Gość: AndrzejPoznan IP: *.acn.waw.pl 29.01.07, 09:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Asw Przykre, ze gdyby to byl zwykly czlowiek z ulicy, IP: *.umcs.lublin.pl 29.01.07, 09:39 z cala pewnoscia bylby juz pochowany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pezzonovante żałosne polaczki IP: 195.69.80.* 29.01.07, 10:01 nic tylko narzekac i narzekać , durny plebs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asw Re: żałosne polaczki IP: *.umcs.lublin.pl 29.01.07, 10:13 Gość portalu: pezzonovante napisał(a): > nic tylko narzekac i narzekać , durny plebs Dlaczego mnie obrazasz, stwierdzilem tylko gorzka prawde nt. polskiej sluzby zdrowia. Jesli jestes za glupi, by rozumiec co kto pisze, to nawet nie siadaj do komputera. Nie obraze cie na koniec, choc na to zaslugujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jimmy Re: żałosne polaczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 10:44 Mam znajomego który 2 tygodnie był nieprzytomny i nikt go nie pochował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mzb To w końcu Dziadek czy Macocha? IP: *.crowley.pl 29.01.07, 11:39 "Jirzi Raszka, dziadek Macocha, to popularny w Czechach skoczek narciarski, zdobywca pierwszego złotego medalu dla Czech podczas Olimpiady Zimowej (Grenoble 1968 r.)" Po raz kolejny widzę jak w tekście o Mazochu edytor tekstu poprawił Mazocha na Macocha i ktoś zupełnie bez sprawdzenie wrzucił do do netu. Odpowiedz Link Zgłoś
alkmax Re: żałosne polaczki 29.01.07, 17:45 Gość portalu: jimmy napisał(a): > Mam znajomego który 2 tygodnie był nieprzytomny i nikt go nie pochował. A czy temu twojemu znajomemu zrobili ze dwa tomografy komputerowe i pełne badania np. płynu mózgowo-rdzeniowego bez dawania łapówki i bez czekania w kolejce 3-4 miesiące? Odpowiedz Link Zgłoś
entropia Re: Przykre, ze gdyby to byl zwykly czlowiek z ul 29.01.07, 11:04 Gość portalu: Asw napisał(a): >Przykre, ze gdyby to byl zwykly czlowiek z ul > z cala pewnoscia bylby juz pochowany... Z całą pewnością gdyby to był człowiek z ulicy, to spadając ze skoczni mógłby być pochowany nawet chwilę po zawodach. Nie widzę sensu takich porównań. Odpowiedz Link Zgłoś
logis_on_line Re: Przykre, ze gdyby to byl zwykly czlowiek z ul 29.01.07, 11:22 Gość portalu: Asw napisał(a): > z cala pewnoscia bylby juz pochowany... Zwykły człowiek nie ryzykuje tak jak oni - gwarancję opieki należy się tym co ryzykują a do nich należą także i skoczkowie. Odpowiedz Link Zgłoś
gabriel Re: Przykre, ze gdyby to byl zwykly czlowiek z ul 29.01.07, 12:53 > z cala pewnoscia bylby juz pochowany... Tak tym bardziej że zwykły człowiek z ulicy na pewno skakałby na Wielkiej Krokwi. Halo jest tam ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Przykre, ze gdyby to byl zwykly czlowiek z ul IP: *.aster.pl 29.01.07, 15:55 Właśnie wyszedłem, że szpitala, gdzie poznałem całkiem zwykłego 47 letniego bezrobotnego panam, który po potrąceniu przez samochód doznał urazu głowy i przez blisko trzy miesiące był w śpiączce pourazowej. Udało się go z tej śpiączki wybudzić, początkowo miał całkowity zanik pamięci, mowy, nie umiał chodzić etc. Dziś jest prawie zupełnie sprawny fizycznie i mentalnie. Nikt go nie zakopywał tylko ofiarnie walczono o jego życie i zdrowie. serdecznie pozdrawiam wszystkich, zdeklarowanych malkontentów też Jan p.s. Mnie w tym szpitalu też traktowano bardzo dobrze i jestem bardzo wdzięczy całemu personelowi medycznemu. Dla pewności dodam, że żadnych łapówke ani "prezentów" nie dawałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F Są OK. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 19:41 Też spotkałem się ze strony polskich lekarzy tylko z profesjonalizmem, zaangażowaniem i uczciwością. No, może niektórzy są odrobinę zblazowani, ale to nic ;-) Nie ma co potępiać środowiska przez te pare procent czarnych owiec. Pozdro, F Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzejek Honza! Polska trzyma za Ciebie kciuki!!! IP: *.toya.net.pl 29.01.07, 09:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narciarz Czeskie media: Mazoch chodzi i sam je IP: 217.197.79.* 29.01.07, 10:08 Zycze szybkiego powrotu do zdrowia a wszystkim internetowym durniom powiem tak ze glupota nie boli ale szkodzi glowie. Odpowiedz Link Zgłoś
haslo_login Re: Czeskie media: Mazoch chodzi i sam je 29.01.07, 10:16 Dołączam się do życzeń!!! Ps. Niektórym nic już nie pomoże, ani nie zaszkodzi... Znieczulica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Mieliście kiedyś wypadek w Czechach na nartach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 10:21 Swego czasu w Szpindlerowym Młynie lekarz dyżurny uwięził polskie dziecko do czasu zapłaty gotówką za zabieg. Chodziło o skręconą noge chyba. Dziecko było ubezpieczone ale on tego nie uznał. Zabrał paszport i zamknął na pare godzin dzieciaka w pokoju. Interweniował Konsul. Dodam , że wymagał astronomicznej sumy za pomoc lekarską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Mieliście kiedyś wypadek w Czechach na nartac IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.01.07, 10:25 No i co z tego? Czy w związku z tym Mazoch powinien zostać pod skocznią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: Mieliście kiedyś wypadek w Czechach na nartac IP: *.ias.bredband.telia.com 29.01.07, 20:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi9930 Czeskie media: Mazoch chodzi i sam je IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 10:29 to fajnie, wiadomo-Kraków ma tutaj swój wkład w wyleczenie młodego, niech szybko wraca do sportu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikalaj A co on je ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 10:36 I gdzie chodzi ? No dziwię się, że jeszcze gazeta nie sprawdzała jego odchodów... Wszyscy chcieli by wiedzieć jak się mają sprawy z jego trawieniem itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robek on je równy chop. A wciąga do przełyku brambory.. IP: *.aster.pl 29.01.07, 10:48 Odpowiedz Link Zgłoś
przegrzmot Macocha...?! 29.01.07, 11:23 ...Macocha Mazochy,czy jego dziadek? Zdecydujcie sie,a jesli ta pierwsza,to dlaczego z duzej litery? Ps.Przykre,ze piszecie byle jak,aby tylko byl ruch w interesie. - Choc po prawdzie,to lepszy interes w ruchu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jemioła gdyby masz takie zarobki jak skoczkowie.... IP: *.promax.media.pl 29.01.07, 11:25 www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=29648, to bedziesz żył , ale jak masz 700 zł/miesiac to łowcy skór cię oskalpują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jano Mazoch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 11:30 Dlaczego: 1. "czeskie media", a nie polskie i 2. "Jirziego", a nie poprostu Jerzego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojojoj Re: Mazoch IP: *.centertel.pl 29.01.07, 12:02 Gość portalu: Jano napisał(a): > Dlaczego: 1. "czeskie media", a nie polskie i 2. "Jirziego", a nie poprostu > Jerzego? Może dlatego, że ten człowiek tak ma na imię... Odpowiedz Link Zgłoś
pinia1a Cieszmy się z tego! 29.01.07, 12:12 Bardzo dobrze, że skoczek wraca do zdrowia i jest nadzieja,że będzie sprawny. I tak władze Zakopanego i organizatorzy konkursu będą wzięte pod lupę śledztwa! Konkurs w takich warunkach, dzień po huraganie nie powinien się wogóle odbyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hede8 radość z powrotu Mazocha do zdrowia!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 18:10 bardzo bardzo sie ciesze ze Mazoch powraca do zdrowia-nie jestem fanka skoków ale jego tragiczny wypadek był wstrząsający! Janku jestem z Toba! Odpowiedz Link Zgłoś