Gość: moler IP: *.de.deuba.com 19.11.01, 13:32 juz wkrotce ponownie zaczniemy emocjonaowac sie skokami Adama Malysza. Jak oceniacie jego szanse w tym sezonie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PannaA Re: Powrot Adasia IP: 62.153.128.* 19.11.01, 14:03 mam nadzieje ze pokaze klase... i udowodni wszystkim madrasiom-debilom, ze nie byl tylko jednosezonowym zjawiskiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawka Powrot Adasia? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 19.11.01, 14:04 Dlaczego powrót? Nie powinien nas zawieść, utrzyma formę - ale konkurenci też nie śpią. Martin Schmidt ma nowy sprzęt i chyba jego szkoleniowcy wyciągnęli jakieś wnioski. W tym roku olimpiada, więc szczególnie będzie o co walczyć. Bardzo ważne będzie odpowiednie rozłożenie sił na poszczególne imprezy (PŚ, Turniej Czterech Skoczni, olimpiada). Poza tym w skokach zawsze jest możliwe, że pojawi się jakaś nowa gwiazda. Niech wygra najlepszy (tzn. AM)! Żeby tylko CIA tym razem nie zaspało a sportowcy i widzowie cało wrócili do swoich domów. Odpowiedz Link Zgłoś
campo Re: Powrot Adasia? 19.11.01, 14:38 Najważniejsza będzie olimpiada! Gdyby Adam zdobył tam dwa złote medale,byloby fantastycznie. Przydałoby się też wygrać 50-ty jubileuszowy Turniej Czterech Skoczni,no i Puchar Świata zdobyć też byloby nieźle:-). Wierze że Małyszowi sie to uda, wydaje mi się że w tym sezonie będzie jeszcze mocniejszy. Aha no i mam nadzieje że reszta naszych skoczków nie bedzie tłem dla naszego mistrza,a może w tym sezonie bedziemy mieli dwóch Adamów Małyszów ?! Zobaczymy:-) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanp Re: Powrot Adasia? IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 19.11.01, 14:51 Jest kiepawy i tyle, w głowie ma tylko robienie kasy....zmoczy dupe i tyle... tak czuję niestety :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: easy79 Re: Powrot Adasia? IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 19.11.01, 21:24 Gość portalu: fanp napisał(a): > Jest kiepawy i tyle, w głowie ma tylko robienie kasy....zmoczy dupe i tyle... > tak czuję niestety :((( Bez urazy fanp ale jezeli tak czujesz to....musisz mieć niezły smród na mieszkaniu. Nie sadziłem ze po tym co pokazał ten facet(czyt. Małysz) w poprzednim sezonie znajda się jeszcze tacy którzy bede o nim wypisywali takie bzdety. Przy takich "kibicach" nie jednemu Małyszowi by się odechciało... Mimo wszystko pozdrawiam i mam nadzieję ze za pięc miesiecy się w tym miejscu ukorzysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrr Re: Powrot Adasia? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.01, 14:06 Gość portalu: fanp napisał(a): > Jest kiepawy i tyle, w głowie ma tylko robienie kasy....zmoczy dupe i tyle... > tak czuję niestety :((( nie po to poswieca cale zycie zeby potem nie korzystac z pozycji jaka sobie wyrobil!! a po drugie , to po to trenuje aby zarobic!! Chyba nie po to by byc sławnym(sam mowi ze mu przeszkadza slawa), a samo skakanie dla przyjemnosci to moze sobie miec na podworku! ps.sorki za bledy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemas Re: Powrot Adasia? IP: *.pde.philips.com 19.11.01, 14:53 campo napisał(a): > Najważniejsza będzie olimpiada! > Gdyby Adam zdobył tam dwa złote medale,byloby fantastycznie. > Przydałoby się też wygrać 50-ty jubileuszowy Turniej Czterech Skoczni,no i > Puchar Świata zdobyć też byloby nieźle:-). Wierze że Małyszowi sie to uda, > wydaje mi się że w tym sezonie będzie jeszcze mocniejszy. > Aha no i mam nadzieje że reszta naszych skoczków nie bedzie tłem dla naszego > mistrza,a może w tym sezonie bedziemy mieli dwóch Adamów Małyszów ?! > Zobaczymy:-) > > Pozdr. Nic dodać, nic ująć! W piątek zaczynamy!!!! Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moler Re: Powrot Adasia? IP: *.de.deuba.com 19.11.01, 16:21 uwazam, ze w tym sezonie bedzie trudniej Malyszowi. Swiat nie stoi w miejscu. Niemcy i Finowie zrobia wszystko, aby nie doszlo do takiej dominacji Malysza jak w zeszlym roku. Austriacy i Japonczycy tez pewnie maja ciagle cos do powiedzenia. Adam pewnie nie bedzie wygrywal z taka przewaga jak w zeszlym roku, ale powinien wygrac najwazniejsze imprezy. Licze na Skupienia....latem skakal przyzwoicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menzowat Re: Powrot Adasia? IP: *.tvk.pl 19.11.01, 16:58 Zapraszam na stronę: www.skijump.tvk.pl <- tam macie przeprowadzoną szczegółową analize letnich poczynań naszych skoczków w felietonie "Małysz, Schmitt i... Alborn". Z góry dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
b3ut Re: Powrot Adasia? 23.11.01, 16:27 Po co nam dwóch Małyszów. Ja wolę jednego ale w towarzystwie Skupnia (Skupienia?!) Matei i reszty. No może bez Tomisława, bo i tak będę myślał że mu Ojciesz wszystko załatwił... Odpowiedz Link Zgłoś
frugo3 Re: Powrot Adasia? 25.11.01, 16:15 Malysz nie oglada sie na wypowiedzi większości z was , robi swoje i dobrze, żaden nawet największy sfrustrowany malkontent nie zepsuje krwi jego fanom, a nawiasem mówiąc OLIMPIADA to OKRES pomiędzy IGRZYSKAMI OLIMPIJSKIMI , kretyni którzy nazywaja igrzyska olompijskie olimpiadą powinni zniknąć nie tylko z forum sportowego ale również z telewizornii. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adaś P Re: Powrot Adasia IP: *.lomianki.sdi.tpnet.pl 19.11.01, 20:11 Małysz jest slaby. W tym roku zobaczycie,że ci 3 Austriacy dadza mu lekcję futbolu(chciałem powiedzieć:skoków narciarskich)już nawet nie wspomne o Szmicie bo to tez ciota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: easy79 Re: Powrot Adasia IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 19.11.01, 21:29 Gość portalu: adaś P napisał(a): > Małysz jest slaby. W tym roku zobaczycie,że ci 3 Austriacy dadza mu lekcję > futbolu(chciałem powiedzieć:skoków narciarskich)już nawet nie wspomne o Szmicie > bo to tez ciota. Czasami tak sobie siedzę przy kompie, czytam niektóre wypowiedzi na forum i się zastanawiam....skąd sie biora tacy debile? Pozdrowienia dla normalnych:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adaś P Re: Powrot Adasia IP: *.lomianki.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 11:42 Gość portalu: easy79 napisał(a): > Gość portalu: adaś P napisał(a): > > > Małysz jest slaby. W tym roku zobaczycie,że ci 3 Austriacy dadza mu lekcję > > > futbolu(chciałem powiedzieć:skoków narciarskich)już nawet nie wspomne o Sz > micie > > bo to tez ciota. > > Czasami tak sobie siedzę przy kompie, czytam niektóre wypowiedzi na forum i się > > zastanawiam....skąd sie biora tacy debile? > Pozdrowienia dla normalnych:) > też się zastanawiam skd sie wzięły takie debile jak np. ty i też pozdrawiam wszystkich normalniejszych od ciebie,czyli chyba cały świat(z wyjątkiem ciebie oczywiście) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: easy79 Re: Powrot Adasia IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 21.11.01, 13:09 Go�ć portalu: ada� P napisał(a): > Go�ć portalu: easy79 napisał(a): > > > Go�ć portalu: ada� P napisał(a): > > > > > Małysz jest slaby. W tym roku zobaczycie,że ci 3 Austriacy dadza mu l > ekcję > > > > > futbolu(chciałem powiedzieć:skoków narciarskich)już nawet nie wspomne > o Sz > > micie > > > bo to tez ciota. > > > > Czasami tak sobie siedzę przy kompie, czytam niektóre wypowiedzi na forum > i się > > > > zastanawiam....skšd sie biora tacy debile? > > Pozdrowienia dla normalnych:) > > > > też się zastanawiam skd sie wzięły takie debile jak np. ty i też pozdrawiam > wszystkich normalniejszych od ciebie,czyli chyba cały �wiat(z wyjštkiem ciebie > oczywi�cie) Pozwól że zapytam - urwales się przed chwilš ze stadionowej zadymy a mama włšczyła komputer? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grass Re: Powrot Adasia IP: 217.96.95.* 23.11.01, 10:23 Założę się, że nawet nie wiesz co to są narty dzieciaczku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harry ADAM MAŁYSZ - BORN TO FLY!!!! IP: *.net.autocom.pl 19.11.01, 21:57 .......i wszystko jasne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: ADAM MAŁYSZ - BORN TO FLY!!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 22.11.01, 23:51 Official Hooligans Adam Malysz-pokonamy Niemców i Finów też,mistrza Świata będziemy MieĆ !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo az sie boje IP: 192.168.1.* 21.11.01, 13:07 az sie boje co tym razem bedzie telewizja wymyslac, znowu beda jakies nopwe piosenki, beda go na rekach nosic i pomniki mu stawiac. Juz mi wiele nie potrzeba zeby telewizja zniechecila mnie do ogladania jego i wywyadow z jego rodzina ( aczkolwiek to niego samego nic nie mam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bandit Re: Powrot Adasia IP: 10.0.6.* 21.11.01, 16:43 PUCHAR ŚWIATA 15 wygranych konkursów Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Powrot Adasia 21.11.01, 17:40 Kiedy sie zaczyna sezon? A tak w ogole to chcialbym, zeby Malysz nie mial takiej przewagi w jak ostatnio. Oczywiscie chcialbym, zeby wygral wszystko, ale jak ktos, oprocz Schmitta, go pobije bedzie ciekawiej i wieksze emocje. Osobiscie kibicowalbym Goldiemu. Niedlugo konczy kariere, wiec moglby cos jeszcze wygrac na koniec. No i Ahonen. Zeby pobil Schmitta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Powrot Adasia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 20:00 Myślę że Adam będzie w dobrej kondycji ale przecież wszyscy wiemy że to się kie- dyś skończy. Co by nie było ja nigdy nie przestanę być Jego fanem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Feniks Re: Powrot Adasia IP: *.morag.sdi.tpnet.pl 24.11.01, 11:38 Gość portalu: Max napisał(a): > Myślę że Adam będzie w dobrej kondycji ale przecież wszyscy wiemy że to się kie > - > dyś skończy. Co by nie było ja nigdy nie przestanę być Jego fanem. Najlepsza wypowiedź jaką tutaj przeczytałem. Czy pozostali nie przesadzają z oczekiwaniami, co najgorsza czy nie zacierają sobie rąk na ewentualne niepowodzenie Małysza. Obawiam się, że w razie takich wypadków większość zachowa się jak prawdziwi Polacy tzn. zniszczą, zapomną i wyśmieją. Tak było z Gołotą, Kusznierewiczem, kadrą zapaśników, judoków i wieloma, wieloma innymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu Re: Powrot Adasia IP: *.tmns.net.au 23.11.01, 01:56 Tajemnicza "platforma" - to oczywiście doping. Czas pokaże, iż miałem rację!!! Jasiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Powrot Adasia IP: *.telia.com 23.11.01, 10:53 Zaliczy ten sezon tak jak poprzedni.Moze byc raz pod wozem ,ale wiekszosci na wozie.To sa moje odczucia.Pzdr.Michal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna ni Re: Powrot Adasia IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 16:16 Ale i tak szmiciu będzie najlepszy. a maly niech pakuje walizki i jedzie do domciu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolcia Re: Powrot Adasia IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 15:28 w tym sezonie małysz za schmittem żadnych szans ! niech wraca do domu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Głupi Re: Powrot Adasia IP: 212.182.97.* 24.11.01, 10:47 he he podobno juz go zlapali na dopingu ... jadl karme dla ptakow pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LUKSUS Re: Powrot Adasia IP: *.cafemedium.pl 24.11.01, 20:47 Będzie wygrywał wszystko!!! powodzenia Adam!! Odpowiedz Link Zgłoś
ant. Olimpiada??????? 25.11.01, 21:29 Wszyscy mówią, że Olimpiada będzie najważniejsza. W takim sporcie jak skoki narciarskie, złoto olimpijskie może zdobyć nawet Pochwała (czego mu życzę). Nie ekscytujmy się tą impezą tak bardzo. Najlepszym w sezonie będzie ten, kto będzie pracował przez cały rok, i zakończy sezon w żółtym trykocie. Więc Adaś trzymaj się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolfuss Re: Powrot Adasia IP: 10.0.6.* 25.11.01, 23:17 Nie będzie mu lekko. Nie tylko on jest wielki. Jest wielu Austriaków, Niemców, Finów, Japończyków... a Adam jak widać dalej jest sam. Ale... zdobędzie złoto na olompiadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Powrot Adasia IP: 157.25.86.* 26.11.01, 08:45 Czesć, Moler!!! Kopę lat... Może znów będzie okazja, żeby się pospierać?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moler Re: Powrot Adasia IP: *.de.deuba.com 26.11.01, 09:50 Czesc Maju, prosze Cie tylko abys nie mylila mnie z Morelem. Niestety mamy podobne nicki i o pomylke nie jest trudno. Znowu spotykamy sie przy Malyszu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Banzai Film "Być jak Adam Małysz" IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 11:53 www.szorty.pl/show.php3?id=623 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BZORU Adam The Best IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.01, 22:09 najwiekszym rywalem Adama w tym sezonie będzie zdecydowanie Hanawaldt, Shmitt moim zdaniem bedzie za nimi. Mimo to wciąż myślę że Adam znów sięgnie po największe laury (PŚ, złoto olimpijskie) Trzymam kciuki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shmitt Re: Powrot Adasia-niech kretyn te wasy zgoli!!! IP: *.chmpgn1.il.home.com 10.12.01, 08:22 skacze niezle, ale wyglada jak dzieciol z tymi wasami i kolczykiem w uchu, niech ktos mu doradzi zeby zgolil te kretynskie wasy bo wstyd!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pltosie Re: Powrot Adasia-niech kretyn te wasy zgoli!!! 10.12.01, 10:11 Jak mu sie podoba tak skakac to niech je sobie ma, jest oryginalny. A tak w ogole moze w tych wasach cos jest ze tak skacze :)) nikt wiecej ich nie ma, tak mi sie wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blizniak Re: Powrot Adasia-niech kretyn te wasy zgoli!!! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 12.12.01, 01:53 Wąsy zwiększają powierzchnię nośną... Odpowiedz Link Zgłoś
bfd www.skoki.net 11.12.01, 00:03 Zapraszam wszystkich miłośników skoków narciarskich na strone internetową www.skoki.net < Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Powrot Adasia IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.01, 15:59 Myślę że Adam do momentu Zimowej olympiady już będzie miał wygrany puchar Swiata,na olympiadzie zdobędzie 2 złote medale Odpowiedz Link Zgłoś