pawelek.mar 01.12.04, 10:15 Jakby ktoś miał jeszcze jakieś wątpliwości, to bardzo proszę... :-) serwisy.gazeta.pl/czasopisma/1,42478,2401139.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
no_login Re: ziele, zioło, ziółko 01.12.04, 10:49 Nic dziwnego,wiele trujących substancji ma właściwości lecznicze. Z drugiej strony,badania klinieczne wielu leków "sponsorowane" były przez producentów. "Koncern"z Medellin też mógł zlecić badania :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marianeq Re: ziele, zioło, ziółko 01.12.04, 11:50 Sponsoring "Koncernu" z Medellin to raczej wykazałby zbawienny wpływ przetworzonej koki :) To, że naturalne liście koki maja swoje zalety nikt już nie musi udowadniać. ;) PA!wel Odpowiedz Link Zgłoś
pawelek.mar Re: ziele, zioło, ziółko 01.12.04, 12:16 marianeq napisał: > Sponsoring "Koncernu" z Medellin to raczej wykazałby zbawienny wpływ > przetworzonej koki :) To, że naturalne liście koki maja swoje zalety nikt już > nie musi udowadniać. ;) > PA!wel Słusznie! :-) PS. Sam nie wiem, skąd wiedziałem, że w tym wątku się uaktywnisz :-) Teraz nalezy czekać na odzew kolejnych NARKOMANÓW! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: ziele, zioło, ziółko 01.12.04, 13:56 No i wydało się że w tej dziedzinie jestem kompletny laik :-( Odpowiedz Link Zgłoś
marianeq Re: ziele, zioło, ziółko 02.12.04, 15:33 no_login napisał: > No i wydało się że w tej dziedzinie jestem kompletny laik :-( No nie postarałeś się... :) BTW - A co z tą książką "której nigdzie nie ma"? Zapomniałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: ziele, zioło, ziółko 02.12.04, 22:48 Wyguglowała mi sie Twoja strona; The Invisible Library-muszę to przejrzeć dokładniej. Ale tyle linków? Pawłek gdyby zobaczył.... Odpowiedz Link Zgłoś
marianeq Re: ziele, zioło, ziółko 03.12.04, 23:41 The Invisible Library ma tez swoja polska "wersje" w postaci ksiazki Pawla Dunin-Wasowicza - "Widmowa biblioteka". Polecam :D PA!wel Odpowiedz Link Zgłoś