Gość: Dziodzio IP: 213.199.198.* 07.09.06, 15:05 Zblazowany mistrz. Tacy jak on nie potrafia odchodzić z klasą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ptaq Villeneuve: Nie chciałem ścigać się z Kubicą IP: *.pliva.pl 07.09.06, 15:06 czyli według tej logiki Mistrzostwa Świata w piłce nożnej powinny być rozgrywane miedzy Anglią, Włochami, Francją, Niemcami, Brazylią, Urugwajem i Argentyną bo jakim prawem inne drużyny mają być lepsze od mistrzów i mogą zdobyć mistrzostwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żak Wieeeelki intelekt, wielki zaiste IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 15:19 miszczu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Villeneuve: Nie chciałem ścigać się z Kubicą IP: *.crowley.pl 07.09.06, 15:28 Powiedział co wiedział. Anonim "z klasą"... Odpowiedz Link Zgłoś
janurz Re: Villeneuve: Nie chciałem ścigać się z Kubicą 07.09.06, 15:28 I jeszcze musi biedaczek harowac jak wol za marne pare milionow dolarow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatality Re: Villeneuve: Nie chciałem ścigać się z Kubicą IP: *.e-wro.net.pl 07.09.06, 15:32 dajcie mu lizaka bo się biedaczek popłacze.. buuuuu zabrali mi zabawkę! Odpowiedz Link Zgłoś
sfuj_hlop Re: Villeneuve: Nie chciałem ścigać się z Kubicą 07.09.06, 16:08 Taki on świetny, tylko żaden inny team F1 jakoś nie chce zatrudnić go u siebie. Śmieszny jest facecik i tyle! Na takich to się mówi: SPADAJ FRAJERZE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maag Villeneuve: Nie chciałem ścigać się z Kubicą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 16:26 a ten caly czas to samo. Rozbuchane ego do niewyobrazalnych rozmiarow. On, taka gwiazda... Szkoda gadac jak sie slucha tego balwana. Kim to on nie jest. Leszcz ktory po odejsciu z najlepszego teamu udowodnil co naprawde potrafi. Owszem mistrzostwo nie kazdy zdobywa ale gdyby byl taki wspanialy, jak to caly czas stara sie kazdemu wmowic, to by tak szybko nie spadl w hierarchii i nie poszedl do slabych teamow. A trzymal sie slabeuszy bo mu ego nie pozwalalo swierdzic ze sie skonczyl i byle tylko mogl startowac w f1 i sobie wmawiac:"dalej jestes swietny". Slepy Kurdupel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Villeneuve: Nie chciałem ścigać się z Kubicą IP: 82.139.11.* 07.09.06, 17:09 Troche statystyki pana Jacka: - ostatnie 5 lat - miejsca 12-21 - miejsca na podium od czasu zdobycia MS - 4 trzecie miejsca, ostatnie 5 lat temu - ilosc punktow w najgorszym sezonie (2004) - 3 punkty - ostatnie 2 wyscigi - jeden zakonczony na poboczu, drugi na bandzie o kierowcach F1 nie mozna powiedziec, ze sa "kiepscy", ale Jack ostatnimi laty byl wsrod nich sredniakiem, nie rokujacym szans na poprawe. Dlatego team BMW podjal decyzje o zastapieniu go mlodym, rokujacym szanse na przyszlosc zawodnikiem. Ot i cala historia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BigMack To jest cala historia IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.09.06, 17:29 Najwiekszym bledem niewatpliwie utalentowanego Jacque`a, bylo przejscie w najlepszym momencie swojej kariery do dziadowskiego teamu BAR Honda. I jedynym wytlumaczeniem tego moze byc fakt skuszenia go kontraktem, porownywalnym do kontraktu Schumiego. Ze sportowego punktu widzenia to bylo harakiri. Pozniejsze przejscie z jednego dziadostwa do wcale nie lepszego w tamtym czasie BMW, bylo tylko przedluzeniem agonii. A kierownictwo przecietnego obecnie BMW z iscie niemiecka finezja postanowilo zastapic przecietnie spisujacego sie, ale za duze pieniadze Jacque`a, innym przecietnym, mlodszym kierowca za ulamek tego, co placili pierwszemu. I to jest ta cala prawda. Kasa Misiu, KASA. Wcale bym sie nie zdziwil znajac niemcow, gdyby w przyszlym sezonie Kubica wrocil na pozycje kierowcy testowego, oddajac swoje miejsce malolatowi, ktory okazuje sie miec wieksze jaja do scigania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: To jest cala historia IP: 82.139.11.* 07.09.06, 18:10 Sorki, lae chyba od niedawna interesujesz sie F1. Jack nie przeszedl do BAR Honda, Honda zaczela wspolprace z BAR-em pozniej. Z Jacka byli tak zadowoleni, ze w osatnim wyscigu wywalili go i zastapili Sato. Teamowy kolega Button tez osiagal lepsze niz on wyniki - to tyle odnosnie tego, co mozna bylo osiagnac na tym bolidzie w owym czasie. Zreszta rok pozniej BAR Honda zajmuje drugie miejsce w klasyfikacji konstruktorow (Jacka nie ma juz w teamie, w tym roku jedzie tylko 3 wyscigi dla Renault, nie zdobywa nic). Rowniez BMW nie moglo byc "wcale nie lepsze w tamtym czasie" z tego prostego powodu, ze BMW zadebiutowalo w tym roku na torach F1, w zeszlym roku bylo Sauber-Petronas. Kasa oczywiscie ma znaczenie, ale Jack juz pokazal na co go stac i od tamtej pory byla tylko droga w dol - dlatego jako drogi i nie rokujacy nadziei na poprawe zostal usuniety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BigMack Re: To jest cala historia IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.09.06, 21:48 as napisal/a >>z tego prostego powodu, ze BMW zadebiutowalo w tym roku na torach F1,<< Ze niby co?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: To jest cala historia IP: 82.139.11.* 07.09.06, 22:24 Gość portalu: BigMack napisał(a): > as napisal/a > > >>z tego prostego powodu, ze BMW zadebiutowalo w tym roku na torach > F1,<< > > Ze niby co?????? Ano nieprecyzyjnie sie wyrazilem, chodzilo mi o ten team, tj. BMW-Sauber. Przedtem faktycznie jezdzili z Frankiem Williamsem. No ale tak czy tak Jacek, o ktorym mowa, z BMW-Williams nie mial nic wspolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Big Mack Re: To jest cala historia IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.09.06, 02:14 Dosc latwo rozgrzeszasz siebie, mnie zarzucajac za uzycie skrotu myslowego (u was to okreslenie teraz jest dosc popularne ;-)) nieznajomosc realiow F1. A ci co sie znaja, wiedza co mialem na mysli. Od blisko 20 lat jestem czestym gosciem na San Marino i Monako i stalym bywalcem u siebie i ostatnio w US. Prywatnymi znajomosciami chwalic sie nie wypada. Ale jak bedziesz w Montrealu zajzyj do restauracji Newtown, moze poznasz kogos, a moze nawet wypijesz piwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatality Re: To jest cala historia IP: *.e-wro.net.pl 07.09.06, 18:35 a niby skąd te wnioski że ma większe jaja do ścigania ,twierdzisz tak po tym treningu? lol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Finwal Re: Villeneuve: Nie chciałem ścigać się z Kubicą IP: *.net.autocom.pl 07.09.06, 19:08 On właśnie odszedł z klasą. Sam podjął decyzję, nie czekał do konca kontraktu. To jest klasa: nie pozwolić by inni za ciebie decydowali, nawet jeżeli na tym tracisz (kontrakt został rozwiązany przez JV więc nie było mowy o odszkodowaniu). Szkoda tylko, że tyle niemiłych rzeczy gada o innych. W tym sensie mógł pokazać większą klasę by nie wyglądało, że nie umie przegrywać (a przecież umie, przez kilka ostatnich lat zwykle przegrywał). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: santiago durango Re: Villeneuve: Nie chciałem ścigać się z Kubicą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 21:07 no gdzie w tym artykule jest napisane ze JV bal sie kubicy? tytuly artykolow robia sie coraz bardziej tabloidalne. Odpowiedz Link Zgłoś
jorn Re: Villeneuve: Nie chciałem ścigać się z Kubicą 07.09.06, 21:27 Jest napisane, że nie chciał z Kubicą rywalizować. Dlaczego? Jedną z nasuwających się odpowiedzi jest: bał się, że tę rywalizację przegra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ats press vienna spokojnie IP: *.3.14.vie.surfer.at 07.09.06, 21:41 przy tej kasie ,stac goscia..........goscia na rozne warianty .jako zawodnik w czubie ligi swiatowej.co pokaze kubica? moim skromnym zdaniem ..........bedzie wielkim profi.chyba juz jest ,ma podstawy do scigania sie na maxa.facet ma dobry podklad treningowy. i lata na zagranicznych torach,nie oszukujmy sie , w polsce bylby malym kaziem. Odpowiedz Link Zgłoś
mitochondrium Re: spokojnie 07.09.06, 22:36 o kur wa wiedzialem jak nasz orzel Adas latal po horyzont w Kraju bylo na oko tak ze 20 milionow ekspertow od nartoskakania teraz rosnie nam kadra ualentowanych nadzwyczaj ekspertow w dziedzinie formuly 1 i kazdy zna sie jak... zycze forumowym "ekspertom" jeszcze mnostwa trafnych analiz pzeczytam, w mysli przetlumacze i zaniose jako dobra rade Dr. Theissenowi (czy tak sie pisze?)szefowi BMW Motorsport sasiedni budynek obok mojego biura mnostwo dobrych pomyslow zycze :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janspruce Bedzie jezdzil w NASCAR i moze tam mu sie IP: *.proxy.aol.com 07.09.06, 23:23 uda bo zakrety tylko w lewa strone. Ogladam to dziadostwo w stanach i za cholere nie moge sie polapac w regulamine. Jada tylko w lewo, zwalniaja nie wiadomo czemu, a publika zaciska kciuki zeby bylo jak najwiecej kolizji i wypadkow na torze. O kant d..... mozna rozbic te wyscigi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leepton Villeneuve: Nie chciałem ścigać się z Kubicą IP: 194.145.229.* 08.09.06, 08:06 no tak wlasnie sie dzieje, jak ludziom sie w glowie od pieniedzy zaczyna przewracac... wielkie mi rzeczy, ze "musialby przez pare miesiecy harowac jak wol" (za wielkie pieniadze pamietajmy) i tylko by nie wiedzial co w nastepnym roku. balwan! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIOTR Villeneuve: Nie chciałem ścigać się z Kubicą IP: 149.135.38.* 08.09.06, 10:42 Kubica nie dorosnie nawet do piet Villeneuveowi!To jedno jest pewne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b_F co ty osciagnales czlowieku marny... IP: *.kalisz.mm.pl 08.09.06, 14:33 zobacz jak jezdzili prost senna mansel no I schumacher Odpowiedz Link Zgłoś