Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Szermierze szybsi od światła

IP: *.cable.mindspring.com 04.10.06, 07:54
    Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    Obserwuj wątek
      • Gość: blow Re: Szermierze szybsi od światła IP: *.aster.pl 04.10.06, 08:27
        generalnie żaden problem zrobic takie zdjecie. Ale pomysl bardzo dobry.
        • Gość: stepownik link do galerii z surferami IP: *.desy.de 04.10.06, 11:35
          witam, czy ma ktos moze pod reka link do niedawnej galerii z surferami ?
          pozdrawiam,
          s
        • Gość: Adam I tytuł głupi i zdjecia marne IP: *.chello.pl 04.10.06, 12:12
          mogli sie bardziej postarac
      • Gość: gość Re: Szermierze szybsi od światła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 08:32
        pstrykam co nieco... i mam podobne odczucia :)

dzieciaki z byle aparatem sie bawią w ten sposób...
        a tu tytuł FENOMENALNE ZDJĘCIA...

Tak ogólnie to chyba czas wyskoczyc z gazety niestety,
        kiedyś uciekłem od onetu, bo KAŻDY nius był zatytułowany
        TRAGEDIA, MASAKRA, FENOMEN, CUD i tak coraz dalej i tak coraz mocniej
        TO SAMO dzieje się teraz na gazecie.

Dla mnie coraz czesciej to po prostu żenada - te foty są przykładem.
        każdy kto choć trochę pstryka też to powie.
        • Gość: Łodzianka Re: Szermierze szybsi od światła IP: *.4web.pl 04.10.06, 10:42
          Wiesz gościu, ręce po prostu opadają. Czytać nie umiesz czy co, czy może
          czytujesz z wyrazu jedynie pierwszą literę? Stoi jak wół napisane "fascynujące"
          a ty widzisz "fenomenalne"! I po co w ogóle je oglądałeś skoro tak ci sie nie
          podoba ani tytuł, ani zdjęcia?
          Wyskakuj z gazety, my po tobie płakac nie będziemy :)
          • Gość: titta Re: Szermierze szybsi od światła IP: *.botany.gu.se 04.10.06, 12:17
            Moze spodziewal sie wlasnie tych "fascynujacych" zdjec?
            Poza tym ma racje...
            • Gość: zzz Re: Szermierze szybsi od światła IP: *.cable.mindspring.com 04.10.06, 12:52
              ...a moze po prostu GW juz zmienila tytul. To nie papier.
          • Gość: gość Re: Szermierze szybsi od światła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 21:29
            Łodzianko... Nie interesuje mnie czy bedziesz po mnie płakac czy nie.

Pisząc swój komentarz chciałem poruszyć przy okazji tych słabych zdjęć, a
            okraszonych szumnym tytułem, inny problem: wyolbrzymiania, dramatyzowania i
            naginania rzeczywistych faktów w celu nakręcenia odwiedzalności. Na stronie
            głównej portalu najprościej to załatwić wymyślając MEGATYTUŁ w linku do
            miniwydarzenia... Fakty są takie, ze większość kliknie i potem czuje się
            oszukana. Na gazecie zdarza się to coraz częściej.

Ale cóż, nie wszyscy czytają ze zrozumieniem, ale większość zauważa
            przejęzyczenia. Takim jest obojętneco czytają.
      • Gość: cx Re: Szermierze szybsi od światła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 08:49
        Podstawowe umiejętności fotografowania ,i obróbki w PS lub innym, amatorski
        sprzęt i już. Ale żeby to nazywać fenomenem ? A szybkość światła to już chyba
        wogóle w łebkach się poprzestawiało !
        • Gość: a Re: Szermierze szybsi od światła IP: 195.117.28.* 04.10.06, 10:40
          to zaden PS. To poprostu flash + długi czas otwarcia migawki
      • Gość: Bladedancer Re: Szermierze szybsi od światła IP: *.icpnet.pl 04.10.06, 09:05
        no bez przesady. czym to było robione? jakąś cyfrową-kopertówką? czy może
        telefonem, nawet pikseli nie łaska było usunąć przy obróbce? litości
        Fenomenalne, owszem, fenomenalne dno...
        • Gość: kamil Re: Szermierze szybsi od światła IP: *.rak-rak.ne.jp 04.10.06, 09:16
          ubaw po pachy :D osmieszyli sie :D
        • Gość: marqin Re: Szermierze szybsi od światła IP: *.in.gazownia.pl 04.10.06, 09:21
          i czym sie tak podniecacie?
          Ktos zrobil fotki nietypowe jak na sport i z calkiem ciekawym efektem. Wyglada
          to fajnie, z tym ze tytul troche wydumany.
          A co do krytycznych komentarzy "specjalistow od fotografowania" to nie
          kazdy 'byle dzieciak z cyfrowka' ma mozliwosc robienia zdjec na zawodach, wiec
          dobrze ze te zdjecia pojawily sie w serwisie, nie jest to dla 'gazety' zadna
          ujma...
          • agentwrogiegoukladu Re: Szermierze szybsi od światła 04.10.06, 10:42
            no tak - ale żeby od razu "fenomenalne" nazwać zdjęcia z nieco dłuższym czasem
            naświetlania? klikajac na tytuł oczekiwałem jakichś niewiarygodnych ujęć - a tu
            zwykłe cpykanie z boku.
          • Gość: wal sie [...] IP: *.server.ntli.net 04.10.06, 11:32
          • Gość: wal sie [...] IP: *.server.ntli.net 04.10.06, 12:47
      • Gość: jak zwykle [...] IP: *.server.ntli.net 04.10.06, 11:05
        • Gość: jak zwykle [...] IP: *.server.ntli.net 04.10.06, 12:46
      • Gość: fizyk poeta i fizyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 12:59
        Panowie nie ma problemu w przymiotniku na "f" , poeta coś tam słyszał o
        szybkości światła i napisał co napisał. Generalnie to tragedia jakie
        dziennikarze mają wykształcenie, znają tylko ortografię i piszą koszmarne bzdury
        poprawną polszczyzną, moja ulubiona to :"... kurs jena spadał o 160 % ", to było
        w TVP w serwisie ekonomicznym :) wszystko na ten temat, fizycy i tak górą, nawet
        jak tylko oni o tym wiedzą :)
        • Gość: jak zwykle no, Michniki, Stasinskie, Gadomskie, Wronskie, IP: *.server.ntli.net 04.10.06, 18:25
          i Pacewicze, do szkoly nieroby, zamiast bzdury opowiadac, kolesie z "koszernej"
          • Gość: qba Re: no, Michniki, Stasinskie, Gadomskie, Wronskie IP: *.chello.pl 06.10.06, 02:08
            pomysł fajny, ale do fenomenalnych im daleko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka