Gość: jenzor IP: 192.139.221.* 12.03.07, 17:12 Ten Małysz już tak wszystkim wisi po kolana a tu jeszcze jedna "interesująca" wiadomość. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jonek Ostrzegam IP: *.e-wro.net.pl 12.03.07, 17:31 Ostrzegam przed używaniem słowa 'wszyscy'. Bo równie dobrze można powiedzieć, że WSZYSCY Polacy to pijacy albo WSZYSCY Polacy noszą moherowe berety. Zatem mów za siebie. Mi Małysz nie wisi a raczej pasjonuje sie jego występami. Mam jeszcze jedno dla Ciebie, ja np. nie otwieram linków z artykułami, które mnie nie interesują. Po co czytasz o Małyszu skoro cię to nie obchodzi? Jesteś masochistą? Odpowiedz Link Zgłoś
sympathy64 Re: Ostrzegam 12.03.07, 17:39 Dokładnie ;-)Nic dodać nic ująć. Pozdrowienia dla Wrocka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malkontentom-NIE Re: Ostrzegam IP: 149.254.192.* 12.03.07, 18:13 Popieram w 100%. Ale nie uzywaj tak trudnych slow (jak - masochista) bo ten entelektualysta na pewno nie zrozumie:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Małysz najlepszy na treningu w Kuopio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 17:55 > Ten Małysz już tak wszystkim wisi po kolana a tu jeszcze jedna "interesująca" > wiadomość. Marna prowokacja marnego autora. Odpowiedz Link Zgłoś
kszynka Re: Małysz najlepszy na treningu w Kuopio 12.03.07, 18:30 Gość portalu: jenzor napisał(a): > Ten Małysz już tak wszystkim wisi po kolana a tu jeszcze jedna "interesująca" > wiadomość. onet zamknęli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Małysz najlepszy na treningu w Kuopio IP: *.97-81-70.mc.videotron.ca 12.03.07, 18:52 Onetu chyba jeszcze nie zamkneli wlasnie chcialem sobie tam zalozyc poczte i nawet mi sie udalo z tym ze kiedy juz sie zalogowalem to moglem czytac poczte jakiegos goscia o podobnym adresie. Fajnie co juz tam w zyciu nie wqejde skoro tak chronia swoich urzytkownikow. A co do Malysza to do wiadomosic tego barana ktory zabral tu pierwszy glos pokaz mi jakiegos polskiego sportowca ktory przez tyle lat co Malysz utrzymuje sie na szczycie. Mnie osobiscie przychodzi tylko do glowy Nieodzalowany Waldemar Marszalek. Z obecnych nie widze dla Malysza jak narazie konkurenci. Pilkarze to zadna konkurencja tak dla jasnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doo Re: Małysz najlepszy na treningu w Kuopio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 19:09 dlaczego Niodżałowany? przecież cały czas żyje i pomimo licznych kontuzji podczas kariery cieszy sie chyba dobrym zdrowiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Małysz najlepszy na treningu w Kuopio IP: *.97-81-70.mc.videotron.ca 12.03.07, 19:18 Nieodzalowany bo juz nie startuje a nastepcow nie widac przynajmniej w jego dyscyplinie sportu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis07 Re: Małysz ... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.03.07, 07:08 Bardzo Was wszystkich prosze ignorujcie idiotow i chamow, bo cala ta korespondencja nie ma sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rtz Re: Małysz najlepszy na treningu w Kuopio IP: *.devs.futuro.pl 12.03.07, 18:50 imbecyl Odpowiedz Link Zgłoś
slayer33 99% 12.03.07, 19:16 99% polaków nigdy nie miało na nogach nart skokowych jakim cudem sukcesy w tak nienaturalnym, nieuprawialnym w Polsce sporcie interesują tylu ludzi? Toż to socjologiczny cud:) powodzenia Adam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: 99% IP: *.97-81-70.mc.videotron.ca 12.03.07, 19:21 wlasnie dlatego ze jak twierdzisz 99% nigdy nie skakalo jest to takie fascynujace, zreszta w Norwegi, Finlandi czy Niemczech ten procent pewnie jest podobny a jednaj ludzie i tam fascynuja sie ta dyscyplina sportu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korobka Re: 99% IP: 213.199.198.* 12.03.07, 20:36 byłem w Norwegii, tam jest więcej skoczni niż boisk do gry w piłkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo ej bejdoki IP: *.sacz.okay.pl 12.03.07, 21:46 A ilu ludzi na świecie jeździło w bolidzie Formuły 1?...Ej ciuliki, ciuliki, nie trzeba skakać, jeździć, grać w nogę aby być kibicem..za trudne na niektóre móżdżki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fahkju Małysz najlepszy w treningu jedzenia kotleta IP: *.whooshnet.com 12.03.07, 19:34 Reuters podaje ze polski skoczek Adam Malysz zajal pierwsze miejsce w kwalifikacjach do jedzenia kotleta na zimno. A Krzysztof H..a zajal drugie miejsce ale zjadal kotleta z innej belki i z obnizonego krzesla. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Małysz najlepszy na treningu w Kuopio 12.03.07, 19:36 Gość portalu: jenzor napisał(a): > Ten Małysz już tak wszystkim wisi po kolana a tu jeszcze jedna "interesująca" > wiadomość. Jenzor nie napiszę z kim tu z kim się na głowy zamieniłeś bo chyba "wszyscy" to wiemy powiem ci więc jedno : wypad stąd! Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk CESARZ SKOKÓW !!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 12.03.07, 19:51 Adaś królował w latach 2001-2003, jak teraz wygra kryształ to Ave Ceasar!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Małysz najlepszy na treningu w Kuopio IP: *.chello.pl 12.03.07, 19:55 To po prostu kolejny zakompleksiony kurd..el, który ma głowę za blisko d..py i mu się zawartości mieszają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysia Małysz najlepszy na treningu w Kuopio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 19:58 Wisi to mi polityka, a Małysz był, jest i będzie wielki. I oby tak jeszcze z dziesięć lat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczery Ja mam pytanie.. IP: *.devs.futuro.pl 12.03.07, 20:29 Jestem bardzo ciekawy kiedy gazeta poprawi błąd,konkursów pozostało do rozegrania 6 a Wy macie ciągle 5.Ja wiem kiedy jest ten 6 konkurs skoków,ale nie wszystcy są tak poinformowani. Odpowiedz Link Zgłoś
kormo Re: Małysz najlepszy na treningu w Kuopio 12.03.07, 20:39 że Tobi wisi, no cóż to się zdarza, a że po kolana, to chyba sobie mocno pochlebiasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
deerzet nie chce mi się 12.03.07, 20:43 Szanowni forumiacy. Nie chce mi się Waszych wypowiedzi czytać. Wolę oglądać TEGO CO KOSI KASĘ i ląduje telemarkiem. Jest tyle stron w necie do zerknięcia. Nie traćcie tu czasu i nie denerwujcie TEGO, CO KOSI KASĘ i ląduje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aksjomat2 Re: Małysz najlepszy na treningu w Kuopio IP: *.imperiumpw.pl 12.03.07, 21:04 jenzor napisał(a): > Ten Małysz już tak wszystkim wisi po kolana .. A wiszące po kolana pejsy nie drażnią cię ? Nudny jesteś z tym swoim antypolonizmem ! Odpowiedz Link Zgłoś
grzewi Re: Małysz najlepszy na treningu w Kuopio 12.03.07, 21:46 Oj szkoda strzępić jęzora na tego jenzora.Adaś jest wielki i takim pozostanie.Jenzor nim nigdy nie będzie .Zreszta niech sam sobie zada pytanie co on osiągnął i czym może nam się pochwalić Pozdro dla Wszystkich co zawsze wierzyli w naszego batmana :) Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Małysz najlepszy na treningu w Kuopio 12.03.07, 21:57 jenzor napisał(a):Ten Małysz już tak wszystkim wisi po kolana a tu jeszcze jedna "interesująca" wiadomość. Jenzor to twoj nowy nik sch...? Odpowiedz Link Zgłoś
grzewi Re: Małysz najlepszy na treningu w Kuopio 12.03.07, 22:03 > Jenzor to twoj nowy nik sch...? również podejżewam...:) ten sam poziom,ta sama durna prowokacja...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majrix pewien głupek jenzor zaczął się udzielać... IP: *.bsk.vectranet.pl 12.03.07, 23:42 jakoś tak w 2004 roku, z tymże wtedy nadawał Kanady, teraz pewnie go wreszcie namierzyli i deportowali stamtąd... ozywiście tamte mądrości były na poziomi dzisiejszej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad.ludwik02 To jednak niepokojące, że ADAM miał w ... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 12.03.07, 22:10 ... kwalifikacjach najmniejszą ze wszystkich zawodników prędkość na progu: 88.2 km/h. Niby wszystko dobrze, bo skoczył najdalej, ale jak długo się będzie tak udawać, no i czemu znowu powrócił stary problem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonka Małysz najlepszy na treningu w Kuopio IP: *.resetnet.pl 12.03.07, 22:21 brawo Adaś!!! Chociaż niektórzy już o Tobie zapomnieli, ja nadal trzymam kciuki. Tak trzymaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Nie jest takie pewne że Małysz wygra. IP: *.chello.pl 13.03.07, 00:16 Prawda jest taka że im gorsze warunki na skoczni tym większa jest jego przewaga. Ale jak będzia wiać powyżej 1 m/s pod narty to przewaga Małysza jest już raczej minimalna (jeśli w ogóle). Małysz nie potrafi wykorzystać takich warunków tak dobrze jak niektórzy z czołówki (np. Amman Morgenstern ,Liokelsoej czy Jakobsen). Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu do frustrata jenzora 13.03.07, 07:18 Wielu interesuje. A twoje frustracje nas nie interesuja. Odpowiedz Link Zgłoś