Gość: mmm IP: *.lsanca.dsl-w.verizon.net 18.09.06, 17:03 Zwolnic to ja tez moge. Niech powiedza kto bedzie nastepca, bo na razie wydaje sie, ze batalie grecka poprowadzi Moskal, trener jeszcze bardziej doswiadczony od Petrescu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sardo Re: Goodbyenescu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 17:23 Ot sobie czas znaleźli. Ręce opadają z szelestem. A co z panami pseudopiłkarzami? BC działa jak Ptak. Na Łazienkowskiej pewnie znowu łomot, wszystkie moje prognozy natychmiast w G. się obracają, co jest? Odpowiedz Link Zgłoś
olaboga1 Re: Goodbyenescu 18.09.06, 17:26 zaprawde zarzad Wisly przechodzi ostatnio sam siebie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: Goodbyenescu IP: *.plus.com 18.09.06, 17:47 Scenariusz przewiduje taki. Trenerem zostanie Kowalik albo inny bezrobotny z lapanki ( Janas np). Poniewaz w Wisle i tak nie ma teraz kim grac, a zwlascza komu strzelac goli efekty beda marne. Po pucharze Uefa , stopniowa degrengolada w srodkowe rejony tabeli. Wszystko to przy zapewnieniach Jurczynskiego ze Wisla zawsze gra o njwyzsze cele. Po rundzie jesiennej co bardziej wartosciowi zawodnicy zostana ometkowani i wstawieni do komisu. Operacja ta zapewni nam na dluzszy czas miejsce w tabeli premiujace walka o baraze. I tylko sie teraz dziwie po cholere oni ten stadion rozbudowuja. Na mecze bedzie chodzic 1500 widzow. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Goodbyenescu IP: *.bizrate.com 18.09.06, 18:20 Elementarna wiara w dzialania zarzadu nakazywalaby poczekac na konferencje, tyle ze z doswiadczenia wiem, ze nie doczekamy sie przelomu. Nadal stawiam na Moskala jako pierwszego trenera, Jurczynski bedzie argumentowal, ze w Wisle nastepuje naturalna wymiana trenerow i swiadczy to o stabilizacji. Ciekaw jestem co z Thwaite'm ktory podobno mial w kontrakcie gwarancje pracy z Petrescu. Odpowiedz Link Zgłoś
gladiusz Re: Goodbyenescu 18.09.06, 18:49 Gość portalu: yeti napisał(a): > Scenariusz przewiduje taki. Trenerem zostanie Kowalik albo inny bezrobotny z > lapanki ( Janas np). Majewski ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Goodbyenescu IP: *.devs.futuro.pl 21.09.06, 20:52 to nie zarząd przechodzi sam siebie to ten co dawał na niby ale tak na prawdę pożyczał ma chore jazdy po mózgu Odpowiedz Link Zgłoś
berserk75 Re: Goodbyenescu 18.09.06, 18:32 facet, nie pękaj, przecież "Prawda jest taka, że Wasze śmieszne drużynki pojedziemy z palcem w d..użym kapeluszu." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sardo Re: Goodbyenescu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 18:40 To chyba do mnie skierowane..? Jakie to życie przewrotne jest, w mordę. Nie pekam, napisałem wtedy jeszcze, że nie tracimy po 3, 4 bramki i zaraz straciliśmy z Lechem :). Jeszcze w piątek dostaniemy od Widzewa i będzie komplet proroctw na opak. Chyba zacznę kadzić L to spadniecie z ligi :). Śmieję się, to ostatnie stadium. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Goodbyenescu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 00:16 Stary, nie martw się. Sze zobaczy - i tyle. W piątek Wisłę poprowadzi Dragomir Okuka, a do rundy wiosennej wystartujecie ze Stanko Svitlica w ataku, a kto wie, czy nie zisci sie stare marzenie Vukovicia o grze w Wiśle? Waszym gwiazdeczkom nasz dawny serbski terrorysta się przyda jak znalazł. Ale po tym, co o Okuce mówili w Legii - że wykończył kilku chłopaków treningami fizycznymi i zostawił po sobie inwalidów - należy koniecznie dać mu do kompletu trenów przygotowania fizycznego. Tylko, że Drago nie zniesie chyba nikogo, kto mu się będzie w jakimkolwiek elemencie gry rządził. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AP Re: Goodbyenescu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 19:02 Pod Wawelem zaraza zżera mózgownice zarządów. Po wystepach profesorka z Kałuży, telefoniczny Cupiał chce mu dorównać. Sądzę,że gdyby Dan postarał sie o licencję i wszedł na boisko mielibysmy nowego króla strzelców. Odradzam kazdemu normalnemu człowiekowi czyhanie na posade przy Reymonta , bo od czasu rozstania się z HK degrengolada postępuje systematycznie. Wyrzucenie trenera za to,że Brozek nie umie z dwóch metrów trafić do pustej bramki to lekka przesada. Kopacze są słabi i żaden trener za nich grał nie będzie.przyjęło się w tym kraju , że to zawodnicy zwalniają trenera. Tymczasem ci zawodnicy zagraja jeden lub dwa mecze pod nową miotłą jako tako , a później bryndza zaczyna sie od nowa. Jakiś następny lubiący mission immpossible gościu moze sie podejmie. Czesaiu michniewicz ostatnio na fali, bezrobotny, spłukał sie na stażu w Londynie, to może do wiosny przezimuje.Przyda sie chłopu kilka zł. Oj dana,dana nie ma już Dana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sardo Re: Goodbyenescu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 19:33 Jutro obchody 100-lecia super impra się szykuje... Ktos wie, czy transmisja z konferencji prasowej gdzieś będzie; tv, radio Krakow itp? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sardo Re: Goodbyenescu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 21:02 Jutro trenerem z Sevillą bedzie Kazik Moskal straciliśmy też trenera bramkarzy, asystenta i fizjologa. Pełen profesjonalizm zagościł na Reymonta. Niech ktoś mnie uszczypnie, bo to jest poprostu niewiarygodne. W środę mają ogłosić nazwisko nowego, pewnie Moskal do końca rundy. A może sprzątaczka będzie p.o. prezesem a trener stulecia zajmie się drużyną, taki omnibus da sobie radę i z bramkarzami i z przygotowaniem fizycznym a taktykę to ma w malym paluszku. A Kapki jakoś nie mogą wywalić na zbitą mordę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w wywalac trenera przed waznym meczem z iraklisem ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 21:10 glupota , glupota , glupota . az sie nie chce mowic . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyfra Re: wywalac trenera przed waznym meczem z iraklis IP: *.w.pppool.de 18.09.06, 21:11 wislakrakow.com/www/showarticle.php?articleid=11984 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: wywalac trenera przed waznym meczem z iraklis IP: *.bizrate.com 18.09.06, 21:24 Zameldowany na Slowacji Smuda, albo Radolsky, albo najlepiej Csaplar, ktory juz wie jak ustawic druzyne, zeby dostala piatke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sardo Re: wywalac trenera przed waznym meczem z iraklis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 21:36 Wszyscy oby nie Okuka z jego nieśmiertelnym 3-5-2. Daj nam Boże Francuza albo Hiszpana (marzenia). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: wywalac trenera przed waznym meczem z iraklis IP: *.bizrate.com 18.09.06, 21:49 Wszystko wskazuje na Okuke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucwa Re: wywalac trenera przed waznym meczem z iraklis IP: *.francenet.fr 19.09.06, 09:40 spoko, okuka poukłada wam zespół, po prostu będziecie grać siłowo, jak legia za jego bytnosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: wywalac trenera przed waznym meczem z iraklis IP: *.orion.pl 19.09.06, 11:12 Wisła juz gra siłowo, tylko nieskutecznie. Zobaczysz, że Okuka sciągnie do Krakowa Svitlicę. A jakby Svitlica grał w ataku Wisły, na pewno wygraliby z Łęczną, czy Iraklisem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AP Re: Goodbyenescu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 11:00 Jesli potwierdą się wieści, że trenerem ma być Okuka, to lepiej było niczego nie ruszać. Polityka transferowa Wisły od czasu odejścia HK jest byle jaka. Ta mizeria, która każe "włodarzom" za drobne oczekiwać sukcesów w Europie przypomina chęć szpanu kolesia , który na giełdzie kupi 20 letnią "beczkę" , a szpanuje jakby miał przynajmniej najnowszą S-kę. Pomyłki w rodzaju Chiacu, niedokładnego sprawdzenia papierów Thwaite'a, wyrzucenie Mielcarskiego itp. wystawiają zarządowi nieciekawą opinię. Jeśli nie chcą finansować po europejsku niech stwierdą , to jasno i nie rzucaja się nomen omen z motyką na słońce. Za garść drobnych nie da sie zbudować ekipy formatu europejskiego, a p[rzynajmniej nie wten sposób. Brak stabilizacji w składzie i co pół roku wymiana trenera nigdy i nigdzie wyników nie przyniosły,wiec i tu nie może być inaczej. Zamieszanie z Danem na dzień przed meczem z Sevillą też rozdmuchuje badziewiarstwo krakowskie na całą Europę.Zresztą o czym tu gadać, jeśli Elche ma wyższy budżet , a gra w OE jest na poziomie islandzkiej ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Goodbyenescu IP: *.orion.pl 19.09.06, 11:15 A za HK polityka transferowa był świetna. Ściągaliście jakieś odpady... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyfra Re: Goodbyenescu IP: *.w.pppool.de 19.09.06, 11:40 Ja wiem Porter ze netemat HK mamy inne zdania,ale wtedy Wisla umiala grac pilka. A teraz,to obraz nedzy i rozpaczy!Dlugie pilki na afere,po strzeleniu gola cofanie sie na swoja polowe i bronieniu wyniku itp. Przyjscie Okuki wedlug mnie nic nie zmieni w tym temacie,bo on preferejuje taka pilke.Moze ma tylko wieksze doswiadczenie. Wedlug mnie najlepszym trenerem na dzien dzisiejszy dla Wisly bylby Adam Nawalka, oczywiscie pod warunkiem ze dostal by troche czasu na swoja prace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyfra Re: Goodbyenescu IP: *.w.pppool.de 19.09.06, 11:55 w ostatnim poscie tak,ale znam jego poglady na metody szkoleniowe HK . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Goodbyenescu IP: *.devs.futuro.pl 21.09.06, 21:00 Cyfra co ty piszesz Adaśko Niedbałko ma to do siebie że gwiazdy z Reymonta od samego początku wlazły mu na łeb i jakoś dziwny trafem w 2001 roku jak cudem zdobyto MP był mecz z Orlenem u siebie przegrany 1-2 był "dziwny" mecz z Śląskiem Wrocław w którym Szymkowiak był poza układem i bez sensu strzelił dwie bramki... a taki Pater czy Moskalewicz razem mieli z 15 okazji i celnie strzelali ... po słupkach i bramkarzach tak więc Adaśko to taka sama porażka trenerska jak Kusto czy Kmiecik gdyby w Wisle byli piłkarze pokroju Frankowskiego czy Żurawskiego to Petrescu byłby optimum na dziś bo w Rumunii jego drużyny: Sportul przede wszystkim grały piękną kombinacyjną piłkę a tu ... przy tych wszystkich Dudkach i Radovanoviciach.... została tylko gra na wrzutkę ale czego się spodziewać po klubie w którym główno dowodzący robi wszystko by dorównać prezesowi Atletcio Madryt w ilości zwolnionych kopaczy Miętta czuwa nad tym by SSA nie dostało za szybko i za tanio terenów TSu a nad wszystkim unosi się duch byłego esbeka Zdzisława K.... fuck fuck fuck Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyfra Re: Goodbyenescu IP: *.w.pppool.de 21.09.06, 21:15 Nie wiem moze masz racje z Nawalka a moze nie.Ja nie jestem fanem Wisly wiec patrze na wszystko z oddali i pewnych rzeczy moge nie wiedziec. Ale faktem jest ze za Adama druzyna grala dobrze i dla oka i taktycznie.No i MP zdobyla w W-wie wygrywajac na Legii... Natomiast z jednym sie nie zgodze napewno.Nawalka to duzo lepszy trener niz Kusto czy Kmiecik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Goodbyenescu IP: *.devs.futuro.pl 21.09.06, 23:23 lepszy :? cóż może troszkę, ale to jak przy jego dużym udziale spuścił Lubin do II ligi a zwłaszcza z tak mocną Jagą nie wszedł do ligi nie przynosi mu chwały jako dyr sportowy nasprowadzał nam tych wszystkich Kuzerów i innych Brożków i ... zostawił im wolną rękę... czyli puścił gó..arzy w miasto jak się to skończyło w przypadku Kuzery i Wójcika wszyscy wiedzą Nawot na balangach i dyskotekach przep. swój talent i wylądował w II lidze... więc Adaśko niech się lepiej trzyma za dala od Wisły razem z Kapą, Kustą i innymi wynalazkami.. ps. co do tego że nie jesteś fanem Wisły nie mam złudzeń :wink: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AP Re: Goodbyenescu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 12:04 Tu i tam były wpadki vide bramkarz "ig", ale przynajmniej w lidze nie było mocnych , a teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyfra Re: Goodbyenescu IP: *.w.pppool.de 19.09.06, 13:00 Wpadki ma kazdy zespol swiata i to jest piekno pilki.Natomiast za HK bylo widac pewna mysl w grze i wedlug mnie byly to solidne postawy do dalszych sukcesow. Oczywiscie pod warunkiem pozostawienia go dalej na stanowisku trenera. Druzyny nie buduje sie w rok,ani w dwa lata.Jest to proces ciagly,a szczegolnie jak sie ma smieszne srodki finansowe w porownaniu z czolowymi zespolami dobrych 2 lig europejskich...Bo one walcza nie o LM,tylko o swoja rodzima extraklase! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AP Re: Goodbyenescu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 13:10 Przy podobnych srodkach finansowych rumuńskie druzyny zanotowały świetne występy w UEFA, teraz dobry mecz z Kijowem i całkiem możliwe , ze za rok lub dwa bedą grać bez eliminacji w LM. Nasi piłkarze prowadzą niesportowy tryb źycia, słabi są kondycyjnie i technicznie, a i poziom PMS jest 20 lat do tyłu. Summa summarum kicha będzie przez następne przynajmniej 4 lata.A jeśli nie będzie zmian strukturalnych i inwestycji ,to klątwa Piechniczka ciągnąć sie będzie w nieskończoność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyfra Re: Goodbyenescu IP: *.w.pppool.de 19.09.06, 13:15 No nie wiem czy podobne srodki,skoro w Rumuni sie kupuje zawodnika za 3 mln Euro... Poza tym tam jest ogolnie bieda i sport jest jedna z nielicznych szans na wyrwanie sie z niej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Razorfan Re: Goodbyenescu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 15:27 Na polska lige Okuka to bardzo dobry trener. Gorzej w pucharach bo brakuje mu troche pomyslow taktycznych ale moze przez te lata nadrobil braki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Goodbyenescu IP: *.orion.pl 19.09.06, 16:11 Na puchary nie wystarczy walka i wybieganie. Ale jeżeli Okuka ściągnie Svitlicę do Krakowa i Stanko bedzie wykorzystywał te wszystkie sytuacje, które stwarza Wisła, to będzie bardzo groźne połączenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sardo Re: Goodbyenescu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 16:18 Ty chyba kpisz Porter z tym Switlicą. Weź daj sobie spokój jak Boga kocham. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyfra Re: Goodbyenescu IP: *.w.pppool.de 19.09.06, 16:56 Porter,a kiedy widziales Svitlice w akcji?Bo ostatnio sie nie miescil na lawce w zespole dolnej polowki 2 Bundesligi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Goodbyenescu IP: *.orion.pl 19.09.06, 17:19 Bo tam nie dostał szansy. Zagrał dwa - trzy słabe mecze i klops. A Okuka go dobrze zna i da mu szansę. Przecież Okuka proponował zimą Svitlice do Legii i bardzo sie dziwił, że Legia go nie chce. Ja się mogę założyć, że Okuka bardzo będzie chciał go ściągnąć do Wisły. I może mu się udać. A wówczas Wisła przestanie grać tak beznadziejnie nieskutecznie, jak teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Goodbyenescu IP: *.lsanca.dsl-w.verizon.net 19.09.06, 17:27 I Wisla bedzie miala najszybszy atak w lidze Svitlica - Radovanovic. Szkoda Wisly, ale co ja moge. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Goodbyenescu IP: *.orion.pl 19.09.06, 18:12 Przy stylu gry Svitlicy, szybkość nie jest najważniejsza. On sie doskonale zastawia, ma znakomitą technike użytkową i przede wszystkim fenomenalnie ustawia się w polu karnym. Zresztą - osobiście pamietam, że Stasiek kiedyś wygrał w naszej lidze pojedynek biegowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Goodbyenescu IP: *.devs.futuro.pl 21.09.06, 23:26 tia wygrał jeden jedyny z Jopem w Krakowie w 2002 roku jak było 1-1 :rotfl: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Goodbyenescu IP: *.orion.pl 22.09.06, 09:17 Zgadza się, z Jopem, ale nie w Krakowie, bo wtedy miał przewage na starcie, tylko w Warszawie, jak było 4-1 dla Legii w 2003. Odpowiedz Link Zgłoś
berserk75 Re: Goodbyenescu 19.09.06, 20:58 jakb był szybszy to by grał w Hiszpanii, ale polscy kibice chcieliby megagwiazdy, nie wystarczy, że strzela (z akzji, z wolnych, z karnych). on jest bo bo jest wolny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Goodbyenescu IP: *.bizrate.com 19.09.06, 21:16 Czy ja cos mowie? Stwierdzam jedynie fakt. Okuka dlugo pracowal w Wisle nie bedzie, bo kibice go nie zaakceptuja, a Cupial zatrudnia go tylko dlatego ze liczy na "efekt nowego trenera" i mobilizacje wsrod pilkarzy (na jeden mecz). Potem wroci codziennosc, Okuka skonfliktuje sie z pilkarzami, wynikow nie bedzie, a tym bardziej efektownej gry. I w zimie zmiana trenera, wiec Svitlica nie zdazy przyjsc, o ile on jeszcze gdzies gra (czytaj: obowiazuje go jakis kontrakt). Ja, dla przykladu, sobie nie zycze, zeby mi biegl po boisku i calowal herb Wisly. A jestem pewien ze to nastpi, jesli tylko do nas przyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Goodbyenescu IP: *.orion.pl 19.09.06, 21:20 Okuka nie konfliktuje się z piłkarzami. Najwyżej wyrzuci paru gwiazdorków na zbita mordę i zaraz okaże się, że bez nich drużyna gra lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
berserk75 Re: Goodbyenescu 19.09.06, 21:24 zaakceptują. Uche pokochaliście drugi raz to i Okukę pokochacie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sardo Re: Goodbyenescu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 00:29 Nie ma wyjścia w końcu zostal trenerem Wiselki, co zrobic? Okuka w wywiadzie dla wislakrakow.com: Ściągnie pan do Krakowa Svitlicę i Vukovicia? - Nigdy nie mów nigdy. Klub Stanko spadł ostatnio z drugiej Bundesligi i teraz Svitlica jest wolnym zawodnikiem. Więc mógłby przejść do Wisły nawet teraz, gdy nie ma okienka transferowego. Ale jeszcze się nad tym nie zastanawiałem. Ja pierdziele zaczyna się, tego misia Stankę to nigdy nie pokocham, niech się trzyma z daleka od Reymonta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Goodbyenescu IP: *.orion.pl 20.09.06, 11:02 Nie wiem, jak teraz gra Svitlica, ale w czasach legijnych to był najlepszy napastnik w lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Goodbyenescu IP: *.bizrate.com 20.09.06, 21:27 Dzis Okuka powiedzial, ze wczesniej nie pracowal z fizjologiem i teraz tez nie potrzebuje. Krzyzyk na droge. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Goodbyenescu IP: *.orion.pl 20.09.06, 22:28 No, bo po co komu taki fizjolog? Jak kto nie wytrzymuje treningów, zrywa się, albo naciąga, to się nie nadaje do sportu. A jak kto jest jako ta skała i wytrzyma treningi Okuki, to i przeciwnicy mu niestraszni. Swoją drogą, ciekawe, co myślą Wasze gwiazdeczki? Muszą pamietać, że w Warszawie Okuka wywalił ze składu wszystkim, którzy wyobrażali sobie, że sa gwiazdami nie do ruszenia. No, ale po treningach u Okuki zawodnicy nie maja siły chlać, a jak wyjada na Zachód, to sie nie dziwią, jak tam sie ciężko pracuje. Tak w ogóle, to Okuka pewnie nie był w Legii, wśród zawodników lubiany, ale z pewnościa był bardzo szanowany. Twardy sukinsyn, ale sprawiedliwy. Jak Czereszewski był lepszy od Svitlicy, to grał Czereś, mimo, że Svitlica był osobistym wynalazkiem Okuki. Odbudował Saganowskiego, który przecież odchodził do Legii, kiedy nie zawsze mieścił sie na ławce Odry Wodzisław. Jacek Zieliński miał fantastyczny sezon, kiedy po kontuzji Achillesa Okuka załatwił mu program wyrównawczy... Z drugiej strony Jarzębowski i Wróblewski praktycznie zostali przez Okuke załatwieni. Okuka wydaje się tak bardzo niedostosowany do krakowskiej piłki, że aż trudno zrozumieć, jakim cudem do Wisły trafił. I teraz będzie współpracował z Moskalem, który po pamietnym Legia - Wisła 3-2 płakał na konferencji prasowej, że legijni brutale skopali wislackich grzecznych chłopczyków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AP Re: Goodbyenescu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 10:55 Tylko podobno od tego czasu Okuka zmienił poglady na futbol. Odpowiedz Link Zgłoś
ww1916 Re: Goodbyenescu 21.09.06, 11:05 raczej futbol się zmienił - tako rzekł Okuka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Goodbyenescu IP: *.orion.pl 21.09.06, 11:08 Ale fizjologa nadal nie chce, prawda? Wiec może jednak nie zmienił poglądów, tylko raczej maskuje się. Odpowiedz Link Zgłoś
ww1916 Re: Goodbyenescu 21.09.06, 11:13 Nie. Teraz uwaza, ze jak ktos ma większe umiejętnosci to musi mniej pracowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Goodbyenescu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 15:47 No proszę. Dlaczego za grosz nie wierzę w to, że Drago tak uważa? Tak samo przypuszczam, że zaczną grać jedną jedenastką i zmiany będą następować tylko w przypadku kontuzji. A na pytanie dlaczego nie gra czwórka w obronie, Drago bedzie odpowiadał, że jakby miał Ayalu i Pellegrinu, to by grał czwórką w obronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: Goodbyenescu IP: *.bethere.co.uk 20.09.06, 13:01 he, a pamietacie to ??? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=31&w=13001668&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś