Gość: Panu dziękujemy. IP: *.solidex.com.pl / *.solidex.com.pl 17.08.06, 12:41 Widać musiał się chłop wypłakać.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dżony Bardzo Mały Winowlew IP: *.solidex.com.pl / *.solidex.com.pl 17.08.06, 12:42 Widać musiał się chłop wypłakać.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neolit Wilnef IP: *.alcatel.fr 17.08.06, 12:48 O Tobie wszyscy juz zapomnieli buraku. Wielki mistrz kierownicy sie znalazl. Na Playstation co najwyzej. Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Co do tego, ze Schumacher stosujem brudne 17.08.06, 18:23 sztuczki i jest niehonorowym cwaniakiem bez wahania klamiacym, nie ma najmniejszych watpliowosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jwojnar Fakt, pucharu za Fair Play to on nie dostanie, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 18:08 ale i tak niesamowity z niego kierowca i przejdzie do historii sportów motorowych. Jacques Villeneuve też ma tam swoje miejsce: był mistrzem i w CART i w F1 i aż przykro patrzeć, jak z mistrza staje się balastem dla zespołu. Niestety, brak wyników przez kilka sezonów zjada reputację, jak rdza Forda Mondeo. Odpowiedz Link Zgłoś
duzapizzanawynos Dupek, podobnie sie Dudek wypłakiwał w Polsacie 17.08.06, 17:01 I co, wzieli go do druzyny i znowu bramki puszcza, pewnie przez Haline z gazowni. Odpowiedz Link Zgłoś
madmalina ? Villneuve: BMW mnie potrzebuje 17.08.06, 12:54 A podobno przeciązenia podczas wyscigu F1 nie mają wpływu na psychikę. Tymczasem okazuje się na przykładzie tego pana ze maja. O Shumim zapomną?? Może być ale na 100% za rok czy dwa nikt nie bedzie pamiętał o "wielkim" panu kierowcy Villeuve - który nigdy nie dogonił swojego własnego ojca( pod wzgledem umiejetnosci) Odpowiedz Link Zgłoś
logis_on_line Re: ? Villneuve: BMW mnie potrzebuje 17.08.06, 13:19 Villneuve ma rację co do oceny Szumiego. Po spowodowaniu kolizji w podobnych okolicznościach z Hillem przestałem uważać go za wielkiego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatality Re: ? Villneuve: BMW mnie potrzebuje IP: *.e-wro.net.pl 17.08.06, 13:25 z czym ,do czego Villneuve.. LOL Odpowiedz Link Zgłoś
logis_on_line Re: ? Villneuve: BMW mnie potrzebuje 17.08.06, 19:46 Gość portalu: fatality napisał(a): > z czym ,do czego Villneuve.. LOL możesz jaśniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rag Re: Villneuve: BMW mnie potrzebuje IP: *.devs.futuro.pl 17.08.06, 13:35 ale akurat wypowiedź na temat szkopka w 100% prawdziwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Villneuve: BMW mnie potrzebuje IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 17.08.06, 13:36 "Poza tym nie jest wielkim człowiekiem, tylko cwaniakiem, który stosował brudne sztuczki". - podpisuje sie wszystkimi konczynami. do dzis zaluje ze fia nie pozbawila go pierwszego tytulu, ktory zdobyl uderzajac swoim wrakiem bolid damona hilla. ech, gdyby hill wyprzedzal z innej strony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manhu Re: Villneuve: BMW mnie potrzebuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 14:31 Cieszę się, że tak zrobił, to jest świetna taktyka i to cenię. Notomiast nie cenię żałosnych umiejętności Hilla, który wygrał tylko dzięki bryce która (obu kierowców!!!) miażdżyła inne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majrix Re: Villneuve: BMW mnie potrzebuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.06, 15:24 Dokładnie, w pełni się z Tobą zgadzam, Hill był wielkiom cieniasem, któy NIE POWINIEN W OGÓLE DOPUŚCIĆ DO TAKIEJ KRAKSY JAKĄ MIAŁ Z SCHUMACHEREM. Przy takiej dysproporcji w jakości samochodów wtedy powinien był odjechać na wiele sekund i nie mieć takich zmartwień. Albo wyprzedzać z głową. W tamtych czasach akurat kibicowałem Hillowi (a może bardziej Williamsowi), Schumachera nie lubiłem więc piszę obiektywnie. A pamiętajmy jeszcze o jednym. Że Hill nie miałby żadnej szansy na tytuł przed GP Australii, gdyby Schumacher nie dostał za karę (nie pamiętam za co) zakazu startów w trzech wyścigach w połowie sezonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Villneuve: BMW mnie potrzebuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 17:42 nie 3 tylko 2 a kare dostal absolutnie sluszna za wyprzedzanie na worm up lap. A pamietasz wyscig i jazde Hilla w hungaroring w 1997? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majrix Re: Villneuve: BMW mnie potrzebuje IP: *.bsk.vectranet.pl / 194.246.108.* 17.08.06, 22:48 a przypomnisz mi coś poza tym sławnym Hungaroring Hilla? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komentator Re: Villneuve: BMW mnie potrzebuje IP: *.chello.pl 18.08.06, 12:08 To ja przypomne... za ignorowanie czarnej flagi. Schumecher zostal zdyskwalifikowany, pokazano mu czarna flage, a tej ja olal. Skoro masz taka slaba pamiec to przypomne, ze innym razem nie chcial zjechac na odbycie 10s penalty, zjechal dopiero na ostatnim okrazeniu, linie mety przekroczyl w pit line. Jak jeszcze jezdzil w Benettonie, dzieki pomyslowi zdjecia zabezpieczenia z wlewu paliwa (skracalo to czas postoju) o malo do nie splonal Herbert. Ostatnie wyczyny podaczas walki z de la Rosa pokazuja, ze mimo uplywu lat niczego sie nie nauczyl i ciagle stosuje chwyty ponizej pasa. Na szczescie tym razem sam siebie wyeliminowal. Na nieszczescie Kubica zostal zdyskwalifikowany i tylko dzieki temu udalo mu sie zdobyc 1 punkt. Pamietam tez, ze kiedys gdy w ferrari sedziowie wykryli za male dociazenie bolidu, punkty zostaly odebrane tylko zespolowi, Schumacher je zatrzymal. Twierdzi wowczac, ze to nie jego wina. Jak myslisz czemu w zespolach w ktorych jezdzi Schumecher ciagle zdarzaja sie jakies dziwne wpadki? Z Benettona odszedl, problemow Benetton nie ma, przyszedl do Ferrari to tam sie zaczely problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk o Schumacherze to czesciowo prawda IP: *.com.pl 17.08.06, 13:49 "cwaniak stosujacy brudne sztuczki" jak najbardziej jednak rownoczesnie swietny kierowca ktory bedzie dlugo pamietany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luizjana Zgadza się, ci co się interesują F1... IP: 62.233.189.* / *.devs.futuro.pl 17.08.06, 14:15 zawsze będą mu pamiętać różne chamskie zagrania, a ci co daleko mają F1 (teraz związku z Robertem coraz mniej takich) bedą patrzeć na jego osiągnięcia, oby Schumi zakończył już kariere, czas otworzyć nowy rozdział w historii F1, oby Roberto tam się znalzał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mango Re: Zgadza się, ci co się interesują F1... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.06, 14:53 robert juz tam jest!!! Odpowiedz Link Zgłoś
konkow o Schumacherze to CAŁA prawda 17.08.06, 14:24 bo nikim więcej jak cwaniakiem grającym nie fair to on nie jest i już nie chodzi o najsłynniejsze numery (GP Australii '94, GP Europy '97, etc) ale o to, że on czysto walczyć nie umie - vide choćby ostatni wyścig i jego walka z de la Rosą; a jak już przegrał (to się obraził i zjechał do boksów). Ergo, we wszystkich tytułach mistrzowskich schumiego jedyny jego wkład to chamstwo i bandytyzm na torze. Koniec i bomba, a kto śledzi F1 od święta i się mądruje ten trąba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: o Schumacherze to CAŁA prawda IP: 5.6.2R* / *.nokia.com 17.08.06, 15:10 Bez przesady, Schmi to nie gracz fair play, ale jednak jest dobry i nie sadze, zeby szybko o nim zapomniano, chocby z uwagi na liczbe zdobytych tytulow MS. Senna tez mial chamskie zagrania i czesto faulowal Prosta jak mu sie to oplacalo, a przeciez nikt o nim nie zapomnial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaan Re: o Schumacherze to CAŁA prawda IP: *.chello.pl 17.08.06, 15:23 ...Boże żeby tak kiedyś Kubica pokonał Schumiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majrix Re: o Schumacherze to CAŁA prawda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.06, 15:27 Serio uważasz że Schumacher zjechał w ostatnim wyścigu do boksu temu że go wyprzedził De la Rosa???? A F1 obserwuję od około 15 lat jakby co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciniak Re: Schumacher nie jest lepszy od innych! IP: *.dip.t-dialin.net 17.08.06, 15:36 A kims kogo wspieraja rekoma i nogami aby tylko byl pierwszy, nawet jesli mu auto nie idzie to zmieniaja przepisy by byl konkurecyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucek Re: Schumacher nie jest lepszy od innych! IP: *.dip.t-dialin.net 17.08.06, 15:44 pieprzysz gosciniak, szumi to jeden z najlepszych kierowcow w historii F1. Ale fakt, ze czasami zagrywa ponizej pasa. Taka jest prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pers Re: Schumacher nie jest lepszy od innych! IP: *.bulldogdsl.com 17.08.06, 16:32 Panie gosciniak ogladam f1 od pietnastu lat i ztego co widze to przepisy sa zmieniane na niekozysc shumachera przez ostatnie kilka lat, zeby tylko chlopina czsem nie wygrala Championship, no ale niestety.Shumacher to najwybitniejszy kierowca f1 mimo to ze nie jest nieskazitelny, natomiast nikt nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Schumacher jest lepszy od innych! 17.08.06, 17:17 Święta prawda. Schumi jest arcymistrzem! -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary Qfwfq Re: Schumacher nie jest lepszy od innych! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 19:17 Schumi to dobry kierowca, ale burak i cham. Przepisy zmieniane przeciw Ferrari? Co za bzdura, Ferrari rządzi tym interesem, bo ma najwięcej kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIT Re: o Schumacherze to czesciowo prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 19:39 cwaniak stosujacy brudne sztuczki" ale zdobyl 6 tytułow mistrza świata w F1 podobne jak Rickardsson na żużlu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek Re: Villneuve: BMW mnie potrzebuje IP: *.dip.t-dialin.net 17.08.06, 17:11 Sledze przebieg F1 w RTL od wielu lat .Wszystko o czym pisze Villneuve zgadzasie.Szumi to wyjatkowo odrazajacapersona.Typ polskiego taniego cwaniaczka ktory co raz wykreca brzydki numer a po wszystkim gdy jest juz jasne co sie stalo nie ma odwagi i klasy sie po mesku przyznac.Jego triumf to wnajwiekrzej mierze dobry bolid ferraribez ktorego jest slaby i popelnia proste bledy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azek W obronie Niemca IP: *.os1.kn.pl 17.08.06, 17:15 Mysle ze najmniej istotne jest to, czy ktos lubi Schumachera czy nie. Czlowieka trzeba cenic, szczegolnie jesli wywalczyl tyle tytulow. To nie przypadek, uklad przepisow czy konsekwencja jego oszustw. To wspanialy kierowca i tylko eksperci ktorzy beda kompetentni by ocenic umiejetnisci Niemca i Senny na tle setek zmian jakie mialy miejsce w przepisach i ilosciach wyscigow w sezonie, moga mowic kto gorszy a kto lepszy. A kombinacje? Czy Berger nie przepuszczal Senny gdy jezdzili w McLarenie? Jak oceniac roznice w sprzecie, taktyce ktora raz jest sluszna a raz okazuje sie bledna. F1 jest jak gra zespolowa, tylko ze nazwisk taktykow, konstruktorow, mechanikow itd ikt nie zna. Niech tylko wielce specjalisci od F1 czy ogladaja ja od miesiaca czy od 15 lat, nie uwazaja sie xza lepszych specow od szefow klubow, ktorzy gotowi sa zaplacic "Schumiemu" 100 $. Czyli co? ich zwolnic i zatrudnic forumowicza z portalu gazety? Troszke opamietania. poniewaz juz za chwile, kazdy polak bedzie ekspertem nie tylko od polityki i piłki nożnej, lecz i od F1. Apeluje o trzymanie sie idei "Mądry wie co mówi, głupi mówi co wie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: handikori Re: W obronie Niemca IP: *.lubin.dialog.net.pl 17.08.06, 18:12 ...zdezolowany były mistrz świata !!! czas na młodszego KUBICE juz nadszedł no i oczywiscie pajac niemoze sie pogodzić z tym......eh szkoda słow Odpowiedz Link Zgłoś
konkow ECH, wy mędrki forumowe!!! 17.08.06, 18:34 Ci co bronią tego szwabskiego chamidła mają wykwint intelektualmny na poziomie kazia marcinkiewicza i podomnej miary argumenty na poparcie swych miałkich tez, czyli (tak żeby zrozumieli) mózg mniejszy niż rybia kuśka. Powtarzanie opini z germanocentrycznej prasy motoryzacyjnej i naszych rodzimych indolentnych dziennikarzy sportowych, z komentatorami z TV4 na czele, to jednak coś innego niż samodzielne wyciąganie wniosków na podstawie faktów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elgut Re: ECH, wy mędrki forumowe!!! IP: *.pools.arcor-ip.net 17.08.06, 21:21 Szumi to najwybitniejszy kierowca, F1 to nie zlobek i szybka jazda nic sie nie wygra (Wiliams 1997/ 98, Mercedes 2001/ 02) tylko bezwglednoscia + szybka jazda, tego musi sie Kubica nauczyc, niech Szumi jeszcze jeden seson pojezdzi i Roberta pare razy wypchnie z toru i pokaze mu jak sie wyprzedza i jakim trzeba byc bewzglednym, to bedzie najlepsza szkola dla Roberta, ktoremu zycze jak nejlepiej, jak sie uczyc to od mistrzow. Wszyscy kierowcy F1 to aroganci taki ich zawod. Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelpiszczyk Villneuve: BMW mnie potrzebuje 17.08.06, 19:07 marudzenie loosera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spiro tout passe, tout casse, tout lasse IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.08.06, 19:37 Odpowiedz Link Zgłoś
stary_z_lichenia Re: Villneuve: BMW mnie potrzebuje 17.08.06, 19:54 nie szkodzi Jaques twoj lojciec byl tyz wporzadku . Sziumaker jest gnida , dostaje pieniondzory za milczenie , no ale tak je w faszystowskiej FIA z dy(ktato)rektorem Mosly'em ( tatus zalozyl faszystowska partie w Anglyji). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hemoroid dudek tez wiecznie placze IP: *.chello.pl 17.08.06, 20:30 jw. placzaca nimfa jurek tez wiecznie placze i placze, a jakos wyborcza o tym nie pisze :p Odpowiedz Link Zgłoś
hetman_a a o Villneuve zapomnimy już za tydzień... 17.08.06, 20:44 ... A Schumi i reszta będzie śmigać dalej :-)) Odpowiedz Link Zgłoś