Gość: feelipe IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 11.09.06, 17:28 skrót myślowy. Znamy to, poza tym wypowiadał się jako osoba prywatna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bemeta Obejrzal sobie polski dziennik i .... IP: *.Red-80-39-189.dynamicIP.rima-tde.net 11.09.06, 17:48 Tak jak przedmowca. Obejrzal sobie polski dziennik a w nim Macierewicza i Kartofli i pomyslal "to jest to". Za pare dni powie ze mu chodzilo o F1 ale wlatach 50-tych a wlasciwie to o Rajd Monte Carlo czy cos w tym guscie. Ale obciach.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocławianin Sfrustrowany Flavio.... :)))) IP: *.chello.pl 12.09.06, 17:09 Frustrat Flavio... nie przygruchał zadnej nowej d.. * :) i juz mu migdał skacze !! :))) A że z tym blokowaniem Massy to jakas kicha to inna sprawa, no ale zasada że "żeby pobic mistrza trzeba byc wyraźnie lepszym" obowiązuje widać nie tylko w boksie ale i tutaj. No i jeszcze jedno - decydentom F1 napewno zależy żeby sytuacja była nierozsztrzygnięta do ostatniego GP. Bo kto by chciał ogladac wyscigi, gdyby juz dzisiaj było wiadomo że sezon wygrał Alonso albo Schumacher. Jestem na 98% pewien że gdyby sytuacja była odwrotna to znalazl by sie "paragraf" na Schumiego... :) Pozdrawiam wszystkich "Kubiców" F1 W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadachu Schumacher jest słaby!!! IP: 82.160.158.* 14.09.06, 00:11 Według mnie Schumacher gdyby nie to, że jeździ tym swoim ślicznym czerwonym Ferrari, nie byłby mistrzem świata ani razu... Pewnie, że FIA faworyzuje FIATowskie bolidy, przecież to widać na każdym kroku, chociażby po ilościach kontroli, albo własnie po takich bzurnych decyzjach jak ta ostatnia. Wg mnie to była już przesada i bzdura na maksa, jakiej nie powstydziłby sie nawet nasz v-ce premier... A już sam Schumacher dla nich to jest ah i oh... Co jak co, ale jako człowiek i jako zawodnik to Schumacher jest dla mnie śmieciem... Jako człowiek bo jeździ tylko dla pieniędzy, nigdy nie widziałem go w jakiejś akcji charytatywnej, choć swoją osobą móglby ją niesamowicie rozgłośnić. Z wyjątkiem tych bzdurnych meczy piłkarskich, za które brał niezłe pieniądze... Więc co to za łaska. Zato w reklamach widzaiłem go chyba kilkunastu! A jako sportowiec jest dla mnie śmieciem włąsnie za takie coś co robi teraz: hamstwo i brak uznania dla innych. On nie potrafi zrozumieć, że już nie jest najlepszy na świecie w F1. Zresztą jako najlepszych kierowców uznaję tych, którzy jeżdżą w rajdach i pokonują te trudne OSy na pełnym gazie, mijając szykany i przeskakując hopy!!! BOX: "...szszszszz... Michael, release everything!!! We will direct your bolid...szszszszsz... over! szszszsz..." ;) Odpowiedz Link Zgłoś