Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zlata Prilba w Pardubicach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 13:08
    Powiem wam, że były extra zawody. Dopisała pogoda, trybuny pełne kibiców, a
    najważniejsze, że świetne zawody. Wygrał Crump przed Andersenem i
    NPedersenem. Dawno też nie było 2ch Polaków w finale (Ułamek i Kasprzak).
    A TERAZ DO GRUBEGO: się Qmplu umawialiśmy na wspólną kurację w Pardubicach i
    nie przyjechałeś. Czy tak się robi? Medycyna w Czechach stoi dobrze tak że
    żałuję, że się nie podleczyłeś jak należy. Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: gruby Re: Zlata Prilba w Pardubicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 21:33
        Mam nadzieję,że wybaczysz za to niedociągnięcia. Ale musiałem zostać w Bydzi bo
        Expres zapowiedział telefoniczną sondę na temat jazdy miszcza w Polonii.Nie
        mogłem więc zawieść.
        Więc biegałem po mieście telefonując skąd się dało,że jestem "za". A maili
        wysłałem tyle,że ponoć im skrzynke zapchałem.
        Co do "czeskiej medycyny",to stoi ona rzeczywiście na wysokim poziomie. Ale
        nauki radzieckie uznału,że przedmiotową kurację można przeprowadzić na miejscu.
        Pozostaje więc ustalić konkretą datę i miejsce "leczenia" a reszta to
        drobnostka.
        • Gość: Szrek Re: Zlata Prilba w Pardubicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 07:23
          Zgadzam się co do oceny czeskiej medycyny, ale protestuję i nie zgadzam się z
          dopuszczaniem do głosu jakichkolwiek ruskich opinii. Dla mnie dobry R/r/uski
          to .... sam wiesz jaki R/r/uski". Zupełnie tak jak teściowa.
          Całkowicie przyjmuję i podzielam twoje działania w ostatniej opisanej sprawie.
          To przecież jedyna słuszna sprawa. Jeśli ma zostać znaleziony skuteczny sposób
          na rozp...nie tego co z trudem powstało na gruzach pozostałych m.innymi po
          miszczu - powrót miszcza jest właśnie takim sposobem. Wierzę, że twoje starania
          nie pójdą na marne.
          Na koniec odrobina przyjemnosci: jaką datę i miejsce uważasz za najdogodniejszą
          do przeprowadzenia małej "Qracji"? Wiesz, że dla zdrowia zrobię /prawie/
          wszystko a dla dobrej zabawy jeszcze więcej. Piłka po twojej stronie Pozdrawiam
      • Gość: Chris Re: Zlata Prilba w Pardubicach IP: *.tvk.torun.pl 17.10.06, 14:48
        Ale z Ciebie Szreku też taki ruski kamrat:)))Czeskie Pilsnerki,czeskie
        knedliczki,Becherovka w plecaku..,a do Bacy nawet nie zajrzałeś:)))
        • Gość: Szrek Re: Zlata Prilba w Pardubicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 19:14
          Prawda, Bacy nie żem nie łodwiedził bo nie zapraszał. Ale żeby mi tak łod razu
          łod Ruskich wymyślać?! Chceta gazdo cobym łod Bacy ciupaske załatwił?
          • Gość: gruby Re: Zlata Prilba w Pardubicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 22:30
            Oj Szrek chyba wpadłeś w rutynę. Wszystko u Ciebie zle co kojarzy się z
            ruskiem. Nawet nauki radzieckie podciągnąłeś pod prezesa.
            A cóź on Tobie tak zawinił, przecież to taki super gość :).

Jakoś trudno z Tobą się zjednać, bo nie jedno pifko zostało wypite, nie jedna
            flaszeczka, a tu zarzucasz,że niby zle zrobiłem,że za miszczem murem stawałem.

Przyznaję się,że może i źle robiłem,ale kiedy człek nasłucha się opowieści
            pisiorkowych o tym co dobre a co be, to tak skołowacieje,że nie wie co czyni....

• Gość: Szrek Re: Zlata Prilba w Pardubicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 06:54
              Wiecie co Grubasku, to ja skoczę do apteki i kupie jakieś dobre lekarstwo.
              Spotkamy się, podleczymy odrobinkę i uzgodnimy wspólne stanowisko. I
              niekoniecznie przy okrągłym stole
              • Gość: gruby Re: Zlata Prilba w Pardubicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 22:37
                O tak, Ty do "apteki", a ja po szwagra :).
                A co do stołu to okragły nie wchodzi w grę, bo za kilka lat jakiś ludek nam to
                wytknie. Więc bezpieczniej zasiądziemy przy kanciatym, choć się obawiam,że
                oskarżą o kanty.
                Najlepiej więc o stole zapomnieć, a może by tak na pryczy ?
                Dla pewności,zróbmy to na styropianie.
                Najwyżej nas internują, później odznaczą i powołają do ZBOWID-u.
                • Gość: Szrek Re: Zlata Prilba w Pardubicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 22:49
                  W dobrym towarzystwie może byc i styropian. Byle przez płot nie trzeba było
                  skakać...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka