Gość: krotki IP: 217.116.110.* 21.11.06, 10:53 skandal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rapson Re: holta w toruniu? IP: 62.225.190.* 21.11.06, 11:16 To chyba niejest jeszcze pewne ani potwierdzone z tego co wiem?? Z Gollobem tez sa podobno rozmowy prowadzone, ale ten chce odczekac wynikow wyborow w Bydgoszczy. Byc moze naprawde rozwaza mozliwosc powrotu do domu?!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Swieza kasa w duzej ilosci 21.11.06, 11:20 to i hieny sie schodza, Holta widac juz poczul, gdzie najwiekszy pieniadz w nowym sezonie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Swieza kasa w duzej ilosci IP: *.tvk.torun.pl 21.11.06, 11:42 Zeby jedna z tych hien nie trafiła przypadkowo do Bydgoszczy i ta bardziej dojna,chociaz biorac pod uwage opcje z Jockiem nie wiem kto sie za ile pusci:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staloman Re: holta w toruniu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 13:55 To ma jakiś sens. Holta w Tarnowie mającym kłopoty z pieniędzmi, to wydawało się dziwne. Podobno ( jak zwykle ) Kołodziej mocno gada z Rzeszowem, podobnie Dobrucki. Więc Tarnów stoczy się na dno? Zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
kolabor86 Re: holta w toruniu? 21.11.06, 17:18 Na razie nie ma co Tarnowa spuszczać do I ligi, ale faktycznie ich sytuacja wygląda, delikatnie rzecz ujmując, nieciekawie. Na razie mają chyba tylko Ljunga, Jonassona i Zielińskiego. Nawet jeżeli pozostaną Kołodziej i Rempała to i tak trzeba szukać wzmocnień na wypadek odejścia klanu G. Ciekawe jak ma się do sytuacji w Tarnowie informacja o powrocie na tor Grzegorza Rempały? :) na własnym torze zawsze coś potrafił nabroić. Dobrze by jednak było, żeby Holta nie zmieniał zdania odnośnie Jaskółek w sercu i innych dupereli i podpisał w Tarnowie. Paczka Władka z kolei u sąsiadów :) Toruń może jeździć swoimi z wykorzystaniem jednego zawodnika z GP, a i liga byłaby ciekawsza :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolabor86 Re: holta w toruniu? 23.11.06, 23:04 Dzisiaj na sportowychfaktach można było wyczytać, że Rune Holta nie pojeździ w Ostrowie. Co twierdzi na ten temat sam zainteresowany?: "-przykro mi bardzo, jeśli bylibyście w ekstralidze to tylko i wyłącznie jeździłbym w Ostrowie. Jestem w GP i chcę być w ścisłej czołówce, więc przepraszam bardzo, ale Ostrowowi nie pomogę w awansie" no przecież Jaskółka w sercu! ;) Wyczekuję chwili, gdy Rune podpisze gdzieś w końcu kontrakt i przede wszystkim udzieli wywiadu. Być może nawet w Toruniu wyląduje... Myślę, że jazdą byłby w stanie trochę sympatii zdobyć, tylko niech nie mówi, że zawsze bardzo lubił toruńską publiczność i takie tam :) Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Re: holta w toruniu? 24.11.06, 02:03 Z tego co czytalem, to wlasnie Holta stwierdzil, ze "zawsze chcial jezdzic dla Torunia". Czuje, ze wkrotce oglosi wielka milosc do kibicow torunskich i okaze sie jednak, ze ma aniola w sercu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: holta w toruniu? IP: *.tvk.torun.pl 24.11.06, 10:06 Lepszy Holta w garści niż Protasiewicz na dachu:D;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: holta w toruniu? IP: *.tvk.torun.pl 24.11.06, 14:59 Ja akurat chyba wolałbym obu na dachu:-/ Chrzanos zamiast Holty i spokojnie walczymy o czwórke. Ja zreszta uspokoję sie jak reszta naszych dotychczasowych zawodników podpisze nowe kontrakty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snoop Re: holta w toruniu? IP: *.rtk.net.pl 25.11.06, 22:28 No to chyba jednak u nas.. www.zuzelend.com/php.php?akcja=index& Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: holta w toruniu? IP: *.tvk.torun.pl 26.11.06, 07:20 Jeżeli sie to potwierdzi to mam dość mieszane uczucia. Ciekawe do kogo Holta powie 'you are a big liar' tym razem...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: holta w toruniu? IP: 217.153.246.* 26.11.06, 23:14 W piernikowie już kiedyś przerabiało się wielką kase na na gwiazdy. Pamiętam jak by to było wczoraj jak jedna z tych gwiazd mówiła : "dla mnie liczy się tylko GP " ( z wywiadu podczas finałowego meczu) Odpowiedz Link Zgłoś