Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale

• Gość: kibic z Torunia Re: Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale IP: *.tvk.torun.pl 02.02.07, 09:24
        WYGRAMY ZŁOTO!!!
      • Gość: John Bravo Gratulacje IP: 80.51.199.* 02.02.07, 09:25
        To takie wazne tematy powinny byc na pierwszych stronach gazet, a nie pseudo
        wazne nasze marne polityczne gierki, aferki (rozporkowe itp), paplanina i
        nowomowa jedynych slusznych patriotow zasiadajacych na cieplutkich i mieciutkich
        stoleczkach. To siatkarze, pilkarze reczni i setka innych reprezantantow i
        sportowcow, w pocie czola zasuwajacychc na treningach i zawodach z nedzna lub
        zadna pomoca panstwa wiecej robia dla Polski niz druzyna KK ich swita.
        Raz jeszcze wielkie gratulacje dla szczypiornistów.Dokonali wielkiego
        osiagniecia. Duch w narodzie rosnie! Brawo!
      • Gość: iwona z lipna Re: Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 09:26
        Nie jestem fanką szczypiorniaka, ale Naszym gratuluję i dziękuję. Chłopaki
        jesteście wielcy. Taki emocji już dawno nie przeżyłam.
        Respect.
      • Gość: marek_ Gratulacje!!!! IP: *.hsd1.nj.comcast.net 02.02.07, 09:27
        dzieki za wielkie emocje!!!! powodzenia w finale!!!!! trzymam kciuki!!!
      • kibic_radomiaka Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale 02.02.07, 09:31
        Oprócz GRATULACJI mam jedno małe spostrzeżenie: czy zauważyliście 2 zbieżności?

1. Te związki, które chociaż po części zostały oczyszczone ze wszelkiego
        skorumpowanego plugastwa osiągają historyczne sukcesy?

2. Te związki, które nie bały się sięgnąć po trenerów zagranicznych (Pan Wenta
        choć jest Polakiem pracuje na Zachodzie).

Piłka siatkowa od lat miała super chłopaków do gry, ale miała też Biesiadę.
        Pozbyli się go i proszę - wicemistrzostwo świata (jest jeszcze jeden "super
        wszystko wiedzący trener-działacz" ale to już jednostka). Teraz piłka ręczna.
        Pozbyto się starych dziadków leśnych jeszcze z tzw. Wojewódzkich Federacji
        Sportu i proszę - również przynajmniej wicemistrzostwo świata (życzę więcej)!!!
        Szkoda tylko, że ta piłka nożna, jako kolejna dyscyplina zespołowa, będzie
        musiała długo czekać aż naturalnie powymierają "dinozaury" typu Strejlał, Lato,
        Pieczniczek, Listkiewicz i wielu innych leśnych dziadków m.in. "parasol
        ochronny" w osobie Blattera.
      • Gość: michal grypa wirusowa :))) IP: *.tvsat364.lodz.pl 02.02.07, 09:37
        autor to niezły debil :)) cytuje... "zastąpił zmożonego grypą wirusową
        Sławomira Szmala"...... moje pytanie: czy ktos kiedys chorował na grype NIE
        wirusowa ?? dobre :)) ale sie usmiałem :))))
      • Gość: famous Re: Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale IP: 195.245.213.* 02.02.07, 09:39
        Jestem z Was dumny chłopaki! Gracie jak Profesorowie!
      • Gość: abus Re: Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 09:39
        Do wczorajszego dnia do godziny 19.00 uważałam, że piłka ręczna to delikatnie
        mówiąc nieciekawa gra, ale po wczorajszym meczu całkowicie zmieniłam zdanie !
        Dzięki za to. Gratulacje i trzymam kciuki w finale !!!!
      • Gość: Gdansk_k zawał serca IP: *.mrozak.com.pl 02.02.07, 09:48
        gratuluje Naszym!!!
        Oby w finale sędziowie nam nie nabruzdzili.
        Mam nadziej ze z Niemcami pójdzie łatwiej, bo kolejnego takiego horroru moje
        slabe serce nie wytrzyma.

:)

powodzenia w finale zarowno zawodnikom jak i kibicom!
        :)
      • Gość: tim Re: Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale IP: *.zchpolice.com 02.02.07, 09:50
        Wielkie gratulacje. Historyczne osiagnięcie.
      • Gość: woytek99 Re: Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 09:56
        Gratulacje !!! Nie mogłem po tym meczu usnąć, ale warto było !!! Tylko Polska,
        Biało-czerwoni !!!
      • Gość: band Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale IP: *.azsoft.pl 02.02.07, 09:57
        www/andrzej.klimczyk.prv.pl
      • Gość: piłkarz Re: Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale IP: *.koba.pl 02.02.07, 10:01
        Gratuluje Polakom, tym którzy wczoraj rozegrali świetny mecz, ale też tym którzy
        promują ten sport w Polsce, tym którzy uprawiają go na codzień, tym których
        fascynowały te mistrzostwa od pierwszego meczu, jak wygramy tylko Oni będą mogli
        odnieść pełnie radości, nam pozostanie tylko niewielki ułamek Ich uczuć. Dzięki,
        chociaż za to.
      • Gość: dana Re: Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 10:06
        DZIĘKUJEMY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: kassai Re: Polska zagra o złoto. !!! IP: 212.160.172.* 02.02.07, 10:32
          ten mecz byl kapitalny - takich horrorow raczej nie ma w pilce noznej :)_)
          lepszej reklamy/popularyzacji pilki recznej nie mozna byloby sobie wymarzyc

szok! oglądalam wszystkie mecze POlakow podczas MS - pierwszy raz w zyciu pilke
          reczną :)) mam nadzieje że teraz więcej jej bedzie w TV - oczywiscie w
          polsacie , który jak zauwazyli "z czuba' przynosi szczescie Polakom ;)

GRATULACJE dla druzyny!!!:))
      • Gość: MKR Re: Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale IP: *.sggw.waw.pl 02.02.07, 10:25
        Gratulacje serdeczne! W pierwszej dogrywce o mało nie dostałam zawału :-)
      • rze135jb Re: Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale 02.02.07, 10:25
        POLACY ZAGRALI FANTASTYCZNIE!O MAŁO NIEDOSTAŁEM ZAWAŁU-I CHYBA NIETYLKO JA!
      • Gość: Niekoszerny Polak Re: Kaczory u władzy, a Polacy uwierzyli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 10:26
        że jeszcze Polska nie zginęła i sięgają po medale MŚ. Gdyby wybory były wcześniej
        to może nie wracalibyśmy z mundialu ze spuszczonymi głowami.
        Inteligencie !!! Czy przeczytałeś już dzisiejsze wydanie GW ?
      • Gość: lesław Re: Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale IP: 195.94.207.* 02.02.07, 10:33
        Panowie, serdeczne gratulacje za wspaniałą, męską i skuteczną grę
      • Gość: marianna72 Re: Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale IP: *.54-82-r.retail.telecomitalia.it 02.02.07, 10:39
        Bardzo sie ciesze:)))
      • Gość: ziom Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 10:45
        Wygrali ale to byl ich jeden z najgorszych neczy w tych mistrzostwach.Ale grali
        tyle na ile im przeciwnicy pozwalali.Chwala Bieleckiemu za jego wysmienite
        rzuty.Ale Tkaczyk zaimponowal mi akcja jak zrobil wkretke.BRAVO Polacy
      • Gość: ludek Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale IP: *.um.gov.pl 02.02.07, 10:46
        gratulacje!!! zaj...... mecz półfinałowy z danią. Tylko tak dalej. Na rokładzie
        do puknięcia zostali tylko niemcy i będzie mistrzostwo świata!!!
      • Gość: Garfield Do boju Polsko o złoto!!! IP: *.171.87.134.crowley.pl 02.02.07, 11:01
      • berig1 Re: Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale 02.02.07, 11:02
        Panowie - jesteście lepsi niż nasi politycy! Ale to nie dziwi. Tyle radości ile
        daliście mi w ostatnich dniach zaskarbia moją ogromną wdzięczność - CHCE SIĘ
        ŻYĆ!!!!
        a. kokowski
      • Gość: werka Re: Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale IP: 80.50.255.* 02.02.07, 11:06
        GRATULUJE GRATULUJE GRATULUJE !!!!!!!!!!!!!!!! PO PROSTU SUPER NASI SPORTOWCY
        GÓRĄ!!!!!!!!!! CORAZ WIECEJ CUDOWNYCH NIESPODZIANEK:)
        DZIEKUJEMY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: rossan92 Re: Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 11:11
        JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEST
        Gratulacje POolska The BeEst
        • Gość: wojtas Re: Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale IP: *.ihar.edu.pl 02.02.07, 11:15
          siatkówka-finał mistrzostw
          piłka ręczna-finał mistrzostw
          .......
          teraz czas na finał mistrzostw w piłce nożnej!!:)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka