Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Onyszkiewicz kapusiem

17.02.07, 22:31
    W wywiadzie telewizyjnym Onyszkiewicz wypowiadając na temat Raportu Macierewicza i pochylając się z troską nad bezpieczeństwem
    współpracowników WSI, którzy z przyczyn patriotycznych podjeli współpracę z służbami nowej wolnej Polski wymienił alpinistów jako
    tych, którzy dzielili się swoją wiedzą o Afganistanie z WSI [nie wymienił z nazwiska i imienia]. Dla tych co się interesują górami
    i myślę, że dla środowiska alpinistycznego jasne jest kto ma największą wiedzę o Afganistanie [o górach i eksploaracji
    alpinistycznej]. Ja zaraz sobie pomyślałem o jednym Panu, którego nazwiska nie wymienię; może to nie on współpracował z WSI ale w
    środowisku alpinistycznym będą pewno na niego patrzyć jak na jakiegoś agenta; Onyszkiewicz zrobił niedźwiedzią przysługę temu
    Obserwuj wątek
      • kocinos Re: Onyszkiewicz kapusiem 18.02.07, 15:29
        Trochę dziwny tytuł. A może raczej Macierewicz jest "kapusiem"?
        To o czym piszesz, to dowód na to, że teraz nikt o zdrowych zmysłach nie powie
        żadnym służbom specjalnym nic, czego na nim nie wymuszą. Tak miało być???
        Nie wiem, czy to forum jest właściwym miejscem na takie rozważania. Może jakieś
        podforum o chorobach???...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka