Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

RTL Skispringen jumping - symulator skoków SUPER

IP: *.router.media-com.com.pl 07.03.01, 12:41
    Swietna gra o skoksch narciarskich , co o niej
    sądzicie ? Jak sąoptymalne ustawienia zawwodnika ,
    waga , wzrost i inne czynniki . Sam wyniuchałem ,że
    bardzo ważne jest technika lądowania , powyżej 60
    punktów zwykły zawodnik potrafii zrobić telemark.
    W sumie idzie mi nie żle , zdobyłem drugie miejsce w
    pucharze świata i drugie w konkursie pucharu 4
    skoczni ale przegrałem tylko z drugim człowiekiem .
    Mam już najlepsze narty i kombinezon i jestem prawie
    najlepszy .
    Obserwuj wątek
      • Gość: Michał Re: RTL Skispringen jumping - symulator skoków SUPER IP: *.zgora.ppp.tpnet.pl 07.03.01, 14:40
        Fajnie, tylko skąd ją ściągnąć???
      • Gość: Jaacik Re: RTL Skispringen jumping - symulator skoków SUPER IP: *.whitemouse.com.pl 07.03.01, 15:39
        To spoko że taka fajna, tylko jakbyś napisał skąd ją ściągnąć to już byłoby
        super.
        • Gość: Art Re: RTL Skispringen jumping - symulator skoków SUPER IP: *.router.media-com.com.pl 07.03.01, 23:42
          ona zajmuje 405 Mb , trzeba kupic albo pożyć cd
          • Gość: ZIZU Re: RTL Skispringen jumping - symulator skoków SUPER IP: *.poz.zigzag.pl 08.03.01, 11:36
            Niech zajmuje 1 GB, niektórzy mają stałe łącza.Dawaj namiar
            • Gość: fafro demo rtl IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.01, 16:12
              albo chociaż demo skąd moge ściągnąć bo sobie od tygodnia paznokcie obgryzam,
              że nie mogę sobie w to zagrać. na giełdzie u ruskich ni ma, a w sklepach tym
              bardziej.jak ktoś zna adres dema nie daje na: fafro@interia.pl
              • Gość: stoko Re: demo rtl IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 20.03.01, 22:56
                Jak dobrze poszukasz to u ruskich znajdziesz. To jedyna metoda bo w polskich
                sklepach tej gry poprostu nie ma! Zapraszam na strone gry www.stoko.prv.pl
      • Gość: Tomek Re: RTL Skispringen jumping - symulator skoków SUPER IP: 195.114.182.* 20.03.01, 23:11
        w czasie gry pojawia sie u mnie tylko jeden problem:Kiedy w wzrasta technika
        skokow to jednoczesnie potwornie trudno wyjsc z progu i utrzymac sie w
        locie.czy tylko ja mam ten problem czy moze jest to bugg gry?
        • Gość: stoko Re: RTL Skispringen jumping - symulator skoków SUPER IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 31.03.01, 19:31
          Dziwne nie mam takiego problemu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka