Gość: Porter IP: *.orion.pl 19.03.03, 19:06 do przerwy 1-2, Kuzba czerwien... Czy ja dobrze slysze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Geezoos Re: W Krakowie... IP: *.acn.waw.pl 19.03.03, 19:09 kurka, dopiero przy lidze polskiej widac jakie livescore.com ma opoznienia. Przez te opoznienia juz kilka razy mi serce stawalo :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geezoos Re: W Krakowie... IP: *.acn.waw.pl 19.03.03, 19:10 eee, tam. To, to jeszcze nic. Dla GKSu bramke strzelil Yahaja - to dopiero wyczyn godny zapamietania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skalar Re: W Krakowie... IP: *.acn.pl 19.03.03, 19:36 Trener powinien go szybko zdjąć, bo jeszcze drugą strzeli i w mediach będzie sensacja... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skalar Re: W Krakowie... IP: *.acn.pl 19.03.03, 19:41 Czy ja dobrze czytam? PRZEWROTKĄ??? ON??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m04 Re: W Krakowie... IP: *.lublin.mm.pl 19.03.03, 20:40 Gość portalu: Geezoos napisał(a): > eee, tam. To, to jeszcze nic. Dla GKSu bramke strzelil Yahaja - to dopiero > wyczyn godny zapamietania. Hehe, gdyby nie czerwien dla Kuzby powiedzialbym, ze mój duet Hahaja-Kuzba sie sprawdza (pilkarzyki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kataryna Re: W Krakowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.03, 19:17 Pan Bóg chyba czuwa nad Legią :) Wisła postanowiła solidarnie przegrać, żeby za wcześnie nie pozbawić nas emocji związanych z wyłonieniem nowego (starego?) mistrza. Ciekawe co dziś powiedzą ci, którzy wczoraj odtrąbili odpadnięcie Legii z rywalizacji o tytuł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: W Krakowie... IP: *.riv-eres.charterpipeline.net 19.03.03, 20:16 Gość portalu: kataryna napisał(a): > Pan Bóg chyba czuwa nad Legią :) Wisła postanowiła solidarnie przegrać, żeby za > > wcześnie nie pozbawić nas emocji związanych z wyłonieniem nowego (starego?) > mistrza. Ciekawe co dziś powiedzą ci, którzy wczoraj odtrąbili odpadnięcie > Legii z rywalizacji o tytuł. Pomimo ze wczoraj nie 'odtrabilem odpadniecia Legii z rywalizacji' (powiedzialbym nawet ze bylem troche rozczarowany): 1. Mistrz to jednak bedzie nowy 2. Punkt to jednak na ulicy nie lezy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geezoos Re: W Krakowie... IP: *.acn.waw.pl 19.03.03, 22:52 > 1. Mistrz to jednak bedzie nowy Bardzo mozliwe ze masz racje. Mimo wszystko powstrzymalbym sie od takich sadow. Przed nami jeszcze mnogosc spotkan, w ktorych wiele moze sie zmienic. > 2. Punkt to jednak na ulicy nie lezy :) Tu takze przyznaje racje. Z drugiej jednak strony to nie jest az punkt, tylko - tylko punkt. Z kim ma Wisla wygrywac i gdzie jak nie ze Szczakowianka w Krakowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucwa Re: W Krakowie... IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 20.03.03, 08:58 no cóż..zawsze pozostają wyjazdy....mniejsza presja....a poza tym szczakowianka to nie to samo co chorzowscy juniorzy.... a co tam będzie ciekawie.... Odpowiedz Link Zgłoś
crusader Re: brawo Gucwa 20.03.03, 09:33 Winszuję ( po raz n-ty ) inteligencji i wiedzy merytorycznej. Powiedz mi proszę, który z grających przeciwko Wiśle zawodników Ruchu, jest jeszcze juniorem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucwa Re: brawo Gucwa IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 20.03.03, 12:08 crusader napisał: > Winszuję ( po raz n-ty ) inteligencji i wiedzy merytorycznej. > Powiedz mi proszę, który z grających przeciwko Wiśle zawodników Ruchu, jest > jeszcze juniorem ? no cóż dla mnie szyndrowski czy nowak to sorry ale to nie są dla mnie gwiazdy seniorskiej piłki kopanej, a mając na myśli juniorów to miałem na myśli ich grę z wisłą.....i tyle.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: W Krakowie... IP: *.riv-eres.charterpipeline.net 20.03.03, 21:33 Gość portalu: Gucwa napisał(a): > no cóż..zawsze pozostają wyjazdy....mniejsza presja....a poza tym szczakowianka > > to nie to samo co chorzowscy juniorzy.... > a co tam będzie ciekawie.... Nic sie nie martw i Wisle. Oni sobie bez tego poradza. Odpowiedz Link Zgłoś