Gość: ted IP: *.rabka.sdi.tpnet.pl 14.08.06, 21:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magic Cztery piloty dla kibica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 22:05 a na co tyle kanałów, a jeszcze ma wejsc TVP Sport to pewnie będzie wyglądało tak. Polsat Sport: w weekendy liga szkocka, 2 angielska, żużlel.Poniedziałek-Piątek: powtórki + popularne w polsce dyscypliny jak golf ITI: wtorek/Sroda mecz LM, inne dni gala boksu z Chickago i sztandarowy produkt ITI czyli telegry. TVP SPORT: L.atletyka,powtórki z mistrzostw w pływaniu , jeździectwo transmisje z "na rynek Marsz" Canal + najlepsza pferta l.polska,mangielska , włoska hiszp i franc Rumunii: Bundesliga cały tydzień powtórki z przerwami na transmisje z rumuńskiej ligi WNIOSEK:poza C+ wszystkie stacje bedą bazować na jednym, dwóch produktach a reszte czasu bedą zapychać byle czym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceadmyrkivid Re: Cztery piloty dla kibica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.06, 22:38 a moim zdaniem: a na co tyle kanałów, a jeszcze ma wejsc TVP Sport to pewnie będzie wyglądało tak. Polsat Sport + Exstra + TV 4 + Polsat: w weekendy liga szkocka,holenderska, programy klubowe typu FC Chealse TV, Barcelona TV, 2 angielska, żużlel, golf , Mistrzostwa; Grand Pri w Siatkówce Kobiet... Formuła 1, Puchar Polski, Liga Polska Siatkarzy, ITI: wtorek/Sroda mecz LM, inne dni gala boksu z Chickago i sztandarowy produkt ITI czyli telegry. TVP SPORT: L.atletyka,powtórki z mistrzostw w pływaniu , jeździectwo transmisje z "na rynek Marsz", Mistrzostwa w Siatkówce Mężczyzn, Druga liga Polski, Hokej Canal + , l.polska,mangielska , włoska hiszp i franc, NBA, WBA - nie wiem jeszcze co bo jak dla mnie za drogo jak się chce mieć wszystkie kanały sportowe... Węgierska Stacja: Bundesliga cały tydzień powtórki z przerwami na transmisje z rumuńskiej ligi... - mysle że ta stacja nie bedzie miała duzego pobytu zewzględu na zasięg... i jak za sam program 50 zł - to gruba przesada, musieli by mieć jeszcze Lige Polską w Hokeja, - wydaje się że kanał szybko pójdzie na jaki układ z Polsatem który przegrał walke o bundeslige WNIOSEK: Najlepiej wyjsc na podwórko i samemu grac w pilke, czy boksowac sie na ulicy, taniej wyjdzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4krzych1 a kto wyda 215 zł/mies na tych nygusów... IP: *.aster.pl 15.08.06, 01:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: a kto wyda 215 zł/mies na tych nygusów... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.06, 07:11 Ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaz niech sie wala na ryj stacje sportowe... IP: *.gl.digi.pl 15.08.06, 12:40 padaka na maxa. juz zygam powtorkami MŚ w polsacie sport i pol.sport. extra... jesli juz mialbym na cos dac kase to tylko na canal + bo maja dobre ligi oraz nba Odpowiedz Link Zgłoś
radiradi1 C+ też padaka 15.08.06, 21:29 w weekend transmitują po 2 mecze piłki z każdej z lig zagranicznych (Anglia, Hiszpania, Francja, Włochy) + nasze lokalne dziadostwo. Do tego 2 mecze NBA na tydzień, a w ciagu tygodnia same powtórki. Do tego C+ Sport 2, gdzie czasami leci równolegle jakiś ciekawszy mecz jest tylko w Cyfrze. Ogólnie mam nadzieję, że wszystkie pseudosportowe programy szybko upadną i za 3 coś się wyprostuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: C+ też padaka IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.06, 08:32 a pamiętacie taki kanał jak Wizja Sport? Mieli prawa nawet do meczów reprezentacji Polski w piłce nożnej na żywo, a jakoś furory nie zrobili, bo zamiast wykupić abonament ludzie chodzili do knajp oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosma Re: Cztery piloty dla kibica IP: *.ztpnet.pl 15.08.06, 06:18 Gdyby chodziło tylko o piłkę nożną to szkoda pieniędzy. A tak naprawdę dobry i różnorodny sport można obejrzeć tylko w Eurosporcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macu Re: Cztery piloty dla kibica IP: *.aster.pl 14.08.06, 22:46 Żałuje jedynie, że LM jest wykupione przez TVN. Poziom komentarzy w magazynie ligowym TVN jest niższy niż roczne opady na Saharze. Na sczęscie Canal + i Polsat Sport mam. Zresztą: www.soccer-live.tv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.zory Re: Cztery piloty dla kibica 14.08.06, 22:53 taką ofertę to polsat może sobie wsadzić w dupę... dobrze, że umowa z nim kończy mi się w przyszłym miesiącu. iti niech da sobie spokój bo nikt nie będzie płacił 50 zlotych na miesiąc za oglądanie kubicy co dwa tygodnie /choć to i tak jeszcze nie jest pewne/ i dwa razy w tygodniu ligi mistrzów. sportklub powinien podejść do sprawy bardziej profesjonalnie, bo sygnał z rumunii i komentarz z węgier to żenada... tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: To ja Re: Cztery piloty dla kibica IP: *.c157.petrotel.pl 14.08.06, 23:02 Wystarczy komp, kabelek, odp dekoder i wiadomo o so chozii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Cztery piloty dla kibica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 23:41 czesc, wiem ze jest takie cos, ze kupuje sie karte, antene i na kompie mozna ogladac 3000 programow. Ktos sie na tym zna? moj mail gallas2@o2.pl :D Niech ktos tu napisze albo na maila. Z gory wielkie dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: en 3 anteny?? IP: *.gemini.net.pl 14.08.06, 23:42 moze balkon tepego redaktorka bedzie tak wygladal (a moze juz wyglada?), bo na pewno nikt rozsadny takich bzdur by nie wypisywal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grgr 1 antena, czy nikt nie sprawdzil tych bzdur? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.06, 08:46 Zeby odbierac programy z roznych platform satelitarnych nie potrzeba kupowac dodatkowych anten. Gdzie oni znajduja tych lze-dziennikarzy. grgr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Cztery piloty dla kibica IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 15.08.06, 00:25 az dziw ze pan redaktor nie wspomnial o najwazniejszym - potrzeba 4 telewizorow aby to wszystko na raz ogladac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Jakie TRZY ANTENY ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 00:26 NIE RóBCIE LUDZIOM WODY Z MóZGU !!! Zakładając, że paczka TVN będzie z Hot Birda, WYSTARCZY JEDNA ANTENA I DWIE PRZELOTKI, chyba że ktoś będzie chciał ogląda wszystko naraz, ale wtedy potrzeba również trzech telewizorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elefant redaktorku, praktykancie, na hot-birda wystarczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 01:19 jedna antena; redaktorku, stażysto, w najgorszym wypadku można zrobić zeza na Astrę; redaktorzyno, amerykański DishNetwork ma 90 kanałów sportowych i nikt się nie podnieca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anglo Jaki rekord?? Czy autor artykułu zna PremiereWorld IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 01:08 Sky Digital, D+?? Jedna paczka europejska ma kilkanaście autorskich kanałów sportowych, a z kanałami pozapakietowymi można doliczyć się KILKADZIESIąT kanałów sportowych. Polska jest pod każdym wzgledem do tyłu, nie ma żadnego rekordu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stereo Re: Cztery piloty dla kibica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 08:46 wszystko może być za friko jak się jest złodziejem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark Re: Cztery piloty dla kibica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 09:07 Zurawski i Rasiak na Polsacie sport.Tylko trzy piloty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikk Re: Cztery piloty dla kibica IP: *.aster.pl 15.08.06, 11:58 Zurawski w LM = TVN/ITI -> 1 pilot Zurawski + Rasiak = polszmatSPORT -> 2 pilot czyli jednak 4 piloty, no chyba, ze beda pokazywac LM na TVN Meteo lub TVN Turbo, bo ze startem platformy ITI nie zdarzy na poczatek LM... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuodziey wszystko za darmo oglądam w necie IP: 213.199.198.* 15.08.06, 09:29 polecam zakręcić się w stronach o streamingu jeśli chcecie oglądać wszystkie ligi świata za friko (fakt, z komentarzem po chińsku ale wg. mnie to i tak lepsze od Borka z Kołtoniem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: wszystko za darmo oglądam w necie IP: *.pronet.lublin.pl 15.08.06, 10:41 potwierdzam :) programik nazywa sie PPLive TV. ogladalem na nim mecze premiership i mundial. dzieki chinskiemu komentarzowi ( tylko chinczyk potrafi sie tak smiac z grobowej miny janasa ) nawet mecz z Panstwem Ktorego Nie Ma (ekfador) dalo sie ogladac. trzeba sie tylko przyzwyczaic :D a stacja z transmisjami nazywa sie sxtvs_sports . POLECAM!! Odpowiedz Link Zgłoś
wraczek Piłka umrze śmiercią naturalną. 15.08.06, 09:34 Zabije ją pazerność. Tak jak wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Piłka umrze śmiercią naturalną. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 10:34 zabije ją zbyt mała liczba goli (o ile nie zmienią się przepisy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emix Re: Cztery piloty dla kibica IP: 82.139.29.* 15.08.06, 10:15 Jak sie kradnie to tez sie ma wszystko za friko, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
mrrek a ja se kupie natańszą piłkę za parę złotych 15.08.06, 10:57 położę na półce i puszczę se muzyczkę (ale nie jakieś gó..ane techno, hop-hopa, czy inne disco polo) i będę oglądał za friko. A kibole niech się podniecają tymi galdiatorami na boisku. I niech płacą, za igrzyska trzeba płacić. To nie Rzym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - A kto chce oglądać Rasiaka ???????????? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.08.06, 11:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zb Re: Cztery piloty dla kibica IP: *.dmz.infor.pl / 195.205.179.* 15.08.06, 11:57 To nie koniec. Canal + Sportowy, za który płaci się dodatkowo w kablówce nie daje możliwości oglądania nie tylko wszystkich spotkań zagranicznych (np. najciekawszych w lidze hiszpańskiej), ale ostatnio także Orange Ekstraklasy (mecz Legia GKS Bełchatów). To jest złodziejstwo, bo właściciele Canal + Sportowego nie potrafią okiełznać swojej pazerności (a nikt się tym nie interesuje), mają gdzieś starych klientów, od których kasę biorą od dawna i rodzynki rpzenoszą do nowego kanału. Czy ktoś nad tym zapanuje? Może zamiast politykę krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zajmie się tym złodziejstwem, albo UOKiK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikk Re: Cztery piloty dla kibica IP: *.aster.pl 15.08.06, 12:23 tez mi sie nie podobaja transmisje w Canal+Sport2, ale jezeli juz cos leci na zywo w Canal+Sport, to co maja innego zrobic... mozesz kupic cyfre+ i bedziesz mial canal+sport2, ja nie mam mozliwosci zamontowania anteny, wiec jestem skazany na kabel... dla Ciebie ciekawszy byl mecz Legia-GKS BOT, a dla kogos innego Kolporter-Lech, to nie to samo co na zywo, ale zawsze mozesz obejrzec powtorke w KK, mecze ligi hiszpanskiej tez powtarzaja w Canal+Sport... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: det [...] IP: *.chello.pl 15.08.06, 23:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariuszekc Re: Co to to jest "Boainga" ??? IP: *.giganet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.06, 12:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shady Wystarczy JEDEN pilot - technika stwarza takie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 09:59 mozliwości i są przecież piloty uniwersalne mogące zastępować co najmniej kilkaset najpopularniejszych modeli pilotów, a oprócz tego są piloty "uczące się" mogące zastąpić dowolnego pilota. Sam taki posiadam, bo szlag mnie trafiał jak do włączenia TVN musiałem używać trzech pilotów (tlewizor, video - bo odbieram TVN przez video właśnie, no i wzmacniach kina domowego, przez który idzie dźwięk). Do tego potrzebny był jeszcze czwarty pilot do obsługi DVD. Dla zainteresowanych - pilot marki "Oskar", choć są też inne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raff Przecież Żurawski nie gra w LM :D IP: *.mtm-info.pl 26.09.06, 10:29 :D Odpowiedz Link Zgłoś