Gość: maciek Małysz: Na razie mamy pechowy sezon IP: *.199-241-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 21.01.07, 21:26 ale ty jestes glupi jesli tak uwazasz - o rany ale glupi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Małysz: Na razie mamy pechowy sezon IP: *.199-241-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 21.01.07, 21:28 a ty jestes nic - i na tym polega dowcip... Odpowiedz Link Zgłoś
danab71 Re: Małysz: Na razie mamy pechowy sezon 21.01.07, 21:37 oczywiście - teraz można mówić, że wygrałby, ale jemu nie pozwolono dalej skakać - ot, jest na co się skarżyć... o_u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeb Re: Małysz: Na razie mamy pechowy sezon IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 21.01.07, 21:43 a ty jestes (gigi) mniej niz zero Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Małysz: Na razie mamy pechowy sezon IP: *.aster.pl 21.01.07, 22:19 Aż żal czytać niektóre wypowiedzi, naprawde... Tak jakby dla niektórych "znawców" niemożliwe było połączenie rywalizacji i troski o zdrowie zawodników. LUDZIE!!!!!! Ja rozumiem, że o Czecha się martwimy, że trzymamy za niego kciuki, moja siostra budziła się dzisiaj w nocy, bo denerwowała się tak zdrowiem czeskiego skoczka Ale nie zmienia to faktu, ze skoki to sport niebezpieczny i ze takie wypadki sie zdarzają. Czy odwołują zawodu żuzlowe po wypadku zawodnika? Nie! Czy przerywają Dakar po śmierci uczestnika? Nie! Czy ktoś twierdzi, ze to nieludzkie? Nie spotkałam się... A już wypowiedz kogoś nie pamietam kogo w stylu, że zyczy Malyszowi, zeby po jego upadku kontynuowac zawody itp uważam za jedna z najbardziej zenujących wypowiedzi whistorii forum gazety... Człowieku! Jesli wydaje Ci sie, ze używasz serca wypowiadając się to najpierw spróbuj użyć mózgu, bo to własnie on odróżnia cię od zwierząt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAQ Małysz: Na razie mamy pechowy sezon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.07, 22:06 Co to za sport jak wynik zalezy od tego jak wiatr powieje? Poza tym zdrowie jest waniejsze. Małysz ma szczescie,że to narta była wbita w śnieg a nie on.Tak to by mial chyba inne zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystian Małysz: Na razie mamy pechowy sezon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 22:08 Jak widać w sporcie a także w polityce pieniądze są ważniejsze od zdrowego rozsądku. Dla Maszysza sport to wielkie pieniądze i dlatego najpierw głupio powiedział a kiedyś to przemyśli. Jestem teraz ciekawy czy organizatorzy zostaną ukarani za nieumyślne spowodowanie zagrożenia życia i zdrowia skoczków ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewik Re: Małysz: Na razie mamy pechowy sezon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 22:18 za tą i wcześniejszą wypowiedź Małysz jest dla mnie zerem..gratuluje taktu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil ćwok i głup Co się tak podniecacie prowokacją? IP: *.asystent.ds.polsl.pl 21.01.07, 22:35 Skoki to sport w który losowość i nieprzewidywalność jest wpisana. Świadomość niebezpieczeństwa stanowi jeden z cech charakterystycznych tego sportu. To że Jan Mazoch miał wypadek jest czymś strasznym ale niestety taki jest ten sport. Skoro warunki istotnie się nie zmieniły w trakcie zawodów to nie było powodów do ich przerwania przynajmniej wg mnie. Organizacja zawodów kosztowała milion złotych i szkoda te pieniądze stracić. Oczywiście mogą odezwać się idealiści, którzy powiedzą, że życie jest bezcenne. Otóż nie! Proponuję sprawdzić czy można dostać darmowe skierowania na tomografię PET gdy ktoś ma nowotwór nerki. W tym wypadku życie wyceniono na jakieś 5000 złotych. Ni mniej ni więcej. Nie stać Cię .... trudno umrzesz, stać...pożyjesz jeszcze. Jak ktoś się tak troszczy o zdrowie tego skoczka to niech przestanie oglądać skoki w TV - brak oglądalności to brak sponsorów i koniec tego sportu. A co do Adama - kto jak kto on ma prawo do wypowiadania się. Sam uległ wielokrotnie wypadkom i wie co to strach i ból. Życzę tym godnym pożałowania sędziom z tego forum podobnego hartu ducha i wytrwałości w dochodzeniu do celu co Adam Małysz. Odpowiedz Link Zgłoś
hetman_a Panie Małysz! Chyba Pan trochę przesadził dzisiaj. 21.01.07, 22:44 Sport to jedno, widownia drugie, ale życie i zdrowie zawodników to rzecz najważniejsza. Jeśli Pan tego nie rozumie, to albo niech Pan już zakończy swą karierę, bo może się to skończyć i dla Pana nieszczęśliwie. A podobno to górale wiedzą najlepiej, że z siłami natury nie należy walczyć i należy mieć przed nimi pokorę!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny Re: Panie Małysz! Chyba Pan trochę przesadził dzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.07, 22:49 Trochę? To niesmaczne jest po prostu. Bez większego komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medialne igrzyska Małysz: Na razie mamy pechowy sezon IP: *.chello.pl 21.01.07, 22:59 Do jakiej tragedii musiało dojść, aby ktosie zrozumiały, że pieniądze to nie wszystko...zrozumiały za późno?...a może wogóle nie zrozumiały...to,że natura poskąpiła w tym roku śniegu, nie powinno oznaczać, że można ryzykować zdrowiem kogokolwiek... podczas transmisji czułem się jak pewnie czuli się w Coloseum - szkoda, że nie wiało mocniej, bo może na śniegu było by więcej krwi...w każdym bądź razie panie prezesie zadanie wykonane...no i górale nie stracili za dużo pieniędzy...żenada...ludzie żenada Odpowiedz Link Zgłoś
dalja23 oj malysz zawiodlam sie.. 21.01.07, 23:46 oj malysz niezle powiedziane,a gdzie solidarnosc i wspolczucie w zawodzie?.. .......... img327.imageshack.us/img327/8084/dobrebopolskiebt4.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spokokolo Małysz - żenująca wypowiedz ! IP: *.icpnet.pl 21.01.07, 23:46 Według jego mniemania jest tylko on, on ,on , no i jeszcze ... on ! A taki był z niego kiedyś sympatyczny i nad wyraz skromny gość. Nadal go cenię za dokonania sportowe, ale te jego wypowiedzi to po prostu dno. Odpowiedz Link Zgłoś
odnowainfo Re: Małysz - żenująca wypowiedz ! 21.01.07, 23:54 Brawo kolo... !! :)) Nie ma to jak pojechać sobie do Zakopanego popatrzeć na plecy kibiców tudzież w najlepszym wypadku na telebim. Ale czego się nie robi dla Adama .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolkolacz Malysz jest w bledzie IP: *.autocom.pl 22.01.07, 00:51 Na szczescie to nie malysz decyduje czy zakaczyc zawody czy nie. bardzo mozliwe ze jesli dalej by je kontynuowano byloby wiecej wypadkow. Poza tym musze przyznac ze juz mnie troche malysz ta swoja skromnoscia irytuje. jak mu dobrze pojdzie to czemu nie powie ze bardzo dobrze skoczyl, a nie ze oddal kolejny rowny skok. Tak samo kiedy bedzie do niczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polska Ludowa Małysz nadal głupi, a czemu głupi, bo chudy IP: *.promax.media.pl 22.01.07, 01:02 Jakie ciało taki mózg ! Wygęgać się nie umie i codziennie co innego o mazochu pie...li. Twój kres Małyszu juz nadszedł ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja*** Ty bocianie, to lepiej juz nic nie mow IP: 194.42.116.* 22.01.07, 08:40 bo zauwazyłam dziwna zaleznosc. Im wiecej gada i sie madruje, tym gorzej skacze. Chrzani i chrzani zamiast dobrze skakac. Panie Malysz trzeba bylo w pierwszej serii skoczyc na podium, a nie teraz chodzic i zalic sie na caly swiat. A swoja droga to zenujace w jaki sposob wypowiadfa sie Pan o tym Czechu!!! Zero wspolczucia i zrozumienia. Prawdziwy z Pana "niedolot" Panie Malysz!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Adam Małysz: Ryzyko wpisane w zawód IP: 212.75.114.* 22.01.07, 08:54 Ej Panie Małysz - gdyby tobie się to przytrafiło twierdziłbyś zupełnie na odwrót... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy do malysza IP: *.szczecin.mm.pl 22.01.07, 10:36 panie malysz pan to juz dziadek w skokach wez sie pan za swoj zawod a nie glupoty pan opowiadasz ze mozna bylo skakac ponizasz pan kolegow do roboty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: do malysza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 10:39 Protasiewicz ciągle się przewraca - czy z tego powodu Golob ma nie jeżdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baś Re: do malysza IP: 149.156.58.* 22.01.07, 12:04 no cóż adasiu - teraz niech zonka zarabia - reklamami - a tobie trzeba aplikować tableetki na spokojenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondynka Adam Małysz: Ryzyko wpisane w zawód IP: *.toya.net.pl 22.01.07, 13:56 Straciłam całą sympatię do P. Małysza, ciekawa jestem czy gdyby on tak upadł jego żona powiedziałaby sory ale to jest wpisane w ryzyko mógł być lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madalenka83 Adam Małysz: Ryzyko wpisane w zawód IP: *.tvk.torun.pl 22.01.07, 16:08 Adam Małysz: "Było niebezpiecznie, ale dało się skakać. Cóż, ryzyko i upadki są wpisane w nasz zawód. Żal mi Janka, to wyglądało okropnie. Ja w serii treningowej skoczyłem świetnie. Mój konkursowy skok był gorszy, ale i tak bardzo dobry" Inaczej mówiąc: Żal mi Janka... ale ja za to jestem wspaniały... Oj Panie MAłysz, sportowiec z PAna dobry, ale klasy to Ty nie masz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo opinia o Malyszu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 18:27 mi sie wydaje ze to wcale nie byla wina Jana Mazocha tylkowiatru i tych organizatorow tego konkursu dlatego ze konkursi nie przerwali mimo ze wial silny wiatr i teraz przez tych ludzi taki mlody czlowiek lezy w szpitalu i walczy o zycie a Malysz jak chcial skakac to mogl nikt mu tego nie bronil mogl isc do tych organizatorow i powiedziec ze on chce skakac najwyzej by se tam tylko kark zlamal i nikt by go nie zalowal!!!dlaczego lulko komentatorzy zawodow narciarskich tylko Malysza faworyzuja i za nim kibicuja a nie za innymi skoczkami???przeciez w naszej rezentacji skoczkow jest wiele utalentowanych skoczkow np.Kamil Stoch. a Malysz to stary dziad i juz dawno powinien skonczyc kariere i wrocic do chodzenie po dachach P.S. mam nadzieje ze Jan Mazoch wyzdrowieje i ze bedzie taki normalny jak wczesniej Odpowiedz Link Zgłoś