skip_yeti 30.01.07, 20:05 Siatkarze wygrali z Rosją Ręczni toże wygrali z Rosją To może my też ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
z.ostrowski Re: A moze tak... 31.01.07, 14:47 A ja nieskromnie chciałbym poinformować nieświadomych ze ... ... Reprezentacja Polski (t.j. SKC ChecsportTeam) pokonala Rosje 2 w turnieju Baltic Cup rozegranym w Jelgavie w styczniu 2007 ;-) No niestety to tylko Rosja 2... ... ale zawsze Rosja ;-) Z curlingowym pozdrowieniem - - Czyść!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
z.ostrowski drobna korekta 31.01.07, 14:54 SKC ChecsportTeam byla tutaj oczywisice 'Reprezentacją Polski' na Baltic Cup (zreszta razem z KKC Kraków). Bo ta najwazniejsza Reprezentacja Polski to jest oczywiście SKC Sląskie Kamole! sorry za ten mały, niezamierzony ale znaczący bład edytorski ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
skip_yeti Re: drobna korekta 31.01.07, 22:01 Toz ja bylem swiadomy waszej wygranej na BCup. Tylko wiesz, mnie to sie marzy wygrana w MŚ (sladem siatki i recznej) Ziemek, wszystko przed nami, w tym sporcie jestesmy prawie że juniorzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
hopp-schwiiz Re: drobna korekta 01.02.07, 18:47 poczekajcie :D Dzowneczki zamierzaja wygrac nastepne MPJ, przejsc przez EJCC i tam latwo i szybko pokonac Ludmile Privivkova :D to tylko kwestia czasu :D macie moje slowo :D Odpowiedz Link Zgłoś
curling_girl Re: drobna korekta 01.02.07, 22:00 to mnie rozbawiłaś Buła, swojego chorego skipa. Narazie nie dorównujemy im nawet w "dadadada" xD ;p Odpowiedz Link Zgłoś