Gość: Kucyk IP: *.a.pppool.de 09.07.04, 18:46 J.W. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zenon Re: SZUKAM KONIA IP: *.sympatico.ca 10.07.04, 08:01 ty jebany marynarzyku z Gdyni , spadaj z tego forun i sam sobie zbij KKKKONNNIA, jezeli coś jeszcze posiadasz między nogami, ty mordo ospermiona znowu oblałeś ustny, ty cioto w dupę jebana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: SZUKAM KONIA IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 10.07.04, 11:29 Taaa, Zenon. Bardzo inteligentna wypowiedź. Cóż za szczyt intelektu. Aż mi Cię żal jak to czytam. Jak to jest być takim kretynem? Odłącz ty się może od netu, co? Zrobisz przysługę sobie i całej ludzkości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DoXXX Re: SZUKAM KONIA IP: *.vc.shawcable.net 10.07.04, 21:36 Ciekuje za POPARCIE,nie zwracaj UWAGI na MATOLA,ja WIEM DOBRZE -kto jest i CIERPLIWIE zbieram jej POSTY-A wtedy sie OKARZE-KTO BEDZIE na "GORZE"-Pozdrowka- Jozwa- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: SZUKAM KONIA IP: *.sympatico.ca 12.07.04, 04:43 Popatrz się na swoja ortografię, ty cuchnący śledziu z Gdyni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DO ZENONA Re: SZUKAM KONIA IP: *.vc.shawcable.net 12.07.04, 06:08 Z DUP.i PIZD.ci SMIERDZI-SIARCZAKIEM-A z ZAZDROSCI masz DUP.ROZPALONA i SPADAJ na TEPY RYJ.Jozwa- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: SZUKAM KONIA IP: *.sympatico.ca 12.07.04, 04:47 A ty xxx jeżeli nie wiesz kto to jest ten Józfa, to się nie wtrącaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: SZUKAM KONIA IP: *.sympatico.ca 13.07.04, 01:28 Józfa- jesteś mniej niż zero. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DO ZENONA Re: SZUKAM KONIA IP: *.vc.shawcable.net 13.07.04, 19:01 Teraz ty-CIEMNIAKU-spojrz na swoja ORTOGRAFIE-POLONISTO-ZAPCHLONY-??????A teraz odp.na poprzedni post u ciebie jest """"100%"""""inteligencja-TOALETOWA-A tak ogolnie to:Get lost -ASHOOL-JOZWA-twoj na ZAWSZE WROG-HA HA HA- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: SZUKAM KONIA IP: *.sympatico.ca 14.07.04, 06:24 Lecz się debilu na nogi , bo na głowę za pózno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do-ZENO- Re: SZUKAM KONIA IP: *.vc.shawcable.net 14.07.04, 17:57 Leci ci z -MOZGU i MORDY-SIARCZANEM-Za,kazdym "RAZEM",gdy sie odezwiesz bedziesz mnil-RYJ OBITY-to PEWNE-SMIECIU-BYE,BYE-Twoj ZAWSZE PRZECIWNIK.J..Ha buhaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: SZUKAM KONIA IP: *.sympatico.ca 15.07.04, 06:45 Ale ty jesteś prymityw, jak ty wyobrażasz realizację swoich grózb, o których tak zawsze piszesz,- na odległośc , przez internet ? - oj głupi jesteś synku , głupi, a nawet bardzo głupi i do tego analfabeta ,bez mózgowy i bez jajowy- co ty byś robił z taką kobietą jak ja - chyba tylko płakał z rozpaczy że jestes taki cienias i sam szukał swojego fiuta z lunetą w reku - leczenie to twoja ostatnia szansa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do-Zeno- Re: SZUKAM KONIA IP: *.vc.shawcable.net 15.07.04, 20:05 Przeciez ty nie jestes-KOBIETA-a,tylko -OBOJNAKIEM-i do tego bez -MOZGU-SMIECIU i PRYMITYWIE-Wciaz masz pewne w -RYJA-Joziech- Odpowiedz Link Zgłoś
polak_alkoholik Re: SZUKAM KONIA 21.07.04, 10:51 panowie po koleji nie wszyscy od razu Odpowiedz Link Zgłoś