Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zmiany cen

IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.03, 18:29
    Oczywiście Redakcja ustala ceny i dokonuje ich zmian. Dziwi mnie jednak wiele
    z dokonanych zmian i to nawet tak wiele, że nie będę przytaczał przykładów.
    A co na te zmiany inni prezesi?

Ale jestem zadowolony, że w końcu do tych zmian doszło.
    Obserwuj wątek
      • Gość: ja Re: Zmiany cen IP: *.acn.pl / 10.70.1.* 23.03.03, 19:19
        Gość portalu: Roberto napisał(a):

> Oczywiście Redakcja ustala ceny i dokonuje ich zmian. Dziwi mnie jednak wiele
        > z dokonanych zmian i to nawet tak wiele, że nie będę przytaczał przykładów.
        > A co na te zmiany inni prezesi?
        >
        > Ale jestem zadowolony, że w końcu do tych zmian doszło.

jakos nie zauwazylem zeby sie cos zmienilo
        • Gość: Roberto Re: Zmiany cen IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.03, 20:20
          Szkoda, że grasz a nie wiesz gdzie szukać. Spójrz na listę transferową. Jeżeli
          nie zauważasz zmian to musisz kupić okulary.
          Przykłady z Odry Wodzisław:
          Bęben 1,5 - teraz 1,7
          Chałbiński 1,5 - teraz 1,9
          Ziarkowski 2,0 - teraz 3,0
          itd.
      • Gość: |kgb| Re: Zmiany cen IP: *.klaudyny.waw.pl / 10.1.32.* 23.03.03, 21:54
        Doszlo do zmian bo kiedys musialo, imo i tak o wieleeeee za pozno. Irytujacy
        jest tez fakt, ze nie ma o tym ani slowa w komunikatach (zawsze byl spis
        wszystkich dokonanych zmian)...
      • Gość: Snajper Re: Zmiany cen IP: 62.93.87.* 24.03.03, 13:54
        Fakt, ze ceny się zmieniają jest jak najbardziej OK, zresztą większość "moich"
        chłopaków zdrożała :))
        Ale dlaczego spadła cena Zieńczuka z Amiki to nie mam pojęcia! Jeden z lepszych
        na wiosnę. No i "Kicaj" z Groclinu też powinien zdrożeć (nawet Janas go
        zauważył). Właśnie nie wiem, jakie są zasady zmiany cen, ale wydaje mi się, że
        zależy to głównie od ilosci transakcji kupna/sprzedaży danego kopacza. To by
        tłumaczyło spadek notowań Kuźby... Ludzie go wyprzedali po czerwieni. Ja
        poczekam, jeszcze jakiegoś hattrick'a palnie!
        • Gość: Yege Re: Zmiany cen IP: *.if.uj.edu.pl 24.03.03, 14:02
          ceny -zmiany:
          gole,udział,asysty,żolte,czerwone,gole,strzaly (celne),karne to daje takie
          wyniki -ceny a nie inne ale boli dlaczego obrona groclinu tak slabo wyceniona?
      • wichura Re: Zmiany cen 24.03.03, 15:46
        Moja najlepsza drużyna kosztuje dziś ponad 30 mln, ale nie zamierzam sprzedawać
        więcej niż 3 z nich. Szkoda, że nie ma nigdzie(?) spisu zmian, bo
        przeszukiwanie listy transferowej zajmuje kupę czasu i jest b. męczące. Nie
        wiem co decydowało o cenach, ale lepsze takie zmiany (choć DUŻO ZA PÓŹNO) niż
        żadne. Pozdrawiam
      • Gość: lleo Re: Zmiany cen IP: 194.7.114.* 24.03.03, 15:57
        wg mnie zmainy cen powinny byc adekwatne do ilosci zdobywanych pkt prze
        zawodnikow - tylko i wylacznie a tak zawsze nie jest np.
        angelo hugues 2.0 na 2.1 a wiosna zdobyl tylko 9 pkt
        burkhardt zdobyl 8 pkt a jego cena spadla z 1.8 na 1.6 i gdzie tu sens
        • wichura Re: Zmiany cen 24.03.03, 16:01
          To "tylko" Hugues'a plasuje go na (chyba) 4. miejscu wśród bramkarzy, dla
          porównania Boruc, którego ma zapewne 3/4 drużyn (w tym piszący te słowa)
          zdobył "aż" 4 pkt i zdrożał z 1.0 na 1.7 (moim zdaniem powinien już dawno
          kosztować ok. 2.0). Pozdrawiam
        • Gość: kck Re: Zmiany cen IP: 213.25.48.* 24.03.03, 16:19
          Nie zapominaj, że Hugues to bramkarz i jest najbardziej obok obrońców narażony
          na ujemne punkty. A u niego dochodzi jeszcze 1 pkt. za to, że Wisła jest
          liderem, więc moim zdaniem dobrze, że jego cena poszła do góry.
          • Gość: lleo Re: Zmiany cen IP: 194.7.114.* 24.03.03, 16:32
            w takim razie przyklad obroncy,
            marek zajac 5 pkt wiosna wiec wiecej od boruca i spadek z 1.5 na 1.3 no i gdzie
            tu sens?
            • Gość: kck Re: Zmiany cen IP: 213.25.48.* 24.03.03, 16:38
              Być może te ceny są zmieniane, gdyż dani piłkarze nie spełnili oczekiwań
              redakcji? Np. u mnie Kubisz - jego cena zmalała z 2.0 do 1.8, gdyż nie miał
              jeszcze ani asysty, ani nie strzelił gola.
              • wichura Dowcip sezonu? 24.03.03, 16:52
                Cena Stanewa pozostała na poziomie 2.2 mln! Czyżby Szanowna Redakcja liczyła,
                że Rosjanie nie zapłacą za niego i wróci do Legii (a może od razu do Wisły?).
                Wg mnie już dawno (przed 1. kolejką?) powinien kosztować 0,3 mln.
              • Gość: lleo PYTANIE DO AUSTRII IP: 194.7.114.* 24.03.03, 16:53
                no tak bo kubisz od tego jest zeby zdobywac gole i asysty ale zajac to obronca
                najlepiej w ogole by bylo jakby sie ktos wypowiedzial z redakcji, czym
                powodowana jest wielkosc zmiany ceny
                no bo dla mnie wracaajc do zajaca albo cena powinna zostac albo maksymalnie
                obnizona o 0.1
                moze to mala kasa ale wlasnie brakuje mi takiego 0.1 zeby sprowadzic jednego
                goscia :))
      • klimon Re: Zmiany cen 24.03.03, 19:08
        zmiany cen zaleza od przynaleznosci do klubu (tak mi sie wydaje) - moze to nie
        najlepiej ale ja nie dyskutuje bo wiem ze nic mi to nie da powtarzajac za
        redaKCJA
        "TAK JUZ MUSI BYĆ"
        wiec chyba juz wszystko jasne
      • Gość: Pshemkov Re: Zmiany cen IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.03.03, 19:39
        To i ja się wypowiem. Dla mnie zmiany cen powinny być dyktowane indywidualnymi
        poczynaniami piłkarzy. Tracić na wartości powinni ci, którzy przynoszą punkty
        ujemne lub ci, co nie zdobywają ich wcale, zajmując mało "ryzykowne" pozycje
        (mam na myśli pomocników i napastników, którzy powinni "nakręcać" i windować
        liczbę punktów każdego prezesa). Z drugiej strony grajkowie, którzy nabijają
        pointsy powinni być relatywnie drożsi. A tu niespodzianki... Bo tak nazwałbym
        zachowanie status quo cen defensywy Groclinu, która nie straciła wiosną bramki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka