Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

sklad ks torun 2007

IP: 217.116.110.* 05.10.06, 12:35
    seniorzy:jagus,miedzinski,dryml(chyba ze nie bedzie juz jezdzil),holta,ewentualnie jako rezerwowy iversen.juniorzy:zabik,stachowiak,jeden ze szwedow
    Obserwuj wątek
      • Gość: Chris Re: sklad ks torun 2007 IP: *.tvk.torun.pl 05.10.06, 13:54
        Holta?? Po co nam Holta?? Bedzie znowu fochy strzelac niech idzie do Tarnowa
        tam lubia eksperymentowac z emerytami:))Głownym problemem sa jednak pieniadze
        gdyby jednak sie znalazły:)

1.Jaguś
        2.Miedziński
        3.Dryml
        4.Harris za Steada jest bardziej waleczny.
        5.Iversena też bym zostawił
        6.Dobry straiero nie mam pojecia jednak kto:Andersen?
        7.Miskowiak za Słabona mysle ze odzyskałby wigor.
        8.Zabik
        9.Sciagnałbym do Torunia juniora chociaz to nie w stylu naszego klubu: Podzuksa
        z Łotwy albo Piaszczynskiego sa naprawde perspektywiczni
        10.Stachowiak i młodzież:)
        • Gość: Chris Re: sklad ks torun 2007 IP: *.tvk.torun.pl 05.10.06, 14:12
          Zapomniałem o najwazniejszym Batorski won dziadu...
        • arius5 Re: sklad ks torun 2007 05.10.06, 14:18
          a jak nie wygraja barazy ?
          Moze byc:
          Krzyzaniak
          Bajerski
          Puszakowski
          Slabon

... nie, nie bede was wkurzal, zartuje sobie przeciez
          No ale jak spadna ?
          • Gość: krotki Re: sklad ks torun 2007 IP: 217.116.110.* 05.10.06, 14:32
            tak zapomnialem harris moglby sie przydac.zreszta niech wzma kazdego zawodnika tylko nie golloba a to jest prawdopodobne poniewaz klubem nie oficjalnie wlada juz karkosik
          • Gość: Chris Re: sklad ks torun 2007 IP: *.tvk.torun.pl 05.10.06, 15:14
            arius5 napisał:

> a jak nie wygraja barazy ?
            > Moze byc:
            > Krzyzaniak
            > Bajerski
            > Puszakowski
            > Slabon
            >
            > ... nie, nie bede was wkurzal, zartuje sobie przeciez
            > No ale jak spadna ?

Bajerski raczej nie sugerowałbym Sawine...:))

Sawina
            Puszakowski
            Krzyżaniak
            Smolinski
            Karlsson
            Słaboń
            Stachowiak
            Piaszczynski
            Chyba nie tak kiepsko??:))
          • Gość: form Re: sklad ks torun 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 22:07
            jak torun przegra baraz to poszerzą ekstralige do 10 zespołów. jak wygra
            zostanie tak jak jest
        • Gość: krotki Re: sklad ks torun 2007 IP: 217.116.110.* 05.10.06, 14:38
          jesli mialbym wybierac to wole piaszczynskiego lotysz bedzie mial 21 lat a macka moga miec jeszcze kilka lat na pozycjii juniora.co do andersena oczywiscie moglby jezdzic tylko jest jeden problem atlas go nie pusci predzej pozbeda sie hampela a on nie ukrywa ze najblizej mu do leszna
          • Gość: Chris Re: sklad ks torun 2007 IP: *.tvk.torun.pl 05.10.06, 15:15
            Zamiast Andersena moze byc Matej Zagar jest perspektywiczny i pokazuje kawał
            zuzlowego rzemiosła juz na tym etapie kariery:)))
            • Gość: Toma Toruń Re: sklad ks torun 2007 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 15:18
              Jedna rzecz Zagar będzie pewnie w GP, więc jeśli przepisy się nie zmienią to w
              I lidznie nie będzie jeździł
              • Gość: metanol Re: sklad ks torun 2007 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.10.06, 15:40
                Oj krzyżaki krzyżaki najpierw to trzeba się utrzymac w ex-lidze a oto będzie bardzo bardzo ciężko a potem marzyc o kimś z GP jesli spadniecie to nawet Jaguś nie pozostanie w KS Toruń.
            • Gość: krotki Re: sklad ks torun 2007 IP: 217.116.110.* 05.10.06, 15:33
              i odmawia przyjazdu na spotkania czestochowy
      • Gość: Jazon Re: sklad ks torun 2007 IP: *.tvk.torun.pl 05.10.06, 20:05
        Słuchajcie czy na mieście była dzis jakas gigantyczna promocja piwa czy czegos w
        tym stylu? Po beczułce za darmo na legitymacje szkolna lub studencka?:) Mam
        wrazenie jakbym do jakiejs innej rzeczywistości trafil- duzo ostatnio pracuje i
        może nie śledze wszystkiego na bieżąco, ale zatrzymałem sie w momencie kiedy
        Toruń przed barażami miał zespół zdziesiatkowany kontuzjami, zadłużony i raczej
        nie będący faworytem do pozostania w lidze. Bede wdzieczny jeśli ktos mnie oświeci.
        • kolabor86 Re: sklad ks torun 2007 05.10.06, 23:07
          no Jazon... grubo było :D
          na tyle grubo, że wydawało nam się, że widzimy pieniądze w kasie klubowej :)

A tak w ogóle ja to bym chciał prawie taki sam skład. Tylko Iversen i Stead
          out. W zamian wybrać kogoś z grupy: Lindgren, Piaszczyński, Tomicek.
          pozdr :)
      • Gość: biim Re: sklad ks torun 2007 IP: *.os1.kn.pl 05.10.06, 23:23
        żal mi was. SPARTA WROCŁAW MISTRZ !!!
        • Gość: Szrek Re: sklad ks torun 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 07:00
          Dostosowując się do kryteriów myślenia przedmówcy wypadałoby
          powiedzieć: "Sprarta Wrocław mistrz! Ale smutek"
          • Gość: baca Re: sklad ks torun 2007 IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.06, 08:03
            Wy torunioki poczekajta aż bedzie wiada czy bedzieta jeżdżoć z nami cy na tyn
            psykład z grudziondzakami i tedy sie weźta za spekulacyje. A tera weźta jano
            ksionżyczka do nabożyństwa i idźta do kościoła sie pomodlić.
            • Gość: krotki Re: sklad ks torun 2007 IP: *.orange.pl 06.10.06, 11:22
              baca kto ci pisze te teksty?do waszej wiadomosci karkosik praktycznie rzadzi juz klubem
              • Gość: iks Re: sklad ks torun 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 13:10
                A to dobrze czt zle?
              • Gość: Jazon Re: sklad ks torun 2007 IP: *.tvk.torun.pl 06.10.06, 14:39
                Pomarzyc dobra rzecz- ja moze jednak poczekam na oficjalna informacje. Poza tym
                najpierw trzeba sie utrzymac.
              • Gość: baca do krótkiego IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.06, 15:38
                Baca.
      • Gość: krotki Re: sklad ks torun 2007 IP: 217.116.110.* 09.11.06, 11:30
        a wiec ja to widze tak:jagus,miedzinski,zabik,stachowiak,sullivan,gollob(niestety)chrzanowski,iversen,dryml

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka