Gość: SEVEN IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 24.08.03, 18:38 nuu, amerykanie tez naturalizuja afrykanczykow, jak widac ... mam nadzieje, ze temu chlopcowi nie przydazy sie w najblizszej przyszlosci jakas kontuzja .. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grubba Re: Rafał Stec: Narodziny gwiazdy IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.03, 19:18 Gość portalu: SEVEN napisał(a): > nuu, amerykanie tez naturalizuja afrykanczykow, jak widac ... > mam nadzieje, ze temu chlopcowi nie przydazy sie w najblizszej > przyszlosci jakas kontuzja .. Amerykanie naturalizują wszystkich, a co do 2010 to życzę im sukcesu i myślę że im się to uda. wbrew pozorom piłka nożna to prosty sport i jak pokazali to Koreańczycy, każdy jest w stanie osiągnąć sukces, a wystarczy ciężka praca, dobry fachowiec i skuteczny plan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezjaj Re: Rafał Stec: Narodziny gwiazdy IP: *.chello.pl 24.08.03, 19:28 i pomoc sedzia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kupa Re: Rafał Stec: Narodziny gwiazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.03, 20:44 ....i worek dolarow.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Virton Re:Korea potęgą piłkarską :) IP: *.radzionkow.net / 192.168.1.* 24.08.03, 21:13 Czy chodzi o plan przekupienia sędziów??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palo Re: Rafał Stec: Narodziny gwiazdy IP: 217.97.195.* 25.08.03, 16:17 Taaak, oczywiście, w wieku 14 lat prawie 180 cm wzrostu (a wychował się w Afryce, w niebogatej przecież rodzinie, więc karmiony niczym specjalnym nie był) - takie bajki, że on ma 14 lat, to tylko ciężki frajer może łyknąć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jik Re: Rafał Stec: Narodziny gwiazdy IP: *.ny325.east.verizon.net 25.08.03, 16:58 Gość portalu: palo napisał(a): > Taaak, oczywiście, w wieku 14 lat prawie 180 cm wzrostu (a > wychował się w Afryce, w niebogatej przecież rodzinie, więc > karmiony niczym specjalnym nie był) - takie bajki, że on ma 14 > lat, to tylko ciężki frajer może łyknąć... Wyobraz sobie, ze jest to mozliwe. Ja osobiscie majac 14 lat mialem 187 cm a majac 15 lat 190 i od tej pory przestalem rosnac (mam 26). Zywilem sie normlanie. Poza tym moi kumple, bracia blizniacy, ten sam wiek, byli tez mojeg wzrostu - jeden zawsze centymetr wyzszy deo mnie, drugi zawsze centymetr nizszy ode mnie. Pozdrawiam, jik Odpowiedz Link Zgłoś