Gość: ja IP: 83.2.18.* 26.11.06, 19:04 JUŻ ZA TYDZIEŃ NA OKĘCIU WITAMY MISTRZÓW ŚWIATA!!!! PRZYGOTOWUJCIE SIĘ!! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bubuś Freestyler Historyczna passa siatkarzy IP: *.acn.waw.pl 26.11.06, 19:05 Panie Stec jak jesteś Pan w Japonii, to nawet zaczynasz pisać do rzeczy! Może warto tam zostać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kempes DAJCIE ruskom wycisk, panowie!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 19:09 to będzie historyczny mecz!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gregkopen Łatwo nie będzie! Ale wygramy!!! 27.11.06, 11:59 www.poloniamonachium.de - My wygrywamy z Niemcami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jorik to będzie historyczny MECZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 19:10 trzymam kciuki!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milseog histoczyna? co to znaczy? IP: 80.55.145.* 26.11.06, 19:12 taki byk i to w tytule na pierwszej stronie! skandal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic adrenalina IP: *.chello.pl 26.11.06, 19:27 normalnie chcę sam wleźć na to japońskie boisko i nabić ruskom guza! Ale doceniam Lozano, że nawet nie wziął mnie pod uwagę, nie dałbym ruskim rady, ale nasi dadzą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: adrenalina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 19:41 Tak dałbyś rady jak ci co spod stalingradu spie....li w samych majtkach i potarganych kalesonach ze swym wodzem na czele Józkiem Piłsudzkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: adrenalina IP: *.chello.pl 26.11.06, 20:01 Piłsudski pod Stalingradem? to byli chyba faszyści na mrozie ja mówię, że chcę by nasi wygrali, a na boisko nie wejdę myślę, że nie tylko komentarzem zbaczasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: adrenalina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 20:11 ok może i myle troche fakty i mnie poniosło ale dlatego że wnerwia mnie taka paplanina co u nie których pseudokibiców którzy nie rozumieją że trzeba uszanować rywala i jego klase a nie zachowywać się jak nacjonalistyczna świnia i mieszać wzgledy polityczne w widowisko czysto sportowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: adrenalina IP: *.chello.pl 26.11.06, 20:38 a kozakiewicz? :) poza tym chyba jasne, że mowa o guzie w sensie reprezentacji siatkarskiej a nie narodu rosyjskiego ręczę Ci że klasa klasą a za...ć ich trza a nie "szanować klasę rywala" to jest paplanina, mamy pokonać ruskich i już! to trzeba właśnie z nerwem, ze względu na wielkość rywala to nie jest przeciwnik z którego możemy zrobić marmoladę z uśmiechem na ustach trzeba zajadle, zaciekle, na maksa! bić ruskich! Odpowiedz Link Zgłoś
wyborcapo Re: adrenalina 27.11.06, 05:10 jeszce sobieski pod wiedniem i buffallo bill i indianie. Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: adrenalina 27.11.06, 13:44 Widzę, ze kolega z historii uciekał, ładnie to tak! Pała i do powtórki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jako11 Re: adrenalina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 15:38 gucio. rzecz nie w wygranym lub przegranym meczu a w regulaminie. Ktoś go stworzył. Może ktoś wie kto jest w składzie organizatorów regulaminu mistrzów. Na nich trzeba wieszać psy. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyl328 Re: adrenalina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 20:10 Gość portalu: gucio napisał(a): > Tak dałbyś rady jak ci co spod stalingradu spie....li w samych majtkach i potar > ganych kalesonach ze swym wodzem na czele Józkiem Piłsudzkim. Chłopie !!! pała z wykrzyknikiem z historii. Wracaj do podstawówki i się dokształcaj, bo to co napisałeś to nieziemskie farmazony. WSTYD !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Historyczna passa siatkarzy IP: 148.81.119.* 26.11.06, 19:27 jeśli zdobędą trofeum to ide ich witac!!! bo dla mnie już są mistrzami, za to ile pozytytwnych emocji wyzwalają gdy grają i wygrywają, za sposób tego zwyciestwa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Historyczna passa siatkarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 19:29 Nie sądzę... Jeśli awansujemy do półfinału, to Brazylia jest zdecydowanie poza naszym zasięgiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nobo zaglowanie emocjami IP: *.phlapa.east.verizon.net 26.11.06, 19:34 kolejny belkot kalkulacyjno/spekulacyjny. Jesli ktos chce byc w czworce najlepszych, to powinien tam dojsc nie malymi punktami tylko zwyciestwami. I skad to przekonanie ze Rosje mozna przejsc a Serbie nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: zaglowanie emocjami IP: *.poznan.agora.pl 26.11.06, 19:47 Odpowiedź na pytanie, czy to rekordowa pasaa, brzmi TAK. Do tej pory najdłuższa seria zwycięstw bez straty seta na mistrzostwach seta w wykonaniu Polaków miała miejsce na mundialu 1952 r. i wynosila zaledwie cztery. Najdłuższa seria w ogóle wygranych kolejnych gier mistrzostw świata pochodzi z kolei z lat 1970, 1974 (tu POlacy wygrali wszystkie mecze) i 1978 wynosi 16 meczów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: zaglowanie emocjami IP: *.petrus.com.pl 26.11.06, 19:47 NO WłAśNIE! I skąd przekonanie że z Rosją jeśli wygramy to 3:2? Ma być 3:0 i KONIEC!! P.S. Chyba wezmę urlop, bo nie wytrzymam nerwowo w pracy przy komputerze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nobo niech bedzie 3:0 do konca :) IP: *.phlapa.east.verizon.net 26.11.06, 19:54 trzymam za to kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albin Siwak Re: zaglowanie emocjami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.06, 21:10 Mecz z Serbią nie ma _żadnego_ znaczenia. Jeżeli przegramy z Rosją to jedziemy do domu. Jeżeli wygramy, to niezależnie od wyniku z Serbią awansujemy. Dlatego podniecanie się meczem z SiC nie ma sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoni Re: zaglowanie emocjami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 01:07 > Mecz z Serbią nie ma _żadnego_ znaczenia Dla awansu (prawie) nie. Dla tego, na kogo trafimy w ew. półfinale - ogromne. I jeszcze nie należy lekceważyć Japonii. Jeśli zagrają z Rosją na wysokim poziomie + mały bonus od sędziów, mogą namieszać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzem Re: zaglowanie emocjami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 21:38 Mam pytanie z innej beczki: co znaczy zaglowanie emocjami ? Czy chodzi o żonglowanie emocjami (zdaje się, że nie pisze się żąglować tylko żonglować)a może żaglowanie emocjami ale to może byc trochę odjechana koncepcja ? A propos artykułu - jedna rzecz mnie wkurza - psioczenie na regulamin. Każdy go znał przed mistrzostwami i jak będzie dobry [zespół]to będzie mistrzem niezależnie od regulaminu. Poza tym z punktu widzenia emocji taki regulamin jest o wiele lepszy - przy starym regulaminie mecz z Rosją byłby o pietruszkę, bo już Polacy i Serbowie byliby w półfinale (Pan Redaktor w wolnej chwili niech przeliczy przegrane sety Rosjan, bo tak do końca tego nie wyliczyłem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoni Re: zaglowanie emocjami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 01:05 > przy starym regulaminie mecz z Rosją byłby o pietruszkę, > bo już Polacy i Serbowie byliby w półfinale Niekoniecznie. Jeśli Polska przegrałaby z Rosją i Serbią - odpadłaby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reata Re: Historyczna passa siatkarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 20:36 sam się przygotuj, jak można takie głupoty sadzić, zero logiki Odpowiedz Link Zgłoś
info0 Re: Historyczna passa siatkarzy 26.11.06, 20:50 Takie pieprzenie. Mamy słabą grupę... Zobaczymy jak dostaniemy Brazylijczyków lub Francuzów albo Włochów. Bo na razie możemy się cieszyć z wygranych z krajami w których siata jest dość słabo rozwinięta :P (pomijam Serbie i Rosje). Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Historyczna passa siatkarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.06, 21:50 Jeszcze raz powtarzam: Nikt na MŚ nie wygrywa siedmiu meczów pod rząd 3:0 jeśli nie jest odpowiednio przygotowany i w odpowiedniej formie! Przestańcie krakać! Sportem interesuję się już od ok 30 lat i czegoś takiego nie pamiętam. W sporcie, jak i w życiu, aż takich przypadków nie ma. Nikt nie wygra do zera siedmiu meczów pod rząd, choćby ze słabymi przeciwnikami jeżeli nie jest odpowiednio przygotowany do takiej imprezy! I to pod względem fizycznym jak i mentalnym. Ktoś kto interesuje się siatkówką i oglądał mecze naszej reprezentacji w ostatnich sezonach, to musi zauważyć różnicę. To zupełnie inny zespół! Ileż to horrorów przeżywaliśmy, potykaliśmy się ze słabymi, by w pojedyńczych meczach pokonywać najlepszych, a na koniec zawsze czegoś zabrakło. Teraz jest inaczej! I to tak dalece, że wciąż podświadomie nie wierzymy, czy to sen, czy tylko słabość rywali. Wszyscy do tej pory chcieli przecież z nami wygrać, choćby jednego seta! Niektórzy już byli blisko, prowadzili dwoma, trzema punktami prawie do końca, ale w końcówkach pękali! Nie marudźmy więc, tylko spokojnie czekajmy do wtorku. To tylko sport, każdy może wygrać, ale teraz nadszedł wreszcie nasz czas! Więcej optymizmu! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jestok1 Historyczna passa siatkarzy IP: *.ds2-k.us.edu.pl 26.11.06, 21:50 jest w tv transmisja z wtorkowego meczu? na jakim kanale? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konkubent Re: Historyczna passa siatkarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 22:27 Właśnie się obawiam tego meczu z ruskimi. Marzę, aby im chłopaki dokopali! Nie ma co liczyć, trzeba grać swoje. Są silni jak nigdy! Odpowiedz Link Zgłoś
smuto Re: Historyczna passa siatkarzy 26.11.06, 22:52 passa nie ma znaczenia chłopaki zagrają pierwszy ważny mecz są przygotowani doskonale - to widać, ale dopiero teraz dopadnie ich prawdziwa presja małe punkty, tak samo jak walka o 5-8 nie mają znaczenia na szczęście mamy jeden mecz który sprawdzi wszystkich trenera, zawodników jak nie to naprawdę będziemy długo czekać wstań, w górę głowę wznieś............... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala mecz ostatniej szansy z powodu systemu opartego IP: *.devs.futuro.pl 26.11.06, 23:05 o małe punkty jest to mecz ostatniej szansy porażka w nim powoduje, że nawetwygrana z ostatnim meczu z Serbią nnic nam nie da (no chyba, że gdzieś 15-25 punktami). Niestety, ale nasz typowy minimalizm dprowadził do tego, ze mimo nie stracenia seta, mamy o wiele gorszy bilans małych punktów, czasami sie aż prosiło dobić przeciwnika, a oni sie nie raz im dawali odrodzić i w ostatnich setach wygrywali zaledwie dwoma punktami, co przy tak słabiej grupie i braku możliwośći stratyu punktów najlepszych po za meczami między soba, powoduje, ze musimy teaz liczyć na cud i na wygraną z Rosją, bo tak jak mówie mecz z Serbią bedzie już nie mal o nic, bo trudno przypuszczać, że bedą w stanie wygrać tak wysoko z Serbią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jamto Historyczna passa siatkarzy IP: 85.219.140.* 27.11.06, 00:01 W sitkówce można ugrać mniej małych punktów ale więcej (3)setów i wygrywa się mecz. Mały paradoks? Nie, to istota siatkówki. Grać trzeba cały mecz, nie wystarczy rozgromić rywala w pierwszych 60 min i wygrywać 2 do 0. Trzeba wygrać też trzeciego seta. Jak w tenisie to sety wygrywają mecz a nie poszczególne piłki. W piłkę kopaną jak zdemolujesz rywala w pierwszej połowie np 3 do 0 to prawie wygrałeś, wystarczy przetrwać, w siatę znów trzeba wygrać seta. I tak było od dawna. Acosta przyćmiony wizją kasy (70 000 000 USD) zmienia przepisy. Za rok wprowadzą oceny za styl (skoki), zabronią grać dużym siatkarzom i pić za dużo płynów (F1), limity wagi (box) a może nawet za efekt artystyczny (łyżwiarstwo artystyczne) a na igrzyska będą mogli jechać tylko juniorzy (futbol). A ci co wygrywają 3 do 0 staną się anachroniczni i niepotrzebni. No chyba, że wpłacą pieniążki na powrót do starych=normalnych przepisów. No i mecze ligowe też powinny rozgrywać sie o 7 rano, albo o 5.00. Zawsze. A kibice do roboty. Oj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Historyczna passa siatkarzy IP: *.interpc.pl 27.11.06, 07:13 Swiete slowa,to co sie dzieje w siatkowce to jeszcze wieksza paranoja niz w PZPN-ie.Po co wiec dzielic mecz na sety skoro te sa nie wazne,odrazu niech okresla do ilu pkt. trwa mecz i sprawa zalatwiona.Nie wiem,100 pkt. lub 120 pkt. tyle gdzies zdobywaja w 5 setowych meczach,wiec ktora druzyna pierwsza tyle zdobedzie ta wygrywa mecz,potem niech licza male pkt.,bo w tej chwili nie widze za grosz sensu w dzisiejszych statystykach. Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_rudolf Z trenerskiego punkty patrzenia... 27.11.06, 07:56 Fajnie ogląda się tych wysportowanych chłopaków, którzy mają cel, dobrego coacha i zapas motywacji, którym mogliby podzielić się innymi drużynami. Mnie fascynuje fenomen zagranicznych trenerów: co ma w sobie Leo i Raul, że potrafią tak nakręcić zawodników. Skąd nagle to zorientowanie na cel i konsekwencja w działaniu. Macie jakieś propozycje?? www.grupa-kreatywna.pl/doradztwo/porady.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Historyczna passa siatkarzy IP: *.dsl.dodo.com.au 27.11.06, 08:43 Zapomnieliscie o mnie? A fe. Mistrzami nie bedziecie jak zreszta tradycyjnie. Wygrywac ze slabeuszami kazdy potrafi.Po co wygrywaliscie do zera? Przepisow nie znacie? Rosjanie nie moga sie doczekac,aby wam dolozyc.Sprawa honorowa.Serbia postawi kropke nad i. I znow polski kibol bedzie spiewal"nic sie nie stalo............" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esen2 Coś mi tu piątym miejscem pachnie... IP: 195.245.213.* 27.11.06, 08:47 Odpowiedz Link Zgłoś
hejkum_kejkum Historyczna passa - błąd ?? pomóżcie policzyć .. 27.11.06, 08:56 POwiedzcie oni źle liczą czy ja ? z tego co wiem Rosji w tej chwili liczy się porażka z Serbią z pierwszej rundy więc jeśli Polska przegra z Rosją w wygra z Serbią będzie miała jedną porażkę Serbia i Rosja też po jednej więc w bezspośrednim starciu Rosja Serbia ktoś będzie musiał ponieść drugą porażkę ? czyli W układzie jednej porażki nie możemy odpaść według mnie .... i małe punkty nie mają znaczenia ? Powiedzcie ja dobrze liczę czy autor artykułu ?? Odpowiedz Link Zgłoś
hejkum_kejkum Re: Historyczna passa - błąd ?? pomóżcie policzy 27.11.06, 09:09 Dobra to moja pomyłka w obliczeniach bo Serbia z Rosją już grać nie będzie ;) narobiłem zamieszania niepotrzebnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Historyczna passa siatkarzy IP: *.acn.waw.pl 27.11.06, 09:04 rozniescie ruskich chociaż wy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Za wygraną z Rosją oddałbym 7 poprzednich meczów IP: 193.30.160.* 27.11.06, 09:57 To najważniejszy mecz. I tylko on się dla mnie liczy. Kto wygra z Rosją ten jest w siatkówce kimś. Oczywiście wygrana z Serbią czy Brazylią byłaby też super ale najbardziej kocham zwycięstwa z Rosją. To naprawdę bardzo dobra drużyna i to od zawsze. Dziewczyny wygrały z Rosjankami jak grała Glinka, Świeniewicz i Mróz. Teraz kolej na chłopaków. Odpowiedz Link Zgłoś
zed6 Re: Za wygraną z Rosją oddałbym 7 poprzednich mec 27.11.06, 10:18 mam pytanie czy ten mecz będzie pokazywany w polsacie??? Bo w programach drukow i internetowych jest tylko w polsacie sport...:( Czy polsat chce nasz pozbawić mozliwości ogladania reprezentacji narodowej i to akurat w tak ważnym momencie?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolus Re: Za wygraną z Rosją oddałbym 7 poprzednich mec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 11:11 ten regulamin jest chory!!! przy zlym zbiegu okolicznosci na koniec turnieju mozemy miec bilans meczy 10-1 i setow 32-3 a zajmiemy dopiero 5 miejsce gdzie tu logika???!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafaello Re: Za wygraną z Rosją oddałbym 7 poprzednich mec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 11:18 Po pierwsze dla wszystkich zespołów regulamin jest jednakowy i nie ma co usprawiwdliwiać ewentualnego niepowodzenia. Dla mnie największym przekrętem tych mistrzostw jest podział grup. Nasza to 3 dobre i 5 słabiutkich drużyn a ta druga to 8 naprawde mocnych zespołów - a to wszystko zostało wcześniej ustalone pod Japońców żeby znów mieli okazje zagrać o miejsca 5-8 tak jak kobiety i wówczas oczywiście ten mecz byłby najważniejszy i rozgrywany po finale. Odpowiedz Link Zgłoś
venegoor I tak do końca! 27.11.06, 10:57 Trzymamy kciuki! Że też do pracy na 8.00 trzeba:) Sportowcy w karykaturze: www.bestnews.pl/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=74 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Historyczna passa siatkarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 11:33 Kochani polscy siatkarze! Uważajcie na bomby z zagrywek Rosjan, musicie coś z tym zrobić i ich unieszkodliwić. Poza tym nie traćcie sami zbyt wielu punktów z zagrywek- idźcie za przykładem Zagumnego, który rzadko zagrywkę zepsuje. Więcej celebrowania przed zagrywką, wtedy będą lepsze, absolutnie nie w pośpiechu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Z Ruskami dostaną przepisowy łomot. IP: 193.109.212.* 27.11.06, 11:52 Podbijanie bębenka na temat bandy rozkapryszonych gwiazdorków nie mam za grosz sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Doskonale pamietam, ajk Baranow przy okazji... IP: 193.109.212.* 27.11.06, 11:55 ...poprzedniego spotkania zmiatał naszych zagrywką z parkietu. Teraz będzie podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neolit Re: Doskonale pamietam, ajk Baranow przy okazji.. IP: 64.208.49.* 27.11.06, 13:13 Po pierwsze taki z Ciebie kibic siatkowki jak z koziej dupy traba. Bo gdybys sie choc troche interesowal to wiedzialbys ze jego nie ma na tych mistrzostwach. Po drugie troche wiary maly czlowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Breda Historyczna passa siatkarzy IP: *.14lo.lublin.pl 27.11.06, 11:56 Czy ktoś się orientuje się gdzie jeszcze oprócz chińskiej stacji BTV6 można oglądać mecze w internecie? Bo jutro niestety jestem w pracy i nie mam innej możliwości obejrzenia na "żywca". A może ktoś przez przypadek wie czy na w/w wymienionej stacji jutro będzie transmisja meczu Polska - Rosja? Dzięki z góry za pomoc. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ski Historyczna passa siatkarzy IP: *.171.41.114.crowley.pl 27.11.06, 12:31 Regulamin był znany od dawna, i stratgia polega na graniu o każdy, dosłownie punkt, a nie jak zwykle o sety. To wymaga zmiany mentalnosci i był na to czas, a teraz ciarki po plecach przechodza, wystarczy przegrać z rosjanami i po medalu. I nie ma na kogo zwalić, wystarczyło walczyć o każdy punkt, a nie tylko cieszyć się z wygrywania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolus Re: Historyczna passa siatkarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 13:52 ale gdzie tu jest sens tych zasad? gdzie duch gry? bo chyba nie mozna tak powiedziec o zasadach ktore ZMUSZAJA do przegrywania setow!!! w europie juz dszli do tego ze to jedna wielka bzdura tylko na swiecie musza dluzej pomyslec... Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Historyczna passa siatkarzy 27.11.06, 13:57 A jaką ma się pewność, ze jak odpuści się jakiś set, to kolejny wygra się dużą przewagą, albo w ogóle? Nie ma takiej pewności, więc lepiej było wygrać wszystko bezdyskusyjnie i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
evident Dowalcie Ruskom 27.11.06, 12:36 bez skropułów. Do boju, biało - czerwoni ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio14 Historyczna passa siatkarzy IP: *.chello.pl 27.11.06, 12:53 Jutro wygramy z ruskimi trzy zero i koniec gadania!!!! Żadnych kombinacji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Historyczna passa siatkarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 12:55 proszę państwa, wygramy ten turniej bez straty seta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Historyczna passa siatkarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 14:52 nie wygramy z rosja i nie wygramy z serbia hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
acryl Re: Historyczna passa siatkarzy 27.11.06, 15:19 wszystko fajnie ale wytlumaczcie mi skad ten WIESNIACKI zwyczaj pisania na flagach narodowych to jest juz plaga , w niedziele widziałem nawet nazwy firm np jadar radom co za buce i wiesniaki tak znieważaja nasze barwy narodowe Odpowiedz Link Zgłoś