Gość: drozdz IP: *.atol.com.pl 17.03.07, 10:31 dobra fota Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kołcz Re: Jutro victory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 10:56 no z całym szacunkiem dla Roberta zwyciestwo jutro jest praktycznie nierealne,bmw moze powalczyc jak rowny z renault,moze z mcLarenem ale ferrari chyba naraazie jest lekko z przodu,szkoda ze massa mial problemy bo takto moglibysmy zobaczyc czy tylko Raikkonen byl taki szybki czy caly team ferrari.Moj typ na jutro 1.Raikkonen,2.Alonso,3.Hamilton/Kubica,badzmy realistami,moim zdaniem pierwsza dwojka odjedzie a walka bedzie o 3 miejsce miedzy Robertem,HAmiltonem,Heidfeldem i Fisichella.I jestem ciekaw co pokaze Massa,startuje z 16 pozycji i podejrzewam ze od poczatku bedzie wyciskal wszystko ze swojego bolidu. Odpowiedz Link Zgłoś
laziorzymss Re: Jutro victory 17.03.07, 15:26 To prawda Raikkonenn był bardzo szybki, ale nie wiemy jaką strategie ma Ferrari. Może 2 lub 3 postoje? Maclaren 2 a BMW 1 i dlatego Kubica mial 1,5 seknudy straty do Raikkonena? Jeśli chodzi o Masse to myślę że panowie z Ferrari już coś dla niego wymyślą odpowiednią taktyke aby był może i nawet w pierwszej 4?? No chyba że Ferrari znów zawiedzie....:) Ja obstawiam tak: 1. Alonso 2. Raikkonen 3. Kubica 4. Hamiltonn 5. Heidfeld 6. Fisichella 7. Massa 8. Button Odpowiedz Link Zgłoś
artctrl Re: Jutro victory 17.03.07, 19:47 A ja obstawiam: 1. Raikkonen 2. Massa 3. Alonso 4. Kubica 5. Heidfeld 6. Hamiltonn W tym roku, za malo nagrzebali w regulaminie, aby Ferrari nie zdeklasowalo stawki:-) Pozdrawim Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Kubica: Jesteśmy tam, gdzie zakładaliśmy 17.03.07, 10:53 Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeedź Robeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeert Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedź!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RYCH Kubica: Jesteśmy tam, gdzie zakładaliśmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 11:01 OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżast Re: Kubica: Jesteśmy tam, gdzie zakładaliśmy IP: *.e-wro.net.pl 17.03.07, 11:29 fota jest nieziemska Odpowiedz Link Zgłoś
wampirius Re: Kubica: Jesteśmy tam, gdzie zakładaliśmy 17.03.07, 11:50 Kubica mistrz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gutan relacja w necie IP: 122.162.87.* 17.03.07, 12:14 Czy ktos wie czy jest mozliwosc obejrzenia na zywo wyscigu przez internet? Jakas stronka? Siedze na kontrakcie i na tv nie mam tu co liczyc. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: big t Re: relacja w necie IP: *.hudd.cable.ntl.com 17.03.07, 12:42 gutan poszukaj tu: www.soccer-live.kk.e-wro.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puppy Re: relacja w necie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 13:07 slabo na tej stronie. a w telewizji oprocz polsatu cos sie znajdzie? (cyfra+ premium) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaaja Re: relacja w necie IP: *.grs-k0.g1.pl 17.03.07, 19:09 Cyfra olała sprawę, są retransmisje (sic!) na TV4, na żywo jest na TF1 i RTL'u oraz Premiere ale ja tak nie cierpię niemieckiego że specjalnie dla F1 kupiłem Polsat (błee...) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puppie Re: relacja w necie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 20:09 alala ;) za sugestie nabycia polsatu zostalbym natychmiastowo wyeksmitowany z domu, u mnie to odpada i tez nie przepadam za niemieckim ale chyba trzeba bedzie poszukac tych kanalow (rtl chyba nie jest kodowany? ;p) jakos nie jestem w tv na bierzaco. w sumie to faktycznie najlepiej byloby znalesc jakakolwiek transmisje w internecie, ale jak z tym jest to widac po wejsciu na to strone ktora ktos tu podal, a niby mamy juz web 2.0 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
laziorzymss Re: relacja w necie 18.03.07, 18:00 Gość portalu: Jaaja napisał(a): > Cyfra olała sprawę, są retransmisje (sic!) na TV4, na żywo jest na TF1 i RTL'u > oraz Premiere ale ja tak nie cierpię niemieckiego że specjalnie dla F1 kupiłem > Polsat (błee...) > > Pozdrawiam. Po co kupowłeś Polsat? przecież jest w otwartym Polsacie wyścig i kwalifikacje? A w poprzednich latach TV 4 pokazywało.Cyfra juz dawno olała a fajnie było bo bylo kilka kanalow i mozna sobie bylo wybbrac ktora amere chce sie ogladac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wku..ony... Re: relacja w necie IP: *.netrun.cytanet.com.cy 17.03.07, 13:08 Już mam k..wa dość tvp najpierw olali siatkarzy potem szczypiornistów potem laskarzy a teraz "dzięki" Robertowi nie mogę zobaczyć wyścigu na żywo bo mam cyfrę. Dziwne że jeszcze Małysz do Polsatu nie trafił. Panie Korzeniowski pakuj pan manatki i wy....dalaj!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
laziorzymss Re: relacja w necie 17.03.07, 15:22 Gość portalu: gutan napisał(a): > Czy ktos wie czy jest mozliwosc obejrzenia na zywo wyscigu przez internet? > Jakas stronka? Siedze na kontrakcie i na tv nie mam tu co liczyc. > Pozdrawiam tak jest taka możliwość..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Będzie wspanialy sezon! Jest dobrze, będzie lepiej IP: *.chello.pl 17.03.07, 13:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris Zauważyliście różne skrzydła w bolidach BMW Sauber IP: *.chello.pl 17.03.07, 14:24 Przednie skrzydło w bolidzie Kubicy nie miało dodatkowych "spojlerków", w przeciwieństwie do bolidu Heidfelda. Ciekawe czy wynika to z różnych stylów jazdy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Kubica: Jesteśmy tam, gdzie zakładaliśmy IP: *.acn.waw.pl 17.03.07, 14:56 Czyli w zasadzie gdzie, notaka bez sensu, nie podaliście najwazniejszej wiadomości, czyli które faktycznie miejsce zajął Kubica. PKP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Kubica, a zezwolenie na prace ty masz? IP: *.pools.arcor-ip.net 17.03.07, 15:06 Mimo ,ze pisze w ankietach do naszego Arbeitsamtu , ze sie nazywa Herr Kubitza, nalezaloby sprawdzic czy nie pracuje w naszej , niemieckiej firmie na czarno , tak jak tysiace innych z Bolandii.Chyba wysle w Montag taki e-mail do naszego Arbeitsamzu i naszego , niemieckiego Grenzschutzu aby to sprawdzili w aktach .Dosyc tego ppodbierania naszej , niemieckiej mlodziezy miejsc pracy przez slowianskich Ausländrow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walsingham Re: Kubica, a zezwolenie na prace ty masz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 17:57 Sauber ma siedzibe w Szwajcarii szmondaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaaja Re: Kubica, a zezwolenie na prace ty masz? IP: *.grs-k0.g1.pl 17.03.07, 19:12 O!, to i na "ślunsku" jest internet? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hamor Ob-żydliwi założyli geszeft i wybrali ob-żydliwą IP: *.dialup.mindspring.com 17.03.07, 16:30 Oparli się na talmudzie. Tylko kim jest i co robiła tam Szapołowska? Aha! Rdzeń "szapoł" nie istnieje w słowiańskim słownictwie. Chyba że, jest mowa o isakowiszcy, wojtyle, ulmanie, glempie, dziwiszu i pozostałych koszernych biskupach-hipokrytach. W usa telewizja nie oszczędza grożnych zboczeńców=rabinów i pokazuje ich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulman Potomkowie Chama-syna Noego założyli IP: *.dialup.mindspring.com 17.03.07, 16:40 Chamy już nad Oką założyli armię kościuszkowską na wzór zelotów (mordowanie wszystkich niekoszernych). Tym załżenieżeniem też było dokonanie "porządku" na Wołyniu, a potem w Polsce. Raz zdobytej władzy już nigdy nie oddamy. Na taj zasadzie zorganizowano ludobójstwo (od Katynia do Jaworzna), pzpn, rząd- nierząd, prl, partie,sejm burdel i geszeft. Aj-waj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olimp Ferarri Rules !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 18:16 Kubica: Jesteśmy tam, gdzie zakładaliśmy, wy jesteście tam gdzie było ZOMO Odpowiedz Link Zgłoś