Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Villeneuve odchodzi

IP: *.kofola.pl 07.08.06, 11:40
    To juz pewne! Robert w F1. Wiedziałem, że tak się stanie, bo taki talent nie
    może byc niezauważony, zwłaszcza, że w zespole stary Villeneuve ma już dość.
    Niech idzie do NASCAR. Viva Kubica!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: D. Re: Villeneuve odchodzi IP: *.devs.futuro.pl 07.08.06, 11:57
        Wypada tylko pogratulować i trzymać kciuki żeby się udało.
        • mageillusionist Gratulacje dla Kubicy 07.08.06, 12:07
          Mam nadzieje teraz Polak pokaze swoja klase rowniez na suchej trasie :P
      • Gość: marian Kubica Kubica Kubicaaaaa !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 12:00
        Kubicooooooooo maniaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.Precz z Małyszem
        niech żyje Kubica !!! ( nasz nowy idol narodowy )
      • Gość: kolka Re: Villeneuve odchodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 12:02
        Cieszę sie ogromnie.Trudny wyścig przed Robertem w Turcji.Wymaga dużej kondycji
        fizycznej i jednak doświadczenia,jest to odwrotny kierunek jazdy.Tor na którym
        kolosalne znaczenie ma dobry start.Ciężko pózniej jest walczyć bezpośrednio.Ale
        i to doświadczenie będzie dane Robertowi zdobyć.A przecież o to chodziło. ;)))
        Powodzenia.
        • Gość: miss.take Re: Villeneuve odchodzi IP: *.nll.se 07.08.06, 12:04
          Gość portalu: kolka napisał(a):

> Cieszę sie ogromnie.Trudny wyścig przed Robertem w Turcji.Wymaga dużej
          > kondycji fizycznej i jednak doświadczenia,
          > jest to odwrotny kierunek jazdy.

?
          Czy to znaczy, ze tylem jezdza???
          • Gość: kolka Re: Villeneuve odchodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 12:10
            Nie ;)) Jeżdżą w kierunku odwrotnym do ruchu wskazówek zegara. A takich torów w
            GP F1 jest bodajże 2 lub 3. To trudne dla wszystkich kierowców.Taki pewien
            dyskomfort. Tyłem to jeżdża po deszczu. ;))
            • Gość: Piotrek Re: Villeneuve odchodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 12:16
              Prosto i treściwie : YUUUPIIIIIIIIIIIIII :):):)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka