Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

FORliga 2003 - runda wiosenna

• ugugunana Ku szczytom tabeli... 19.03.03, 11:26

"Dzięki" rezygnacji z Zająca jestem coraz bliżej pewnego przybytku
        znajdującego się w Wa-wie przy ulicy Sobieskiego (na razie strata 19 pkt.)...
        Cóż, nie ukrywam iż w tej kolejce mocno liczę na mojego kapitana (nigeryjska
        perełka) oraz skuteczność futbolistów Odry... Póki co wlokę się w ogonie
        naszej ligi... Najwyższy czas rozpocząć wspinaczkę - może być co kolejka o
        jedno miejsce... *-)

PZDR.

P.S. Na razie 0 pkt. za Moskałę to mój cały dorobek w tej kolejce...
      • chechaouen bravo kuti! 19.03.03, 16:53
        Ziarkowski, Chałbiński, Jankowski - Odra obsypała cię punktami...
      • kuti_master Mieć jeszcze Nowackiego, to byłaby poezja 19.03.03, 16:57
        Aż dziw bierze, ale Nowacki przesiedział u mnie całą rundę jesienną, już go nie
        kupowałem a tu 2asysty i 2bramy!!!
        • Gość: tompie Re: Mieć jeszcze Nowackiego, to byłaby poezja IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 19.03.03, 18:42
          POjebało mnie.Wystawiłem Robakiewicza!!!!!!!!!Był ktoś jeszcze takim idiotą.No
          i zapomniał bym ze mam kapitana KUZBE ktory własnie zebrał czerwoną kartke.To
          bedzie rekordowa koleja.NA MINUS.
          • Gość: kuti Kuźba - czułem że nie nadaje się na kapitana... IP: *.eu.org 19.03.03, 18:50
            ... ale bałem się zmienić na Ziarno, to mam.... -6pkt
            • Gość: tompie Re: Kuźba - czułem że nie nadaje się na kapitana. IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 19.03.03, 20:51
              Az sie nie chce o tym gadac ide sie nawalic i spac.Robakiewicz w bramce
              buuuchachacha.Mogłem jeszcze obroncow kupic no ikapitan na czerwono
              rewelka.Polece na ryj.A miało byc tak pieknie,wycieczki do zakładow
              pracy.....................
              Pozdrawiam
      • kuti_master Wyjazd 19.03.03, 22:45
        Kolejka nędza - szkoda gadać - teraz czeka mnie wyjazd, klubem zajmuje się
        asystent.
        • Gość: cirkon Re: Wyjazd IP: *.czuby.sdi.tpnet.pl 20.03.03, 08:11
          Rozumiem, ze urlop zdrowotny? Na problemy z sercem polecam uzdrowisko w
          Naleczowie. A moze jakis dluzszy pobyt w sanatorium? Pozdrow ode mnie Franka
          Smude! ;-)))

pozdrawiam,
          C.
        • Gość: rach Re: Wyjazd IP: *.futuro.zax.pl 11.05.03, 01:45
          kuti_master napisał:

> Kolejka nędza - szkoda gadać - teraz czeka mnie wyjazd, klubem zajmuje się
          > asystent.

A nie asystentka - Pani Matylda ze Szczakowa?
          Mam Grocki z Wisłą i idzie mi OK
      • Gość: Adee Re: FORliga 2003 - runda wiosenna IP: *.devs.futuro.pl 20.03.03, 01:25
        ....u mnie z wstepnych obliczeń 47 pointsów czyli w sumie 111 fajan liczba a
        jak uw was?
        • tompie Re: FORliga 2003 - runda wiosenna 20.03.03, 01:40
          Witam.U mnie łącznie 76 mysle ze zostane w piatce FORLigi.
          No i chyba wygrałem z Mufanem mecz .Wynik 1-0 REWELACJA.
          Kuzwa KUZBA
          • Gość: bachus69 Re: FORliga 2003 - runda wiosenna IP: *.lama.net.pl / 192.168.3.* 20.03.03, 18:03
            Ze smutkiem wita was prezes, który jest zakałą FORligi. W 2 kolejce zdobyłem 17
            pkt. Przepraszam chłopaki (i dziewczyny).
            • krzrek Re: FORliga 2003 - runda wiosenna 20.03.03, 19:31
              Gość portalu: bachus69 napisał(a):

> Ze smutkiem wita was prezes, który jest zakałą FORligi. W 2 kolejce zdobyłem
              17
              >
              > pkt. Przepraszam chłopaki (i dziewczyny).

Prezesie Bachus,zakałą w tej kolejce to może być moja drużyna,była lepsza o
              1pkt.czyli zdobyła 16.Ale na żadne nerwowe ruchy na razie się nie
              zanosi.Puszczam do boju rezerwy i zobaczymy.
              Pozdrawiam
      • brayan7 Re: FORliga 2003 - runda wiosenna 20.03.03, 19:28
        kuti_master napisał:

> Uczestnicy:
        >
        > Adee - Adee Team Pozna
        > Ambroz -Ambrozki, Pszczyna
        > Bachus - Triceps Squad, Kraków
        > Chechaouen - FC Chechaouen, Warszawa
        > Klimon - Gladiatory, Poddębice
        > Krzrek - KS Leszcze, Rzeszów
        > Kuti - Masters Kraków
        > Lucas_emperor - EMPEROR Kielce
        > Mallina - zdolne chlopaki, Frankfurt nad Menem
        > Marsl - Złocistokrwiści, Kielce
        > Mirekl - FCJeleniag
        > Mufan - Cyklon Lębork
        > Okęciak - F.C. Okecie, Warszawa
        > Tompie - Swit Poznan
        > Ugugunan - Ugugunana, Warszawa
        > Yaru - FC Sulejówek
        > WC Kibel-Wisła Kraków Team
        >
        > W skład ligi wchodzi 16drużyn, jednak nie przysłali jeszcze faxu z
        > odpowiedzią prezesi: Cirkon i Elektron77. Czekam do dnia rozegrania pierwszej
        > (17.) kolejki
      • Gość: tompie Re: FORliga 2003 - runda wiosenna IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 20.03.03, 23:10
        Witam wszystkich radujacych sie i lizacych rany prezesow.Ja niestety naleze do
        tej drugiej grupy.Tak jak przewidziałem zjazd w tabeli o około 2500 miejsc.W
        druzynie zaszły tez pierwsze zmiany.W trybie Franka Smudy tzn natychmiastowym
        wylani zostali:
        -Trener bramkarzy za zatrudnienie i co gorsze wystawienie Zbyszka Robakiewicza
        -Trener koordynator za wystawienie w pierwszej kolejce nie grajacego Szali
        (kontuzja)i drugiej Stolarczyka(kartki)
        -Psycholog za brak rozmow z wiecznie dyskutujacym i prowokujacym M.Kuzba
        KAPITANEM druzyny Swit Poznan.
        Dalsze decyzje personalne zostana podjete po najblizszej kolejce ligowej.
        Za brak wyczucia i przewidywania wydarzen boiskowych własciciel i zarazem
        prezes druzyny nałozył na siebie kare w wysokosci omijania szerokim łukim barku
        znajdujacego sie w siedzibie klubu przez okres 175 kolejnych wieczorow.
        Pozdrawiam i zycze powodzenia.
        P.S Nasza liga zjechała w dół.
        • Gość: krzrek Re: FORliga 2003 - runda wiosenna IP: *.smlw.pl / 10.1.8.* 21.03.03, 00:32
          Z tym barkiem to przesadziłeś.
          Pzdr.
          • Gość: tompie Re: FORliga 2003 - runda wiosenna IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 21.03.03, 22:43
            Czesc Krzrek.
            Jak idzie gra?Zpomniałem dodac ze kara barkowa zostanie zawieszona po pomyslnym
            wystepie w najblizszej kolejce.Powodzenia w AD-ADAMIE.
            Pozdr.
      • Gość: bachus69 ZAPROSZENIE !!!! IP: *.lama.net.pl / 192.168.3.* 21.03.03, 23:54
        Czołem chłopaki!! Zapraszam wszystkich uczestników FORligi w niedzielę o
        godzinie 22 na czat. Niech wiedzą jak się bawią chłopaki z FORligi !!! Co wy na
        to??? Bo ja bede na 100%. Zresztą ja tam jestem dzień i noc
        • Gość: tompie Re: ZAPROSZENIE !!!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 22.03.03, 17:57
          OKI.Będę
          • Gość: tompie KOMPAŁA-kapitanem? IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 27.04.03, 01:48
            Serdeczne wyrazy współczucia dla wszystkich którzy pomysleli ze Kompała
            powtórzy swój wyczyn z meczu z Pogonią i wystawili go jako
            kapitana.Niestrzelony karny i -6 pkt.to totalna porazka.Ale jak to w futbolu
            raz na wozie raz pod wozem.
            Pzdr.
        • Gość: tompie Re: ZAPROSZENIE !!!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 23.03.03, 22:50
          Witam .Niestety nie było nikogo.
      • mirekl3 FORliga - 10 m. w generalce !!!! 24.03.03, 15:24
        FORliga z magiczną cyfrą 777 na koncie awansowała na 10 miejsce w generalce!!!
        jaki najbliższy cel ? atak na lidera czy obrona przed spadkiem ? :))
        • Gość: Lucas Re: FORliga - 10 m. w generalce !!!! IP: uroczysko:* / 10.140.18.* 24.03.03, 15:50
          najlepsza obrona jest ATAK.
          • Gość: okeciak Re: FORliga - 10 m. w generalce !!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.03.03, 16:57
            Ja sie nie wypowiadam bo jak narazie okupuje dolne rejony tabeli Forligi ,ale
            bede walczyl.
            Oby jak najdalej od Bachusa:))))
      • Gość: Adee życiówka IP: *.crowley.pl 24.03.03, 17:15
        ...panowie prezesi jestem 7 w generalce........................!!!!!!!!!!!!
        piłkarze dostano mega premie a trenezy po skrzyneczcze JOHNY WALKERA!!!!
        • Gość: wielki_brat Re: życiówka IP: *.media4.pl 24.03.03, 17:17
          no duze brawa ..a poza tym ile masz druzyn bo tych Adee jest sporo..chyba nie
          pobiles jeszce beczkiwina?....
          ps.wielki brat jest pod wrazeniem..atak klonow znow nastapil
          • Gość: Adee Re: życiówka IP: *.crowley.pl 24.03.03, 21:48
            .....teamow mam 12 i sie z tym nie kryję...... to od pocztku byl moj flagowy
            team zobacz sobie sklad Forligi
            • Gość: Wb Re: życiówka IP: *.media4.pl 24.03.03, 23:01
              ok zreszta niepotzrebnie sie ''burze''w koncu to twoja sprawa ile masz
              druzyn....
      • Gość: krzrek Po 3 kolejce... IP: *.smlw.pl / 10.1.8.* 25.03.03, 01:11
        Natłok zajęć zawodowych,spotkań (towarzyskich)oraz prac na rzecz
        domu,spowodował oderwanie się od spraw klubowych.Niestety zespołowi nie wyszło
        to na dobre.Miejsce które zajmuje klub w lidze,ilość zdobytych punktów,to obraz
        rozpaczy wołający o pomstę do nieba.Przede wszystkim,zgodnie z "polską"tradycją
        przyjrzę się pracy trenera.Nie ma on chyba tego,co cechuje fachowca-nosa.Na
        ławkę sadza zawodników,którzy grając w rezerwach strzelają gola za golem,a do
        pierwszego składu desygnuje graczy,którzy akurat są w niedyspozycji(temu też
        się muszę przyjrzeć,jaki jest tego powód).Krótko mówiąc,trener mi się nie
        podoba.Jeśli jeszcze się okaże,że kursy trenerskie robił w Kolonii,to wylatuje
        na zbity pysk.Tak więc,dobrze,że w rozgrywkach ligowych jest krótka
        przerwa.Będzie czas na spokojne przeanalizowanie sytuacji,podpisanie ostatnich
        umów sponsorskich,sprowadzenie do zespołu gracza o "renomie",który dałby
        przykład pozostałym i pociągnął zespół w górę tabeli.Jeśli to nie pomoże,to
        niestety drużyna Leszczy zostanie "czerwoną latarnią" i będzie jej groziła
        degradacja do niższej ligi.
        Pozdrawiam wszystkich Prezesów,a zwłaszcza tych którzy są za mną w FORlidze.
        Panowie,zabierzmy się do roboty i zaatakujmy tych na górze.
        Powodzenia.
        Ps.
        Pozwolę sobie w tym wątku pogratulować prezesowi Bachusowi wspaniałej postawy i
        osiągniętego wyniku w AD-AMie.
        • Gość: Elektron Re: Po 3 kolejce... IP: *.tyc.katowice.supermedia.pl 28.03.03, 14:18
          Cóż mnie też przyda się przerwa na dokonanie gruntownych analiz. Ostatnie
          wyniki nie były zadowalające, aczkolwiek w ostatniej kolejce nastąpiła poprawa
          gry drużyny po zdecydowanych transferach i jest szansa, że wyjdzie na prostą.

Na razie Prezes daje sobie trochę wolnego i za budowanie drużyny zabierze się
          po meczu reprezentacji.

Pozdrawiam
          Elektron
      • kuti_master Wróciłem, zobaczyłem... 26.03.03, 10:55
        I widzę że moja drużyna spisuje się nieźle, ale stać ich na jeszcze lepszą grę,
        pora zaatakować pierwszą pozycję...
        • Gość: Adee Re: Wróciłem, zobaczyłem... IP: *.crowley.pl 26.03.03, 11:26
          ...będę sie bronił ręcami i nogami.....
          • Gość: krzrek Re: Wróciłem, zobaczyłem... IP: *.smlw.pl / 10.1.8.* 28.03.03, 01:21
            Kuti nazwie to "miodem",ale mimo wszystko to Jemu życze powodzenia w tej
            rywalizacji.
            Pzdr.
            • kuti_master Re: Wróciłem, zobaczyłem... 28.03.03, 19:25
              Przyznaś się Krzrek, że nie wiem o jakich plastrach miodu mówisz...
              • kuti_master Re: Wróciłem, zobaczyłem... 28.03.03, 23:43
                ś=m
                • mallina Re: Wróciłem, zobaczyłem... 31.03.03, 15:42
                  w koncu udalo mi sie zdobyc jakies punkty dla naszej ligi!!!!
                  wierze ze bedzie jeszcze lepiej:-)
      • kuti_master Pobudka, jutro gra liga 04.04.03, 22:05
        Taka cisza, że słyszę muchy które latają nieopodal mojego stadionu
        • elektron77 Re: Pobudka, jutro gra liga 04.04.03, 22:17
          > Taka cisza, że słyszę muchy które latają nieopodal mojego stadionu

To dlatego, że Twoja drużyna została zakwaterowana w hotelu nieopodal mojego
          obiektu przed meczem w pucharze ;)

A tak w ogóle to mam nadzieję, że przybędzie naszej FORlidze punkcików i znów
          nastąpi awans w generalce... (no i awans mojej ekipy w samej lidze, też by się
          przydał...)

• elektron77 Re: Pobudka, jutro gra liga 04.04.03, 22:20
          A swoją drogą to chyba jakiś sabotaż, bo przecież każdy Prezes wie, że przed
          meczem należy się wyspać, a nie robić treningu po 22-ej... ;))
          • Gość: tompie Zjazd IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 05.04.03, 18:15
            Znow bedzie zjazd.Grało 4 Wislakow i zdobyli az 6 pkt.a teraz jeszcze słysze że
            Boruc nie gra.Jeszcze moze Svitlica przestrzeli karnego albo zbieze czerwonaą.
            Nie chce mi sie juz w to bawic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• ugugunana Re: Zjazd 05.04.03, 20:53

Nie nerwowo! Ja korzystając z hojności sponsora sprzedałem Moskałę, kupiłem
              Svitlicę i desygnowałem go jako kapitana... Po niejasnych doniesieniach z
              obozu Amici zdecydowałem się na wystawienie Bąka kosztem W. Górskiego... Lekko
              licząc jestem w plecy jakieś 20 pkt., ale broni nie składam!

Trzymta się!
              • kuti_master Re: Zjazd 05.04.03, 21:04
                do ostatniej chwili się wahałem: Bąk czy Dawidowski i wybrałem Bąka, w łeb
                sobie tylko strzelić
                • Gość: krzrek Re: Zjazd-a może nie? IP: *.smlw.pl / 10.1.8.* 05.04.03, 23:25
                  Teoretycznie nie jest dobrze.Tylko 18 pkt.odejmując transfer.
                  Ale jutro gra jeszcze trójka,w tym kapitan.
                  Małą pociechą może być to,że być może uda się wygrać mecz w pucharze.
                  Pozdrawiam i...Prezesi nie załamujcie się.
                  • Gość: Adee Re: Zjazd-a może nie? IP: *.devs.futuro.pl 06.04.03, 10:50
                    ...generalnie klapa wiadomo kapitan Żuraw..... ale kierujac sie moim trenerskim
                    i menagerskim nosem kupilem i wystawiłem Dawidowskiego narazie jest 28 pointsów
                    a gra jeszcze 2 lechitów....
                    • Gość: marsl Re: Zjazd-a może nie? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 14:16
                      A u mnie narazie wszyscy grali. Nowy nabytek -Dawidowski został kapitanem.a za
                      45 minut na boisko wybiegnie mam nadzieje że cała moja obrona - 4 graczy
                      Zagłębia
                      • Gość: Lucas Re: Zjazd-a może nie? IP: uroczysko:* / 10.140.18.* 06.04.03, 15:07
                        a mi sie nawet nie chce liczyc, ale na pewno
                        bedzie wielka klapa:(
      • mirekl3 Re: FORliga 2003 - runda wiosenna 07.04.03, 15:36
        no wiec mamy wyniki 4 kolejki. mimo mizernego wyniku (19 oczek) awansowałem
        na pudło naszej ligi. niestety spadliśmy w generalce a Adee odpływa nam
        wszystkim w zastraszającym tempie :) gratulacje !
      • Gość: Elektron Kto mnie pobije??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.03, 20:45
        W ostatnich 3 (słownie: trzech) kolejkach ligowych zdobyłem dokładnie(!) tyle
        samo pkt co kolejce 1-szej (63=14+35+14).
        Naprawdę trudno sie nie załamać....

Chyba będę musiał zmienić nazwę klubu na Pogoń Sz. Boyz....

Ehhh....
        • Gość: krzrek Re: Kto mnie pobije??? IP: *.smlw.pl / 10.1.8.* 07.04.03, 21:33
          Bez obrazy Elektron,ale mam nadzieję,że utrzymasz taką dobrą passę jeszcze
          przez jedną kolejkę.Przed nami mecz pucharowy i jak będziesz w takiej formie to
          mam szansę.
          Pozdrawiam.
          • Gość: tompie Re: Kto mnie pobije??? IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 07.04.03, 23:53
            Witam.Widac od razu ze wiekszosc graczy stawia na pilkarzy Wisły i Legii.Kiedy
            te dwa zespoly sie potykaja druzyny zdobywaja oszałamiające ilosci pkt.Mysle ze
            nadszedł czas to zmienic.Mam nadzieje ze zmiany ktore dzisiaj zrobiłem w
            nastepnych kolejkach wyciagna mnie ku gorze naszej tabeli.Pozdr.
            • Gość: mallina Re: Kto mnie pobije??? IP: *.dip.t-dialin.net 08.04.03, 15:50
              dla mnie to byla najgorsza kolejka ...
              moge tylko liczyc na to ze teraz lepiej obstawie, albo chociaz jakies
              pocieszenie mnie spotka po meczach w lidze mistrzow:-)

w pilkarzykach tak sie obsunelam w generalnej klasyfikacji ze az wstyd!

pozdrawiam bardzo wiosennie i wszystkim zycze udanej kolejki!
              • kuti_master Trzęsienie ziemii w FCMK 08.04.03, 18:33
                Prowizja -8 w kasie mówi wszystko!
                • Gość: tompie Re: Trzęsienie ziemii w FCMK IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 09.04.03, 17:42
                  kuti_master napisał:

> Prowizja -8 w kasie mówi wszystko!
                  U mnie to samo.Mic dodac nic ujac!
                  • kuti_master Na razie mieszane uczucia... 09.04.03, 18:05
                    Świtnie zagrał Gołaszewski, dwie asysty (w tym jedna decydująca o wygranej), a
                    z drugiej strony 4pkt dla kapitana Ziarkowskiego, tym razem piewrsze skrzypce
                    grał Chałbiński...
                    • kuti_master kolejna wtopa 09.04.03, 18:45
                      Sprzedałem Świetlicę kupiłem Kuźbę, olaboga!
                      • kuti_master Re: kolejna wtopa 09.04.03, 19:29
                        To co wyprawia Kuźba woła o pomste do nieba! Taki ważny mecz, aż dziw bierze,
                        że nic nie jest rozbitę w moim gabinecie
                        • kuti_master A dzięki Górnikowi to chyba znowu spadnę! 09.04.03, 19:34
                          Niech już kończą! 8-0 to już jest przesada
            • Gość: Elektron Re: Kto mnie pobije??? IP: *.tyc.katowice.supermedia.pl 09.04.03, 19:03
              > Witam.Widac od razu ze wiekszosc graczy stawia na pilkarzy Wisły i Legii.

Cóż akurat ta uwaga raczej mnie nie dotyczy, ponieważ od początku tej rundy
              wystawiałem max. 4 zawodników w sumie z obu tych drużyn. Po prostu Ci na
              których stawiam albo nie występują w ogóle (np. Boruc, Bąk, Dziewicki w
              ostatniej kolejce) albo łapią kartki (nawet gdy są kapitanami) albo po prostu
              nie strzelają bramek.
              Ale cóż - takie jest życie...
          • Gość: Elektron Re: Kto mnie pobije??? IP: *.tyc.katowice.supermedia.pl 09.04.03, 19:07
            Jedyne co mogę na razie powiedzieć to: "Obyś się mylił Prezesie..."
            • bachus69 Tricepsowy rekord 09.04.03, 23:32
              Przes klubu nie zdradzi dziś za wiele, ale punkcików będzie ponad 50.
              • Gość: okeciak Re: Tricepsowy rekord IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.04.03, 07:43
                No to pieknie.
                Zalicze czerwona latarnie.
                Ale w czerwonym swietle tez mi do twarzy.
      • mirekl3 Re: FORliga 2003 - runda wiosenna 10.04.03, 08:30
        Witam wszystkich ! u mnie linia pomocy dała czadu (Kompała, Uche i Nowacki) .
        nie mogę tylko wstrzelic się w napastników :( co sądzicie o następnej
        kolejce ? wydawałoby się że Wisła z Legią to pewniacy ale czy przeciwko
        słabiutkiej Pogoni Kasperczak wystawi najsilniejszy skład ? coś wątpię a Wy ?
      • mufan Cyklon....wraca do formy!!! 10.04.03, 17:07
        Kibice bardzo zadowoleni opuszczali wczoraj stadion.Cylkon zagrał w końcu jak
        to zwykł robić w poprzedniej rundzie.Tak więc wszyscy liczą na udany atak o
        pozycje pucharowe...drżyjcie rywale Cyklon nadchodzi!!!! ;-)
        Pozdr
        • Gość: krzrek Re: Cyklon....wraca do formy!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.8.* 10.04.03, 18:38
          Nie tylko Cyklon ma ochotę na wygranie FORligi.
          Pzdr.
          • kuti_master Re: Cyklon....wraca do formy!!! 10.04.03, 18:44
            Krzrek takie numery jak z Kompałą są raz na życię (chyba że masz parę żywotów)
            • Gość: krzrek Re: Cyklon....wraca do formy!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.8.* 10.04.03, 18:53
              Jak kot.
      • mirekl3 zło nadchodzi.... 11.04.03, 08:08
        bójcie się jestem ...666 w generalce :) troszke zbliżyłem się do Mastersów ale
        jezeli Adee nadal tak sie bedzie spisywal to chyba pozostanie nam walka o II
        miejsce w lidze niestety. zwłaszcza że składy robią sie znów bardzo podobne do
        siebie. pozdrawiam wszystkich FORligowców. może juz czas zaatakować wyższe
        miejsce w generalce lig prywatnych ...
        • Gość: marsl Re: zło nadchodzi.... IP: 157.25.130.* 11.04.03, 17:24
          Z tego co bamiętam to jesienią prezes uGu też zaliczył trzy 6. Fatum czy
          rachunek prawdopodobieństwa?
      • Gość: Adee co sądzicie? IP: *.crowley.pl 12.04.03, 18:54
        czy postawienie na obrone Groclinu w tej kolejce to samobójstwo??
        • tompie Re: co sądzicie? 12.04.03, 23:56
          Czas pokaże.
        • Gość: tompie Re: co sądzicie? IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 13.04.03, 17:41
          I pokazał ze w zadnym wypadku o samobójstwie nie mogło być mowy.Po opanowaniu
          kolejnej checi wymiany połowy druzyny po poprzedniej kolejce,druzyna Swit
          Poznan zaliczyła całkiem przyzwoity wynik 65.pkt.A jezeli niezawodny prezes
          Kuti wywalczy asyste dla mojego kapitana Kuzby to bedzie jeszcze lepiej.Klubowa
          sprzataczka która miała racje zakazujac prezesowi kolejnych nietrafionych
          transferów została przez władze klubu awansowana na zwolnione przez niego
          miejsce w klubowym gabinecie.Ide w gore .Czas odrabiac stracone punkty.Pzdr.
      • mirekl3 Re: FORliga 2003 - runda wiosenna 14.04.03, 09:23
        u mnie kolejka udana choć powierzenie opaski kapitana Kuźbie zamiast Svitlicy
        było poważnym błędem. mam tylko nadzieję że jednak asysta zostanie mu
        przyznana. pytanie do kibiców Lecha . czy Reiss faktycznie asystował przy
        bramce Ślusarskiego bo słyszałem że podawał jednak Gajtkowski ?
        • Gość: tompie Re: FORliga 2003 - runda wiosenna IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 14.04.03, 11:46
          Nie byłem co prawda na meczu ale z tego co widziałem w Canale dodac jestem
          niestety pewien ze Reksio asysty nie zaliczył.Szkoda bo te pare punktów by sie
          przydało.Chociaz redakcja widzi czasami takie żeczy na naszych boiskach których
          nie widzi nikt inny .Takze nie trac nadzieji.
          Pozdr.
          • mirekl3 Re: FORliga 2003 - runda wiosenna 14.04.03, 11:54
            dzieki za info. tak wiec Reiss zostanie z 8 pkt co jest jak dla niego niezłym
            wynikiem. i cóż teraz zrobić bo chciałem go sprzedać :)
            • Gość: tompie Re: FORliga 2003 - runda wiosenna IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 14.04.03, 14:15
              ZOSTAWIC!!!!Tym bardziej ze jednak redakcja zaliczyła asyste Reisikowi,co w
              połaczeniu z uznaniem asysty Kuzbie zwieksza mój wynik do 68pkt.A wiec jednak
              to sprzataczka a nie były prezes miała racje przy ustalaniu składu.
              • Gość: tompie Re: FORliga 2003 - runda wiosenna IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 14.04.03, 14:45
                156 razy legendarna juz sprzataczka ktora w trybie natychmiastowym została
                awansowana na fotel prezesa liczyła pkt.Połamane paznokcie od walenia w
                kalkulator walaly sie po calum biurku.W koncu jest wynik 68 pkt.oglosila
                wszystkim w klubie.Niestety a raczej stety kolejny bład.Własnie nadszedł faks z
                centrali w ktorej ostatnio mysla z cała powaga o załozeniu profesjonalnego
                studia nagran.Ostatnie jak wiadomo zrobiło oszałamiajaca furore w kraju w
                ktorym oczywiscie nikt nigdy nie słyszal o łapówkach.70pkt.taki wynik osiagnela
                w ostatniej kolejce druzyna Swit Poznan.Zwolniony prezes ktory juz zdazyl
                zalatwic sobie ciepla posadke jako organizator Pucharu Pocieszenia uchylil
                drzwi swojego dawnego gabinetu i rzekł.,,Ja tu jeszcze wróce,,Oby nie rzekł
                powracajacy z popoludniowego treningu piłkarz ktory dopiero po zwolnieniu
                prezesa wskoczyl do pierwszego skladu Oby nie.!
                • mirekl3 Re: FORliga 2003 - runda wiosenna 14.04.03, 14:51
                  niezły wynik :) u mnie 62 i awans na wicelidera. rozmowy z napastnikami
                  poskutkowały. tylko Kuźba dostanie opierdziel bo zwinął w szatni przed meczem
                  opaskę kapitana Svitlicy :) tak więc zabieram drużyne, korzystając z nadejscia
                  wiosny (oby w końcu !), na piwo. w pucharze awans również więc to była dobra
                  kolejka i należy się troszkę luzu. pozdrawiam !
                  • Gość: okeciak Re: FORliga 2003 - runda wiosenna IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 16:06
                    Piekny spadek na przedostania pozycje w lidze.
                    Moje chlajusy znow sie popisali.
                    Zastanawia mnie jak to jest ze jak kupie jakiegos zawodnika to on zapomina jak
                    sie strzela albo zaczyna puszczac bramki(kupilem Tkocza a ten puscil najwiecej
                    bramek w jednym spotkaniu od niepamietnych czasow).
                    Chyba pojde w niedziele na 6 rano do kosciola i dam na tace oczywiscie jak cos
                    zostanie z browara, ale na chojny datek bedac na miejscu proboszcza to bym nie
                    liczyl
                    • Gość: Lucas Re: FORliga 2003 - runda wiosenna IP: uroczysko:* / 10.140.18.* 14.04.03, 16:35
                      normalnie krew mnie zalala, zamiast kapitana Svitlice zostawilem
                      Zurawskiego ktory nawet nie pofatygowal sie na boisko. I tak 14pt.
                      poszlo sie jeb... A moglo byc tak pieknie, ide sie upic...
                      • kuti_master Żenada! 14.04.03, 17:27
                        Tego w klubie nie było, po beznadziejnym występie w weekend moja druzyna stacza
                        się z błyskawiczną szybkością, w piątek będzie "godzina prawdy" w moim klubie.
                        • bachus69 Re: 14.04.03, 18:08
                          A z kolei drużyna Tricepsów już nie jest ostatnia w FORlidze po zdobyciu 58
                          pktów. Nie jest nawet przedostatnia. To mnie bardzo cieszy!
      • Gość: chechaouen Re: FORliga 2003 - runda wiosenna IP: *.klaudyny.waw.pl / 10.1.33.* 15.04.03, 15:36
        Dla prezesów grających w hattricka mam niepodziankę. Zajrzyjcie sobie do ligi
        IV.13 a spotkacie tam znajomą postać...
        • Gość: marsl Re: FORliga 2003 - runda wiosenna IP: 157.25.130.* 15.04.03, 15:44
          i wydaje się że jest czysty. Po prostu gra zgodnie z przepisami
        • kuti_master Re: FORliga 2003 - runda wiosenna 15.04.03, 15:59
          Nie zdziwcie się jak w HT jakoni ma ligę prywatną, tj wszystkie drużyny w lidze
          są jego...
          • Gość: tompie Re: FORliga 2003 - runda wiosenna IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 15.04.03, 16:23
            Moze ktos z hatrikowcow podał by mi link do tej zabawy i ew ktoregos wieczoru
            na gg wyjawił zawiłosci.Z gory dziekuje.
            • Gość: okeciak Re: FORliga 2003 - runda wiosenna IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 16:32
              Gość portalu: tompie napisał(a):

> Moze ktos z hatrikowcow podał by mi link do tej zabawy i ew ktoregos wieczoru
              > na gg wyjawił zawiłosci.Z gory dziekuje.

www.hattrick.org
              my nr gg 610033

bede mial jakoniego na oku i kazdy jego transfer obejrze 5 razy
              • Gość: marsl Re: FORliga 2003 - runda wiosenna IP: 157.25.130.* 15.04.03, 16:53
                dorzuceę kilka stron z poradami o HT
                • Gość: marsl Re: FORliga 2003 - runda wiosenna IP: 157.25.130.* 15.04.03, 16:55
                  Gość portalu: marsl napisał(a):

> dorzuceę kilka stron z poradami o HT

Poradniki i inne bajery:

1. Polskie HT forum
                  (www.htforum.prv.pl)

2. "HT Organizer" - program pomagajacy grac w HT (by macias)
                  (htorganizer.port5.com)

3. "Hattrick Zone" - Reguly, FAQ, porady (wszystko po polsku)
                  (www.kptarchomyn.prv.pl)

4. "Hattricks" - porady dla managerow
                  (www.databased.at/hattrick/)

5. Poradnik dla poczatkujacych
                  (hem.passagen.se/popi77/hattrick/?noframe)

6. "Rules" (tlum. kubag) i "FAQ" (tlum. ZANDREX) po polsku
                  (strony.wp.pl/wp/zandrex/)

7. Poradnik "Supportera" - wszystko o funkcji "Supporter"
                  (www.eagles.prv.pl/supporter.html
                  • Gość: tompie Re: FORliga 2003 - runda wiosenna IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 16.04.03, 11:52
                    Dziekuje prezesom i wieczorkiem siadam do HT
                    • Gość: marsl Re: FORliga 2003 - runda wiosenna IP: 157.25.130.* 16.04.03, 12:53
                      druzyne dostaniesz za 2-3 dni. Daj potem namiary z nazwą, to będę śledzil twoje
                      poczynania.
                      ps. właśnie dzisiaj rozegrałem sparing z mufanem. wtopa 3-2 na jego terenie.
                      mie wiem jak to jest ale jeszcze z nim nie wygralem a byliśmy kiedyś w tej
                      samej lidze :(
      • Gość: krzrek Święta IP: *.smlw.pl / 10.1.8.* 18.04.03, 09:01
        Wszystkim FORligowcom życzę mile spędzonych Świąt Wielkanocnych,smacznego
        święconego jajka i,przy okazji,wysokich zdobyczy punktowych w tej świątecznej
        kolejce piłkarzyków.
        • Gość: marsl Re: Święta IP: 157.25.130.* 18.04.03, 09:35
          Wesołego jajka, mokrego dyngusa i zadowolenia po sobotnich meczach życzy czła
          załoga Złocistokrwistych
        • mirekl3 Re: Święta 18.04.03, 10:18
          Ja też z ochotą przyłączam się do życzeń. Czeka mnie teraz tygodniowy
          świąteczny wyjazd i rozbrat z Piłkarzykami. mam nadzieję ,że zdążę wrócić na
          następną kolejke...
          • Gość: Tompie Re: Święta IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 18.04.03, 11:52
            Taki to pożyje.Również chciałbym złozyc serdeczne życzenia z okazji Swiąt
            Wielkanocnych.Zdrowia,szczescia ,spełnienia marzeń,mokrych jajek,tanszego
            dostepu do netu i wielu miłych chwil spedzonych na forum FORLigi.
            Pozdr.
        • Gość: yaru Re: Święta IP: *.3.pl 18.04.03, 21:39
          Rowniez chcialbym zyczyc wszystkim wesolych zdrowych i spokojnych swiat.
      • Gość: Adee Re: FORliga 2003 - runda wiosenna IP: *.crowley.pl 18.04.03, 22:10
        ....wesołych jajek....... zycze wam obfitosci stołow i apetytu pilkarzy aby
        nabawili sie nadwagi.......
      • Gość: krzrek Pytanie? IP: *.smlw.pl / 10.1.8.* 18.04.03, 23:27
        Witam Prezesów.
        Zdaję sobie sprawę,że wszyscy są bardzo zaangażowani w grę Piłkarzyki.
        Analizują postawę piłkarzy,składy drużyn swoich i przeciwników.Do tego dochodzą
        rozgrywki pucharowe na różnym szczeblu(dla przegranych niestety został tylko
        puchar pocieszenia).
        Ale z czystej ciekawości,mam do Prezesów pytanie.
        Czy bierzecie też udział w "Wygraj Ligę".
        Gra ta straciła ostatnimi laty,przede wszystkim ze względu na brak dostępnej
        klasyfikacji,na popularności.W tej edycji to się zmieniło.Jeszcze nie tak jak
        byśmy chcieli,ale pewna poprawa na plus jest.
        A więc,jeśli bierzecie udział w WL,napiszcie.Podajcie ile macie punktów,które
        zajmujecie miejsce,jednym słowem pochwalcie się jak wam idzie.
        Może wyjdzie z tego ciekawy wątek.Nie tu,ale na forum WL.
        Może spróbujemy zebrać wyniki i stworzyć ciekawe zestawienie,coś na wzór
        FORligi.(tu muszę uderzyć się w piersi i przeprosić Prezesów za brak zestawień
        w Lidze Mistrzów,które zacząłem sporządzać i przerwałem.Obiecuję poprawę i
        podanie statystyk jeszcze przed następną rundą.)
        Jeśli uważacie,że to głupi pomysł,też piszcie.Krytyka jest czasem dobra.
        Na dobry początek podaję swoje osiągnięcia:
        drużyna Leszcze zdobyła w 6 kolejkach 289 pkt. i zajmuje 469 miejsce w
        klasyfikacji generalnej.
        Pozdrawiam i zachęcam do pisania.
      • Gość: krzrek Jeszcze Święta? IP: *.smlw.pl / 10.1.8.* 22.04.03, 20:39
        Prezesi z FORligi to wesołe towarzystwo.Już 4 dni świętują i końca nie widać.
        Jak ktoś wróci do życia(wytrzeźwieje?)to może się odezwie?
        Pozdrawiam.
        • Gość: yaru Re: Jeszcze Święta? IP: *.3.pl 22.04.03, 21:49
          ZyjE!!! Ale jeszcze trzezwieje... Ile to trzeba bylo przezyc w te swieta ;)
          • elektron77 Re: Jeszcze Święta? 23.04.03, 20:31
            > ZyjE!!! Ale jeszcze trzezwieje... Ile to trzeba bylo przezyc w te swieta ;)

Chyba raczej przeżuć... ;) - ja w każdym razie jedzenia mam dość, więc mogę
            skoncetrować na moim teamie ku chwale FORligi!

Pzdr
            Elektron
        • Gość: okeciak Re: Jeszcze Święta? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.04.03, 07:34
          Prezes Okeciak okazal sie strasznym tyranem spacyfikowal swoich zawodnikow i
          pod kara nie zobaczenia sie w swieta z rodzinami nakazal grac.I oto nastapil
          cud.Pilkarze zdobyli w jakze trudnej kolejce 63 co pozwolilo zblizyc sie
          teamowi do srodka tabeli Forligi.No ale koniec juz radosci Prezesa
          Okeciaka.Znajac tych bydlakow teraz w pieciu kolejkch zdobeda tyle co w tej
          jednej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka