Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

W Krakowie...

IP: *.orion.pl 19.03.03, 19:06
    do przerwy 1-2, Kuzba czerwien... Czy ja dobrze slysze?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Geezoos Re: W Krakowie... IP: *.acn.waw.pl 19.03.03, 19:09
        kurka, dopiero przy lidze polskiej widac jakie livescore.com ma opoznienia.
        Przez te opoznienia juz kilka razy mi serce stawalo :(
      • Gość: Geezoos Re: W Krakowie... IP: *.acn.waw.pl 19.03.03, 19:10
        eee, tam. To, to jeszcze nic. Dla GKSu bramke strzelil Yahaja - to dopiero
        wyczyn godny zapamietania.
        • Gość: Skalar Re: W Krakowie... IP: *.acn.pl 19.03.03, 19:36
          Trener powinien go szybko zdjąć, bo jeszcze drugą strzeli i w mediach będzie
          sensacja... ;-)
        • Gość: Skalar Re: W Krakowie... IP: *.acn.pl 19.03.03, 19:41
          Czy ja dobrze czytam? PRZEWROTKĄ??? ON???
        • Gość: m04 Re: W Krakowie... IP: *.lublin.mm.pl 19.03.03, 20:40
          Gość portalu: Geezoos napisał(a):

> eee, tam. To, to jeszcze nic. Dla GKSu bramke strzelil Yahaja - to dopiero
          > wyczyn godny zapamietania.

Hehe, gdyby nie czerwien dla Kuzby powiedzialbym, ze mój duet Hahaja-Kuzba sie
          sprawdza (pilkarzyki)
      • Gość: kataryna Re: W Krakowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.03, 19:17
        Pan Bóg chyba czuwa nad Legią :) Wisła postanowiła solidarnie przegrać, żeby za
        wcześnie nie pozbawić nas emocji związanych z wyłonieniem nowego (starego?)
        mistrza. Ciekawe co dziś powiedzą ci, którzy wczoraj odtrąbili odpadnięcie
        Legii z rywalizacji o tytuł.
        • Gość: Wojtek Re: W Krakowie... IP: *.riv-eres.charterpipeline.net 19.03.03, 20:16
          Gość portalu: kataryna napisał(a):

> Pan Bóg chyba czuwa nad Legią :) Wisła postanowiła solidarnie przegrać, żeby
          za
          >
          > wcześnie nie pozbawić nas emocji związanych z wyłonieniem nowego (starego?)
          > mistrza. Ciekawe co dziś powiedzą ci, którzy wczoraj odtrąbili odpadnięcie
          > Legii z rywalizacji o tytuł.

Pomimo ze wczoraj nie 'odtrabilem odpadniecia Legii z rywalizacji'
          (powiedzialbym nawet ze bylem troche rozczarowany):

1. Mistrz to jednak bedzie nowy
          2. Punkt to jednak na ulicy nie lezy :)
          • Gość: Geezoos Re: W Krakowie... IP: *.acn.waw.pl 19.03.03, 22:52

> 1. Mistrz to jednak bedzie nowy

Bardzo mozliwe ze masz racje. Mimo wszystko powstrzymalbym sie od takich sadow.
            Przed nami jeszcze mnogosc spotkan, w ktorych wiele moze sie zmienic.

> 2. Punkt to jednak na ulicy nie lezy :)

Tu takze przyznaje racje. Z drugiej jednak strony to nie jest az punkt, tylko -
            tylko punkt. Z kim ma Wisla wygrywac i gdzie jak nie ze Szczakowianka w
            Krakowie?
            • Gość: Gucwa Re: W Krakowie... IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 20.03.03, 08:58
              no cóż..zawsze pozostają wyjazdy....mniejsza presja....a poza tym szczakowianka
              to nie to samo co chorzowscy juniorzy....
              a co tam będzie ciekawie....
              • crusader Re: brawo Gucwa 20.03.03, 09:33
                Winszuję ( po raz n-ty ) inteligencji i wiedzy merytorycznej.
                Powiedz mi proszę, który z grających przeciwko Wiśle zawodników Ruchu, jest
                jeszcze juniorem ?
                • Gość: Gucwa Re: brawo Gucwa IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 20.03.03, 12:08
                  crusader napisał:

> Winszuję ( po raz n-ty ) inteligencji i wiedzy merytorycznej.
                  > Powiedz mi proszę, który z grających przeciwko Wiśle zawodników Ruchu, jest
                  > jeszcze juniorem ?

no cóż dla mnie szyndrowski czy nowak to sorry ale to nie są dla mnie gwiazdy
                  seniorskiej piłki kopanej, a mając na myśli juniorów to miałem na myśli ich grę
                  z wisłą.....i tyle....
              • Gość: Wojtek Re: W Krakowie... IP: *.riv-eres.charterpipeline.net 20.03.03, 21:33
                Gość portalu: Gucwa napisał(a):

> no cóż..zawsze pozostają wyjazdy....mniejsza presja....a poza tym
                szczakowianka
                >
                > to nie to samo co chorzowscy juniorzy....
                > a co tam będzie ciekawie....

Nic sie nie martw i Wisle. Oni sobie bez tego poradza.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka