Gość: gosc IP: *.physio.unr.edu 27.01.03, 11:31 Jestem pod wrazeniem. Po prostu szkoda slow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mki Hermann Maier wygrał supergigant w Kitzbuehel IP: *.knurow.sdi.tpnet.pl 27.01.03, 11:35 No gratulacje !! HERMINATOR wraca go gry :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Hermann Maier wygrał supergigant w Kitzbuehel IP: *.man.lodz.pl / 212.191.200.* 27.01.03, 12:19 Gość ma charakter! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Hermann Maier jest Jordanem stoku IP: *.dyn.optonline.net 27.01.03, 13:08 totalny szok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: platini SZACUNEK IP: 217.153.107.* 27.01.03, 13:15 Nigdy nie jechałem na nartach, ale szacunek dla tego gościa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
pes3dy Re: Hermann Maier wygrał supergigant w Kitzbuehel 27.01.03, 13:46 Szacunek i wiara w sport. To wspaniale, ze ludzi robia takie rzeczy dla sportu. Pomyslec, ze jeszcze niedawno spekulowano o miejscu dla Maiera w reprezentacji paranarciarskej:) Trzymam kciuki za Herminatora na mistrzostwach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd RESPECT!!! IP: *.sgh.waw.pl 27.01.03, 13:57 Tak to jest jak ktos wklada cale serce w to co robi. Moglby sobie juz dac spokoj bo zarobil mnostwo kasy i przeszedlby do historii jako jeden z najlepszych, ale pokazal, ze chodzi tutaj o cos wiecej. Po tym sie poznaje najlepszych sportowcow, ze robia wszystko dla swojej dyscypliny, bo ja kochaja. Zbyt duzo jest teraz sportowcow, ktorzy interesuja sie tylko i wylacznie pieniedzmi i wlasna slawa. Popatrzcie na NBA. Gdzie wsrod nowych 'gwiazd' znajdziecie kogos kto wkladalby tyle serca w gre co np. Jordan w czasie kiedy byl mlody? Kazdy chce zrobic efektowny wsad zeby pokazali go wieczorem w wiadomosciach, ale gdy tylko 'boli paluszek' to nie ryzykuja bo nie podpisze z kontuzja dobrego kontraktu (jak to mialo miejsce w przypadku Duncana dwa lata temu). Trzeba liczyc, ze bedzie wiecej takich sportowcow jak Meier. I niekoniecznie chodzi mi o poziom sportowy, ale o chec do rywalizacji, do walki, do osiagniecia szczytow swoich mozliwosci. Szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azirafal Ha! No i kto by się spodziewał?! IP: 193.0.70.* 27.01.03, 14:12 NIe pamiętam, który to z redaktorów czy dziennikarzy Wyborczej "Gazety Sport" napisał parę miesięcy temu, kiedy nieśmiało przebąkiwano o powrocie Herminatora na stoki, o "wielkiej mistyfikacji i robieniu szumu z niczego, bo po takiej kontuzji on nie ma szans na powrót!" No i proszę, a jednak... Może nie powinno się tak pochopnie pisać podobnych tekstów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAblo NISKIE UKLONY DLA HERMANNA IP: *.proxy.aol.com 27.01.03, 14:21 Dla mnie zwyciestwo Hermanna to absolutny szok.On wygral nie tylko jako sportowiec ,ale przed wszystkim jako czlowiek. Wiara czyni cuda. Klaniam sie nisko Hermann, PAblo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjk Re: Ha! No i kto by się spodziewał?! IP: *.cs.ubc.ca 27.01.03, 19:40 > NIe pamiętam, który to z redaktorów czy dziennikarzy > Wyborczej "Gazety Sport" napisał parę miesięcy temu, kiedy > nieśmiało przebąkiwano o powrocie Herminatora na stoki, > o "wielkiej mistyfikacji i robieniu szumu z niczego, bo po > takiej kontuzji on nie ma szans na powrót!" To nie bylo zdanie redaktora, tylko wypowiedz anonimowego czlonka kadry Austrii. Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał wygrał z samym sobą ! IP: *.spinet.com.pl / 1.1.1.* 27.01.03, 15:16 podziwiam tego człowieka - nie załamał się, był wielki nagle wszystko stracił - nie sądziłem ze kiedykolwiek wroci do takiego poziomu ... wielki szacunek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agar Re: Hermann Maier wygrał supergigant w Kitzbuehel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.03, 16:12 jestem zapaloną fanką narciarstwa alpejskiego i zawsze podziwiałam Herminatora za jego konsekwencję w dążeniu do celu i upór z jakim powracał do zdrowia i sprawności fizycznej po wypadku. Tym bardziej mam satysfakcję, że nie zwątpiłam w jego powrót na trasy zjazdowe. Życzę mu medalu na mistrzostwach świata.Inni powini brać przykład z faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Hermann Maier wygrał supergigant w Kitzbuehel IP: *.chello.pl 27.01.03, 16:59 Hermann jesteś wielki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alp Re: Hermann Maier wygrał supergigant w Kitzbuehel IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.03, 17:08 Brawo! Ależ on ma wiare w siebie.Mam nadzieje ze jak co roku tp pokaze MS W NARCIARSTWIE. JESTEM POD WRAZENIEM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris Re: Hermann Maier wygrał supergigant w Kitzbuehel IP: *.39.203.62.dial.bluewin.ch 27.01.03, 18:01 Wspanialy sukces i super przyklad dla wszystkich ludzi-nie tylko sportowcow.I pomyslec,ze po wypadku tyle psedoentuzjastow nart i sponsorow odwrocilo sie od Hermanna bo wedlug nich "SKONCZYL SIE".Herminator pokazal,ze pasja i zaangazowanie czynia cuda i licza sie wiecej niz pogon za forsa. BRAWO,BRAWO,BRAWO!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kim Dzing Dzong Il Wielki!!! Najlepsza wiadomosc w ten denny poniedzialek IP: *.ima.pl 27.01.03, 18:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Hermann Maier wygrał supergigant w Kitzbuehel IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.03, 19:05 Jest wielki!!!!!!Dla mnie jest bohaterem i myśle,że nie tylko dla mnie!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: Hermann Maier wygrał supergigant w Kitzbuehel IP: *.blueyonder.co.uk 27.01.03, 19:10 chcialem cos na ten temat napisac ale po prostu brak mi slow. Tego co ten facet osiagnal i pokazal swiatu nie da sie chyba opisac slowami. Jest Wielki a moze nawet i Najwiekszy!!! Padam na kolana!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Brak Słów-Herman Jesteś Wielki IP: *.acn.waw.pl 27.01.03, 21:27 Brak Słów-facet pokazał,że jest Wielki jako człowiek i sportowiec,zawsze będę go podziwiał i mam wrażenie,że nie tylko ja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jask Re: Brak Słów-Herman Jesteś Wielki IP: *.netburg.pl 27.01.03, 22:09 niesamowite, niesamowite. Sport jest piekny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tony Szacunek ! No possible !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.03, 22:33 Szacunek ! No possible !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nobo BRAWO!!! Prawdziwy sportowiec IP: *.ne.client2.attbi.com 28.01.03, 02:11 Dla takich warto ogladac sport, mimo ze w dzisiejszych czasach jest on tak bardzo zkomercjalizowany. Odpowiedz Link Zgłoś
westin Re: BRAWO!!! Prawdziwy sportowiec 28.01.03, 10:05 To co zrobił wręcz nie mieści się w głowie. Można chyba pokusić się o nazwanie go najlepszym narciarzem alpejskim w historii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybb Re: BRAWO!!! Prawdziwy sportowiec IP: *.crowley.pl 28.01.03, 17:01 westin napisał: > To co zrobił wręcz nie mieści się w głowie. Można chyba pokusić się o nazwanie > go najlepszym narciarzem alpejskim w historii. mozna by sie pokusic o nazwanie go najlepszym w kategorii duzo szerszej... najlepszy sportowciec w historii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł herman fenomen IP: *.wandy.silesianet.pl 30.01.03, 17:32 to jest fenomenalny gostek, jego kariera od dzieciDstwa nie byBa usBana ró|ami a jesnak na przekór przeciwnosciom i pewnie dziki Bogu jest on najlepszym sportowcem i przykBadem dla kazdego mlodego czlowieka Odpowiedz Link Zgłoś