Gość: west IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 07:46 Amica Poznań - prawie jak drużyna F. Smuda - prawie jak trener Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JEMOT Re: Stadion Lecha ma być niebiesko-biały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 07:58 ZAZDROŚĆ JEST RZECZĄ LUDZKĄ.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBK Napoje IP: 80.51.245.* 25.07.06, 08:20 Rozumiem wszystko, chcecie uniknąć wnoszenia alkoholu na stadion. Ale jeżeli ktoś wnosi zamkniętą wodę mineralną i otwiera ją przy ochronie, to jakim prawem chcecie zmuszać do kupowania słodkich, gazowanych napojów (tylko takie są dostępne na stadionie). O cenach już nie wspomnę! Teraz przy tych upałach nie wyobrażam sobie nie przynieść wody mineralnej na mecz. Chyba, że chcecie sprawdzić sprawność służby zdrowia. Otwórzcie na stadionie sklep z napojami, gdzie będzie można kupić 1,5 litrowego Żywca niegazowanego w normalnych cenach!!! Albo skoro jesteście tacy dobrzy i tak o nas dbacie, to powinniście zapewnić wodę gratis! Skupcie się na tych, co piją piwo, a nie wodę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wz Re: Napoje IP: 150.254.166.* 25.07.06, 08:30 Popieram. Niech Lech zacznie porządnie grać (nie tak jak z Mołdawianami) a dopiero potem można to próbować dyskontować sprzedając napoje na stadionie w cenie piwa w drogim pubie. A zaczyna się jak zachowując wszelkie proporcje w Realu Madryt, wizerunek i jego sprzedaż ponad wszystko a gra zespołu rzecz drugorzędna. Może trochę przesadzam ale obym się mylił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: Napoje IP: 195.20.110.* 21.08.07, 09:01 Ostatnio ochrona się doczepiła do dwoch małych kartoników (takie ze słomką) soku winogronowego, który miałem dla dziecka. TO JEST CHORE !!! Niby bezpieczeństwo, ale na stadionie już można kupić napoje w butelkach. Czy te butelki już nie stwarzają zagrożenia? Bo mnie się zdaje, że tu chodzi tylko o KASIORE - zeby nie przynosić niczego ze sobą tylko wszystko kupować na stadionie i to w dodatku za dużo wyższe ceny niż normalnie. Jeszcze troche a władze Lecha przegną pałe i będą mieli kibiców przeciw sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans Re: Stadion Lecha ma być niebiesko-biały IP: 195.20.110.* 25.07.06, 08:27 west prawie jak inteligent gdybyś miał kłopot ze zrozumieniem to napisze jasniej west - debil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polkos Re: Stadion Lecha ma być niebiesko-biały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 08:37 hans nie denerwuj się west napisał prawdę. przecież kuchenkorz to naprawdę prawie jak drużyna, a franz prawie jak trener. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBK Re: Stadion Lecha ma być niebiesko-biały IP: 80.51.245.* 25.07.06, 08:28 Zapomniałam wspomnieć jeszcze o tym, jak to niby Kibice Lecha źle się ubierają na mecze. Jakoś d tej pory nie słyszeliśmy o tym, że niby nasz stadion jest "...w kolorach tęczy...". Jakaś nowość. Pytanie: gdzie macie gadżety w postaci koszulek klubowych Pumy?! A może zapomnieliście nam powiedzieć, gdzie można je kupić? Liga się zaczyna, a koszulek jak nie było, tak nie ma. Po co mam kupować jakąś tandetę, która po pierwszym praniu pasować będzie na 2-letnie dziecko. Wolę przyjść w koszulce Lotto. Oj, ciężki jest Wasz początek, zaczynając od meczu z Mołdawianami, kontunuując wątek napojów na stadionie, a kończąc na krytyce Kibiców i braku możliwości zakupu koszulki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Stadion Lecha ma być niebiesko-biały IP: *.icpnet.pl 25.07.06, 09:29 Ten cały śmieszny west to pewno śmierdzący legionista !!! Dostaniesz jeszcze w to cos co jest prawie jak twoja głowa CYCKU !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: west Re: Stadion Lecha ma być niebiesko-biały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 10:52 Byłem kibicem Kolejorza od 1982 roku. Amice Poznań nie zamierzam kibicować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutut taka sytuacje zawdzieczamy zyczliwym mediom IP: *.icpnet.pl 25.07.06, 11:52 i ich zbawiennym artykulom o negocjacjach amicy z Lechem. Brawo dziennikarze. Brawo pan Nawrot. Tak,wiem nie wie pan kto panu zmienil tekst na portalu gazeta.pl. I tak sobie pan zyje i nie wie. I teraz mamy bylych ubekow na stadionie. Dziekujemy dziennikarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: Stadion Lecha ma być niebiesko-biały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 15:31 I krzyz Ci na droge ,chwalisz sie czt zalisz ,mały człowieczku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Stadion Lecha ma być niebiesko-biały IP: *.inter / *.inter-c.pl 25.07.06, 13:29 west- prawie jak debil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddwqd ciszej nad ta kuchenkową trumną o nazwie Amica Poz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 16:55 ciszej nad ta kuchenkową trumną o nazwie Amica Poznań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ale frajerstwo Re: Stadion Lecha ma być niebiesko-biały IP: 81.210.14.* 25.07.06, 16:09 co? ja mam sie ubierać jak mi każą? przymuły!! ubiorę się na żółto i cześć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micz Re: Warta Poznań rulzzz IP: *.budimex.com.pl 26.07.06, 09:01 Warta rulezz YEAH !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: io A PILA IP: 201.102.32.* 25.07.06, 23:34 a co z fan klubem z Pily, nie zarejestrowali sie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pila 100% Lech Re: A PILA IP: *.patmedia.net 21.08.07, 03:05 Wlasnie przeciez legion Pila to jeden z najliczniejszych fan clubow kolejorza i jednym z najstarszych,Pila zawsze byla za Poznaniem a wy pop prostu tak o nas zapominacie?Na drodze do poznania z Pily na kazdym przystanku autobusowym jest napisane legion pila doslownie na kazdym. Odpowiedz Link Zgłoś