Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Cztery piloty dla kibica

IP: *.rabka.sdi.tpnet.pl 14.08.06, 21:58
    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    Obserwuj wątek
      • Gość: magic Cztery piloty dla kibica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 22:05
        a na co tyle kanałów, a jeszcze ma wejsc TVP Sport to pewnie będzie wyglądało tak.
        Polsat Sport: w weekendy liga szkocka, 2 angielska,
        żużlel.Poniedziałek-Piątek: powtórki + popularne w polsce dyscypliny jak golf
        ITI: wtorek/Sroda mecz LM, inne dni gala boksu z Chickago i sztandarowy
        produkt ITI czyli telegry.
        TVP SPORT: L.atletyka,powtórki z mistrzostw w pływaniu , jeździectwo
        transmisje z "na rynek Marsz"
        Canal + najlepsza pferta l.polska,mangielska , włoska hiszp i franc
        Rumunii: Bundesliga cały tydzień powtórki z przerwami na transmisje z
        rumuńskiej ligi
        WNIOSEK:poza C+ wszystkie stacje bedą bazować na jednym, dwóch produktach a
        reszte czasu bedą zapychać byle czym.
        • Gość: ceadmyrkivid Re: Cztery piloty dla kibica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.06, 22:38
          a moim zdaniem:
          a na co tyle kanałów, a jeszcze ma wejsc TVP Sport to pewnie będzie wyglądało tak.
          Polsat Sport + Exstra + TV 4 + Polsat: w weekendy liga szkocka,holenderska,
          programy klubowe typu FC Chealse TV, Barcelona TV, 2 angielska,
          żużlel, golf , Mistrzostwa; Grand Pri w Siatkówce Kobiet... Formuła 1, Puchar
          Polski, Liga Polska Siatkarzy,
          ITI: wtorek/Sroda mecz LM, inne dni gala boksu z Chickago i sztandarowy
          produkt ITI czyli telegry.
          TVP SPORT: L.atletyka,powtórki z mistrzostw w pływaniu , jeździectwo
          transmisje z "na rynek Marsz", Mistrzostwa w Siatkówce Mężczyzn, Druga liga
          Polski, Hokej
          Canal + , l.polska,mangielska , włoska hiszp i franc, NBA, WBA - nie wiem
          jeszcze co bo jak dla mnie za drogo jak się chce mieć wszystkie kanały sportowe...
          Węgierska Stacja: Bundesliga cały tydzień powtórki z przerwami na transmisje z
          rumuńskiej ligi... - mysle że ta stacja nie bedzie miała duzego pobytu zewzględu
          na zasięg... i jak za sam program 50 zł - to gruba przesada, musieli by mieć
          jeszcze Lige Polską w Hokeja, - wydaje się że kanał szybko pójdzie na jaki układ
          z Polsatem który przegrał walke o bundeslige

WNIOSEK: Najlepiej wyjsc na podwórko i samemu grac w pilke, czy boksowac sie na
          ulicy, taniej wyjdzie:)
          • Gość: 4krzych1 a kto wyda 215 zł/mies na tych nygusów... IP: *.aster.pl 15.08.06, 01:02
            • Gość: Ja Re: a kto wyda 215 zł/mies na tych nygusów... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.06, 07:11
              Ja
              • Gość: qaz niech sie wala na ryj stacje sportowe... IP: *.gl.digi.pl 15.08.06, 12:40
                padaka na maxa. juz zygam powtorkami MŚ w polsacie sport i pol.sport. extra...
                jesli juz mialbym na cos dac kase to tylko na canal + bo maja dobre ligi oraz
                nba
                • radiradi1 C+ też padaka 15.08.06, 21:29
                  w weekend transmitują po 2 mecze piłki z każdej z lig zagranicznych (Anglia,
                  Hiszpania, Francja, Włochy) + nasze lokalne dziadostwo.

Do tego 2 mecze NBA na tydzień, a w ciagu tygodnia same powtórki.
                  Do tego C+ Sport 2, gdzie czasami leci równolegle jakiś ciekawszy mecz jest
                  tylko w Cyfrze.

Ogólnie mam nadzieję, że wszystkie pseudosportowe programy szybko upadną i za 3
                  coś się wyprostuje.
                  • Gość: mk Re: C+ też padaka IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.06, 08:32
                    a pamiętacie taki kanał jak Wizja Sport?
                    Mieli prawa nawet do meczów reprezentacji Polski w piłce nożnej na żywo, a
                    jakoś furory nie zrobili, bo zamiast wykupić abonament ludzie chodzili do knajp
                    oglądać.
        • Gość: Kosma Re: Cztery piloty dla kibica IP: *.ztpnet.pl 15.08.06, 06:18
          Gdyby chodziło tylko o piłkę nożną to szkoda pieniędzy. A tak naprawdę dobry i
          różnorodny sport można obejrzeć tylko w Eurosporcie.
      • Gość: Macu Re: Cztery piloty dla kibica IP: *.aster.pl 14.08.06, 22:46
        Żałuje jedynie, że LM jest wykupione przez TVN. Poziom komentarzy w magazynie
        ligowym TVN jest niższy niż roczne opady na Saharze. Na sczęscie Canal + i
        Polsat Sport mam.

Zresztą: www.soccer-live.tv.pl/
      • leszek.zory Re: Cztery piloty dla kibica 14.08.06, 22:53
        taką ofertę to polsat może sobie wsadzić w dupę... dobrze, że umowa z nim kończy
        mi się w przyszłym miesiącu. iti niech da sobie spokój bo nikt nie będzie płacił
        50 zlotych na miesiąc za oglądanie kubicy co dwa tygodnie /choć to i tak jeszcze
        nie jest pewne/ i dwa razy w tygodniu ligi mistrzów. sportklub powinien podejść
        do sprawy bardziej profesjonalnie, bo sygnał z rumunii i komentarz z węgier to
        żenada... tyle...
      • Gość: To ja Re: Cztery piloty dla kibica IP: *.c157.petrotel.pl 14.08.06, 23:02
        Wystarczy komp, kabelek, odp dekoder i wiadomo o so chozii
        • Gość: Pablo Re: Cztery piloty dla kibica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 23:41
          czesc, wiem ze jest takie cos, ze kupuje sie karte, antene i na kompie mozna
          ogladac 3000 programow. Ktos sie na tym zna? moj mail gallas2@o2.pl :D Niech
          ktos tu napisze albo na maila. Z gory wielkie dzieki.
      • Gość: en 3 anteny?? IP: *.gemini.net.pl 14.08.06, 23:42
        moze balkon tepego redaktorka bedzie tak wygladal (a moze juz wyglada?), bo na
        pewno nikt rozsadny takich bzdur by nie wypisywal...
        • Gość: grgr 1 antena, czy nikt nie sprawdzil tych bzdur? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.06, 08:46
          Zeby odbierac programy z roznych platform satelitarnych nie potrzeba kupowac
          dodatkowych anten. Gdzie oni znajduja tych lze-dziennikarzy.

grgr
      • Gość: ja Re: Cztery piloty dla kibica IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 15.08.06, 00:25
        az dziw ze pan redaktor nie wspomnial o najwazniejszym - potrzeba 4 telewizorow
        aby to wszystko na raz ogladac.
      • Gość: gośc Jakie TRZY ANTENY ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 00:26
        NIE RóBCIE LUDZIOM WODY Z MóZGU !!!
        Zakładając, że paczka TVN będzie z Hot Birda, WYSTARCZY JEDNA ANTENA I DWIE
        PRZELOTKI, chyba że ktoś będzie chciał ogląda wszystko naraz, ale wtedy potrzeba
        również trzech telewizorów.
        • Gość: elefant redaktorku, praktykancie, na hot-birda wystarczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 01:19
          jedna antena; redaktorku, stażysto, w najgorszym wypadku można zrobić zeza na
          Astrę; redaktorzyno, amerykański DishNetwork ma 90 kanałów sportowych i nikt się
          nie podnieca...
      • Gość: anglo Jaki rekord?? Czy autor artykułu zna PremiereWorld IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 01:08
        Sky Digital, D+?? Jedna paczka europejska ma kilkanaście autorskich kanałów
        sportowych, a z kanałami pozapakietowymi można doliczyć się KILKADZIESIąT
        kanałów sportowych. Polska jest pod każdym wzgledem do tyłu, nie ma żadnego
        rekordu...
      • Gość: stereo Re: Cztery piloty dla kibica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 08:46
        wszystko może być za friko jak się jest złodziejem
      • Gość: mark Re: Cztery piloty dla kibica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 09:07
        Zurawski i Rasiak na Polsacie sport.Tylko trzy piloty.
        • Gość: mikk Re: Cztery piloty dla kibica IP: *.aster.pl 15.08.06, 11:58
          Zurawski w LM = TVN/ITI -> 1 pilot
          Zurawski + Rasiak = polszmatSPORT -> 2 pilot
          czyli jednak 4 piloty, no chyba, ze beda pokazywac LM na TVN Meteo lub TVN Turbo, bo ze startem platformy ITI nie zdarzy na poczatek LM...
      • Gość: zuodziey wszystko za darmo oglądam w necie IP: 213.199.198.* 15.08.06, 09:29
        polecam zakręcić się w stronach o streamingu jeśli chcecie oglądać wszystkie
        ligi świata za friko (fakt, z komentarzem po chińsku ale wg. mnie to i tak
        lepsze od Borka z Kołtoniem)
        • Gość: 1 Re: wszystko za darmo oglądam w necie IP: *.pronet.lublin.pl 15.08.06, 10:41
          potwierdzam :) programik nazywa sie PPLive TV. ogladalem na nim mecze
          premiership i mundial. dzieki chinskiemu komentarzowi ( tylko chinczyk potrafi
          sie tak smiac z grobowej miny janasa ) nawet mecz z Panstwem Ktorego Nie Ma
          (ekfador) dalo sie ogladac. trzeba sie tylko przyzwyczaic :D a stacja z
          transmisjami nazywa sie sxtvs_sports . POLECAM!!
      • wraczek Piłka umrze śmiercią naturalną. 15.08.06, 09:34
        Zabije ją pazerność. Tak jak wszystko.
        • Gość: gg Re: Piłka umrze śmiercią naturalną. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 10:34
          zabije ją zbyt mała liczba goli (o ile nie zmienią się przepisy).
      • Gość: emix Re: Cztery piloty dla kibica IP: 82.139.29.* 15.08.06, 10:15
        Jak sie kradnie to tez sie ma wszystko za friko, nie?
      • mrrek a ja se kupie natańszą piłkę za parę złotych 15.08.06, 10:57
        położę na półce i puszczę se muzyczkę (ale nie jakieś gó..ane techno, hop-hopa,
        czy inne disco polo) i będę oglądał za friko. A kibole niech się podniecają tymi
        galdiatorami na boisku. I niech płacą, za igrzyska trzeba płacić. To nie Rzym!
      • Gość: - A kto chce oglądać Rasiaka ???????????? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.08.06, 11:24
      • Gość: zb Re: Cztery piloty dla kibica IP: *.dmz.infor.pl / 195.205.179.* 15.08.06, 11:57
        To nie koniec. Canal + Sportowy, za który płaci się dodatkowo w kablówce nie
        daje możliwości oglądania nie tylko wszystkich spotkań zagranicznych (np.
        najciekawszych w lidze hiszpańskiej), ale ostatnio także Orange Ekstraklasy
        (mecz Legia GKS Bełchatów). To jest złodziejstwo, bo właściciele Canal +
        Sportowego nie potrafią okiełznać swojej pazerności (a nikt się tym nie
        interesuje), mają gdzieś starych klientów, od których kasę biorą od dawna i
        rodzynki rpzenoszą do nowego kanału. Czy ktoś nad tym zapanuje? Może zamiast
        politykę krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zajmie się tym złodziejstwem, albo
        UOKiK?
        • Gość: mikk Re: Cztery piloty dla kibica IP: *.aster.pl 15.08.06, 12:23
          tez mi sie nie podobaja transmisje w Canal+Sport2, ale jezeli juz cos leci na zywo w Canal+Sport, to co maja innego zrobic... mozesz kupic cyfre+ i bedziesz mial canal+sport2, ja nie mam mozliwosci zamontowania anteny, wiec jestem skazany na kabel... dla Ciebie ciekawszy byl mecz Legia-GKS BOT, a dla kogos innego Kolporter-Lech, to nie to samo co na zywo, ale zawsze mozesz obejrzec powtorke w KK, mecze ligi hiszpanskiej tez powtarzaja w Canal+Sport...
      • Gość: det [...] IP: *.chello.pl 15.08.06, 23:43
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: mariuszekc Re: Co to to jest "Boainga" ??? IP: *.giganet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.06, 12:25
      • Gość: shady Wystarczy JEDEN pilot - technika stwarza takie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 09:59
        mozliwości i są przecież piloty uniwersalne mogące zastępować co najmniej
        kilkaset najpopularniejszych modeli pilotów, a oprócz tego są piloty "uczące
        się" mogące zastąpić dowolnego pilota. Sam taki posiadam, bo szlag mnie trafiał
        jak do włączenia TVN musiałem używać trzech pilotów (tlewizor, video - bo
        odbieram TVN przez video właśnie, no i wzmacniach kina domowego, przez który
        idzie dźwięk). Do tego potrzebny był jeszcze czwarty pilot do obsługi DVD. Dla
        zainteresowanych - pilot marki "Oskar", choć są też inne.
      • Gość: raff Przecież Żurawski nie gra w LM :D IP: *.mtm-info.pl 26.09.06, 10:29
        :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka