Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

12-letni Klimek skoczyłby lepiej niż Mateja

• arqsh75 Po co tyle szumu 27.02.07, 08:39
        Czepiacie się małego dziecka, że wyraził swój pogląd na "skok" Matei??? W jego
        wieku każdy zrobiłby to samo, tyle że nie z każdym przeprowadza się wywiady.
        To, że skoczyłby dalej, to może i prawda, ale na treningu, a nie na MŚ! Trema
        by go zjadła razem z belką. Inną sprawą jest, że Mateja to już niestety tylko
        doświadczony emeryt.

Panie Murańka,
        Proponuję spuścić z tonu i skoncentrować się na Klimku, żeby nie stracił
        talentu i żeby sodówka mu do głowy nie uderzyła. On jest jeszcze baaardzo młody
        i to kim będzie za 5 lat, zależy głównie od Pana i Pańskiego zachowania.
      • Gość: Daria 12-letni Klimek skoczyłby lepiej niż Mateja IP: *.icpnet.pl 27.02.07, 16:38
        Nie piszcie takich bzdur bo normalnie nie dobrze się robi.Klimek skoczylby
        lepiej niz Robert ?? śmiech na sali,przestańcie już pisac o tym małych smarku
        bo dostaję drgawek, jesli Klimek musiałby skakac z tej samej belki co Robert,
        nie doleciałby do punktu K, nawet , nie do 100-go metra.Bo jest za lekki! A dla
        niego specjalnie belki by nie podwyższyli, bzdury normalnie tu czytam.
        Tak samo jak z tym skokiem w Zakopanem, boze sensacje wialką zrobili media, bo
        Klimus skoczył 135 m, tylko nie napisali z jakiej belki on poleciał, z 16stej
        belki byle kto tyle skoczy, jak skakał jako przedskoczek, na MP z belki 10 ,
        lądował na bulę. I taka jest prawda.
        • jirzik Re: 12-letni Klimek skoczyłby lepiej niż Mateja 27.02.07, 23:51
          Gość portalu: Daria napisał(a):

> ...jesli Klimek musiałby skakac z tej samej belki co Robert,
          > nie doleciałby do punktu K, nawet , nie do 100-go metra.Bo jest za lekki!

Punkt "K", droga Dario, na Okurayamie wynosi akurat 120 m,więc jest to nieco
          więcej niż 100 m. A może punkt "K" pomylił Ci się z punktem "G"? ;)))

• Gość: Daria Re: 12-letni Klimek skoczyłby lepiej niż Mateja IP: *.icpnet.pl 02.03.07, 18:44
            Wiem co napisałam , jeszcze raz powtórzę, Klimek na skoczni w Sapporo o punkcie
            konstrukcyjnym K-120m , nie dolecialby nawet do tego punktu K, nie doleciałby
            nawet do 100-go metra gdyby miał skakać z tej samej belki co robert.Treaz
            kapujesz??? wiem co pisałam.
            I taka jest prawda.
        • Gość: Nen Re: 12-letni Klimek skoczyłby lepiej niż Mateja IP: *.chello.pl 14.04.07, 18:42
          Wątpie czy ty bys z tej 16-stej belki skoczyl 135m watpie czy bys w ogole
          skoczyl, raczej bys spadl!
          • Gość: Kamil GG 8419937 12-letni Klimek skoczyłby lepiej niż Mateja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 16:14
            Oj Klimek jak tak dalej bedziesz trzymal dobra forme i bedziesz udoskonalał to
            będziesz lepszy niż Małysz
            Ps. trzymaj tak dalej

pozdrowienia kamil GG 8419937
      • Gość: yanush Re: 12-letni Klimek skoczyłby lepiej niż Mateja IP: *.adsl.no 27.02.07, 17:41
        Po pierwsze to Klimek ma 13 lat, a po drugie to co z tego ze raz skoczyl 135 m
        w zakopanym? Z najwyszej belki to tyle by tez skoczyla moja zona tyle ze by sie
        przewrocila:-)
      • Gość: michael mateja - nieudacznik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 13:16
        mateja ten debil lepiej jakby nie skakał bo by se siary nie narobił. mój pies
        dalej skaka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka