Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Małysz trzynasty w kwalifikacjach

04.02.07, 15:47
    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    Obserwuj wątek
      • Gość: budda Małysz trzynasty w kwalifikacjach IP: *.e-wro.net.pl 04.02.07, 15:48
        leć Adaś leć
        • Gość: Steady To jest klasa! Taki come back! Adam jest wielki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 18:38
          • seroo1 Gdzie są ci foltelowi krytykanci z zeszłego roku ? 05.02.07, 09:19
            A On już wskoczył na trzecie miejsce, cha !
        • Gość: Marcin Re: Małysz trzynasty w kwalifikacjach IP: *.acn.waw.pl 04.02.07, 20:01
          Panie Wołowski, i kto to pisze ? A kto niecały miesiąc temu pytał: Czy Małysz
          będzie jeszcze wygrywał ? sport.gazeta.pl/GW/1,75696,3837109.html ?
          Proszę pocztać jeszcze raz komentarze pod tym tekstem i więcej takich bzdur nie
          pisać !
          • smar3 Re: Małysz trzynasty w kwalifikacjach 04.02.07, 20:25
            to pisze wołowski z turnieju czterech skoczni. ten sam styl. te same wymagania:
            Adam powinien wygrać mistrzostwa świata i puchar świata. jak Małysz czegoś z
            oczekiwań red wołowskiego nie spełni, pan doktor dariusz w. pewnie znowu zaleci
            Adamowi skończyć ze skokami. Wołowski to perfekcjonista - klaszcze tylko
            zwycięzcom.
          • Gość: gość :) Re: Małysz trzynasty w kwalifikacjach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 10:27
            Dokładnie, pan Wołowski niech lepiej już nie pisze na temat skoków, bo tylko
            denerwuje czytelników
      • Gość: me Re: Małysz trzynasty w kwalifikacjach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 15:48
        Trzynasty!!!
        • frant3 Małysz pierwszy dwa razy, a nawet cztery razy 04.02.07, 18:44
          Brawa dla zwycięzcy - Adama Małysza!
          Pochwała też dla Urmana, że nie poszedł do szpitala, tylko skakał i zajął dobre miejsce. Zuch!

--
          Frant - humor, satyra, krytyka
      • Gość: leć Adaś leć Małysz trzynasty w kwalifikacjach IP: *.lanet.net.pl 04.02.07, 15:49
        www.gratis.blox.pl
        • Gość: marred Re: Małysz trzynasty w kwalifikacjach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 16:11
          Wymiana zdań i opinii na bardzo wysokim poziomie...
      • Gość: Ewunia 28 Re: Małysz I po pierwszej serii IP: *.chello.pl 04.02.07, 17:19
        Brawo Adaś.
        Gdzie ta chmara wyzywaczy Adasia z konkursu po Zakopanem?
        Po prostu skandaliczne ile wyzwisk poleciało- byłam w ciężkim szoku.
        A ten facet jak zwykle udowadnia, ze jest po prostu WIELKI!
        • grzewi Re: Małysz I po pierwszej serii 04.02.07, 18:28
          ść portalu: Ewunia 28 napisał(a):

> Brawo Adaś.
          > Gdzie ta chmara wyzywaczy Adasia z konkursu po Zakopanem?
          > Po prostu skandaliczne ile wyzwisk poleciało- byłam w ciężkim szoku.
          > A ten facet jak zwykle udowadnia, ze jest po prostu WIELKI!

co będę komentował,- Ewuniu zgadzam się z Tobą co do joty
        • viscon Re: Małysz I po pierwszej serii 04.02.07, 19:22
          Ewuniu, po prostu ignoruj posty takich nędznych gnojków, którzy uzurpują sobie
          prawo nazywania się kibicami.
          poziomem dorastają do trąbienia taniego wińska w bramie.
          na szczęście są też w tym kraju ludzie, którzy mają w sobie mniej lub więcej
          przyzwoitości.
          wiem, wiem, zaraz ktoś mi tu odpisze, że to co napisałem wyżej mija się z
          przyzwoitością, ale innych słów w odniesieniu do małych szczekaczy po prostu
          brakuje.

dla Adama Małysza - wielkie gratulacje.
      • Gość: nordynek Re: Małysz trzynasty w kwalifikacjach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 17:20
        Panie Adamie, po zwycięstwo!
        • Gość: Tomasz Pater Małysz to jest gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 18:02
          a nie to co te piłkarzyki ręczne frajerstwo:/
          • Gość: Ewunia 28 Re: WYGRAŁ!!! IP: *.chello.pl 04.02.07, 18:04
            PAnie Adamie...
            Brak słów- po prostu....
            BRAWO!!!!!!!!!!
            Gratuluje!!!!!
          • Gość: pilka jest jedna Re: Małysz to jest gość IP: *.229.pxs.pl 04.02.07, 19:16
            sam jestes frajerek srebro na mistrzostwach swiata chlopaki zdobyli palo,
            porownaj sobie to do np niby swietnej pilki noznej w ktorej nic nie potrafimy
            zrobic i dop potem sie wypowiadaj ignorancie
      • Gość: marta Re: Małysz trzynasty w kwalifikacjach IP: *.ols.vectranet.pl 04.02.07, 18:06
        Wielkie gratulacje i serdeczne podziękowania dla Adama!:-)
      • Gość: Kris Kochany Adaś!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 18:07
        !!!
      • Gość: Michał Ale Mazurek Dąbrowskiego IP: *.aster.pl 04.02.07, 18:08
        to mi przypominał ten z Korei w wykonaniu Edyty.
        • grzewi Re: Ale Mazurek Dąbrowskiego 04.02.07, 18:31
          Gość portalu: Michał napisał(a):

> to mi przypominał ten z Korei w wykonaniu Edyty.

ale jest pewna różnica...mazurek poleciał po.... :)
      • Gość: gajda Małysz to innowierca - nie jest katolikiem IP: *.chello.pl 04.02.07, 18:08
        i żadne prawdziwy Polak patriota nie będzie mu kibicował.
        • grzewi Re: Małysz to innowierca - nie jest katolikiem 04.02.07, 18:29
          Gość portalu: gajda napisał(a):

> i żadne prawdziwy Polak patriota nie będzie mu kibicował.
          raczej Tobie.gajda
        • Gość: Polak-Katolik Re: Małysz to innowierca - nie jest katolikiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 18:33
          I bardzo dobrze:))) Bravo Adaaaam:)))
        • Gość: kobra Re: Małysz to innowierca - nie jest katolikiem IP: 80.72.40.* 04.02.07, 20:07
          Powiem krótko - spieprzaj dziadu!!!
          • Gość: schuja_pener Re: Małysz to innowierca - nie jest katolikiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.07, 07:59
            Schuja nędzna kreaturo gdzie się podziewasz ścierko? Opłakujesz triumf Polaka???

MAŁYSZ TO JEST POTĘGA!!! MAŁYSZ NAJLEPSZY JEST!!! ADAMA TRZEBA SZANOWAĆ!!! ADAM
            NAJLEPSZY JEST!!!
      • Gość: jasio brawo!! IP: 87.204.208.* 04.02.07, 18:08
        brawo!!
      • adas313 Re: Małysz trzynasty w kwalifikacjach 04.02.07, 18:10
        No i gdzie ta rzesza forumowych ekspertów, którzy twierdzili, że Małysz już się
        skończył (bo był "zaledwie"... piąty w Pucharze Świata)?
      • dzielanski brawo Adam! 04.02.07, 18:21
        Gratulacje, i powodzenia w Sapporo!
      • Gość: Mastria Buty nosic... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 18:40
        ..za nim, powinien każdy, kto twierdził, że się Małyszem skończył !

Dodałem do ulubionych: 2041.blog.onet.pl
      • Gość: Piotrus508 Na szczesice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 18:55
        Na szczęście nasz prezydent nie lubi skokow i nie przyjedzie na konkurs i
        pierwsza dama nie rzuci klatwy na Adasia!
      • morfeusz_1 Małysz wygrał i goni lidera Pucharu Świata 04.02.07, 19:03
        Leeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć!!!
      • Gość: luk Frunąca legenda, Adam I Wielki !!! :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 19:10
        BRaaaaaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwwwwooooooooooooooooo!!!!
      • Gość: Y_Sam Brawo - Adam, jesteś wielki ! :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.07, 19:33
        Ech łza się w oku kręci - zaledwie minutę po przegranym finale w ręczną piękne pocieszenie na skoczni w Titisee! Dzięki Adamie!
        Ciekawi mnie tylko, dlaczego Małyszowi zagrali serbski hymn ? ;-)
        • Gość: ad. I niech odpuści "drużynowe" bo szkoda nerwów ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 20:03
          • lokinex Re: Emeryt? 04.02.07, 20:18
            i gdzie są ci co wysyłali go na emeryture,
            znowu mu kibicują!!!
            Żałośnicy
            • Gość: enrico Re: Emeryt? IP: *.a.pppool.de 04.02.07, 20:29
              Gdzie jest ten k...as Schuja ??, gdzie sa twoi Niemcy ????
              Moglbys teraz przeprosic Malysza, jesli jestes obiektywny!
            • Gość: Ewunia 28 Re: pisano, że jestem Iza, bo kibicuje Małyszowi IP: *.chello.pl 04.02.07, 20:32
              To jakaś porażka była- zwłaszcza po Zakopanem.
              Nienawiść lała się strumieniami-"bronisz tego nic", to było jedno z ładniejszych
              tekstów.
              Nie potrafię tego zrozumieć- można kogoś nie lubić, ale czemu od razu tak
              chamsko na Niego pluć??
              Ja jestem Jego kibicem od lat, rozumiem, że można się nie interesować skokami,
              nie kibicować Małyszowi, itd, ale po co od razu obrażać????
              • Gość: gro Re: pisano, że jestem Iza, bo kibicuje Małyszow IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 04.02.07, 22:05
                Gość portalu: Ewunia 28 napisał(a):
                <...>
                > Ja jestem Jego kibicem od lat, rozumiem, że można się nie interesować skokami,
                > nie kibicować Małyszowi, itd, ale po co od razu obrażać????

widzisz, to taka przywara narodowa (ze względu na ilość). Kwestia polaryzacji
                świata. albo jestes z nami albo przeciwko nam. Albo robisz tak jak wszyscy albo
                też jestes odmieńcem. brak wli zrozumienia, a juz zapytać się "dlaczego" i
                zrozumieć, zaakceptować? nie, to nie mozliwe.

sorki, może tez jestem odmieńcem ale siedząc juz ładnych kilka miesiecy za
                granicą po prostu widzę naszych rodaków jak sie zachowują (zarówno w kraju jak i
                poza granicami). i sposób na traktowanie miedzy innymi naszego mistrza jest
                typowy dla innych zachowań.

zresztą tez mi tak skojarzyło - zawsze musimy mieć zdanie na kazdy temat. albo
                jest coś super-hiper, albo też jest do bani. zamiast przyjąć, że na czymś można
                się nie znać, że czegoś można nie rozumieć, nie lubić, nie chcieć... po prostu
                sporo Polaków się tak zachowuje. Pociesza myśl, że jest też sporo
                "wykształciuchów" (bynajmniej, nie chodzi mi o politykę bo tę mam głeboko gdzieś)
                • Gość: Ewunia 28 Re: racja... IP: *.chello.pl 04.02.07, 22:16
                  Masz rację. Choć jakoś ciężko mi uwierzyć w zbiorcze przywary narodowe, to
                  jednak...Nie wiem jak Polacy zachowują się za granicą-masz racje jednak, że
                  bardzo często zachowują się na zasadzie albo albo, biało- czarne. A przecież
                  nigdy tak nie ma! Albo cholernie rzadko. Nie ma ludzi z gruntu złych, ani idealnych.
                  Ja kibicuje Adasiowi bo Go lubie, lubię od dzieciństwa ten sport a jak jeszcze
                  Polak tak skacze...Poza tym, moje sukcesy życiowe, zwłaszcza zawodowe silnie
                  splotły się z karierą i błyskiem Pana Adama. Nie lubię na przykład piłki
                  ręcznej- nie oglądam, nie kibicuje- ale DOCENIAM SUKCESY, gratuluje, cieszę się.
                  Nigdy do głowy nie przyszło by mi, by pluć na nich na forum, że nie wygrali
                  finału...
                  • Gość: hrb Uszaszowski Ty zawsze znajdziesz jakis 'naukowy' problem.... IP: 203.36.234.* 05.02.07, 00:52
                    zeby pieprzyc o niczym i przy okazji pochwalic sie SOBA, CZYLI 'WZOREM CNOT
                    STOSOWANYCH'.
                    • Gość: Ewunia 28 Re: haha- dziękuje za uznanie IP: *.chello.pl 05.02.07, 02:50
                      Dzięki Uszaszowski.
                      Widzę, że Ci dopiekłam poprzednio.
                      Hymmm -wzorem cnót jeszcze nikt mnie nie nazwał. Dodatkowo stosowanych.
                      Ciekawa jestem tylko jak się chwalę-ciekawe czym i jak. Chyba że Ty w wielkiej
                      swej zdolności widzenia wszystkiego wiesz kim jestem.
                      Dla Ciebie kibicem Małysza. I tak więcej się nic na mój temat nie dowiesz.
                • adas313 Re: pisano, że jestem Iza, bo kibicuje Małyszow 04.02.07, 22:18
                  > zawsze musimy mieć zdanie na kazdy temat

Coś w tym jest.

Polacy to naród ekspertów od piłki nożnej, skoków narciarskich, (od niedawna) F1
                  jak również (zapewne od dzisiaj) piłki ręcznej.
                  • Gość: hrb Uszaszowski Widze, ze nie masz zadnego pojecia o ... IP: 203.36.234.* 05.02.07, 00:59
                    innych narodach,dlatego wyzywasz sie NA POLAKACH.Glupote poszukaj u siebie , a
                    nie u innych.
            • adas313 Re: Emeryt? 04.02.07, 21:22
              Po prostu zwykli frustraci.

Choć i ja samokrytykę muszę złożyć - uważałem, że osiągnięcia Małysza w tym
              sezonie były bardzo dobre, ale w takie zwycięstwa to jakoś nie chciało mi się
              wierzyć.
            • Gość: Y_Sam Re: Emeryt? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.07, 16:49
              lokinex napisała:

> i gdzie są ci co wysyłali go na emeryture,
              > znowu mu kibicują!!!
              > Żałośnicy

Teraz ich nie ma. Pewnie się pojawią, jak w którymś kolejnym konkursie Adam nie będzie już najlepszy. Ja tam zawsze w niego wierzyłem - przegrzebcie całe archiwum, nie znajdziecie żadnego mojego postu krytykującego Małysza (tu zawsze piszę pod tym nickiem).
      • Gość: robo do malysza IP: *.aster.pl 04.02.07, 20:39
        wyrostek pani jadzi
      • Gość: piernik Pan Adam pokazał tym malutkim, którzy go skreślili IP: *.eranet.pl 04.02.07, 21:01
        Pokazał im styl V! Styl najlepszego sportowca naszych czasów! I mimo, że już
        dawno przeszedł do historii światowego sportu, ciągle ją tworzy. Ko naszej
        radości. Nawet srebro piłkarzy ręcznych (też serdecznie gratuluję) tak mnie nie
        ucieszyło.
        • Gość: gosciu Skreślił go sam pan Wołowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 11:27
          sport.gazeta.pl/sport/1,65028,3837109.html
          Może powinien coś napisać w nawiązaniu do swojego wcześniejszego artykułu?
          Zazwyczaj nie wytykam autorom ich artykułów, ale parę tygodni temu ten powyższy
          bardzo mnie zirytował: Adam Małysz skacze, bo lubi, proszę pana, i wolno mu
          skakać tak długo jak sam będzie chciał ("dla multimedalisty wielkich imprez
          miejsca siódme nie są uzasadnieniem wystarczającym do wydłużania kariery.").
      • Gość: wicary kurdupla tam nie było więc wygrał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 21:42
        Ponieważ bonzo kurduplo ze swoim trolem przynieśli pecha - jak zwykle , gdzie to
        to się pojawi coś spieprzy
        • mapi7 Re: kurdupla tam nie było więc wygrał 04.02.07, 22:17
          BRAWO DLA ADAMA MAŁYSZA!!!!!!
          To wielki sportowiec!!!!
          Ja na szczęście nie muszę posypywać głowy popiołem, bo od pierwszych chwil jego
          kariery jestem z nim całym sercem,nieważne czy wygrywa czy przegrywa.
          Tylko dzięki Adamowi Małyszowi istniejemy w skokach narciarskich w świecie!!!
          Następcy od wielu lat nie widać
      • Gość: Gagut Jakobsen IP: *.rybnet.pl 04.02.07, 22:14
        Ja nikogo nie chcę obrażać ale jak w powyzszym artykule pisze ze Jakobsen po
        konsyltacjach z trenerem przyjechał do Titisse a ja mam takie odczucie ze
        poczół się zagrozony tym ze Adas zaczął superowo skakac i bvał suię ze moze go
        przegonic ;?
        • aramba Re: Jakobsen 04.02.07, 22:19
          Ponoc Jacobsen odpuszcza Klingenthal za trzy dni.
      • Gość: dies_irasiad Kolejny sukces rządu!!! IP: *.aster.pl 05.02.07, 01:35
        Swoją drogą ciekaw jestem, o ile wzrosną notowania partii rządzącej dzięki tej
        wiadomości... Sukces sportowców - sukcesem rządu... Już widzę oczami wyobraźni
        przemówienie ministra Gosiewskiego:

"Udane występy Małysza to oczywisty dowód na skuteczność działań
        Opatrznościowego Rządu Moralnej Odnowy. Dzięki postępującej dekomunizacji i
        deubekizacji życia publicznego nasi sportowcy mogą znów odnosić sukcesy!!!
        Odsuwani są wszyscy trenerzy pozostający na usługach obcych wywiadów. To właśnie
        agenci obcych mocarstw, zwłaszcza Niemiec, próbują osłabić naszego polskiego
        ducha narodowego, wmówić Polakom, że ich kraj jest do niczego. Ale dziś, dzięki
        staraniom podjętym przez ministra Macierewicza, mówimy tym wichrzycielom
        stanowcze: NIE!!! Sukcesy Małysza pokazują, że Polak potrafi, mimo iż ze
        wszystkich stron rzucane są mu pod nogi kłody. Zwłaszcza zastanawia w tym
        momencie postawa warszawskich działaczy Platformy Obywatelskiej, którzy
        sprzeciwiając się dofinansowaniu przez miasto budowy Stadionu Narodowego,
        stawiają się dziś tam, gdzie kiedyś stało ZOMO." (cyt. za Agencja Prasowa
        Niezależnego Stowarzyszenia Dziennikarzy Afirmujących PiS)
      • Gość: szaranowicz i inni pismaki!!!! IP: *.gala.net.pl 05.02.07, 09:03
        juz go nie tak dawno skreslili !!! o czym adas mowil wczoraj w telewizji ,czy
        pamietacie jak niedawno szaranowicz mowil ze adas powinien zakonczyc kariere
        !!!!!!!!!!!!! panie szaranowicz i inni pismaki na kolana przed adasiem i wara
        wam od niego !!!ale pan szaranowicz a jakze na wycieczke i dalej kom. zawody .
        ADAS nie powinien gadac z pismakami !!!! olac was !!!! no tak ale wiekszosc to
        nie polskie media !!!!!! bo polacy by tak nie mowili i pisali o wielkim
        CZLOWIEKU JAKIM jest adas !!!!!
        • romek.gie Re: i inni pismaki!!!! 05.02.07, 10:38
          Gość portalu: szaranowicz napisał(a):

> juz go nie tak dawno skreslili !!! o czym adas mowil wczoraj w telewizji ,czy
          > pamietacie jak niedawno szaranowicz mowil ze adas powinien zakonczyc kariere
          > !!!!!!!!!!!!! panie szaranowicz i inni pismaki na kolana przed adasiem i wara
          > wam od niego !!!ale pan szaranowicz a jakze na wycieczke i dalej kom. zawody .
          > ADAS nie powinien gadac z pismakami !!!! olac was !!!! no tak ale wiekszosc to
          > nie polskie media !!!!!! bo polacy by tak nie mowili i pisali o wielkim
          > CZLOWIEKU JAKIM jest adas !!!!!

Jarek uspokój się już tymi niepolskimi mediami. I nie wal tak wściekle w
          klawiaturę, bo sobie jeszcze w prawą rękę kuku zrobisz i wtedy sobie nie
          dogodzisz :P
      • rysiob1 Małysz... 05.02.07, 11:32
        Co na to te"krytykanty"co już wysyłali Małysza na emeryturę?Czapki z głów i
        kajać się!A poza tym za to co już dokonał,choćby w tym roku nic nie wygrał
        należy mu się szacunek i nisko cenię poziom intelektu tych wszystkich"krytykantów"
        • Gość: hanys Re: Małysz... IP: *.pools.arcor-ip.net 05.02.07, 16:46
          kto to jest malyrz?czy on skakal niemcom po piwo?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka