Gość: kibic z Torunia Re: Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale IP: *.tvk.torun.pl 02.02.07, 09:24 WYGRAMY ZŁOTO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John Bravo Gratulacje IP: 80.51.199.* 02.02.07, 09:25 To takie wazne tematy powinny byc na pierwszych stronach gazet, a nie pseudo wazne nasze marne polityczne gierki, aferki (rozporkowe itp), paplanina i nowomowa jedynych slusznych patriotow zasiadajacych na cieplutkich i mieciutkich stoleczkach. To siatkarze, pilkarze reczni i setka innych reprezantantow i sportowcow, w pocie czola zasuwajacychc na treningach i zawodach z nedzna lub zadna pomoca panstwa wiecej robia dla Polski niz druzyna KK ich swita. Raz jeszcze wielkie gratulacje dla szczypiornistów.Dokonali wielkiego osiagniecia. Duch w narodzie rosnie! Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona z lipna Re: Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 09:26 Nie jestem fanką szczypiorniaka, ale Naszym gratuluję i dziękuję. Chłopaki jesteście wielcy. Taki emocji już dawno nie przeżyłam. Respect. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek_ Gratulacje!!!! IP: *.hsd1.nj.comcast.net 02.02.07, 09:27 dzieki za wielkie emocje!!!! powodzenia w finale!!!!! trzymam kciuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kibic_radomiaka Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale 02.02.07, 09:31 Oprócz GRATULACJI mam jedno małe spostrzeżenie: czy zauważyliście 2 zbieżności? 1. Te związki, które chociaż po części zostały oczyszczone ze wszelkiego skorumpowanego plugastwa osiągają historyczne sukcesy? 2. Te związki, które nie bały się sięgnąć po trenerów zagranicznych (Pan Wenta choć jest Polakiem pracuje na Zachodzie). Piłka siatkowa od lat miała super chłopaków do gry, ale miała też Biesiadę. Pozbyli się go i proszę - wicemistrzostwo świata (jest jeszcze jeden "super wszystko wiedzący trener-działacz" ale to już jednostka). Teraz piłka ręczna. Pozbyto się starych dziadków leśnych jeszcze z tzw. Wojewódzkich Federacji Sportu i proszę - również przynajmniej wicemistrzostwo świata (życzę więcej)!!! Szkoda tylko, że ta piłka nożna, jako kolejna dyscyplina zespołowa, będzie musiała długo czekać aż naturalnie powymierają "dinozaury" typu Strejlał, Lato, Pieczniczek, Listkiewicz i wielu innych leśnych dziadków m.in. "parasol ochronny" w osobie Blattera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal grypa wirusowa :))) IP: *.tvsat364.lodz.pl 02.02.07, 09:37 autor to niezły debil :)) cytuje... "zastąpił zmożonego grypą wirusową Sławomira Szmala"...... moje pytanie: czy ktos kiedys chorował na grype NIE wirusowa ?? dobre :)) ale sie usmiałem :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: famous Re: Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale IP: 195.245.213.* 02.02.07, 09:39 Jestem z Was dumny chłopaki! Gracie jak Profesorowie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abus Re: Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 09:39 Do wczorajszego dnia do godziny 19.00 uważałam, że piłka ręczna to delikatnie mówiąc nieciekawa gra, ale po wczorajszym meczu całkowicie zmieniłam zdanie ! Dzięki za to. Gratulacje i trzymam kciuki w finale !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gdansk_k zawał serca IP: *.mrozak.com.pl 02.02.07, 09:48 gratuluje Naszym!!! Oby w finale sędziowie nam nie nabruzdzili. Mam nadziej ze z Niemcami pójdzie łatwiej, bo kolejnego takiego horroru moje slabe serce nie wytrzyma. :) powodzenia w finale zarowno zawodnikom jak i kibicom! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tim Re: Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale IP: *.zchpolice.com 02.02.07, 09:50 Wielkie gratulacje. Historyczne osiagnięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woytek99 Re: Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 09:56 Gratulacje !!! Nie mogłem po tym meczu usnąć, ale warto było !!! Tylko Polska, Biało-czerwoni !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: band Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale IP: *.azsoft.pl 02.02.07, 09:57 www/andrzej.klimczyk.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piłkarz Re: Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale IP: *.koba.pl 02.02.07, 10:01 Gratuluje Polakom, tym którzy wczoraj rozegrali świetny mecz, ale też tym którzy promują ten sport w Polsce, tym którzy uprawiają go na codzień, tym których fascynowały te mistrzostwa od pierwszego meczu, jak wygramy tylko Oni będą mogli odnieść pełnie radości, nam pozostanie tylko niewielki ułamek Ich uczuć. Dzięki, chociaż za to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana Re: Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 10:06 DZIĘKUJEMY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kassai Re: Polska zagra o złoto. !!! IP: 212.160.172.* 02.02.07, 10:32 ten mecz byl kapitalny - takich horrorow raczej nie ma w pilce noznej :)_) lepszej reklamy/popularyzacji pilki recznej nie mozna byloby sobie wymarzyc szok! oglądalam wszystkie mecze POlakow podczas MS - pierwszy raz w zyciu pilke reczną :)) mam nadzieje że teraz więcej jej bedzie w TV - oczywiscie w polsacie , który jak zauwazyli "z czuba' przynosi szczescie Polakom ;) GRATULACJE dla druzyny!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKR Re: Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale IP: *.sggw.waw.pl 02.02.07, 10:25 Gratulacje serdeczne! W pierwszej dogrywce o mało nie dostałam zawału :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rze135jb Re: Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale 02.02.07, 10:25 POLACY ZAGRALI FANTASTYCZNIE!O MAŁO NIEDOSTAŁEM ZAWAŁU-I CHYBA NIETYLKO JA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niekoszerny Polak Re: Kaczory u władzy, a Polacy uwierzyli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 10:26 że jeszcze Polska nie zginęła i sięgają po medale MŚ. Gdyby wybory były wcześniej to może nie wracalibyśmy z mundialu ze spuszczonymi głowami. Inteligencie !!! Czy przeczytałeś już dzisiejsze wydanie GW ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesław Re: Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale IP: 195.94.207.* 02.02.07, 10:33 Panowie, serdeczne gratulacje za wspaniałą, męską i skuteczną grę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianna72 Re: Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale IP: *.54-82-r.retail.telecomitalia.it 02.02.07, 10:39 Bardzo sie ciesze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 10:45 Wygrali ale to byl ich jeden z najgorszych neczy w tych mistrzostwach.Ale grali tyle na ile im przeciwnicy pozwalali.Chwala Bieleckiemu za jego wysmienite rzuty.Ale Tkaczyk zaimponowal mi akcja jak zrobil wkretke.BRAVO Polacy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludek Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale IP: *.um.gov.pl 02.02.07, 10:46 gratulacje!!! zaj...... mecz półfinałowy z danią. Tylko tak dalej. Na rokładzie do puknięcia zostali tylko niemcy i będzie mistrzostwo świata!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Garfield Do boju Polsko o złoto!!! IP: *.171.87.134.crowley.pl 02.02.07, 11:01 Odpowiedz Link Zgłoś
berig1 Re: Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale 02.02.07, 11:02 Panowie - jesteście lepsi niż nasi politycy! Ale to nie dziwi. Tyle radości ile daliście mi w ostatnich dniach zaskarbia moją ogromną wdzięczność - CHCE SIĘ ŻYĆ!!!! a. kokowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werka Re: Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale IP: 80.50.255.* 02.02.07, 11:06 GRATULUJE GRATULUJE GRATULUJE !!!!!!!!!!!!!!!! PO PROSTU SUPER NASI SPORTOWCY GÓRĄ!!!!!!!!!! CORAZ WIECEJ CUDOWNYCH NIESPODZIANEK:) DZIEKUJEMY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rossan92 Re: Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 11:11 JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEST Gratulacje POolska The BeEst Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtas Re: Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale IP: *.ihar.edu.pl 02.02.07, 11:15 siatkówka-finał mistrzostw piłka ręczna-finał mistrzostw ....... teraz czas na finał mistrzostw w piłce nożnej!!:) Odpowiedz Link Zgłoś