Gość: juri IP: *.icpnet.pl 22.02.03, 14:15 dlaczego wszyscy kibice maja ponosic koszta oprawy meczow? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bula Re: lech poznan IP: *.icpnet.pl 22.02.03, 20:32 Gość portalu: juri napisał(a): > dlaczego wszyscy kibice maja ponosic koszta oprawy meczow? Jak nie chcesz to kup sobie karnet. Odpowiedz Link Zgłoś
canemuto gwoli... 22.02.03, 21:51 ...kwesti technicznych, czy moze raczej obyczajowych:))) temat biletow i moja opinie w tej kwestii wyrazilem w innym watku (no wlasnie - trzeba bylo wrzucic swoje opinie wlasnie tam, szkoda rozdrabniac kwestie), ale jest jeszcze jedna sprawa. juri - jesli nie jestes kibicem Lecha, to nie rozumiem twojego zainteresowania tematem. jesli zas jestes kibicem, to przypominam ci, ze nazwe klubu pisze sie z DUZEJ litery. tak pro forma. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łapmc Re: lech poznan IP: *.icpnet.pl 23.02.03, 00:35 Gość portalu: juri napisał(a): > dlaczego wszyscy kibice maja ponosic koszta oprawy meczow? Dlaczego musze placic za swiatlo nad stolikie nr 7 w klubie XXX?? A siedze zawsze przy stoliku nr3. Przeciez przychodze sie napic tylko piwa i nie obchodza mnie ani muzyka ani oswietlenie stolika nr7!!! Skandal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: lech poznan IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 23.02.03, 15:00 Myślę że chodzisz na Bułgarską nie tylko napić się piwa i posiedzieć przy stoliku nr 3, bo to możesz zrobić trzy ulice dalej za darmo. Przychodzisz na mecz i stadion, na którym zasiada 20 tyś. kibiców, rządnych emocji. Sportowych, ale i tych wizualnych - serpentyn, race, ognie sztuczne itd. W II lidze były bilety tańsze, ale też chyba inna jakość widowiska. Takie jest moje zdanie. Ja zapłacę te 25 zł. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś