Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Eriksson: Mogę nie wstawić Beckhama do składu

IP: 62.111.139.* 25.06.06, 15:11
    Hej Wisła gol, lalalalalalalalalalalala...
    Obserwuj wątek
      • Gość: jardar Eriksson: Mogę nie wstawić Beckhama do składu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 15:16
        England,England
      • Gość: adios Re: Eriksson: Mogę nie wstawić Beckhama do składu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 15:38
        Oby allach pokarał za arogancję tych sku...w Alibionu.
      • Gość: elmmon Re: Eriksson: Mogę nie wstawić Beckhama do składu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 16:04
        po tym meczu juz bedziemy miec totalna jasnosc co do slusznosci krytyki janasa, wczoraj szwecja pokazala ze chyba ta krytyka byla nie sluszna zobaczymy jak bedzie dzis
        • Gość: qqq Re: Eriksson: Mogę nie wstawić Beckhama do składu IP: *.w193-251.abo.wanadoo.fr 25.06.06, 16:45
          Mam nadzieje ze Ekwador pokaze tyle co z Polska.
      • prober Irytacja? 25.06.06, 16:52
        > Choć nikt na Wyspach nie ma wątpliwości, że Anglia poradzi sobie
        > z pogromcą Polski, gra kadry na mundialu wzbudza irytację.
        > Piłkarze Erikssona odnieśli mało przekonujące wygrane nad
        > Paragwajem i Trynidadem oraz szczęśliwie zremisowali ze Szwecją.

Panie Michale, tutaj pan przesadził.
        Widziałem wszystkie trzy mecze. W pierwszym meczu z Paragwajem Anglicy wyraźnie
        się oszczędzali. Z umiejętnie broniącym się Trynidadem niejedna klasowa drużyna
        miałaby problemy. Anglicy wygrali (choć pierwszy gol padł po faulu Croucha).
        Anglicy w I połowie meczu ze Szwecją grali znakomicie. W drugiej połowie nieco
        odpuścili, co skończyło się kontrolowanym remisem.

Grali kombinacyjnie, umiejętnie wykorzystując swoje mocne strony (dośrodkowania
        ze skrzydeł, dogrywanie do wysokiego Croucha, groźne stałe fragmenty gry,
        strzały z dystansu).

Czy to nie jest próba naginania rzeczywistości do postawionej tezy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka