Gość: F1 fun IP: *.kofola.pl 07.08.06, 11:40 To juz pewne! Robert w F1. Wiedziałem, że tak się stanie, bo taki talent nie może byc niezauważony, zwłaszcza, że w zespole stary Villeneuve ma już dość. Niech idzie do NASCAR. Viva Kubica!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: D. Re: Villeneuve odchodzi IP: *.devs.futuro.pl 07.08.06, 11:57 Wypada tylko pogratulować i trzymać kciuki żeby się udało. Odpowiedz Link Zgłoś
mageillusionist Gratulacje dla Kubicy 07.08.06, 12:07 Mam nadzieje teraz Polak pokaze swoja klase rowniez na suchej trasie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Kubica Kubica Kubicaaaaa !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 12:00 Kubicooooooooo maniaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.Precz z Małyszem niech żyje Kubica !!! ( nasz nowy idol narodowy ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolka Re: Villeneuve odchodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 12:02 Cieszę sie ogromnie.Trudny wyścig przed Robertem w Turcji.Wymaga dużej kondycji fizycznej i jednak doświadczenia,jest to odwrotny kierunek jazdy.Tor na którym kolosalne znaczenie ma dobry start.Ciężko pózniej jest walczyć bezpośrednio.Ale i to doświadczenie będzie dane Robertowi zdobyć.A przecież o to chodziło. ;))) Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miss.take Re: Villeneuve odchodzi IP: *.nll.se 07.08.06, 12:04 Gość portalu: kolka napisał(a): > Cieszę sie ogromnie.Trudny wyścig przed Robertem w Turcji.Wymaga dużej > kondycji fizycznej i jednak doświadczenia, > jest to odwrotny kierunek jazdy. ? Czy to znaczy, ze tylem jezdza??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolka Re: Villeneuve odchodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 12:10 Nie ;)) Jeżdżą w kierunku odwrotnym do ruchu wskazówek zegara. A takich torów w GP F1 jest bodajże 2 lub 3. To trudne dla wszystkich kierowców.Taki pewien dyskomfort. Tyłem to jeżdża po deszczu. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Villeneuve odchodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 12:16 Prosto i treściwie : YUUUPIIIIIIIIIIIIII :):):) Odpowiedz Link Zgłoś