komoor89 14.02.07, 23:16 Siema mam pytanko... jakis czas trenuje boks...i strasznie bola mmnie nadgarstki..chcialbym sie dowiedziec jakie sa sposoby abym mogl sobie je jakos wyrobic?? prosze o porady!! z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
billy.the.kid Re: BOKS!!! mam pytanie???!!!! 15.02.07, 16:25 najlepiej zapytaj trenera. można nawet jakiegoś lekarza spoirtowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TGR Re: BOKS!!! mam pytanie???!!!! IP: *.magma-net.pl 19.02.07, 00:57 Spytaj trenera...chyba sam z siebie nie trenujesz? Jak zle uderzysz do grozi to kontuzja..jak np. ten gosc w filmie tutaj www.cashfoundry.com/vm15.htm (akurat kickboxing ... ale obrazowo pokazuje co sie moze stac...az slychac odglos gruchotanych kosci) brrrr! Odpowiedz Link Zgłoś
karmazynala Re: BOKS!!! mam pytanie???!!!! 19.02.07, 20:06 Na nogi to wiem, że dobra skakanka, a na ręce to pewnie ta sprężynka, co ją rozciąga się albo kulka, co w środku ma inną kulkę i trzeba ją kręcić w jednej ręce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eol Re: BOKS!!! mam pytanie???!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 15:03 to proste, czesciej szlifuj stalagmita Odpowiedz Link Zgłoś