Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Rusza Fantasy Uefa Euro 2008 . Zapisywać się

30.08.06, 13:25
    Oto link:
    en.euro2008fantasy.uefa.com/M/home.mc
    Obserwuj wątek
      • przemek.22 Re: Rusza Fantasy Uefa Euro 2008 . Zapisywać się 30.08.06, 14:18
        btw

od września ma ruszyć też piłkarzykowa Champions League, ale to gdzieś na
        Yahoo :)

dzięki, że przypomniałeś :)
        • marwi75 Re: Rusza Fantasy Uefa Euro 2008 . Zapisywać się 30.08.06, 14:23
          Kod do ligi prywatnej dla wszystkich Polaków: 611-82
        • dwyane Re: Rusza Fantasy Uefa Euro 2008 . Zapisywać się 30.08.06, 14:47
          liga mistrzow tez na stronie uefa!
          • kolor71 Re: Rusza Fantasy Uefa Euro 2008 . Zapisywać się 01.09.06, 15:15
            Czy gra - Liga Mistrzów już ruszyła . Jeżeli tak to niech ktos prosze poda
            dokładny link
            Dziekuję

• dennis26 Re: Rusza Fantasy Uefa Euro 2008 . Zapisywać się 31.08.06, 15:50
          przemek.22 napisał:

> btw
          >
          > od września ma ruszyć też piłkarzykowa Champions League, ale to gdzieś na
          > Yahoo :)
          >
          > dzięki, że przypomniałeś :)

Nie wiem czy na yahoo ale na stronce uefy napewno
      • marwi75 Re: Rusza Fantasy Uefa Euro 2008 . Zapisywać się 30.08.06, 14:54
        en.euro2008predictor.uefa.com
        jak zwykle równocześnie rusza też zabawa w typowanie wyników
        kod do ligi: 236-16
        • kolor71 Re: Rusza Fantasy Uefa Euro 2008 . Zapisywać się 01.09.06, 22:07
          A jak wygląda punktacja w tym typowaniu wyników ?
          • dennis26 Re: Rusza Fantasy Uefa Euro 2008 . Zapisywać się 02.09.06, 08:32
            kolor71 napisał:

> A jak wygląda punktacja w tym typowaniu wyników ?

Przy kazdym meczu masz podane odpowiednia ilosc punktow do typu 1 X 2
            przkladowo mecz Szkocja-Wyspy Owcze na wygrana szkotów 6 na remis 95 na
            zwyciestwo Wysp 99. Jak postawisz na Szkotow i wygrają otrzymujesz 6 pkt itd.
            Dodatkowo mozesz obstawic jokera i jezeli ten mecz wejdzie to zapunktujesz
            podwojnie.
      • pysiatowa Re: Rusza Fantasy Uefa Euro 2008 . Zapisywać się 31.08.06, 15:00
        witam. mam pytanie zarejestrowałam sie na tej stronie , ale jak wpisuję login i
        hasło to nie mogę wejść dalej . przy rejestracji napisali ,że wszystko ok. i
        nici . podpowiedzcie co trzeba zrobić aby działało . dzięki
        • marwi75 Re: Rusza Fantasy Uefa Euro 2008 . Zapisywać się 31.08.06, 15:06
          wpisujesz email i hasło. Pełny email nie tylko sam login. No i uważaj na duże litery
      • dennis26 Re: Rusza Fantasy Uefa Euro 2008 . Zapisywać się 31.08.06, 16:06
        Wogole to nie mozna wejsc na stare konto tylko trzeba sie na nowo rejestrowac?
        • czerwona_armia1 Re: Rusza Fantasy Uefa Euro 2008 . Zapisywać się 31.08.06, 16:23
          piszcie swoje sklady...
          moj sklad:
          Shovkovskiy

Risse
          Krstajić
          Zambrotta

Pirlo
          Rommedahl
          Schweinsteiger
          Duff

Bellamy
          Klose
          Shevchenko

rezerwowy:
          Van Buyten
          • sines Re: Rusza Fantasy Uefa Euro 2008 . Zapisywać się 31.08.06, 17:04
            > piszcie swoje sklady...
            Nie wiem czy to ma sens, bo można dokonywać nieograniczonej liczby transferów
            bez punktów karnych, więc najlepiej skład dobierać pod daną kolejkę.
          • luca_toni Re: Rusza Fantasy Uefa Euro 2008 . Zapisywać się 31.08.06, 22:06
            a oto mój skład:
            1.Buffon

2.Cannavaro
            3.Lahm
            4.Van Bronckhorst
            5.Finnan

6.Fabregas
            7.Hleb
            8.Lampard

9.Żurawski
            10.David Villa
            11.Gudjohnsen

Co o nim sądzicie???Pozdro dla wszystkich.
            • jasiu_25 Re: Rusza Fantasy Uefa Euro 2008 . Zapisywać się 02.09.06, 01:24
              Van Bronkhorst nie zagra bo ma kare jednego meczu po czerwonej kartce jaka
              ujrzał na MS w meczu z Portugalią.
        • sines Re: Rusza Fantasy Uefa Euro 2008 . Zapisywać się 31.08.06, 17:01
          > Wogole to nie mozna wejsc na stare konto tylko trzeba sie na nowo rejestrowac?
          Nie trzeba, ja korzystam ze starego. Jest jedynie zasada, jeden adres mejlowy
          jeden user.
          • dennis26 Re: Rusza Fantasy Uefa Euro 2008 . Zapisywać się 31.08.06, 17:05
            ok juz doszedlem, nie zauwazylem ze trzeba tam wpisywac adres mailowy tylko
            uparcie wpisywalem nicka
            • marwi75 Re: Rusza Fantasy Uefa Euro 2008 . Zapisywać się 01.09.06, 08:18
              to jest zmiana która będzie obowiązywać we wszystkich grach na UEFA - teraz
              trzeba podac adres mailowy który podawało sie przy rejestracji.
              • dennis26 Re: Rusza Fantasy Uefa Euro 2008 . Zapisywać się 01.09.06, 08:57
                W typerze to zbyt duzo osob nie bierze udzialu...
                • czerwona_armia1 Re: Rusza Fantasy Uefa Euro 2008 . Zapisywać się 01.09.06, 10:11
                  szkoda ze mozna miec tylko jedna druzyne:D
                  • zwyciezca01 Re: Rusza Fantasy Uefa Euro 2008 . Zapisywać się 01.09.06, 10:47
                    a ja wchodze na tą stornę i nie weim co tam kliknać żebym mógł się
                    zarejestrować,pomóżcie
                    • marwi75 Re: Rusza Fantasy Uefa Euro 2008 . Zapisywać się 01.09.06, 11:13
                      jeśli nie masz jeszcze konta na UEFA to po prawej stronie jest "Register".

Później możesz używac tego konta do wszelakich gier na stronach UEFA
                      • miedzianin Re: Rusza Fantasy Uefa Euro 2008 . Zapisywać się 01.09.06, 17:17
                        Hej!zarejestrowałem się,ale nie wiem gdzie mogę znaleźć tę ligę mistrzów i gdzie
                        jest typer:)

I czy mógłby ktoś przybliżyć punktację w tych grach bo z angielskim to tak
                        średnio mi idze:/
                        • sines Re: Rusza Fantasy Uefa Euro 2008 . Zapisywać się 01.09.06, 17:39
                          > ligę mistrzów
                          en.uclfantasy.uefa.com/M/home.mc
                          tylko że gra jeszcze nie ruszyła

> typer
                          en.euro2008predictor.uefa.com/index.html
                          to jest typer eliminacji do EURO 2008, typer UCL ruszy wraz z jej startem

> punktację
                          Pod Help, a potem scoring.
                          W skrócie: za zagranie min. 60 minut dwa punkty (jeśli nie 60 to punkt). Bramka,
                          w zależności od formacji w której gra zawodnik, to sześć, pięć lub cztery
                          punkty. Asysta trzy punkty. Bramkarz i obrońca dostaje cztery dodatkowe punkty
                          za zachowanie czystego konta (pod warunkiem, że grał min. 60 min.), a pomocnik
                          dwa. Za stratę każdych dwóch bramek, bramkarz i obrońca łapią punkt minusowy. Za
                          obronę karnego plus pięć, za niestrzelenie minus dwa. Żółta minus jeden,
                          czerwona minus trzy (niezależnie czy sama czy po dwóch żółtkach). Za każde trzy
                          obrony bramkarz dostaje punkt.
      • proszeodpowiedz A czy rejestracja na stronie uefa jest darmowa??? 01.09.06, 17:27
        jak wyżej
        • orso83 mam pytanka 01.09.06, 17:55
          1.ile mze byc zawodnikow z jednego panstwa
          2.czy faktycznie mozna dokonywac nieograniczona liczbe transferow po kazdej
          kolejce? jesli tak to troche slabiutka ta gra ale i tak zagram :)
          • sines Re: mam pytanka 01.09.06, 18:06
            > 1.ile mze byc zawodnikow z jednego panstwa
            Dwóch.

> jesli tak to troche slabiutka ta gra
            Dlaczego słabiutka? Kadry narodowe to nie kluby, mające ustabilizowne składy i
            okienka transferowe.
            • orso83 Re: mam pytanka 01.09.06, 18:28
              spoko tylko kurde skad ja mam wiedziec kto bedzie gral w pods skledzie O_o
              • marwi75 Re: mam pytanka 01.09.06, 18:31
                trzeba się troszkę znać... a nie tylko liczyć na to co napiszą na jakiejś
                stronie czy też na forum. Składy zespołów z czołówki są raczej znane. Ostatnio
                też większość zespołów grała spotkania towarzyskie i można założyć że większość
                ze składów nie będzie się różniła, no chyba że są kontuzje.
        • marwi75 Re: A czy rejestracja na stronie uefa jest darmow 01.09.06, 18:32
          proszeodpowiedz napisał:

> jak wyżej

oczywiście tak i wszystkie zabawy na stronie UEFA są również darmowe.
      • krzrek Rusza Fantasy Uefa Euro 2008 - krzrek liga też 01.09.06, 19:08
        Kto ma ochotę podaję kod - 1495-217
        Zapraszam.
        • dwyane Re: Rusza Fantasy Uefa Euro 2008 - krzrek liga t 01.09.06, 20:26
          ma ktos moze link do strony z ostatnimi meczami towarzyskimi gdzie sa podane
          sklady w jakich wystepowaly reprezentacje?? z gory dzieki...
      • ademir Re: Rusza Fantasy Uefa Euro 2008 . Zapisywać się 02.09.06, 01:11
        Wpisuje tego maila, którego podałem przy zakładaniu konta, hasło i mnie nie
        chce zalogować. Co tam trzeba wpisać??
        • rejmistrz Re: Rusza Fantasy Uefa Euro 2008 . Zapisywać się 02.09.06, 11:14
          Wejdź na swojego maila i potwierdź klikając na link w liście od uefa.com swoją
          rejestrację potem już możesz się logować.
        • bockxer Re: Rusza Fantasy Uefa Euro 2008 . Zapisywać się 02.09.06, 14:48
          Powinieneś dostać potwierdzającego rejestrację maila. Jak podałeś tutejszy adres
          'gazetowy' to pewnie nie dotrał.Maile z uefa do mnie na gazetowy adres
          przestały docierać. Używając gazetowych teraz nie zrobi się drużyny np. na
          channel4 czy metro - potwierdzające maile już nie docierają , na inne adresy tak.

• kolor71 Re: Rusza Fantasy Uefa Euro 2008 . Zapisywać się 02.09.06, 15:19
            Chciałem w ostatniej chili założyć drużynę dla żony , ale niestety cos im chyba
            nie działa albo ja cos źle robię .
            Dostałem email zwrotny niestety proces rejestracji nie zostaje potwierdzony (
            zaakceptowany ) :-(

Dear Monika Sambak,

You have received this email because you have just registered with
            uefa.com. Thanks for joining us!

There is no need to reply to this message, but please follow the
            instructions below to activate your account which will enable you to login
            and experience uefa.com's exclusive registered user services immediately.
            If you have chosen to subscribe to any of uefa.com's Newsletters, you will
            need to activate your uefa.com account to receive these. Accessing the most
            comprehensive European football content on the web couldn't be easier!

YOUR USER LOGIN IS: Atuan

Don't forget to keep a record of this, along with your password.

ACTIVATE YOUR ACCOUNT - NOW!

But in order to confirm your registration we need you to activate your
            account, so please click here to complete the process:

www.uefa.com:80/Users/ConfirmRegistration.htmx?lngUserID=3081053&strWall=3433B959F26F7F622F60DF90F2D5ECA6

ACCESS OUR REGISTERED SERVICES

Once you have confirmed your registration you will have access to all of
            the games and services within our Fanzone section

www.uefa.com:80/Fanzone/index.html

FORGET YOUR PASSWORD?

If at any stage you have forgotten your password click here to retrieve
            it

www.uefa.com:80/users/RememberPassword.htmx

TERMINATE YOUR REGISTRATION

If this message has been sent to you in error or you would like to
            terminate your registration, please inform us by following this link:

www.uefa.com:80/Users/RetiredRegistration.htmx?lngUserID=3081053&strWall=3433B959F26F7F622F60DF90F2D5ECA6

HAVING PROBLEMS?

Having problems? If your email browser does not allow you to access the
            Internet by clicking on the above links, please copy the URL and paste it
            into your web browser. If you require any further assistance, email us
            with your questions or comments: info@uefa.com

We look forward to sharing some exciting moments in European football
            with you on uefa.com this season.

uefa.com Member Services
            • kolor71 Re: Rusza Fantasy Uefa Euro 2008 . Zapisywać się 02.09.06, 15:31
              Dear Monika Sam,

You have received this email because you have just registered with
              uefa.com. Thanks for joining us!

There is no need to reply to this message, but please follow the
              instructions below to activate your account which will enable you to login
              and experience uefa.com's exclusive registered user services immediately.
              If you have chosen to subscribe to any of uefa.com's Newsletters, you will
              need to activate your uefa.com account to receive these. Accessing the most
              comprehensive European football content on the web couldn't be easier!

YOUR USER LOGIN IS: Tehanu74

Don't forget to keep a record of this, along with your password.

ACTIVATE YOUR ACCOUNT - NOW!

But in order to confirm your registration we need you to activate your
              account, so please click here to complete the process:

www.uefa.com:80/Users/ConfirmRegistration.htmx?lngUserID=3081218&strWall=376B1CEC6AAD252A5F885D983BC228F4

ACCESS OUR REGISTERED SERVICES

Once you have confirmed your registration you will have access to all of
              the games and services within our Fanzone section

www.uefa.com:80/Fanzone/index.html

FORGET YOUR PASSWORD?

If at any stage you have forgotten your password click here to retrieve
              it

www.uefa.com:80/users/RememberPassword.htmx

TERMINATE YOUR REGISTRATION

If this message has been sent to you in error or you would like to
              terminate your registration, please inform us by following this link:

www.uefa.com:80/Users/RetiredRegistration.htmx?lngUserID=3081218&strWall=376B1CEC6AAD252A5F885D983BC228F4

HAVING PROBLEMS?

Having problems? If your email browser does not allow you to access the
              Internet by clicking on the above links, please copy the URL and paste it
              into your web browser. If you require any further assistance, email us
              with your questions or comments: info@uefa.com

We look forward to sharing some exciting moments in European football
              with you on uefa.com this season.

uefa.com Member Services
            • sines Re: Rusza Fantasy Uefa Euro 2008 . Zapisywać się 02.09.06, 15:53
              Zgaduję, że chodzi o adres mejlowy, bo teraz na Uefie obowiązuje zasada: jeden
              adres to jeden user.
            • kolor71 Re: Rusza Fantasy Uefa Euro 2008 . Zapisywać się 02.09.06, 16:02
              Udało sie w ostatniej chwili ;-)
      • orso83 Re: Rusza Fantasy Uefa Euro 2008 . Zapisywać się 02.09.06, 18:33
        no to kiszka wybralem dwoch szkotow i zaden z nich nie strzelil gola :)
        • dwyane Re: Rusza Fantasy Uefa Euro 2008 . Zapisywać się 02.09.06, 18:53
          co sie martwisz...ja wybralem dwoch i zaden z nich nie zagral :( co za pech :)
          • dennis26 Re: Rusza Fantasy Uefa Euro 2008 . Zapisywać się 03.09.06, 07:51
            Dziwi mnie fakt ze co poniektorzy wybierali do swych skladow na ta kolejke
            zawodników z Ukrainy czy tez Portugalii,chyba nie kazdy przejrzal jaki jest
            terminarz na ta kolejke.
      • awruk69 Re: Rusza Fantasy Uefa Euro 2008 . Zapisywać się 06.10.06, 08:51
        jutro trzecia seria meczow

ema
        • rejmistrz Re: Rusza Fantasy Uefa Euro 2008 . Zapisywać się 07.10.06, 12:45
          5
          • rejmistrz Re: Rusza Fantasy Uefa Euro 2008 . Zapisywać się 07.10.06, 12:47
            Dokonałem 5 zmian w składzie.. zobaczymy co to da ;)

Powyższy post uznajcie za pomyłkę ;]
      • bartas9821 Re: Rusza Fantasy Uefa Euro 2008 . Zapisywać się 09.10.06, 18:32
        czy strona jest w polskim języku ?
        • dennis26 Re: Rusza Fantasy Uefa Euro 2008 . Zapisywać się 10.10.06, 09:04
          nie,ale nie trzeba znac angielskiego zeby sobie poradzić

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka