Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kto zagra w finale Ligi Mistrzów?

IP: 212.191.66.* 05.11.01, 17:09
    No właśnie...kto? Mój typ: Liverpool-Deportivo.
    Obserwuj wątek
      • Gość: moler Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: 193.150.166.* 05.11.01, 17:28
        tak myslalem, ze bedziesz typowal Liverpool...w tej chwili jest to chyba ukochany zespol w tym kraju
        pochodzacy z wysp.
        Mam nadzieje, ze w finale zagra Liverpool, maja wlasciwie wszystko, znakomity atak (przeciez tam gra
        ja podstawowi napastnicy reprezentacji Anglii!!!), fenomenalni obroncy (dopuszczaja zalednie do kilku
        strzalow na bramke w meczu) i swietnego bramkarza (marzy mi sie, aby kiedys okrzyknieto go
        najlepszym bramkarzem na swiecie, nie mowie o polskich fanatykach, ktorzy juz dawno to stwierdzili).
        Uwazam jednak, ze bedzie tradycyjnie, a wiec o najwyzsze laury powalczy REAl i Bayern...moze
        Liverpool sprawi jednak niespodzianke.
        • Gość: aimarek Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: 212.191.66.* 05.11.01, 17:32
          Trochę wiary, moler. Moim zdaniem Liverpool nie pokazał jeszcze pełni swoich
          możliwości. Daleki od optymalnej dyspozycji jest Gerrard. W meczu z Borussią
          średnio zagrał Owen. Nie występował Hyypia...
        • campo Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? 05.11.01, 17:36
          Oczywiście bedzie w finale Real Madryt!:-)
          A kto drugi?
          Marzy mi sie FC Liverpool,.....a może w finale będzie Panathinaikos?:-))

Pozdr.

• Gość: aimarek Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: 212.191.66.* 05.11.01, 17:41
            A co powiecie na finał: Liverpool-Panathinaikos. Wynik- 2:2, Oli strzela dwa
            gole, później strzela Owen. I w ostatnich sekundach Dudek strzela bramkę głową
            po rzucie rożnym. W karnych tylko Oli strzela celnie. Resztę karnych broni
            Dudek. I Liverpool wygrywa. A po meczu Liverpool podpisuje kontrakt z Olim.
            Fajnie by było, nie?
            • campo Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? 05.11.01, 17:49
              Gość portalu: aimarek napisał(a):

> A co powiecie na finał: Liverpool-Panathinaikos. Wynik- 2:2, Oli strzela dwa
              > gole, później strzela Owen. I w ostatnich sekundach Dudek strzela bramkę głową
              > po rzucie rożnym. W karnych tylko Oli strzela celnie. Resztę karnych broni
              > Dudek. I Liverpool wygrywa. A po meczu Liverpool podpisuje kontrakt z Olim.
              > Fajnie by było, nie?

Hihi,fajnie by było:)
              Mogloby byc jeszcze tak:
              Olego i Dudka posądzają o ukartowanie wyniku,obu wyrzucają na zbity pysk z
              klubów. UEFA nakłada na nich 2-letnią dyskfalifikacje.Jedziemy na MS bez
              nich,dostajemy lanie,wracamy na tarczy.
              Oli zabiera Jurka do Nigerii,by tam topić smutek w alkoholu...

Wrrrrrr.....co ja plote:-)

Pozdr.
              • Gość: Mario29 Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.01, 18:31
                Campo jestes niemozliwy !!! :-))) Prawie zemdlalem na te twoje projekcje (ze
                smiechu..) ....

Co do finalu LM - Typuje Real Madryt. W czworce bedzie tez Bayern, Liverpool i
                MU (mimo wszystko). Kto bedzie gral z Realem - zadecyduje jeden mecz, przeblysk
                formy...

Pozdro
                • Gość: Dexy's Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.01, 18:51
                  W finale zagra MU przeciwko Barcelonie lub Juventusowi.
                  pozdr.
                  • Gość: Luxc Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: 213.17.164.* 05.11.01, 19:05
                    Jestem zagorzałym fanem Juventusu - i sorry ale w tym sezonie Biało - Czarnych
                    w finale nie będzie - może za rok. Wiele lat Juve grało w niezmienionym
                    składzie i to było ich siłą - zgranie. Teraz jest to nowa drużyna i trochę
                    czasu musi upłynąć, żeby dorównała tej jedenastce, która co roku zaliczała
                    finał LM. Chyba, że pół sezonu im wystarczy - mają w końcu nadal super skład,
                    mimo że bez Zidana i Pippy-Inzaghiego.
                    Tak na trzeźwo podchodząc do tego to półfinał dla Juve będzie chyba szczytem
                    marzeń w tym sezonie - oczywiście fajnie by było gdybym się mylił.
                    W finale powinien zagrać Real z Liverpoolem - czyli tym razem Campo wygrałeś, a
                    my z Mariem i naszymi miernymi MU i Juve obejdziemy się chyba smakiem :)))
                    Pozdrawiam
                    • Gość: Balzer Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.01, 19:16
                      Zgadzam sie co do Juve, rowniez jestem jego fanem i niestety widze upadek tej druzyny.
                      7 ostatnich meczow w lidze bez zwyciestwa mowi samo za siebie.
                      Posprzedawali gwiazdy a kupili Nedweda ktory jest niewidoczny i Salasa - kontuzjowany.
                      W finale najprawdopodobniej zagraja Real z Bayernem.
                    • Gość: Napiór Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: 192.168.186.* 09.11.01, 13:42
                      Jestem fanatykiem Liverpoolu. Myślę ze oni dojdą do finalu. Kto inny: MU, Real albo Bayern
                    • Gość: dżoni Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: *.bci.net.pl 11.11.01, 00:35
                      Real rozbije Juve lub Deportivo,lubię Liverpool,ale trocccchę im jeszcze
                      brakuje,a w zeszłym sezonie w kilku meczach wyczerpali limit szczęścia
                      (Alaves,Arsenal w PA)
                      • Gość: . Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: *.icm.edu.pl / *.klodzko.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 18:14
                        Gość portalu: dżoni napisał(a):

> Real rozbije Juve lub Deportivo,lubię Liverpool,ale trocccchę im jeszcze
                        > brakuje,a w zeszłym sezonie w kilku meczach wyczerpali limit szczęścia
                        > (Alaves,Arsenal w PA)

• Gość: gof Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: *.acn.waw.pl 09.11.01, 16:47
                Bayern Monachium - Manchester United
                hiszpanie i włosi grają najładniej ale niemcy i anglicy zawsze maja szczescie
      • Gość: bandit Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: 10.0.6.* 05.11.01, 20:09
        O ile to mozliwe (czy nie sptkaja sie wczesniej)

REAL - LIVERPOOL
      • al-bundy Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? 05.11.01, 20:52
        Finał Real - Liverpool jest bardzo możliwy, ale wszystko zależy od tego, czy
        Liverpool utrzyma znakomitą formę. Bo, że Real, to nie mam wątpliwości :) To
        byłby chyba finał marzeń.
      • lhp Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? 05.11.01, 22:49
        Witam ;-]]

Ja zaczne swój wywod od tylu – czyli kto Nie zagra w finale LM
        gr A - Bayern Monachium, FC Nantes, Manchester, Boavista Porto – z tej grupy
        powinni odpasc FC Nantes oraz Boavista Porto – chociaz uwazam, iż Boavista może
        pokusic się o niespodzianke
        gr. B : FC Barcelona, Liverpool, Galtasaray, Roma – tu sytuacja jest
        trudniejsza, prawie pewny wydaje się slaby wynik Galaty i kto będzie tym
        drugim „pechowcem” – ja uwazam, ze Barcelona – z kilku powodow. Oto one: nowy,
        jeszcze niezgrany sklad, Barca znana jest z tego, za „zawodzi” w Pucharach,
        marny bramkarz.
        gr.c: Real Madryt, Panathinaikos Ateny, FC Porto, Sparta Praga – jeszcze
        trudniejsza sytuacja niż w grupie poprzedniej. Jednak najmniejsze szanse daje
        ambitnym Czechom i FC Porto.
        gr.d Juventus Turyn, Deportivo La Coruna, Arsenal, Bayer Leverkusen –
        wydawaloby sie, ze wyjsc z tej grupy moze kazdy, jednak to Arsenal i Bayer
        Leverkusen sa glownymi kandytami do „zakonczenia” swojej przygody z LM. Dowod
        temu dawal nawet Wenger, który nie wytrzymal psychicznie podczas „lania” jakie
        urzadzili mu „wszechatenscy”, natomiast z calym szacunkiem dla milosnikow Bligi
        uwazam, iż „aspiryny” sa najslabszym zespolem tej grupy i wyjscie z niej
        graniczyloby z cudem.
        Zostaja – BM, MU, Liver, Roma /jednak/, Real, PAO, Juve, Deportivo. W tej fazie
        rozgrywek odpada 4
        1. – MU – powodow jest wiele, kryzys zjada ten zespol jak „muchy zgnile mieso”,
        obrona praktycznie nie istnieje, bramkarz zapomnial jak się broni, a w tej
        fazie kazda stracona bramka może zadecydowac o awansie
        2. Roma – po wspanialej walce w cwiercfinale ulega minimalnie, jednak ulega i
        odpada
        3. PAO – szkoda a jednak jeden mecz „wspanialy” a potem nagle „cos peka” i Oli
        i jego druzyna odpadaja z dalszej zabawy, jednak wśród fachowcow zostaje
        zauwazony mlody napastnik PAO i kluby zaczynaja licytacje o tego zdolnego
        pilkarza
        4. Deportivo – nie mialo sczescia i gralo przeciwko BM, w ktorym Kahn był
        zapora nie do przejscia – ale Bawarczycy najedli się strachu.
        Pozostaly Liver, Juve, Real BM – odpadaja 2 zespoly
        Juventus – po niezbyt interesujacym widowisku obfitujacym w czerwone
        kartki /Davids/ oraz braku zgrania w zespole /jak opisywal Luxc/ turynczycy
        odpadaja w meczu z Liverpoolem. Czolowa postacia dwumeczu zostaje J.D.
        BM – dostaje sroga „lekcje pokory” od wspaniale grajacego Realu, nawet Kahn nie
        jest w stanie powstrzymac maszyny, która napedzaja Figo, Zidane i Raul.
        Wielki final
        LIVERPOOL – REAL – to widowisko przechodzi do historii futbolu, o tym fianle
        będzie się mowic przez wiele lat, niestety JD puszcza pierwszy strzal w swiatlo
        bramki, jednak Owen i spolka odwdzieczaja się „krolewskim”. Nastepnie Jurek
        broni jak w transie, wylapuje wszytsko. 85 min. sedzia dyktuje karnego dla
        Realu, Dudek broni potezny strzal Raula, także wylapuje dobitke Figo, jednak
        przy trzeciej probie dobitki Ivana Campo kapituluje. Jest remis. Ostatnia
        akcja meczu – rzut różny dla Liverpoolu – Dudek wybiega w pole karne Realu i po
        wspanialym dosrodkowaniu Gerarda strzela gola „efektownym” szczupakiem i
        Liverpool wygrywa LM. Bohaterem spotkania zostaje J.D, otrzymuje kluczyki o
        nowego Mercedesa, którego sprzedaje i caly zysk przeznacza na cele
        charytatywne. Zostaje także wybrany najlepszym bramkarzem tej edycji LM oraz
        Premiership.

pzdr

Ps – miała to być powazna analiza, jednak mnie troche ponioslo. -]]]
        • Gość: Marek Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: *.chello.pl 05.11.01, 23:12
          Liverpool z Ralem Madryt i mimo że bardzo lubie Luisa Figo to Dudek zachowa
          czyste konto, lub puści mniej goli niż jego rywal.
      • pc Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? 06.11.01, 08:54
        Zagra Real z Manchesterem (lub Romą, MU przeżywa jak na razie kryzys). Co
        prawda ostatnio wiele ludzi w Polsce zaczęło kibicować Liverpoolowi, ja jednak
        od wielu lat sympatyzuję z MU i nie mam zamiaru zmieniać poglądów. Będę jednak
        kibicował Dudkowi w meczach przeciwko Barcelonie, tak samo jak kibicowałem jego
        drużynie w meczu np. z Borussią, co pewnie nie miałoby miejsca gdyby w
        angielskiej drużynie nie grał w bramce nasz rodak.

Pozdr.
      • Gość: zibi Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: *.ltl.pl 06.11.01, 09:51
        Wg mnie w pólfinałach spotkaja sie być może Real z Barceloną oraz Liverpool z
        Panathinaikosem. A finał jest juz wiadomy Real - Liverpool.

Pzdr
      • Gość: kuba Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: *.pik.gliwice.pl 06.11.01, 09:59
        Przeczytał;em wszystkie wątki i zostały wymienione wszystkie drużyny
        kandydujące do finału ale mało kto zauważ siłe ROMY i Deportivo. A mają chyba
        najszersze kadry reprezentujące wyrownany poziom.
        Real i Liverpool też może być w półfinale. A tu są piłkarze nie do zastąpienia
        i kartki mogą wiele zmienić.
        I finał według mnie może być Roma v Liverpool lub przedstawiciel Hiszpani.

• Gość: PannaA Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: 62.153.128.* 06.11.01, 10:40
        bayern - real m. , fajnie byloby takze bayern - manu <-
      • mariusz_k Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? 06.11.01, 13:45
        Oczywiscie chcialbym, zeby Real Madrid.
        Boje sie, ze tym drugim bedzie Bayern Monachium.

Ale jak tak bedzie, to Real przynajmniej sie zrewanzuje za polfinal 2001 :-)
      • Gość: Hollow Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.01, 14:10
        Fajny bylby final Bayern - Barcelona , ewentualnie Barcelona - Liverpool (ze
        wzgledu na Dudka oczywiscie)
        • Gość: Przemas Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: *.pde.philips.com 08.11.01, 07:50
          Liverpool-Real? Nie sądzę. Dlaczego? Bo niedługo na ławkę The Reds wróci
          Houllier i wszystko wróci do normy, czyli mało efektowna i mało przekonująca
          gra. Zauważcie, że w tym sezonie Liverpool zaczął grać (bardzo) dobrze, od
          kiedy prowadzony jest przez Thompsona! Finał marzeń to dla mnie mecz Barca-
          Real, i zwycięstwo azulgrany... Niestety nie bardzo w to wierzę, i to nie
          dlatego że Barca padła na Bernabeu (to się może przydarzyć każdemu), ale
          dlatego, że jej trenerem jest Charlie Rexach... Chociaż cuda się zdarzają!!!
          Pozdr
          • Gość: viper Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: *.com.pl 08.11.01, 08:22
            Według mnie będzie to mecz Liverpool-Roma czyli rewanż za finał bodajże z 1983
            roku. Ale znowu wygra Liverpool. Nie piszę tego tylko ze względu na to, że w
            Liverpoolu gra Dudek. Kibicuję im zanim ktoś słyszał o Dudku.
      • Gość: Robert Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: *.internetia.pl 08.11.01, 10:00
        Przeczytałem wszystkie wątki przewijają się Liverpool,Real i trochę mniej często Bayern.
        Zadecyduje ławka rezerwowych,doświadczenie i obrona,czyli niestety znowu Bayern.
        Kto drugi?
        Myślę że hiszpańska liga,która jest chyba najsilniejsza.Szansę maja wszystkie trzy drużyny a czarnym koniem
        może być LaCoruna.
        Robert
        • Gość: Crotalus Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: 157.25.121.* 08.11.01, 11:52
          Juventus-Real 1:0
          bramka Del Piero oczywiście z wolnego
          • Gość: PannaA Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: 62.153.128.* 08.11.01, 12:13
            jezeli del pierro bedzie mögl do konca grac.... bo zawsze jak mu sie cos nie
            uda trener go wywala z boiska ...
            • Gość: Luxc Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: 213.17.164.* 08.11.01, 12:43
              Z tym Alexem to nie jest tak - Lippi go zdejmuje ostatnio właśnie kiedy coś mu
              się uda - po prostu kiedy sytuacja na boisku jest już wystarczająco dobra - del
              piero może zejść odpocząć - nie ma sensu takiego zawodnika, którego zresztą
              każdy chce skosić narażać na kontuzję, bo jego nieobecność może być obecnie dla
              biało-czarnych bardzo poważnym problemem. Tak więc Alex wychodzi w podstawowym
              składzie - strzela bramkę z wolnego, zalicza asystę i schodzi - i bardzo
              dobrze, tym bardziej że kondycję może ma lepszą niż Mega Polacy, ale znowu nie
              taką, żeby w każdym meczu (których Juventus gra w ch.. ) grać pełne 90 min.
              pozdr
              • Gość: pannaA Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: 62.153.128.* 08.11.01, 13:02
                z mojego puktu widzenia to jest inaczej .. del pierro jest naprawde gwiazda ,
                zaliczam go nawet do grupy z maradona, ronaldo itd ale .... on stoi u
                wlochöw pod strasznym uciskiem.... jak raz cos mus sie nie uda to zaraz cala
                prasa wloska na niego... trener woli go wyslac na lawke.Del pierro mila chyba
                zaraz po baggio , najwieksze klopoty z wloska prasa...
                • Gość: Luxc Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: 213.17.164.* 08.11.01, 13:33
                  Z Maradoną? Musiałby zamiast z wolnych zacząć strzelać rękami :))
                  Miał kłopoty z prasą bo był w jednym sezonie bogiem, a potem złamana noga i
                  spadek formy - do której wraca powoli od ponad 2 sezonów i nie oszukujmy się
                  jeszcze nie wrócił, mimo, że ten sezon rozpoczął bardzo dobrze. Inna sprawa, że
                  teraz nie jest już właściwie napastnikiem, tylko atakującym pomocnikiem - no i
                  chyba na razie wychodzi mu to na dobre.
                  pozdr
                  PS Jak tylko odzyska dawną sławę kupi go Real, który stanie się jednocześnie
                  największym potentatem na runku odzieżowym i zacznie wygrywać mecze zasypując
                  swoich przeciwników tysiącami koszulek zrzucanych ze śmigłowców transportowych
                  prosto na boisko. Trochę to będzie nieuczciwe, ale co tam - liczy się wynik :)))
                  • Gość: dżoni Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: *.bci.net.pl 11.11.01, 00:52
                    Del Pierro nie jest piłkarzem kompletnym jak Maradona,Schols,Raul-jak
                    zauważyłeś nie strzela jak na razie ręką,ale wszystko przed nim;))A M. był
                    genialny,sk**,mimo to.
          • Gość: ja Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: *.acn.waw.pl 09.11.01, 16:56
            oczywiscie z karnego
            • Gość: toler Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: *.CUSTOMER.DSL.ALTER.NET 09.11.01, 17:43
              ...jezeli los pozwoli...:-)
              Real Madrid vs. FC Bayern

pozdr.
          • Gość: paulus Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: *.mst.gov.pl 10.11.01, 12:00
            I ja sie z tym zgadzam !!!
      • Gość: Michał D Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 16:22
        Ja kibicuję mocno Dudkowi i mam nadzieję, że w tym sezonie to on będzie wznosił
        triumfalnie Puchar Mistrzów. Liverpool - Bayern 2:0 - to moje przepowiednie,
        albowiem Manchester, Real mimo gwiazd w składzie nie potrafią wygrywać mecz za
        meczem...
        Pozdrawiam Cię!
      • Gość: WojtekNT Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: 217.97.235.* 10.11.01, 16:26
        Bayern Monachium - Real Madryt, mój typ
      • Gość: Lukullus Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: *.prawo.uni.wroc.pl 10.11.01, 17:19
        Gość portalu: aimarek napisał(a):

> No właśnie...kto? Mój typ: Liverpool-Deportivo.
        Jasno twierdzę, iż tylko Real może wygrać LM. Rywal - nieistotne.

• Gość: Virtus Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: *.prawo.uni.wroc.pl 10.11.01, 17:20
      • Gość: Mati Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 19:53
        mój typ to Liverpool z PANATHINAJKOSEM
        • Gość: hugo Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: *.jeremi.pl 10.11.01, 20:53
          napewno w finale nie zagra REAL bo to juz staje sie rutyna ze w finale
          wystepuja druzyny ktore maja w skladzie wiele utalentowanych ale wlasnych
          gwiazd np jak walencja czy liverpool albo tez druzyny ktore bazuje przez dlugi
          czas na swietnej taktyce i stalej obsadzie od lat np bayern. w moim mniemaniu
          BAYERN wygra lige a z kim to sprawa otwarta ale mysle ze liverpool bo walencja
          w tym roku nie gra. duze szanse tez widze w deportivo ale nie napewno w REALu
          czy MU ktore wprowadzily do swoich skladow zupelnie nowych rozgrywajacych
          (Zidane, Verone) i napewno do konca sezonu nie zdarza sie na tyle zgrac zeby
          wygrac lige mistrzow a juz napewno nie obronia tytulow mistrzow krajowych.
      • Gość: Vidigal Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: *.chelm.sdi.tpnet.pl 10.11.01, 21:19
        Mój typ na finał: Deportivo - Bayern. Czarnym koniem może byc Boavista Porto,
        bardzo nieobliczalna, wyrównana, bez gwiazd drużyna. Inna drużyna - FC Porto
        może też sporo namieszać, momentami gra również dobrą piłkę. A co powiecie na
        finał Boavista - FC Porto? Dwie drużyny z tego samego miasta.
      • Gość: Enka Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 19:21
        Jak dla mnie to na pewno BAYERN i ..może Deportivo? Oby nie jakiś Manchester.
        Wciąż jestem na niego wściekła po finale 99..
        • Gość: Romana Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: *.rnjsa.com.pl 13.11.01, 08:24
          W finale Romeczka wygra z Realem 3-1
      • Gość: Peking Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: 193.235.86.* 13.11.01, 12:48
        Deportivo sprawi niespodzianke, a zagraja z Roma
      • Gość: www To sprawdźcie!!!! IP: 157.25.125.* 08.05.02, 17:56
        Nie było tak źle. Ale Apteki nikt nie przewidział.
        • Gość: Luxc Kto w finale LM? IP: 213.17.164.* 09.05.02, 19:06
          Stawiam na finał Real - Leverkusen ;))))))))))))))))))))
          pozdr
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka