robakowskipawel 04.02.07, 15:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: budda Małysz trzynasty w kwalifikacjach IP: *.e-wro.net.pl 04.02.07, 15:48 leć Adaś leć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Steady To jest klasa! Taki come back! Adam jest wielki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 18:38 Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 Gdzie są ci foltelowi krytykanci z zeszłego roku ? 05.02.07, 09:19 A On już wskoczył na trzecie miejsce, cha ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Małysz trzynasty w kwalifikacjach IP: *.acn.waw.pl 04.02.07, 20:01 Panie Wołowski, i kto to pisze ? A kto niecały miesiąc temu pytał: Czy Małysz będzie jeszcze wygrywał ? sport.gazeta.pl/GW/1,75696,3837109.html ? Proszę pocztać jeszcze raz komentarze pod tym tekstem i więcej takich bzdur nie pisać ! Odpowiedz Link Zgłoś
smar3 Re: Małysz trzynasty w kwalifikacjach 04.02.07, 20:25 to pisze wołowski z turnieju czterech skoczni. ten sam styl. te same wymagania: Adam powinien wygrać mistrzostwa świata i puchar świata. jak Małysz czegoś z oczekiwań red wołowskiego nie spełni, pan doktor dariusz w. pewnie znowu zaleci Adamowi skończyć ze skokami. Wołowski to perfekcjonista - klaszcze tylko zwycięzcom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość :) Re: Małysz trzynasty w kwalifikacjach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 10:27 Dokładnie, pan Wołowski niech lepiej już nie pisze na temat skoków, bo tylko denerwuje czytelników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: Małysz trzynasty w kwalifikacjach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 15:48 Trzynasty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Małysz pierwszy dwa razy, a nawet cztery razy 04.02.07, 18:44 Brawa dla zwycięzcy - Adama Małysza! Pochwała też dla Urmana, że nie poszedł do szpitala, tylko skakał i zajął dobre miejsce. Zuch! -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leć Adaś leć Małysz trzynasty w kwalifikacjach IP: *.lanet.net.pl 04.02.07, 15:49 www.gratis.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marred Re: Małysz trzynasty w kwalifikacjach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 16:11 Wymiana zdań i opinii na bardzo wysokim poziomie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: Małysz I po pierwszej serii IP: *.chello.pl 04.02.07, 17:19 Brawo Adaś. Gdzie ta chmara wyzywaczy Adasia z konkursu po Zakopanem? Po prostu skandaliczne ile wyzwisk poleciało- byłam w ciężkim szoku. A ten facet jak zwykle udowadnia, ze jest po prostu WIELKI! Odpowiedz Link Zgłoś
grzewi Re: Małysz I po pierwszej serii 04.02.07, 18:28 ść portalu: Ewunia 28 napisał(a): > Brawo Adaś. > Gdzie ta chmara wyzywaczy Adasia z konkursu po Zakopanem? > Po prostu skandaliczne ile wyzwisk poleciało- byłam w ciężkim szoku. > A ten facet jak zwykle udowadnia, ze jest po prostu WIELKI! co będę komentował,- Ewuniu zgadzam się z Tobą co do joty Odpowiedz Link Zgłoś
viscon Re: Małysz I po pierwszej serii 04.02.07, 19:22 Ewuniu, po prostu ignoruj posty takich nędznych gnojków, którzy uzurpują sobie prawo nazywania się kibicami. poziomem dorastają do trąbienia taniego wińska w bramie. na szczęście są też w tym kraju ludzie, którzy mają w sobie mniej lub więcej przyzwoitości. wiem, wiem, zaraz ktoś mi tu odpisze, że to co napisałem wyżej mija się z przyzwoitością, ale innych słów w odniesieniu do małych szczekaczy po prostu brakuje. dla Adama Małysza - wielkie gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nordynek Re: Małysz trzynasty w kwalifikacjach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 17:20 Panie Adamie, po zwycięstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Pater Małysz to jest gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 18:02 a nie to co te piłkarzyki ręczne frajerstwo:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: WYGRAŁ!!! IP: *.chello.pl 04.02.07, 18:04 PAnie Adamie... Brak słów- po prostu.... BRAWO!!!!!!!!!! Gratuluje!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilka jest jedna Re: Małysz to jest gość IP: *.229.pxs.pl 04.02.07, 19:16 sam jestes frajerek srebro na mistrzostwach swiata chlopaki zdobyli palo, porownaj sobie to do np niby swietnej pilki noznej w ktorej nic nie potrafimy zrobic i dop potem sie wypowiadaj ignorancie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Małysz trzynasty w kwalifikacjach IP: *.ols.vectranet.pl 04.02.07, 18:06 Wielkie gratulacje i serdeczne podziękowania dla Adama!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Ale Mazurek Dąbrowskiego IP: *.aster.pl 04.02.07, 18:08 to mi przypominał ten z Korei w wykonaniu Edyty. Odpowiedz Link Zgłoś
grzewi Re: Ale Mazurek Dąbrowskiego 04.02.07, 18:31 Gość portalu: Michał napisał(a): > to mi przypominał ten z Korei w wykonaniu Edyty. ale jest pewna różnica...mazurek poleciał po.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gajda Małysz to innowierca - nie jest katolikiem IP: *.chello.pl 04.02.07, 18:08 i żadne prawdziwy Polak patriota nie będzie mu kibicował. Odpowiedz Link Zgłoś
grzewi Re: Małysz to innowierca - nie jest katolikiem 04.02.07, 18:29 Gość portalu: gajda napisał(a): > i żadne prawdziwy Polak patriota nie będzie mu kibicował. raczej Tobie.gajda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak-Katolik Re: Małysz to innowierca - nie jest katolikiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 18:33 I bardzo dobrze:))) Bravo Adaaaam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobra Re: Małysz to innowierca - nie jest katolikiem IP: 80.72.40.* 04.02.07, 20:07 Powiem krótko - spieprzaj dziadu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schuja_pener Re: Małysz to innowierca - nie jest katolikiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.07, 07:59 Schuja nędzna kreaturo gdzie się podziewasz ścierko? Opłakujesz triumf Polaka??? MAŁYSZ TO JEST POTĘGA!!! MAŁYSZ NAJLEPSZY JEST!!! ADAMA TRZEBA SZANOWAĆ!!! ADAM NAJLEPSZY JEST!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Małysz trzynasty w kwalifikacjach 04.02.07, 18:10 No i gdzie ta rzesza forumowych ekspertów, którzy twierdzili, że Małysz już się skończył (bo był "zaledwie"... piąty w Pucharze Świata)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mastria Buty nosic... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 18:40 ..za nim, powinien każdy, kto twierdził, że się Małyszem skończył ! Dodałem do ulubionych: 2041.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrus508 Na szczesice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 18:55 Na szczęście nasz prezydent nie lubi skokow i nie przyjedzie na konkurs i pierwsza dama nie rzuci klatwy na Adasia! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Małysz wygrał i goni lidera Pucharu Świata 04.02.07, 19:03 Leeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Frunąca legenda, Adam I Wielki !!! :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 19:10 BRaaaaaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwwwwooooooooooooooooo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Brawo - Adam, jesteś wielki ! :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.07, 19:33 Ech łza się w oku kręci - zaledwie minutę po przegranym finale w ręczną piękne pocieszenie na skoczni w Titisee! Dzięki Adamie! Ciekawi mnie tylko, dlaczego Małyszowi zagrali serbski hymn ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad. I niech odpuści "drużynowe" bo szkoda nerwów ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 20:03 Odpowiedz Link Zgłoś
lokinex Re: Emeryt? 04.02.07, 20:18 i gdzie są ci co wysyłali go na emeryture, znowu mu kibicują!!! Żałośnicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enrico Re: Emeryt? IP: *.a.pppool.de 04.02.07, 20:29 Gdzie jest ten k...as Schuja ??, gdzie sa twoi Niemcy ???? Moglbys teraz przeprosic Malysza, jesli jestes obiektywny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: pisano, że jestem Iza, bo kibicuje Małyszowi IP: *.chello.pl 04.02.07, 20:32 To jakaś porażka była- zwłaszcza po Zakopanem. Nienawiść lała się strumieniami-"bronisz tego nic", to było jedno z ładniejszych tekstów. Nie potrafię tego zrozumieć- można kogoś nie lubić, ale czemu od razu tak chamsko na Niego pluć?? Ja jestem Jego kibicem od lat, rozumiem, że można się nie interesować skokami, nie kibicować Małyszowi, itd, ale po co od razu obrażać???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gro Re: pisano, że jestem Iza, bo kibicuje Małyszow IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 04.02.07, 22:05 Gość portalu: Ewunia 28 napisał(a): <...> > Ja jestem Jego kibicem od lat, rozumiem, że można się nie interesować skokami, > nie kibicować Małyszowi, itd, ale po co od razu obrażać???? widzisz, to taka przywara narodowa (ze względu na ilość). Kwestia polaryzacji świata. albo jestes z nami albo przeciwko nam. Albo robisz tak jak wszyscy albo też jestes odmieńcem. brak wli zrozumienia, a juz zapytać się "dlaczego" i zrozumieć, zaakceptować? nie, to nie mozliwe. sorki, może tez jestem odmieńcem ale siedząc juz ładnych kilka miesiecy za granicą po prostu widzę naszych rodaków jak sie zachowują (zarówno w kraju jak i poza granicami). i sposób na traktowanie miedzy innymi naszego mistrza jest typowy dla innych zachowań. zresztą tez mi tak skojarzyło - zawsze musimy mieć zdanie na kazdy temat. albo jest coś super-hiper, albo też jest do bani. zamiast przyjąć, że na czymś można się nie znać, że czegoś można nie rozumieć, nie lubić, nie chcieć... po prostu sporo Polaków się tak zachowuje. Pociesza myśl, że jest też sporo "wykształciuchów" (bynajmniej, nie chodzi mi o politykę bo tę mam głeboko gdzieś) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: racja... IP: *.chello.pl 04.02.07, 22:16 Masz rację. Choć jakoś ciężko mi uwierzyć w zbiorcze przywary narodowe, to jednak...Nie wiem jak Polacy zachowują się za granicą-masz racje jednak, że bardzo często zachowują się na zasadzie albo albo, biało- czarne. A przecież nigdy tak nie ma! Albo cholernie rzadko. Nie ma ludzi z gruntu złych, ani idealnych. Ja kibicuje Adasiowi bo Go lubie, lubię od dzieciństwa ten sport a jak jeszcze Polak tak skacze...Poza tym, moje sukcesy życiowe, zwłaszcza zawodowe silnie splotły się z karierą i błyskiem Pana Adama. Nie lubię na przykład piłki ręcznej- nie oglądam, nie kibicuje- ale DOCENIAM SUKCESY, gratuluje, cieszę się. Nigdy do głowy nie przyszło by mi, by pluć na nich na forum, że nie wygrali finału... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb Uszaszowski Ty zawsze znajdziesz jakis 'naukowy' problem.... IP: 203.36.234.* 05.02.07, 00:52 zeby pieprzyc o niczym i przy okazji pochwalic sie SOBA, CZYLI 'WZOREM CNOT STOSOWANYCH'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: haha- dziękuje za uznanie IP: *.chello.pl 05.02.07, 02:50 Dzięki Uszaszowski. Widzę, że Ci dopiekłam poprzednio. Hymmm -wzorem cnót jeszcze nikt mnie nie nazwał. Dodatkowo stosowanych. Ciekawa jestem tylko jak się chwalę-ciekawe czym i jak. Chyba że Ty w wielkiej swej zdolności widzenia wszystkiego wiesz kim jestem. Dla Ciebie kibicem Małysza. I tak więcej się nic na mój temat nie dowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: pisano, że jestem Iza, bo kibicuje Małyszow 04.02.07, 22:18 > zawsze musimy mieć zdanie na kazdy temat Coś w tym jest. Polacy to naród ekspertów od piłki nożnej, skoków narciarskich, (od niedawna) F1 jak również (zapewne od dzisiaj) piłki ręcznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb Uszaszowski Widze, ze nie masz zadnego pojecia o ... IP: 203.36.234.* 05.02.07, 00:59 innych narodach,dlatego wyzywasz sie NA POLAKACH.Glupote poszukaj u siebie , a nie u innych. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Emeryt? 04.02.07, 21:22 Po prostu zwykli frustraci. Choć i ja samokrytykę muszę złożyć - uważałem, że osiągnięcia Małysza w tym sezonie były bardzo dobre, ale w takie zwycięstwa to jakoś nie chciało mi się wierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Re: Emeryt? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.07, 16:49 lokinex napisała: > i gdzie są ci co wysyłali go na emeryture, > znowu mu kibicują!!! > Żałośnicy Teraz ich nie ma. Pewnie się pojawią, jak w którymś kolejnym konkursie Adam nie będzie już najlepszy. Ja tam zawsze w niego wierzyłem - przegrzebcie całe archiwum, nie znajdziecie żadnego mojego postu krytykującego Małysza (tu zawsze piszę pod tym nickiem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piernik Pan Adam pokazał tym malutkim, którzy go skreślili IP: *.eranet.pl 04.02.07, 21:01 Pokazał im styl V! Styl najlepszego sportowca naszych czasów! I mimo, że już dawno przeszedł do historii światowego sportu, ciągle ją tworzy. Ko naszej radości. Nawet srebro piłkarzy ręcznych (też serdecznie gratuluję) tak mnie nie ucieszyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Skreślił go sam pan Wołowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 11:27 sport.gazeta.pl/sport/1,65028,3837109.html Może powinien coś napisać w nawiązaniu do swojego wcześniejszego artykułu? Zazwyczaj nie wytykam autorom ich artykułów, ale parę tygodni temu ten powyższy bardzo mnie zirytował: Adam Małysz skacze, bo lubi, proszę pana, i wolno mu skakać tak długo jak sam będzie chciał ("dla multimedalisty wielkich imprez miejsca siódme nie są uzasadnieniem wystarczającym do wydłużania kariery."). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wicary kurdupla tam nie było więc wygrał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 21:42 Ponieważ bonzo kurduplo ze swoim trolem przynieśli pecha - jak zwykle , gdzie to to się pojawi coś spieprzy Odpowiedz Link Zgłoś
mapi7 Re: kurdupla tam nie było więc wygrał 04.02.07, 22:17 BRAWO DLA ADAMA MAŁYSZA!!!!!! To wielki sportowiec!!!! Ja na szczęście nie muszę posypywać głowy popiołem, bo od pierwszych chwil jego kariery jestem z nim całym sercem,nieważne czy wygrywa czy przegrywa. Tylko dzięki Adamowi Małyszowi istniejemy w skokach narciarskich w świecie!!! Następcy od wielu lat nie widać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gagut Jakobsen IP: *.rybnet.pl 04.02.07, 22:14 Ja nikogo nie chcę obrażać ale jak w powyzszym artykule pisze ze Jakobsen po konsyltacjach z trenerem przyjechał do Titisse a ja mam takie odczucie ze poczół się zagrozony tym ze Adas zaczął superowo skakac i bvał suię ze moze go przegonic ;? Odpowiedz Link Zgłoś
aramba Re: Jakobsen 04.02.07, 22:19 Ponoc Jacobsen odpuszcza Klingenthal za trzy dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dies_irasiad Kolejny sukces rządu!!! IP: *.aster.pl 05.02.07, 01:35 Swoją drogą ciekaw jestem, o ile wzrosną notowania partii rządzącej dzięki tej wiadomości... Sukces sportowców - sukcesem rządu... Już widzę oczami wyobraźni przemówienie ministra Gosiewskiego: "Udane występy Małysza to oczywisty dowód na skuteczność działań Opatrznościowego Rządu Moralnej Odnowy. Dzięki postępującej dekomunizacji i deubekizacji życia publicznego nasi sportowcy mogą znów odnosić sukcesy!!! Odsuwani są wszyscy trenerzy pozostający na usługach obcych wywiadów. To właśnie agenci obcych mocarstw, zwłaszcza Niemiec, próbują osłabić naszego polskiego ducha narodowego, wmówić Polakom, że ich kraj jest do niczego. Ale dziś, dzięki staraniom podjętym przez ministra Macierewicza, mówimy tym wichrzycielom stanowcze: NIE!!! Sukcesy Małysza pokazują, że Polak potrafi, mimo iż ze wszystkich stron rzucane są mu pod nogi kłody. Zwłaszcza zastanawia w tym momencie postawa warszawskich działaczy Platformy Obywatelskiej, którzy sprzeciwiając się dofinansowaniu przez miasto budowy Stadionu Narodowego, stawiają się dziś tam, gdzie kiedyś stało ZOMO." (cyt. za Agencja Prasowa Niezależnego Stowarzyszenia Dziennikarzy Afirmujących PiS) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szaranowicz i inni pismaki!!!! IP: *.gala.net.pl 05.02.07, 09:03 juz go nie tak dawno skreslili !!! o czym adas mowil wczoraj w telewizji ,czy pamietacie jak niedawno szaranowicz mowil ze adas powinien zakonczyc kariere !!!!!!!!!!!!! panie szaranowicz i inni pismaki na kolana przed adasiem i wara wam od niego !!!ale pan szaranowicz a jakze na wycieczke i dalej kom. zawody . ADAS nie powinien gadac z pismakami !!!! olac was !!!! no tak ale wiekszosc to nie polskie media !!!!!! bo polacy by tak nie mowili i pisali o wielkim CZLOWIEKU JAKIM jest adas !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
romek.gie Re: i inni pismaki!!!! 05.02.07, 10:38 Gość portalu: szaranowicz napisał(a): > juz go nie tak dawno skreslili !!! o czym adas mowil wczoraj w telewizji ,czy > pamietacie jak niedawno szaranowicz mowil ze adas powinien zakonczyc kariere > !!!!!!!!!!!!! panie szaranowicz i inni pismaki na kolana przed adasiem i wara > wam od niego !!!ale pan szaranowicz a jakze na wycieczke i dalej kom. zawody . > ADAS nie powinien gadac z pismakami !!!! olac was !!!! no tak ale wiekszosc to > nie polskie media !!!!!! bo polacy by tak nie mowili i pisali o wielkim > CZLOWIEKU JAKIM jest adas !!!!! Jarek uspokój się już tymi niepolskimi mediami. I nie wal tak wściekle w klawiaturę, bo sobie jeszcze w prawą rękę kuku zrobisz i wtedy sobie nie dogodzisz :P Odpowiedz Link Zgłoś
rysiob1 Małysz... 05.02.07, 11:32 Co na to te"krytykanty"co już wysyłali Małysza na emeryturę?Czapki z głów i kajać się!A poza tym za to co już dokonał,choćby w tym roku nic nie wygrał należy mu się szacunek i nisko cenię poziom intelektu tych wszystkich"krytykantów" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanys Re: Małysz... IP: *.pools.arcor-ip.net 05.02.07, 16:46 kto to jest malyrz?czy on skakal niemcom po piwo? Odpowiedz Link Zgłoś