Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Małysz: Na razie mamy pechowy sezon

• Gość: maciek Małysz: Na razie mamy pechowy sezon IP: *.199-241-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 21.01.07, 21:26
        ale ty jestes glupi jesli tak uwazasz - o rany ale glupi!!!
      • Gość: maciek Re: Małysz: Na razie mamy pechowy sezon IP: *.199-241-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 21.01.07, 21:28
        a ty jestes nic - i na tym polega dowcip...
        • danab71 Re: Małysz: Na razie mamy pechowy sezon 21.01.07, 21:37
          oczywiście - teraz można mówić, że wygrałby, ale jemu nie pozwolono dalej skakać
          - ot, jest na co się skarżyć...

o_u
      • Gość: zeb Re: Małysz: Na razie mamy pechowy sezon IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 21.01.07, 21:43
        a ty jestes (gigi) mniej niz zero
        • Gość: Agnieszka Re: Małysz: Na razie mamy pechowy sezon IP: *.aster.pl 21.01.07, 22:19
          Aż żal czytać niektóre wypowiedzi, naprawde...
          Tak jakby dla niektórych "znawców" niemożliwe było połączenie rywalizacji
          i troski o zdrowie zawodników.
          LUDZIE!!!!!!
          Ja rozumiem, że o Czecha się martwimy, że trzymamy za niego kciuki, moja siostra
          budziła się dzisiaj w nocy, bo denerwowała się tak zdrowiem czeskiego skoczka
          Ale nie zmienia to faktu, ze skoki to sport niebezpieczny i ze takie wypadki sie
          zdarzają. Czy odwołują zawodu żuzlowe po wypadku zawodnika? Nie!
          Czy przerywają Dakar po śmierci uczestnika? Nie!
          Czy ktoś twierdzi, ze to nieludzkie? Nie spotkałam się...
          A już wypowiedz kogoś nie pamietam kogo w stylu, że zyczy Malyszowi, zeby po
          jego upadku kontynuowac zawody itp uważam za jedna z najbardziej zenujących
          wypowiedzi whistorii forum gazety... Człowieku! Jesli wydaje Ci sie, ze używasz
          serca wypowiadając się to najpierw spróbuj użyć mózgu, bo to własnie on odróżnia
          cię od zwierząt!
      • Gość: JAQ Małysz: Na razie mamy pechowy sezon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.07, 22:06
        Co to za sport jak wynik zalezy od tego jak wiatr powieje? Poza tym zdrowie
        jest waniejsze. Małysz ma szczescie,że to narta była wbita w śnieg a nie on.Tak
        to by mial chyba inne zdanie.
      • Gość: Krystian Małysz: Na razie mamy pechowy sezon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 22:08
        Jak widać w sporcie a także w polityce pieniądze są ważniejsze od zdrowego
        rozsądku. Dla Maszysza sport to wielkie pieniądze i dlatego najpierw głupio
        powiedział a kiedyś to przemyśli. Jestem teraz ciekawy czy organizatorzy
        zostaną ukarani za nieumyślne spowodowanie zagrożenia życia i zdrowia skoczków ?
        • Gość: ewik Re: Małysz: Na razie mamy pechowy sezon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 22:18
          za tą i wcześniejszą wypowiedź Małysz jest dla mnie zerem..gratuluje taktu!!!
      • gs-arts.net Co za beznadziejny egoista...! 21.01.07, 22:20
        ...
        • Gość: debil ćwok i głup Co się tak podniecacie prowokacją? IP: *.asystent.ds.polsl.pl 21.01.07, 22:35
          Skoki to sport w który losowość i nieprzewidywalność jest wpisana. Świadomość
          niebezpieczeństwa stanowi jeden z cech charakterystycznych tego sportu. To że
          Jan Mazoch miał wypadek jest czymś strasznym ale niestety taki jest ten sport.
          Skoro warunki istotnie się nie zmieniły w trakcie zawodów to nie było powodów
          do ich przerwania przynajmniej wg mnie. Organizacja zawodów kosztowała milion
          złotych i szkoda te pieniądze stracić. Oczywiście mogą odezwać się idealiści,
          którzy powiedzą, że życie jest bezcenne. Otóż nie! Proponuję sprawdzić czy
          można dostać darmowe skierowania na tomografię PET gdy ktoś ma nowotwór nerki.
          W tym wypadku życie wyceniono na jakieś 5000 złotych. Ni mniej ni więcej. Nie
          stać Cię .... trudno umrzesz, stać...pożyjesz jeszcze. Jak ktoś się tak
          troszczy o zdrowie tego skoczka to niech przestanie oglądać skoki w TV - brak
          oglądalności to brak sponsorów i koniec tego sportu.
          A co do Adama - kto jak kto on ma prawo do wypowiadania się. Sam uległ
          wielokrotnie wypadkom i wie co to strach i ból. Życzę tym godnym pożałowania
          sędziom z tego forum podobnego hartu ducha i wytrwałości w dochodzeniu do celu
          co Adam Małysz.
      • hetman_a Panie Małysz! Chyba Pan trochę przesadził dzisiaj. 21.01.07, 22:44
        Sport to jedno, widownia drugie, ale życie i zdrowie zawodników to rzecz
        najważniejsza. Jeśli Pan tego nie rozumie, to albo niech Pan już zakończy swą
        karierę, bo może się to skończyć i dla Pana nieszczęśliwie. A podobno to górale
        wiedzą najlepiej, że z siłami natury nie należy walczyć i należy mieć przed nimi
        pokorę!?
        • Gość: czarny Re: Panie Małysz! Chyba Pan trochę przesadził dzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.07, 22:49
          Trochę?
          To niesmaczne jest po prostu.
          Bez większego komentarza.
      • Gość: medialne igrzyska Małysz: Na razie mamy pechowy sezon IP: *.chello.pl 21.01.07, 22:59
        Do jakiej tragedii musiało dojść, aby ktosie zrozumiały, że pieniądze to nie
        wszystko...zrozumiały za późno?...a może wogóle nie zrozumiały...to,że natura
        poskąpiła w tym roku śniegu, nie powinno oznaczać, że można ryzykować zdrowiem
        kogokolwiek... podczas transmisji czułem się jak pewnie czuli się w Coloseum -
        szkoda, że nie wiało mocniej, bo może na śniegu było by więcej krwi...w każdym
        bądź razie panie prezesie zadanie wykonane...no i górale nie stracili za dużo
        pieniędzy...żenada...ludzie żenada
      • dalja23 oj malysz zawiodlam sie.. 21.01.07, 23:46
        oj malysz niezle powiedziane,a gdzie solidarnosc i wspolczucie w zawodzie?..
        ..........
        img327.imageshack.us/img327/8084/dobrebopolskiebt4.jpg
      • Gość: spokokolo Małysz - żenująca wypowiedz ! IP: *.icpnet.pl 21.01.07, 23:46
        Według jego mniemania jest tylko on, on ,on , no i jeszcze ... on !
        A taki był z niego kiedyś sympatyczny i nad wyraz skromny gość.
        Nadal go cenię za dokonania sportowe, ale te jego wypowiedzi to po prostu dno.
        • odnowainfo Re: Małysz - żenująca wypowiedz ! 21.01.07, 23:54
          Brawo kolo... !! :)) Nie ma to jak pojechać sobie do Zakopanego popatrzeć na
          plecy kibiców tudzież w najlepszym wypadku na telebim. Ale czego się nie robi
          dla Adama ....

• Gość: karolkolacz Malysz jest w bledzie IP: *.autocom.pl 22.01.07, 00:51
          Na szczescie to nie malysz decyduje czy zakaczyc zawody czy nie. bardzo mozliwe
          ze jesli dalej by je kontynuowano byloby wiecej wypadkow.

Poza tym musze przyznac ze juz mnie troche malysz ta swoja skromnoscia irytuje.
          jak mu dobrze pojdzie to czemu nie powie ze bardzo dobrze skoczyl, a nie ze
          oddal kolejny rowny skok. Tak samo kiedy bedzie do niczego.
      • Gość: Polska Ludowa Małysz nadal głupi, a czemu głupi, bo chudy IP: *.promax.media.pl 22.01.07, 01:02
        Jakie ciało taki mózg ! Wygęgać się nie umie i codziennie co innego o mazochu
        pie...li. Twój kres Małyszu juz nadszedł !
      • alfa2002 . 22.01.07, 02:22
        .
      • baba60 Malysz, ty chamie!! Niech cie zdmuchnie! 22.01.07, 02:29
        Bulaaaaa!
      • Gość: ja*** Ty bocianie, to lepiej juz nic nie mow IP: 194.42.116.* 22.01.07, 08:40
        bo zauwazyłam dziwna zaleznosc. Im wiecej gada i sie madruje, tym gorzej skacze.
        Chrzani i chrzani zamiast dobrze skakac. Panie Malysz trzeba bylo w pierwszej
        serii skoczyc na podium, a nie teraz chodzic i zalic sie na caly swiat. A swoja
        droga to zenujace w jaki sposob wypowiadfa sie Pan o tym Czechu!!! Zero
        wspolczucia i zrozumienia. Prawdziwy z Pana "niedolot" Panie Malysz!!!!!
      • Gość: olo Adam Małysz: Ryzyko wpisane w zawód IP: 212.75.114.* 22.01.07, 08:54
        Ej Panie Małysz - gdyby tobie się to przytrafiło twierdziłbyś zupełnie na
        odwrót...
      • Gość: jerzy do malysza IP: *.szczecin.mm.pl 22.01.07, 10:36
        panie malysz pan to juz dziadek w skokach wez sie pan za swoj zawod a nie
        glupoty pan opowiadasz ze mozna bylo skakac ponizasz pan kolegow do roboty
        • Gość: jarek Re: do malysza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 10:39
          Protasiewicz ciągle się przewraca - czy z tego powodu Golob ma nie jeżdzić.
          • Gość: baś Re: do malysza IP: 149.156.58.* 22.01.07, 12:04
            no cóż adasiu - teraz niech zonka zarabia - reklamami - a tobie trzeba
            aplikować tableetki na spokojenie
      • Gość: blondynka Adam Małysz: Ryzyko wpisane w zawód IP: *.toya.net.pl 22.01.07, 13:56
        Straciłam całą sympatię do P. Małysza, ciekawa jestem czy gdyby on tak upadł
        jego żona powiedziałaby sory ale to jest wpisane w ryzyko mógł być lepszy.
      • Gość: madalenka83 Adam Małysz: Ryzyko wpisane w zawód IP: *.tvk.torun.pl 22.01.07, 16:08
        Adam Małysz: "Było niebezpiecznie, ale dało się skakać. Cóż, ryzyko i upadki są
        wpisane w nasz zawód. Żal mi Janka, to wyglądało okropnie. Ja w serii
        treningowej skoczyłem świetnie. Mój konkursowy skok był gorszy, ale i tak bardzo
        dobry"

Inaczej mówiąc:
        Żal mi Janka... ale ja za to jestem wspaniały...

Oj Panie MAłysz, sportowiec z PAna dobry, ale klasy to Ty nie masz!
      • Gość: jo opinia o Malyszu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 18:27
        mi sie wydaje ze to wcale nie byla wina Jana Mazocha tylkowiatru i tych
        organizatorow tego konkursu dlatego ze konkursi nie przerwali mimo ze wial
        silny wiatr i teraz przez tych ludzi taki mlody czlowiek lezy w szpitalu i
        walczy o zycie a Malysz jak chcial skakac to mogl nikt mu tego nie bronil mogl
        isc do tych organizatorow i powiedziec ze on chce skakac najwyzej by se tam
        tylko kark zlamal i nikt by go nie zalowal!!!dlaczego lulko komentatorzy
        zawodow narciarskich tylko Malysza faworyzuja i za nim kibicuja a nie za innymi
        skoczkami???przeciez w naszej rezentacji skoczkow jest wiele utalentowanych
        skoczkow np.Kamil Stoch. a Malysz to stary dziad i juz dawno powinien skonczyc
        kariere i wrocic do chodzenie po dachach
        P.S. mam nadzieje ze Jan Mazoch wyzdrowieje i ze bedzie taki normalny jak
        wczesniej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka