Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Liga Światowa w Arenie pod pełną kontrolą

IP: *.echostar.pl 21.08.06, 21:42
    Przed chwilą pochwakiłem cię po artykule o Lechu a tu walisz kolejny świetny
    tekst. Też uważam że te siatkarskie mecze to cyrk, ale nikt mnie tak nie
    wku..wia jak ten gościu na Legii (no oprócz Szpakowskiego w TV)
    Obserwuj wątek
      • Gość: mare Re: Liga Światowa w Arenie pod pełną kontrolą IP: *.icpnet.pl 21.08.06, 22:56
        Tej robus zrób laskę nawrotowi i skończ z tym wazeliniarstwem, bo już chce się
        wymiotować...
      • Gość: gosia Re: Liga Światowa w Arenie pod pełną kontrolą IP: *.sky24.pl 22.08.06, 00:05
        Roznice miedzy atmosfera na stadionie i w hali na LS wynikaja z roznic miedzy sportami. Siatkowka to sport bardzo powtarzalny, wrecz monotonny no i brak jej ciaglosci - bez "konferansjera" by sie nie obeszlo.
      • Gość: b Re: Liga Światowa w Arenie pod pełną kontrolą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 08:12
        Rzeczywiscie redaktor Nawrot jest w dobrej formie. Co tekst to lepszy.
        Gratulacje i byle tak dalej!
      • Gość: Ras Samoobsługa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 10:17
        Tak,po co komu konferansjer.Działacze przygotują kasę a sędzia chętnie
        weźmie.No i po co konferansjer?Kibice sami sobie obią pyski lub będą się tłukli
        z policją.Po co komu konferansjer?Piłkarze grają jak początkujący trampkarze ale
        kibice nawet tego nie widzą bo trzeba krzyczeć "Sędzia h..,sędzia h..".Po co
        komu konferansjer?Czasami nawet uda się tzw.zawodnikom trafić w okolice bramki
        i nawet zdarzy się ,że padnie bramka to i tak kibice mają inne zajęcię.No ktoś
        musi wykrzyczeć co myśli o matkach i ojcach kibiców przeciwnej drużyny.Po co
        komu koferansjer?A po zakończeniu meczu trzeba jeszcze się "rozerwać".Najlepiej
        wziąć noże,siekiery i pały i "pogadać" z kibicami przeciwnej drużyny lub w
        wersji "B" pojechać za nimi.Tak,to jest doping,to są kibice,świetny sport i
        super rozrywka.No i przydały by się dodatkowe stanowska - dla grabarza i
        prokuratora.No i po co komu konferansjer?
      • Gość: Robuś Liga Światowa w Arenie pod pełną kontrolą IP: *.echostar.pl 22.08.06, 15:10
        Mare wiesz mam inne upodobania seksualne, naprawdę na świecie są heteroseksulne
        osoby, nie wierzysz? Co do Rasa to nie rozumiem o co mu chodzi? Jakie bójki
        jakie morderstwa gdzie ty żyjesz, co ty oglądasz, co ty czytasz, co jesz?
      • Gość: znafca Re: Liga Światowa w Arenie pod pełną kontrolą IP: *.icpnet.pl 22.08.06, 18:54
        Panie RAdosławie, napisał Pan dokładnie to co ja czuje względem "cyrku"
        serwowanego na siatkówce.
        W kibicowaniu liczą się emocje a nei sterowanie publiką tak żeby "dobrze się
        bawiła" Ja sam wiem kiedy i jak mam się dobrze bawić.
      • Gość: Kułaga&Magiera Liga Światowa w Arenie pod pełną kontrolą IP: *.rybnet.pl 22.08.06, 21:29
        Kolejny tekst dziennikarzyny, którego los skrzywdził. Żal mi Ciebie chłopie, widać jak Ci przysłowiowe cztery litery zazdrość zżera, że to oni robią takie show a nie Ty!!!!!!!!!!!!!
      • aga131 Liga Światowa w Arenie pod pełną kontrolą 22.08.06, 21:43
        Panie Radoslawie, do szuflady z takimi tekstami albo na mecz ligowy! Widac ze
        nie jest Pan prawdziwym Kibicem!
      • frantz2 Liga Światowa w Arenie pod pełną kontrolą 22.08.06, 22:49
        no coz zawiodlem sie atykuł p. Nawrota
        niestety pomylka w mojej ocenie porownywanie kibicow tak roznych sportow jak
        pilka nozna i siatkowka nie wspominajac juz o porownaniu ligi swiatowej do
        naszej pierwszej ligii w pilke nozna. bywalem na meczach pilki noznej i bywalem
        na meczach siatkowki i to calkiem rozne swiaty. Jesli chodzi o pilke to uwazam
        ze poznan stoi na niezlym poziomie kibicowania momentami wrecz fantastyczny ale
        ubolewam gdy slysze stek wulgaryzmow i nie przyjmuje do tlumaczenia ze sedzi
        oszukal czy cos podobnego po prostu w takich momentach wychodzi jacy to kibice
        potrafia byc naprawde. Fenomenem dla mnie kibicow siatkowki jest fakt ze
        przyjezdzaja z tak roznych miast a potrafia kibicowac wspolnie a nie walczyc ze
        soba jak to mialo nieraz miejsce na meczach reprezentacji Polski. Oj mozna by
        tak dluzej opisywac i wtym momencie przykro mi ze p Nawrot poszedl na latwizne
        i tylko spojrzal z jednej strony. ale coz takie jego prawo i dlatego nadal z
        checia bede czytal jego artykuly m.in dlatego zeby poznac jego zdanie na
        spotowe tematy pozdrawiam
      • Gość: Monika Liga Światowa w Arenie pod pełną kontrolą IP: *.icpnet.pl 23.08.06, 17:43
        Nie zgadzam się ! Publiczność była super ! Konferansjerzy świetnie zagrzewali do
        dopingu, który nie cichł ani na chwilę. Czy pan redaktor wolałby, żeby wołali
        kiedy nasi psuli kolejne ataki „wyp….”; gdy w 5 secie od stanu 10:10 nasi nie
        potrafili wykonać żadnej zagrywki „k… mać Polacy grać”; gdy sędzia pokazał aut
        dla Japończyków, zamiast boisko dla Naszych „łysy ch…” (jak to miało miejsce na
        wychwalanym przez pana meczu Lecha w sobotę po tej nieuznanej bramce); a tak dla
        rozgrzewki można by zaśpiewać „Legia to stara k…”, co śpiewane jest na każdym
        meczu Kolejorza, bez względu na przeciwnika.
        Widownia na Lech jest co tydzień taka sama. Na LŚ (raz na sześć lat – jak to
        miało miejsce w Arenie) przyszli fani siatkówki.
        Ponadto zapłaciłam kupę kasy za bilety i myślę, że raczej ja mam prawo ocenić
        poziom dopingu i zaangażowanie publiczności w Arenie (zdecydowanie na 6), a pan
        redaktor pewno był za darmo i jeszcze wybrzydza !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka