Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

holta w toruniu?

IP: 217.116.110.* 21.11.06, 10:53
    skandal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: rapson Re: holta w toruniu? IP: 62.225.190.* 21.11.06, 11:16
        To chyba niejest jeszcze pewne ani potwierdzone z tego co wiem?? Z Gollobem tez
        sa podobno rozmowy prowadzone, ale ten chce odczekac wynikow wyborow w
        Bydgoszczy. Byc moze naprawde rozwaza mozliwosc powrotu do domu?!?!?
      • arius5 Swieza kasa w duzej ilosci 21.11.06, 11:20
        to i hieny sie schodza, Holta widac juz poczul, gdzie najwiekszy pieniadz w
        nowym sezonie
        • Gość: Chris Re: Swieza kasa w duzej ilosci IP: *.tvk.torun.pl 21.11.06, 11:42
          Zeby jedna z tych hien nie trafiła przypadkowo do Bydgoszczy i ta bardziej
          dojna,chociaz biorac pod uwage opcje z Jockiem nie wiem kto sie za ile pusci:))
      • Gość: Staloman Re: holta w toruniu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 13:55
        To ma jakiś sens. Holta w Tarnowie mającym kłopoty z pieniędzmi, to wydawało się dziwne. Podobno ( jak zwykle ) Kołodziej mocno gada z Rzeszowem, podobnie Dobrucki. Więc Tarnów stoczy się na dno? Zobaczymy
        • kolabor86 Re: holta w toruniu? 21.11.06, 17:18
          Na razie nie ma co Tarnowa spuszczać do I ligi, ale faktycznie ich sytuacja
          wygląda, delikatnie rzecz ujmując, nieciekawie. Na razie mają chyba tylko
          Ljunga, Jonassona i Zielińskiego. Nawet jeżeli pozostaną Kołodziej i Rempała to
          i tak trzeba szukać wzmocnień na wypadek odejścia klanu G.
          Ciekawe jak ma się do sytuacji w Tarnowie informacja o powrocie na tor
          Grzegorza Rempały? :) na własnym torze zawsze coś potrafił nabroić.

Dobrze by jednak było, żeby Holta nie zmieniał zdania odnośnie Jaskółek w sercu
          i innych dupereli i podpisał w Tarnowie. Paczka Władka z kolei u sąsiadów :)
          Toruń może jeździć swoimi z wykorzystaniem jednego zawodnika z GP, a i liga
          byłaby ciekawsza :)
          • kolabor86 Re: holta w toruniu? 23.11.06, 23:04
            Dzisiaj na sportowychfaktach można było wyczytać, że Rune Holta nie pojeździ w
            Ostrowie. Co twierdzi na ten temat sam zainteresowany?:
            "-przykro mi bardzo, jeśli bylibyście w ekstralidze to tylko i wyłącznie
            jeździłbym w Ostrowie. Jestem w GP i chcę być w ścisłej czołówce, więc
            przepraszam bardzo, ale Ostrowowi nie pomogę w awansie"
            no przecież Jaskółka w sercu! ;)
            Wyczekuję chwili, gdy Rune podpisze gdzieś w końcu kontrakt i przede wszystkim
            udzieli wywiadu. Być może nawet w Toruniu wyląduje... Myślę, że jazdą byłby w
            stanie trochę sympatii zdobyć, tylko niech nie mówi, że zawsze bardzo lubił
            toruńską publiczność i takie tam :)
            • arius5 Re: holta w toruniu? 24.11.06, 02:03
              Z tego co czytalem, to wlasnie Holta stwierdzil, ze "zawsze chcial jezdzic dla
              Torunia". Czuje, ze wkrotce oglosi wielka milosc do kibicow torunskich i okaze
              sie jednak, ze ma aniola w sercu.
              • Gość: Chris Re: holta w toruniu? IP: *.tvk.torun.pl 24.11.06, 10:06
                Lepszy Holta w garści niż Protasiewicz na dachu:D;)
                • Gość: Jazon Re: holta w toruniu? IP: *.tvk.torun.pl 24.11.06, 14:59
                  Ja akurat chyba wolałbym obu na dachu:-/ Chrzanos zamiast Holty i spokojnie
                  walczymy o czwórke. Ja zreszta uspokoję sie jak reszta naszych dotychczasowych
                  zawodników podpisze nowe kontrakty.
      • Gość: snoop Re: holta w toruniu? IP: *.rtk.net.pl 25.11.06, 22:28
        No to chyba jednak u nas..

www.zuzelend.com/php.php?akcja=index&
        • Gość: Jazon Re: holta w toruniu? IP: *.tvk.torun.pl 26.11.06, 07:20
          Jeżeli sie to potwierdzi to mam dość mieszane uczucia. Ciekawe do kogo Holta
          powie 'you are a big liar' tym razem...?
          • Gość: obserwator Re: holta w toruniu? IP: 217.153.246.* 26.11.06, 23:14
            W piernikowie już kiedyś przerabiało się wielką kase na na gwiazdy.
            Pamiętam jak by to było wczoraj jak jedna z tych gwiazd mówiła : "dla mnie
            liczy się tylko GP " ( z wywiadu podczas finałowego meczu)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka