Gość: kolo IP: *.cable.mindspring.com 04.10.06, 07:54 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blow Re: Szermierze szybsi od światła IP: *.aster.pl 04.10.06, 08:27 generalnie żaden problem zrobic takie zdjecie. Ale pomysl bardzo dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stepownik link do galerii z surferami IP: *.desy.de 04.10.06, 11:35 witam, czy ma ktos moze pod reka link do niedawnej galerii z surferami ? pozdrawiam, s Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam I tytuł głupi i zdjecia marne IP: *.chello.pl 04.10.06, 12:12 mogli sie bardziej postarac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szermierze szybsi od światła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 08:32 pstrykam co nieco... i mam podobne odczucia :) dzieciaki z byle aparatem sie bawią w ten sposób... a tu tytuł FENOMENALNE ZDJĘCIA... Tak ogólnie to chyba czas wyskoczyc z gazety niestety, kiedyś uciekłem od onetu, bo KAŻDY nius był zatytułowany TRAGEDIA, MASAKRA, FENOMEN, CUD i tak coraz dalej i tak coraz mocniej TO SAMO dzieje się teraz na gazecie. Dla mnie coraz czesciej to po prostu żenada - te foty są przykładem. każdy kto choć trochę pstryka też to powie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianka Re: Szermierze szybsi od światła IP: *.4web.pl 04.10.06, 10:42 Wiesz gościu, ręce po prostu opadają. Czytać nie umiesz czy co, czy może czytujesz z wyrazu jedynie pierwszą literę? Stoi jak wół napisane "fascynujące" a ty widzisz "fenomenalne"! I po co w ogóle je oglądałeś skoro tak ci sie nie podoba ani tytuł, ani zdjęcia? Wyskakuj z gazety, my po tobie płakac nie będziemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titta Re: Szermierze szybsi od światła IP: *.botany.gu.se 04.10.06, 12:17 Moze spodziewal sie wlasnie tych "fascynujacych" zdjec? Poza tym ma racje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Szermierze szybsi od światła IP: *.cable.mindspring.com 04.10.06, 12:52 ...a moze po prostu GW juz zmienila tytul. To nie papier. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szermierze szybsi od światła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 21:29 Łodzianko... Nie interesuje mnie czy bedziesz po mnie płakac czy nie. Pisząc swój komentarz chciałem poruszyć przy okazji tych słabych zdjęć, a okraszonych szumnym tytułem, inny problem: wyolbrzymiania, dramatyzowania i naginania rzeczywistych faktów w celu nakręcenia odwiedzalności. Na stronie głównej portalu najprościej to załatwić wymyślając MEGATYTUŁ w linku do miniwydarzenia... Fakty są takie, ze większość kliknie i potem czuje się oszukana. Na gazecie zdarza się to coraz częściej. Ale cóż, nie wszyscy czytają ze zrozumieniem, ale większość zauważa przejęzyczenia. Takim jest obojętneco czytają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cx Re: Szermierze szybsi od światła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 08:49 Podstawowe umiejętności fotografowania ,i obróbki w PS lub innym, amatorski sprzęt i już. Ale żeby to nazywać fenomenem ? A szybkość światła to już chyba wogóle w łebkach się poprzestawiało ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Szermierze szybsi od światła IP: 195.117.28.* 04.10.06, 10:40 to zaden PS. To poprostu flash + długi czas otwarcia migawki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bladedancer Re: Szermierze szybsi od światła IP: *.icpnet.pl 04.10.06, 09:05 no bez przesady. czym to było robione? jakąś cyfrową-kopertówką? czy może telefonem, nawet pikseli nie łaska było usunąć przy obróbce? litości Fenomenalne, owszem, fenomenalne dno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Szermierze szybsi od światła IP: *.rak-rak.ne.jp 04.10.06, 09:16 ubaw po pachy :D osmieszyli sie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marqin Re: Szermierze szybsi od światła IP: *.in.gazownia.pl 04.10.06, 09:21 i czym sie tak podniecacie? Ktos zrobil fotki nietypowe jak na sport i z calkiem ciekawym efektem. Wyglada to fajnie, z tym ze tytul troche wydumany. A co do krytycznych komentarzy "specjalistow od fotografowania" to nie kazdy 'byle dzieciak z cyfrowka' ma mozliwosc robienia zdjec na zawodach, wiec dobrze ze te zdjecia pojawily sie w serwisie, nie jest to dla 'gazety' zadna ujma... Odpowiedz Link Zgłoś
agentwrogiegoukladu Re: Szermierze szybsi od światła 04.10.06, 10:42 no tak - ale żeby od razu "fenomenalne" nazwać zdjęcia z nieco dłuższym czasem naświetlania? klikajac na tytuł oczekiwałem jakichś niewiarygodnych ujęć - a tu zwykłe cpykanie z boku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wal sie [...] IP: *.server.ntli.net 04.10.06, 11:32 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wal sie [...] IP: *.server.ntli.net 04.10.06, 12:47 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak zwykle [...] IP: *.server.ntli.net 04.10.06, 11:05 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak zwykle [...] IP: *.server.ntli.net 04.10.06, 12:46 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fizyk poeta i fizyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 12:59 Panowie nie ma problemu w przymiotniku na "f" , poeta coś tam słyszał o szybkości światła i napisał co napisał. Generalnie to tragedia jakie dziennikarze mają wykształcenie, znają tylko ortografię i piszą koszmarne bzdury poprawną polszczyzną, moja ulubiona to :"... kurs jena spadał o 160 % ", to było w TVP w serwisie ekonomicznym :) wszystko na ten temat, fizycy i tak górą, nawet jak tylko oni o tym wiedzą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak zwykle no, Michniki, Stasinskie, Gadomskie, Wronskie, IP: *.server.ntli.net 04.10.06, 18:25 i Pacewicze, do szkoly nieroby, zamiast bzdury opowiadac, kolesie z "koszernej" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qba Re: no, Michniki, Stasinskie, Gadomskie, Wronskie IP: *.chello.pl 06.10.06, 02:08 pomysł fajny, ale do fenomenalnych im daleko Odpowiedz Link Zgłoś