Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Spotkanie e-lech - WAŻNE

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 16:04
    Proponuje spotkanie wszystkich kibiców zainteresowanych powstaniem grupy
    kibiców coś na wzór Net Fans Gieksa. Proponuje spotkanie w sobotę 17 listopada
    o godzinie 12.00 na stadionie Lecha. Spotkanie typu organizacyjnego. Liczę na
    sporą frekwencję. Do zobaczenia!Kto z Was przyjdzie?
    Obserwuj wątek
      • Gość: pluto Re: Spotkanie e-lech - WAŻNE IP: 213.77.112.* 09.11.01, 16:42
        ja moge byc ale zobacze czy sa takze inni chetni! pozdro! ciekawy pomysł
        • Gość: Radost Re: Spotkanie e-lech - WAŻNE IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 17:43
          ???????? ja juz nic nie wiem?:)
          • Gość: Loki Re: Spotkanie e-lech - WAŻNE IP: *.echostar.pl 09.11.01, 22:55
            e-Lech już jest!!!!!ale na spotkaniu mogę się zjawić
          • Gość: GOGO P-ń Re: Spotkanie e-lech - WAŻNE IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 10.11.01, 12:33
            Do Radosta i Lokiego prosze napiszcie co z tego spodkania wyszło czy to jakiś
            rozłam w tak młodej formacji jaką jest e-LECH?
            • radost2001 Re: Spotkanie e-lech - WAŻNE 10.11.01, 12:42
              Gość portalu: GOGO P-ń napisał(a):

> Do Radosta i Lokiego prosze napiszcie co z tego spodkania wyszło czy to jakiś
              > rozłam w tak młodej formacji jaką jest e-LECH?

Zadnego rozlamu nie ma! choc jak nas guerra wkurzy:)))))) to
              obalimy "tyrana":))))) Nie wiem o co chodzi z tym spotkaniem o 12 na stadionie!
              ja i tak tam bede na 11.30 na spotkaniu z Schalke!
              Brygada e-Lech albo e-kipa Pyrlandi@ proponuje ustalic spotkanie i zrobic
              golsowanie! Nie wyobrazam sobie aby czlonkowie e-LEcha na druga runde byli bez
              bluz! pozdro:)
              • radost2001 Re: Spotkanie e-lech - WAŻNE 10.11.01, 12:47
                radost2001 napisał(a):

> Gość portalu: GOGO P-ń napisał(a):
                >
                > > Do Radosta i Lokiego prosze napiszcie co z tego spodkania wyszło czy to ja
                > kiś
                > > rozłam w tak młodej formacji jaką jest e-LECH?
                >
                > Zadnego rozlamu nie ma! choc jak nas guerra wkurzy:)))))) to
                > obalimy "tyrana":))))) Nie wiem o co chodzi z tym spotkaniem o 12 na stadionie!
                >
                > ja i tak tam bede na 11.30 na spotkaniu z Schalke!
                > Brygada e-Lech albo e-kipa Pyrlandi@ proponuje ustalic spotkanie i zrobic
                > golsowanie! Nie wyobrazam sobie aby czlonkowie e-LEcha na druga runde byli bez
                > bluz! pozdro:)

Troche pomylilem :) spotkanie z SChalke jest w ta niedziel:) a tajemnicze
                spotkanie e-Lecha 17stego :) a moze panie qentin spotkamy sie jutro:)???pozdro
                dla e-Lecha
      • Gość: kolej Re: Spotkanie e-lech - WAŻNE IP: *.stacje.agora.pl 09.11.01, 23:06
        hmmmm... też mi się wydaje, że e-lech istnieje, choc wieksza formalizacja (NAZWA, KOTKU, NAZWA)
        by się przydała. Za to nie znam z sieci autora tego wątku, choć go pozdrawiam, bo jest zapewne - jak
        każdy kibic Lecha ;-))) - człowiekiem szlachetnym.
        Naszym naturalnym koordynatorem jest Guerra - moze byś się DROGI POZBAWIONY FLEPÓW
        KOLEGO - w tej sprawie odezwał?
        PS W sprawie nazwy: uparcie proponuję:

e-kipa PYRLANDI@
        • Gość: okie Re: Spotkanie e-lech - WAŻNE IP: *.A-Armstrong.interbit.pl 10.11.01, 12:49
          Do poprzednika-nazwa zajebista popieram wiec ten pomysl.Jak z bluzami bedzie
          cos wiadomo prosze o kontakt.Pozdrawiam.
          • Gość: guerra Re: Spotkanie e-lech - WAŻNE IP: *.icpnet.pl 10.11.01, 17:14
            Panowie sprawa jest nieco tajemnicza. Na spotkaniu być nie mogę.Pogadamy na
            meczy z Fotelikami...pozdra
            Radost masz wytyczne...walcz
            • Gość: guerra Re: Spotkanie e-lech - WAŻNE IP: *.icpnet.pl 12.11.01, 09:49
              a jednak będę...
      • Gość: guerra Re: Spotkanie e-lech - WAŻNE IP: *.icpnet.pl 16.11.01, 13:17
        podnoszę wątek...17 już jutro!!!!
        Co z tym spotkaniem????
        • Gość: Loki Re: Spotkanie e-lech - WAŻNE IP: *.echostar.pl 16.11.01, 16:53
          Ja będę.
          • Gość: Sergio Re: Spotkanie e-lech - WAŻNE IP: *.echostar.pl 16.11.01, 23:59
            Gość portalu: Loki napisał(a):

> Ja będę.

Loki godnie nas reprezentuj, ja niestety będę w robocie :-(
            Potem na imprezie opowiedz jak było.
            pozdro :-))

• Gość: Loki Re: Spotkanie e-lech - WAŻNE IP: *.echostar.pl 17.11.01, 14:32
              Prawdę mówiąc było zimno...a no i nie było Qentina....
              • Gość: RAdost Re: Spotkanie e-lech - WAŻNE IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 15:12
                Gość portalu: Loki napisał(a):

> Prawdę mówiąc było zimno...a no i nie było Qentina....

potwierdzam potwierdzam:))) choc Loki minal sie troszeczke z prawda Loki! Bylo
                zimno nie Qentina ale BYLA SIEWIOŁO:))))))
                • Gość: Loki Re: Spotkanie e-lech - WAŻNE IP: *.echostar.pl 17.11.01, 15:14
                  Niestety muszę to potwierdzić,jej talent ,mnie ogłuszył
      • Gość: apcio Re: Spotkanie e-lech - WAŻNE IP: *.icpnet.pl 18.11.01, 14:13
        jeszcze raz bo wiekszosc nie wiedziala, wiesz ile wiary na ircu siedzi my z
        irca jestesmy na kazdym meczu i chetnie sie spotkamy z nowymi tylko jeszcze raz
        cos zorganizujcie np przed meczem z ceramika w najblizsza sobote

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka