Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Małysz najlepszy na treningu w Kuopio

IP: 192.139.221.* 12.03.07, 17:12
    Ten Małysz już tak wszystkim wisi po kolana a tu jeszcze jedna "interesująca"
    wiadomość.
    Obserwuj wątek
      • filc1957 Re: Małysz najlepszy na treningu w Kuopio 12.03.07, 17:23
        dureń ...
      • Gość: Jonek Ostrzegam IP: *.e-wro.net.pl 12.03.07, 17:31
        Ostrzegam przed używaniem słowa 'wszyscy'. Bo równie dobrze można powiedzieć, że
        WSZYSCY Polacy to pijacy albo WSZYSCY Polacy noszą moherowe berety. Zatem mów za
        siebie. Mi Małysz nie wisi a raczej pasjonuje sie jego występami. Mam jeszcze
        jedno dla Ciebie, ja np. nie otwieram linków z artykułami, które mnie nie
        interesują. Po co czytasz o Małyszu skoro cię to nie obchodzi? Jesteś masochistą?
        • sympathy64 Re: Ostrzegam 12.03.07, 17:39
          Dokładnie ;-)Nic dodać nic ująć. Pozdrowienia dla Wrocka
        • Gość: malkontentom-NIE Re: Ostrzegam IP: 149.254.192.* 12.03.07, 18:13
          Popieram w 100%. Ale nie uzywaj tak trudnych slow (jak - masochista) bo ten
          entelektualysta na pewno nie zrozumie:)
          pzdr
      • Gość: dd Re: Małysz najlepszy na treningu w Kuopio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 17:55
        > Ten Małysz już tak wszystkim wisi po kolana a tu jeszcze jedna "interesująca"
        > wiadomość.

Marna prowokacja marnego autora.
      • kszynka Re: Małysz najlepszy na treningu w Kuopio 12.03.07, 18:30
        Gość portalu: jenzor napisał(a):

> wiadomość.

onet zamknęli?
        • Gość: marcin Re: Małysz najlepszy na treningu w Kuopio IP: *.97-81-70.mc.videotron.ca 12.03.07, 18:52
          Onetu chyba jeszcze nie zamkneli wlasnie chcialem sobie tam zalozyc poczte i
          nawet mi sie udalo z tym ze kiedy juz sie zalogowalem to moglem czytac poczte
          jakiegos goscia o podobnym adresie. Fajnie co juz tam w zyciu nie wqejde skoro
          tak chronia swoich urzytkownikow. A co do Malysza to do wiadomosic tego barana
          ktory zabral tu pierwszy glos pokaz mi jakiegos polskiego sportowca ktory przez
          tyle lat co Malysz utrzymuje sie na szczycie. Mnie osobiscie przychodzi tylko
          do glowy Nieodzalowany Waldemar Marszalek. Z obecnych nie widze dla Malysza jak
          narazie konkurenci. Pilkarze to zadna konkurencja tak dla jasnosci.
          • Gość: doo Re: Małysz najlepszy na treningu w Kuopio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 19:09
            dlaczego Niodżałowany? przecież cały czas żyje i pomimo licznych kontuzji
            podczas kariery cieszy sie chyba dobrym zdrowiem...
            • Gość: marcin Re: Małysz najlepszy na treningu w Kuopio IP: *.97-81-70.mc.videotron.ca 12.03.07, 19:18
              Nieodzalowany bo juz nie startuje a nastepcow nie widac przynajmniej w jego
              dyscyplinie sportu
            • Gość: mis07 Re: Małysz ... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.03.07, 07:08
              Bardzo Was wszystkich prosze ignorujcie idiotow i chamow, bo cala ta
              korespondencja nie ma sensu.
      • Gość: rtz Re: Małysz najlepszy na treningu w Kuopio IP: *.devs.futuro.pl 12.03.07, 18:50
        imbecyl
      • slayer33 99% 12.03.07, 19:16
        99% polaków nigdy nie miało na nogach nart skokowych
        jakim cudem sukcesy w tak nienaturalnym, nieuprawialnym w Polsce sporcie
        interesują tylu ludzi? Toż to socjologiczny cud:)
        powodzenia Adam
        • Gość: marcin Re: 99% IP: *.97-81-70.mc.videotron.ca 12.03.07, 19:21
          wlasnie dlatego ze jak twierdzisz 99% nigdy nie skakalo jest to takie
          fascynujace, zreszta w Norwegi, Finlandi czy Niemczech ten procent pewnie jest
          podobny a jednaj ludzie i tam fascynuja sie ta dyscyplina sportu.
          • Gość: Korobka Re: 99% IP: 213.199.198.* 12.03.07, 20:36
            byłem w Norwegii, tam jest więcej skoczni niż boisk do gry w piłkę
            • Gość: jojo ej bejdoki IP: *.sacz.okay.pl 12.03.07, 21:46
              A ilu ludzi na świecie jeździło w bolidzie Formuły 1?...Ej ciuliki, ciuliki,
              nie trzeba skakać, jeździć, grać w nogę aby być kibicem..za trudne na niektóre
              móżdżki?
      • Gość: fahkju Małysz najlepszy w treningu jedzenia kotleta IP: *.whooshnet.com 12.03.07, 19:34
        Reuters podaje ze polski skoczek Adam Malysz zajal pierwsze miejsce w
        kwalifikacjach do jedzenia kotleta na zimno. A Krzysztof H..a zajal drugie
        miejsce ale zjadal kotleta z innej belki i z obnizonego krzesla.
      • morfeusz_1 Re: Małysz najlepszy na treningu w Kuopio 12.03.07, 19:36
        Gość portalu: jenzor napisał(a):

> wiadomość.

Jenzor nie napiszę z kim tu z kim się na głowy zamieniłeś bo chyba "wszyscy"
        to wiemy powiem ci więc jedno : wypad stąd!

Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć!!!

• Gość: luk CESARZ SKOKÓW !!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 12.03.07, 19:51
          Adaś królował w latach 2001-2003, jak teraz wygra kryształ to Ave Ceasar!!! :-)
        • Gość: mk Re: Małysz najlepszy na treningu w Kuopio IP: *.chello.pl 12.03.07, 19:55
          To po prostu kolejny zakompleksiony kurd..el, który ma głowę za blisko d..py i mu się zawartości mieszają
      • Gość: rysia Małysz najlepszy na treningu w Kuopio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 19:58
        Wisi to mi polityka, a Małysz był, jest i będzie wielki. I oby tak jeszcze z
        dziesięć lat!
      • Gość: szczery Ja mam pytanie.. IP: *.devs.futuro.pl 12.03.07, 20:29
        Jestem bardzo ciekawy kiedy gazeta poprawi błąd,konkursów pozostało do
        rozegrania 6 a Wy macie ciągle 5.Ja wiem kiedy jest ten 6 konkurs skoków,ale
        nie wszystcy są tak poinformowani.
      • kormo Re: Małysz najlepszy na treningu w Kuopio 12.03.07, 20:39
        że Tobi wisi, no cóż to się zdarza, a że po kolana, to chyba sobie mocno pochlebiasz :)
      • deerzet nie chce mi się 12.03.07, 20:43
        Szanowni forumiacy.
        Nie chce mi się Waszych wypowiedzi czytać.
        Wolę oglądać TEGO CO KOSI KASĘ i ląduje telemarkiem.
        Jest tyle stron w necie do zerknięcia. Nie traćcie tu czasu i nie denerwujcie
        TEGO, CO KOSI KASĘ i ląduje...
      • Gość: aksjomat2 Re: Małysz najlepszy na treningu w Kuopio IP: *.imperiumpw.pl 12.03.07, 21:04
        jenzor napisał(a):

> Ten Małysz już tak wszystkim wisi po kolana ..

A wiszące po kolana pejsy nie drażnią cię ?
        Nudny jesteś z tym swoim antypolonizmem !
        • grzewi Re: Małysz najlepszy na treningu w Kuopio 12.03.07, 21:46
          Oj szkoda strzępić jęzora na tego jenzora.Adaś jest wielki i takim pozostanie.Jenzor nim nigdy nie będzie .Zreszta niech sam sobie zada pytanie co on osiągnął i czym może nam się pochwalić Pozdro dla Wszystkich co zawsze wierzyli w naszego batmana :)
      • ffamousffatman Re: Małysz najlepszy na treningu w Kuopio 12.03.07, 21:57
        jenzor napisał(a):Ten Małysz już tak wszystkim wisi po kolana a tu jeszcze jedna "interesująca" wiadomość.

Jenzor to twoj nowy nik sch...?
        • grzewi Re: Małysz najlepszy na treningu w Kuopio 12.03.07, 22:03

> Jenzor to twoj nowy nik sch...?

również podejżewam...:) ten sam poziom,ta sama durna prowokacja...:)
          • Gość: majrix pewien głupek jenzor zaczął się udzielać... IP: *.bsk.vectranet.pl 12.03.07, 23:42
            jakoś tak w 2004 roku, z tymże wtedy nadawał Kanady, teraz pewnie go wreszcie
            namierzyli i deportowali stamtąd...
            ozywiście tamte mądrości były na poziomi dzisiejszej.
      • Gość: konrad.ludwik02 To jednak niepokojące, że ADAM miał w ... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 12.03.07, 22:10
        ... kwalifikacjach najmniejszą ze wszystkich zawodników prędkość na progu: 88.2
        km/h. Niby wszystko dobrze, bo skoczył najdalej, ale jak długo się będzie tak
        udawać, no i czemu znowu powrócił stary problem?
      • Gość: iwonka Małysz najlepszy na treningu w Kuopio IP: *.resetnet.pl 12.03.07, 22:21
        brawo Adaś!!! Chociaż niektórzy już o Tobie zapomnieli, ja nadal trzymam
        kciuki. Tak trzymaj!!!
      • Gość: Kazik Nie jest takie pewne że Małysz wygra. IP: *.chello.pl 13.03.07, 00:16
        Prawda jest taka że im gorsze warunki na skoczni tym większa jest jego przewaga.
        Ale jak będzia wiać powyżej 1 m/s pod narty to przewaga Małysza jest już raczej minimalna (jeśli w ogóle).
        Małysz nie potrafi wykorzystać takich warunków tak dobrze jak niektórzy z czołówki (np. Amman Morgenstern ,Liokelsoej czy Jakobsen).
      • milet_z_sedesu do frustrata jenzora 13.03.07, 07:18
        Wielu interesuje. A twoje frustracje nas nie interesuja.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka