agataina 09.01.07, 14:56 Czy ktoś z Was zna te tereny, pochodzi z tamtych stron? :-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chiste Re: Zamość, Hrubieszów, Mircze? 09.01.07, 15:10 Tak, znam, bywam czasem gdzieniegdzie. Odpowiedz Link
agataina Re: Zamość, Hrubieszów, Mircze? 09.01.07, 15:15 To moje rodzinne strony, właśnie mi się zatęskniło i byłam ciekawa, czy ktoś z forum zna te tereny :-) Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link
chiste Chiste pozdrawia 09.01.07, 15:16 Kiedyś będziemy wychodzić na ten sam podwórek ;) Odpowiedz Link
chiste Nie muszę sie tłumaczyć 09.01.07, 15:21 To nie ja umawiam się na korepetycje z polskiego. Odpowiedz Link
chiste To gorzej... 09.01.07, 15:27 ... dla Ciebie. Mnie żona będzie widzieć z okna, a Twoja w ciemne zakamarki korepetycji nie zagląda. Najbardziej męczy to, co ukryte. Zrobiliśmy niezły offtopic. Za 3 miechy to wykasuję. Odpowiedz Link
chiste Watki tak, ale nie przepitki nie na temat 09.01.07, 15:31 Grześ do Robercika, Roberckik do Grzesia, Grześ do Ali, Bo Ala ma piesia. Odpowiedz Link
agataina Ot, mężczyźni :-) 09.01.07, 21:13 mężczyźni, mężczyźni... A miało byc o Mirczu... :-) Odpowiedz Link
agataina Re: Ot, mężczyźni :-) 09.01.07, 21:25 Jak dla mnie może (choć sentymentem darzę Mircze...) Odpowiedz Link
grzeg_sz1 Nie dziwię się.. 09.01.07, 21:35 tamte okolice są bardzo atrakcyjne. Chociaż znam je tylko ze zdjęć Odpowiedz Link
agataina Re: Nie dziwię się.. 09.01.07, 21:48 Czasami myślę tak naprawdę, że miejsca te trochę przereklamowane (Roztocze, Zamość, Bug...) - to tak naprawdę nic cudownego... Ktoś, kto nie lubi takich klimatów na pewno się nie zauroczy tamtymi stronami. Ale dla mnie one są "moje", tam zostawiłam wszystkie najlepsze chwile, tę spokojniejszą codzienność. Dlatego mi tęskno, choć wszędzie gdzie potem byłam też znalazłam swoje "miejsce moje, a w nim..." :-) chodząca ze mnie twardo po Ziemi sentymentalistka... Odpowiedz Link
patsik Re: Nie dziwię się.. 10.01.07, 13:15 moi rodzice sa stamtad :) bardzo miło wspominam wakacje u dziadków i wyprawy z tata po Roztoczu.... Odpowiedz Link
michaelandro Re: Nie dziwię się.. 10.01.07, 13:34 Oj tereny te są rewelacyjne. Im dalej na wschód tym lepiej ;) W tym roku zaliczyłem spływ Wieprzem i naprawdę jestem zauroczony tym regionem. To czego brakuje to dobrej bazy noclegowej i dobrego lokalnego jedzenia. Dobrze, ze browar w Zwierzyńcu nadrabiał za innych :) W tym roku wybiorę się za to na Kaszuby. Moja rodzina otwiera tam w maju fajny pensjonat więc mam nadzieję, że dla forumowiczów uda się wywalczyć jakąś dobrą zniżkę ;) Odpowiedz Link
francesca12 Fajnie 10.01.07, 19:28 > W tym roku wybiorę się za to na Kaszuby. Moja rodzina otwiera tam w maju fajny > pensjonat więc mam nadzieję, że dla forumowiczów uda się wywalczyć jakąś dobrą > zniżkę ;) i jak tak, to ja tam na pewno pojadę :)) Odpowiedz Link