03, 16:35
        Gość portalu: funio napisał(a):

> Piąte miejsce w biegu i zero pomyłek w strzelaniu. Mogło być trochę lepiej ,
        > słaby był bieg w porównaniu z rywalami ale to i tak wielki sukces .Gratulacje
        Rzeczywiście duży sukces. Może na MŚ Sikora będzie lepszy do Małysza ?
        W perspektywie medal jest prawdopodobny. Jeszcze raz gratulacje Panie
        Tomku.
        • Gość: www Re: Brawo Sikora IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.01.03, 16:36
          Przyłączam się. Dzisiejszy bieg "masowy" był rewelacyjny. To duzo ciekawsze niż skoki...
          • kubag Re: Brawo Sikora 26.01.03, 20:08
            Najlepszy byl gest zdziwienia, wjezdzajacego na mete Poiree:))) Co do Sikory, to rewelacja, oby tak dalej.
      • Gość: władek Re: Brawo Sikora IP: *.kowiesy.sdi.tpnet.pl 26.01.03, 22:04
        ale to byl bieg, facet w eurosporcie o malo nie ochrypl
        • jennie Re: Brawo Sikora; wzmianka Gazety ;) 26.01.03, 22:35
          :D
          szkoda, ze na ostatnim odcinku p. Sikora stracil, ale mowi sie trudno, a
          strzelanie bylo fantastyczne :DDDD oby tak dalej!
          a widzieliscie, w pt. bodajze (hmm.. albo w sobote :P) w rubryce sportowej
          Gazety byl taki wielki (jak na wiadomosci o biathlonie) artykuł(-lik)! hihi
          moze sie wreszcie cos ruszy?? :)))))
          pozdrowienia
      • m.agnieszka Re: Brawo Sikora 27.01.03, 10:13
        Witam,

widać że wszyscy są pod wrażeniem wczorajszego biegu Sikory - ja również. Od
        dawna Sikora tak nie strzelał, zero pudeł - brawo. Oby tak dalej.
        Wczorajsze zawody oglądałam w Eurosporcie i nawet nasz komentator Tomasz
        Jaroński, stwierdził że Sikora "odrodził sie na nowo", kiedy to ma nowego
        trenera. Stwierdził że już mamy dwóch dobrych zawodników w sportach zimowych,
        ale oczy i tak zawsze zwrócone sa w stronę tego jednego - Małysza, ale on
        żadnych postepów nie robi. A Sikora - odwrotnie.
        Niech wszyscy wreszcie zobaczą, że nie tylko Małyszem można się zachwycać. A
        TVP wiedzie w tym prym. Jak wczoraj zachwycała się nim w wieczornych
        wiadomościach porównując jego skoki i Ahonena itp. Ale cóż nie ma sie czemu
        dziwić, że tylko mówią o skokach, bo przecież do żadnej innej dyscypliny nie
        mają wykupionych praw telewizyjnych (a może sie mylę?).

Musze przyznać, że ostatnio skoki zeszły u mnie na dalszy plan, a prowadzi
        biathlon i myślę że jeszcze długo nie odda prowadzenia.

Pozdrawiam
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka