Gość: Kaz Re: Świerczewski dla Gazety: Nie jestem koniem wy IP: *.krj.com.pl / 192.168.27.* 18.03.03, 10:14 Panie Piotrze, kiedy zejdziesz na ziemię. Twoje wypowiedzi są tak buńczuczne, że aż śmieszą.Przestań mówić i zagraj wreszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mecenas1 Re: Świerczewski dla Gazety: Nie jestem koniem wy IP: *.ipt.aol.com 19.03.03, 00:26 Nie wiadomo czy on najglupszy czy Haito. Jaden z tej dwojki to napewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysio KABARET, KABARET... IP: 24.102.53.* 19.03.03, 06:14 [...] bo tak prosze panstwa fatalnie sie stalo, ze zycie przeroslo kabaret... Chcialbym zlozyc serdeczne podziekowania Gazecie za publikowanie wywiadow z kopaczem Swierczewskim. Dobra dawka humoru po dniu w pracy jest mile widziana. Oby tak dalej! Prosze zadawac wiecej pytan, jak na razie wyzej wymienionemu kopaczowi Swierczewskiemu udalo sie zrobic z siebie idiote (w jego przypadku, nie az tak trudne zadanie) za kazdym razem. Az dziw ze nikt mu w Birmingham za przeproszeniem nie wpier*&% il? (wiem ze nie powinienem uzywac tych slow, ale po meczu Legii z Groclinem, wspolny mianownik jakby sie znowu obnizyl...) Moze powinnismy zaczac tlumaczyc te perelki na angielski i wysylac je do klubu? Zglaszam sie na ochotnika... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziutek Re: Świerczewski dla Gazety: Nie jestem koniem wy IP: *.pppool.de 20.03.03, 08:20 Technicznie przewyższa partnerów......w przykręcaniu śrubek. Koniec świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: King of Bigos Re: Świerczewski dla Gazety: Nie jestem koniem wy IP: *.swic.dialup.inetia.pl 21.03.03, 15:07 Zgadzam się z Modym.Świerczewski Piotr nie jest zbyt inteligentny.Niech lepiej wróci do Sandecji,będzie miał blisko do swojej dyskoteki.JaK trochę potańczy to może złapie jakąś formę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Re: Świerczewski dla Gazety:Jestem kompletnym..... IP: *.mm.pl 21.03.03, 20:11 Świerczewski zajmij się lepiej pieczeniem pączków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzub TRZEBA WZIĄŚĆ TEGO BAJECZNEGO TECHNIKA IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.03, 07:42 To jest przecież najlepszy ,,technik" w Polsce. Moze się zna na rzutowaniu ale na pewno nie na dokładnych podniaich i strzałach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: Kto zamiast Świerczeskiego??? IP: *.smlw.pl / *.gazeta.pl 22.03.03, 09:41 Do wszystkich znawców piłki, którzy się wypowiadają na tym forum: Jeśli nie Świerczewski to kto? Skoro uważacie, że jest takim złym piłkarzem, uważacie go za głupka to może podajcie swoje typy polskich zawodników na tą pozycję, na której gra Świerczewski. P.S. Ciekawe jak wyrażaliście się o nim kiedy grał u Engela w meczach eliminacji do mistrzostw świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jano Re: Świerczewski dla Gazety: Nie jestem koniem wy IP: *.gelek.org / 192.168.1.* 13.05.03, 12:14 Krzysiu, masz całkowitą rację. To jest najgłupszy polski piłkarz. Weź pod uwagę również fakt, że jakies 3 tygodnie temu, nasz "super selekcjoner" Engel, na łamach bardzo zaprzyjaźnionej z nim "Piłki Nożnej" wypowiedział się o tym zawodniku, że jest to jeden z najlepszych (obok drugiego pajaca - Kałużnego) piłkarzy polskich i na nim opierałby swoją kadrę. Sądzę, że Engel powinien oprzeć się o bar albo o laskę. To dla tych wszystkich, którzy wołają Engel wróć. Pozdrawiam Jano Odpowiedz Link Zgłoś