Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pan Schetyna.

IP: 192.168.21.* 11.11.01, 05:26
    Pan Schetyna - tak z rozbiegu powinien sam zerwac kontrakt ze slaskiem.
    Podejrzewam, ze to bylaby jego najbardziej trafna decyzja, od dluzszego juz
    czasu. Nie sadzicie??
    Obserwuj wątek
      • Gość: mm Re: Pan Schetyna. IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 12:03
        Pan Schetyna nie będzie już posłem to chce sobie gdzieś jeszcze być ważny. Coś
        w tym jest skoro Stevan Tot zapytany o pracę we Wrocławiu powiedział, że nie
        chciałby pracować w klubie gdzie skład ustalają działacze.
        • saper Re: Pan Schetyna. 13.11.01, 15:35
          > Pan Schetyna nie będzie już posłem

czy ja o czymś nie wiem??? możesz to wytłumaczyć
      • Gość: e13 Re: Pan Schetyna. IP: *.prawo.uni.wroc.pl 12.11.01, 12:33
        robimy zbiorke w rynku i organizujemy "marsz przeciwko prezesikowi"!!!
      • Gość: mm Re: Pan Schetyna. IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 06:39
        Mimo tego, że kibicuję Pogoni to dobra gra Śląska w Europie była zawsze dla
        mnie dużą radochą. Życzę najlepszemu polskiemu klubowi koszykarskiemu aby był
        wreszcie kierowany przez mądrych ludzi. To co się tam teraz dzieje uwłacza temu
        klubowi i jego tradycjom. Mam nadzieję, że rychło w Eurolidze wrócą dobre czasy
        dla Śląska.
        • Gość: nasionko Re: Pan Schetyna. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.11.01, 23:24
          Nareszcie jakiś rozsądny głos!
          Jak Śląskowi się odmieni i zacznie wygrywać to znów zaczniemy kochać Schetynę i
          mówić że on wie co robi(chociaż teraz to b. trudne)
          • Gość: maad Pan Schetyna. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 11:27
            Teraz jeszcze odchodzi Repesa - mozemy juz w tym sezonie Slask "spisac" na
            straty w Eurolidze. Czy ten Pan Schetyna nie ma nikogo nad soba????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka