Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    IP: *.pik.gliwice.pl 02.11.01, 12:22
    Grupa A: Bayern Monachium, FC Nantes, Manchester, Boavista Porto - BM I MU

Grupa B: FC Barcelona, Liverpool, Galtasaray, Roma - ? OBY LIVERPOOL

Grupa C: Real Madryt, Panathinaikos Ateny, FC Porto, Sparta Praga - REAL I PAN

Grupa D: Juventus Turyn, Deportivo La Coruna, Arsenal, Bayer Leverkusen - DLA
    MNIE NAJBARDZIEJ WYRÓWNANA
    Obserwuj wątek
      • lhp Re: LM 02.11.01, 12:23
        hihi, wlasnie chcialem zalorzyc taki sam watek, masz racje - grupa D - rzeznia

Pzdr
        • campo Re: LM 02.11.01, 14:10
          Zgadzam sie że grupa D to grupa śmierci.
          W grupie C za to będzie Oli(jak zagra)kontra Real!
          Gdyby sieknął hatt tricka na Santiago Bernabeu byłoby fantastycznie:-)!!!

Pozdr.
      • Gość: Samanta Re: LM IP: *.zetosa.com.pl 02.11.01, 17:11
        Krotko co mysle o grupach
        A: Zdecydowanym faworytem wydaje sie byc Bayern Monachium, co prawda nie
        przepadam za druzynami ktore preweruja taki sty gry ale wydaje sie on byc
        skuteczny. Moim zdanie z grupy wyjdzie tez Manchester, ktory ostatnio nie
        zachwyca ale powinien poradzic sobie z Boavista Porto i FC Nantes.
        B: Z tej grupy moim zdaniem przejda dalej FC Barcelona i Liverpool(bardzo bym
        tego chciala, chociaz ze wzgledu na Jurka Dudka nie wiem czy jestem do konca
        obiektywna), powaznym kandydatem do dalszej gry jest tez Roma.
        C: Tu zdecydowanym faworytem jest Real co prawda w lidze hiszpanskiej nie
        zachwyca ale w LM spisywal sie doskonale przynajmniej do czasu pojawieniea sie
        Zidana (moze zlapie jakas karte bo to chyba byloby kozystne dla Realu, na
        boisku brakuje miejca dla tylu gwiazd). Moj drugi kandydat do gry dalej to
        Panathinaikos Ateny, druzyna ktora w pierwszej fazie rozgrywek zachwicila a
        wielki udzial mial w tym Olisadebe. Nie lekcewazylabym jednak Sparty Pragi
        ktora moze namieszac.
        D: Grupa smierci, nie wiem czy najmocniejsza ale napewno najrowniejsza. Tutaj
        trudo wskazywac kto awansuje, kazdy ma rowne szanse. Ja jednak najwieksze
        szasne daje Deportivo La Coruna a kto drugi? Pojecia nie mam ale postawie chyba
        na Bayer Leverkusen albo Juventus Turyn, zreszta sama nie wiem.

Oto moje zdanie ale nie ma zadnych pewniakow i chyba za to wlasnie kochamy
        pilke nozna ze jest tak bardzo nieprzewidywalna.

• Gość: capulet Re: LM IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 03.11.01, 10:34
          ech!
          jak się modliłem żeby dali MU do grupy z Panathinaikosem i Realem
          wtedy miałbym pewność, że pokazaliby mecz Koniczynek z Diabłami, no i byłaby
          okazja do skopania Realu
          a tak dupa zbita
          no ale Bayern też może być
          a nawet lepiej jest kopać Niemców niż Hiszpanów
          tylko szkoda tego Panathinaikosu
          mamy jak w banku transmisje meczów Real-Oli zamiast MU-Oli :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka