Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Powrot Adasia

IP: *.de.deuba.com 19.11.01, 13:32
    juz wkrotce ponownie zaczniemy emocjonaowac sie skokami Adama Malysza. Jak oceniacie jego
    szanse w tym sezonie?
    Obserwuj wątek
      • Gość: PannaA Re: Powrot Adasia IP: 62.153.128.* 19.11.01, 14:03
        mam nadzieje ze pokaze klase... i udowodni wszystkim madrasiom-debilom, ze nie
        byl tylko jednosezonowym zjawiskiem...
      • Gość: pawka Powrot Adasia? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 19.11.01, 14:04
        Dlaczego powrót?
        Nie powinien nas zawieść, utrzyma formę - ale konkurenci też nie śpią. Martin
        Schmidt ma nowy sprzęt i chyba jego szkoleniowcy wyciągnęli jakieś wnioski. W
        tym roku olimpiada, więc szczególnie będzie o co walczyć. Bardzo ważne będzie
        odpowiednie rozłożenie sił na poszczególne imprezy (PŚ, Turniej Czterech
        Skoczni, olimpiada). Poza tym w skokach zawsze jest możliwe, że pojawi się
        jakaś nowa gwiazda. Niech wygra najlepszy (tzn. AM)! Żeby tylko CIA tym razem
        nie zaspało a sportowcy i widzowie cało wrócili do swoich domów.
        • campo Re: Powrot Adasia? 19.11.01, 14:38
          Najważniejsza będzie olimpiada!
          Gdyby Adam zdobył tam dwa złote medale,byloby fantastycznie.
          Przydałoby się też wygrać 50-ty jubileuszowy Turniej Czterech Skoczni,no i
          Puchar Świata zdobyć też byloby nieźle:-). Wierze że Małyszowi sie to uda,
          wydaje mi się że w tym sezonie będzie jeszcze mocniejszy.
          Aha no i mam nadzieje że reszta naszych skoczków nie bedzie tłem dla naszego
          mistrza,a może w tym sezonie bedziemy mieli dwóch Adamów Małyszów ?!
          Zobaczymy:-)

Pozdr.
          • Gość: fanp Re: Powrot Adasia? IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 19.11.01, 14:51
            Jest kiepawy i tyle, w głowie ma tylko robienie kasy....zmoczy dupe i tyle...
            tak czuję niestety :(((
            • Gość: easy79 Re: Powrot Adasia? IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 19.11.01, 21:24
              Gość portalu: fanp napisał(a):

> Jest kiepawy i tyle, w głowie ma tylko robienie kasy....zmoczy dupe i tyle...
              > tak czuję niestety :(((

Bez urazy fanp ale jezeli tak czujesz to....musisz mieć niezły smród na
              mieszkaniu. Nie sadziłem ze po tym co pokazał ten facet(czyt. Małysz) w
              poprzednim sezonie znajda się jeszcze tacy którzy bede o nim wypisywali takie
              bzdety. Przy takich "kibicach" nie jednemu Małyszowi by się odechciało...
              Mimo wszystko pozdrawiam i mam nadzieję ze za pięc miesiecy się w tym miejscu
              ukorzysz.

• Gość: rrr Re: Powrot Adasia? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.01, 14:06
              Gość portalu: fanp napisał(a):

> Jest kiepawy i tyle, w głowie ma tylko robienie kasy....zmoczy dupe i tyle...
              > tak czuję niestety :(((

nie po to poswieca cale zycie zeby potem nie korzystac z pozycji jaka sobie
              wyrobil!!
              a po drugie , to po to trenuje aby zarobic!! Chyba nie po to by byc sławnym(sam
              mowi ze mu przeszkadza slawa), a samo skakanie dla przyjemnosci to moze sobie
              miec na podworku!
              ps.sorki za bledy
          • Gość: Przemas Re: Powrot Adasia? IP: *.pde.philips.com 19.11.01, 14:53
            campo napisał(a):

> Najważniejsza będzie olimpiada!
            > Gdyby Adam zdobył tam dwa złote medale,byloby fantastycznie.
            > Przydałoby się też wygrać 50-ty jubileuszowy Turniej Czterech Skoczni,no i
            > Puchar Świata zdobyć też byloby nieźle:-). Wierze że Małyszowi sie to uda,
            > wydaje mi się że w tym sezonie będzie jeszcze mocniejszy.
            > Aha no i mam nadzieje że reszta naszych skoczków nie bedzie tłem dla naszego
            > mistrza,a może w tym sezonie bedziemy mieli dwóch Adamów Małyszów ?!
            > Zobaczymy:-)
            >
            > Pozdr.

Nic dodać, nic ująć! W piątek zaczynamy!!!!
            Pozdr

• Gość: moler Re: Powrot Adasia? IP: *.de.deuba.com 19.11.01, 16:21
              uwazam, ze w tym sezonie bedzie trudniej Malyszowi. Swiat nie stoi w miejscu. Niemcy i Finowie
              zrobia wszystko, aby nie doszlo do takiej dominacji Malysza jak w zeszlym roku. Austriacy i Japonczycy
              tez pewnie maja ciagle cos do powiedzenia.
              Adam pewnie nie bedzie wygrywal z taka przewaga jak w zeszlym roku, ale powinien wygrac
              najwazniejsze imprezy.
              Licze na Skupienia....latem skakal przyzwoicie.
              • Gość: Menzowat Re: Powrot Adasia? IP: *.tvk.pl 19.11.01, 16:58
                Zapraszam na stronę: www.skijump.tvk.pl <- tam macie przeprowadzoną
                szczegółową analize letnich poczynań naszych skoczków w felietonie "Małysz,
                Schmitt i... Alborn". Z góry dzięki :)
            • b3ut Re: Powrot Adasia? 23.11.01, 16:27
              Po co nam dwóch Małyszów. Ja wolę jednego ale w towarzystwie Skupnia
              (Skupienia?!) Matei i reszty. No może bez Tomisława, bo i tak będę myślał że mu
              Ojciesz wszystko załatwił...
        • frugo3 Re: Powrot Adasia? 25.11.01, 16:15
          Malysz nie oglada sie na wypowiedzi większości z was , robi swoje i dobrze,
          żaden nawet największy sfrustrowany malkontent nie zepsuje krwi jego fanom, a
          nawiasem mówiąc OLIMPIADA to OKRES pomiędzy IGRZYSKAMI OLIMPIJSKIMI , kretyni
          którzy nazywaja igrzyska olompijskie olimpiadą powinni zniknąć nie tylko z
          forum sportowego ale również z telewizornii. pozdr.
      • Gość: adaś P Re: Powrot Adasia IP: *.lomianki.sdi.tpnet.pl 19.11.01, 20:11
        Małysz jest slaby. W tym roku zobaczycie,że ci 3 Austriacy dadza mu lekcję
        futbolu(chciałem powiedzieć:skoków narciarskich)już nawet nie wspomne o Szmicie
        bo to tez ciota.
        • Gość: easy79 Re: Powrot Adasia IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 19.11.01, 21:29
          Gość portalu: adaś P napisał(a):

> Małysz jest slaby. W tym roku zobaczycie,że ci 3 Austriacy dadza mu lekcję
          > futbolu(chciałem powiedzieć:skoków narciarskich)już nawet nie wspomne o Szmicie
          > bo to tez ciota.

Czasami tak sobie siedzę przy kompie, czytam niektóre wypowiedzi na forum i się
          zastanawiam....skąd sie biora tacy debile?
          Pozdrowienia dla normalnych:)

• Gość: adaś P Re: Powrot Adasia IP: *.lomianki.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 11:42
            Gość portalu: easy79 napisał(a):

> Gość portalu: adaś P napisał(a):
            >
            > > Małysz jest slaby. W tym roku zobaczycie,że ci 3 Austriacy dadza mu lekcję
            >
            > > futbolu(chciałem powiedzieć:skoków narciarskich)już nawet nie wspomne o Sz
            > micie
            > > bo to tez ciota.
            >
            > Czasami tak sobie siedzę przy kompie, czytam niektóre wypowiedzi na forum i się
            >
            > zastanawiam....skąd sie biora tacy debile?
            > Pozdrowienia dla normalnych:)
            >

też się zastanawiam skd sie wzięły takie debile jak np. ty i też pozdrawiam
            wszystkich normalniejszych od ciebie,czyli chyba cały świat(z wyjątkiem ciebie
            oczywiście)
            • Gość: easy79 Re: Powrot Adasia IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 21.11.01, 13:09
              Go�ć portalu: ada� P napisał(a):

> Go�ć portalu: easy79 napisał(a):
              >
              > > Go�ć portalu: ada� P napisał(a):
              > >
              > > > Małysz jest slaby. W tym roku zobaczycie,że ci 3 Austriacy dadza mu l
              > ekcję
              > >
              > > > futbolu(chciałem powiedzieć:skoków narciarskich)już nawet nie wspomne
              > o Sz
              > > micie
              > > > bo to tez ciota.
              > >
              > > Czasami tak sobie siedzę przy kompie, czytam niektóre wypowiedzi na forum
              > i się
              > >
              > > zastanawiam....skšd sie biora tacy debile?
              > > Pozdrowienia dla normalnych:)
              > >
              >
              > też się zastanawiam skd sie wzięły takie debile jak np. ty i też pozdrawiam
              > wszystkich normalniejszych od ciebie,czyli chyba cały �wiat(z wyjštkiem ciebie
              > oczywi�cie)

Pozwól że zapytam - urwales się przed chwilš ze stadionowej zadymy a mama włšczyła komputer?

• Gość: grass Re: Powrot Adasia IP: 217.96.95.* 23.11.01, 10:23
          Założę się, że nawet nie wiesz co to są narty dzieciaczku...
      • Gość: harry ADAM MAŁYSZ - BORN TO FLY!!!! IP: *.net.autocom.pl 19.11.01, 21:57
        .......i wszystko jasne
        • Gość: xxl Re: ADAM MAŁYSZ - BORN TO FLY!!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 22.11.01, 23:51
          Official Hooligans Adam Malysz-pokonamy Niemców i Finów też,mistrza Świata
          będziemy MieĆ !!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Pablo az sie boje IP: 192.168.1.* 21.11.01, 13:07
        az sie boje co tym razem bedzie telewizja wymyslac, znowu beda jakies nopwe
        piosenki, beda go na rekach nosic i pomniki mu stawiac. Juz mi wiele nie
        potrzeba zeby telewizja zniechecila mnie do ogladania jego i wywyadow z jego
        rodzina ( aczkolwiek to niego samego nic nie mam)
      • Gość: bandit Re: Powrot Adasia IP: 10.0.6.* 21.11.01, 16:43
        PUCHAR ŚWIATA

15 wygranych konkursów
        • mikolaj7 Re: Powrot Adasia 21.11.01, 17:40
          Kiedy sie zaczyna sezon?

A tak w ogole to chcialbym, zeby Malysz nie mial takiej
          przewagi w jak ostatnio. Oczywiscie chcialbym, zeby wygral
          wszystko, ale jak ktos, oprocz Schmitta, go pobije bedzie
          ciekawiej i wieksze emocje. Osobiscie kibicowalbym
          Goldiemu. Niedlugo konczy kariere, wiec moglby cos jeszcze
          wygrac na koniec. No i Ahonen. Zeby pobil Schmitta.
      • Gość: Max Re: Powrot Adasia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 20:00
        Myślę że Adam będzie w dobrej kondycji ale przecież wszyscy wiemy że to się kie-
        dyś skończy. Co by nie było ja nigdy nie przestanę być Jego fanem.
        • Gość: Feniks Re: Powrot Adasia IP: *.morag.sdi.tpnet.pl 24.11.01, 11:38
          Gość portalu: Max napisał(a):

> Myślę że Adam będzie w dobrej kondycji ale przecież wszyscy wiemy że to się kie
          > -
          > dyś skończy. Co by nie było ja nigdy nie przestanę być Jego fanem.

Najlepsza wypowiedź jaką tutaj przeczytałem. Czy pozostali nie przesadzają z
          oczekiwaniami, co najgorsza czy nie zacierają sobie rąk na ewentualne
          niepowodzenie Małysza. Obawiam się, że w razie takich wypadków większość zachowa
          się jak prawdziwi Polacy tzn. zniszczą, zapomną i wyśmieją. Tak było z Gołotą,
          Kusznierewiczem, kadrą zapaśników, judoków i wieloma, wieloma innymi.
      • Gość: Jasiu Re: Powrot Adasia IP: *.tmns.net.au 23.11.01, 01:56
        Tajemnicza "platforma" - to oczywiście doping. Czas pokaże, iż miałem rację!!!
        Jasiu.
        • Gość: Michal Re: Powrot Adasia IP: *.telia.com 23.11.01, 10:53
          Zaliczy ten sezon tak jak poprzedni.Moze byc raz pod wozem ,ale wiekszosci na
          wozie.To sa moje odczucia.Pzdr.Michal
          • Gość: panna ni Re: Powrot Adasia IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 16:16
            Ale i tak szmiciu będzie najlepszy. a maly niech pakuje walizki i jedzie do
            domciu:)
            • Gość: karolcia Re: Powrot Adasia IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 15:28
              w tym sezonie małysz za schmittem żadnych szans ! niech wraca do domu!
        • Gość: Głupi Re: Powrot Adasia IP: 212.182.97.* 24.11.01, 10:47
          he he podobno juz go zlapali na dopingu ... jadl karme dla ptakow
          pozdro
      • Gość: LUKSUS Re: Powrot Adasia IP: *.cafemedium.pl 24.11.01, 20:47
        Będzie wygrywał wszystko!!! powodzenia Adam!!
      • ant. Olimpiada??????? 25.11.01, 21:29
        Wszyscy mówią, że Olimpiada będzie najważniejsza. W takim sporcie jak skoki
        narciarskie, złoto olimpijskie może zdobyć nawet Pochwała (czego mu życzę). Nie
        ekscytujmy się tą impezą tak bardzo. Najlepszym w sezonie będzie ten, kto
        będzie pracował przez cały rok, i zakończy sezon w żółtym trykocie.
        Więc Adaś trzymaj się!!!
      • Gość: dolfuss Re: Powrot Adasia IP: 10.0.6.* 25.11.01, 23:17
        Nie będzie mu lekko. Nie tylko on jest wielki. Jest wielu Austriaków, Niemców,
        Finów, Japończyków... a Adam jak widać dalej jest sam. Ale... zdobędzie złoto
        na olompiadzie.
      • morel Fruwająca Wiewiórka rulezzzzzzz 26.11.01, 01:14
        jak w temacie
        pzdr.
      • Gość: maja Re: Powrot Adasia IP: 157.25.86.* 26.11.01, 08:45
        Czesć, Moler!!! Kopę lat...
        Może znów będzie okazja, żeby się pospierać?:)
        • Gość: moler Re: Powrot Adasia IP: *.de.deuba.com 26.11.01, 09:50
          Czesc Maju,
          prosze Cie tylko abys nie mylila mnie z Morelem. Niestety mamy podobne nicki i o pomylke nie jest
          trudno.
          Znowu spotykamy sie przy Malyszu...
      • Gość: Banzai Film "Być jak Adam Małysz" IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 11:53
        www.szorty.pl/show.php3?id=623
      • Gość: BZORU Adam The Best IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.01, 22:09
        najwiekszym rywalem Adama w tym sezonie będzie zdecydowanie Hanawaldt, Shmitt
        moim zdaniem bedzie za nimi. Mimo to wciąż myślę że Adam znów sięgnie po
        największe laury (PŚ, złoto olimpijskie) Trzymam kciuki i pozdrawiam
      • Gość: shmitt Re: Powrot Adasia-niech kretyn te wasy zgoli!!! IP: *.chmpgn1.il.home.com 10.12.01, 08:22
        skacze niezle, ale wyglada jak dzieciol z tymi wasami i kolczykiem w uchu,
        niech ktos mu doradzi zeby zgolil te kretynskie wasy bo wstyd!!!
        • pltosie Re: Powrot Adasia-niech kretyn te wasy zgoli!!! 10.12.01, 10:11
          Jak mu sie podoba tak skakac to niech je sobie ma, jest oryginalny. A tak w
          ogole moze w tych wasach cos jest ze tak skacze :)) nikt wiecej ich nie ma, tak
          mi sie wydaje.
          • Gość: Blizniak Re: Powrot Adasia-niech kretyn te wasy zgoli!!! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 12.12.01, 01:53
            Wąsy zwiększają powierzchnię nośną...
      • bfd www.skoki.net 11.12.01, 00:03
        Zapraszam wszystkich miłośników skoków narciarskich na strone internetową
        www.skoki.net <
      • Gość: marek Re: Powrot Adasia IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.01, 15:59
        Myślę że Adam do momentu Zimowej olympiady już będzie miał wygrany puchar
        Swiata,na olympiadzie zdobędzie 2 złote medale

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka