Gość: oio IP: *.belchatow.msk.pl 18.03.07, 06:35 A my mamy kaca - nie tylko po Kubicy ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Szkoda Dlaczego Kubica nie dojechał do mety? IP: *.new-york-23rh16rt-24rh15rt.ny.dial-access.att.net 18.03.07, 06:41 No tak? Masz teraz czas na salatke z Kivi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roger45 Renalt wygrywa F1, Citroen rajd Meksyku, ale ..... IP: *.acn.waw.pl 18.03.07, 08:48 Polacy uwazają tylko BMW....ktore nic nie wygrywa, oprocz kasy snobów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jechał Pan dobrze Re: Dlaczego Kubica nie dojechał do mety? IP: *.gemini.net.pl 18.03.07, 06:52 "jechał Pan dobrze, miał czwarte miejsce i duże szanse na ukończenie wyścigu na takiej pozycji". niezły lol z tego reportera, jakiej odpowiedzi sie spodziewał na to "pytanie".? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cinquecento Re: Dlaczego Kubica nie dojechał do mety? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.03.07, 20:01 Fangi w nos:-) Spokojnie, to dopiero pierwszy wyścig, dopracują nieszczęsną skrzynię biegów i będą wygrywać. Przecież to widać że jadą 100 razy lepiej niż w poprzednim sezonie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka ma biedak pecha ,że musi jeżdzić na gó... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 09:44 na najgorszych bolidach w całej F1, jakby miał inne, lepsze, to by tam nieżle wymiatał w całym cyklu z pewnością... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Niemiecki szajs. IP: *.m.pppool.de 18.03.07, 10:08 stix napisał: > Ciągle się psuje. szajs kierowca, heidfeld dojechal :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bad gear Re: Niemiecki szajs. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.07, 11:03 Należałoby raczej powiedzieć: dojechała skrzynia biegów Heifielda ;) Robert nie nawalił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Niemiecki szajs - polski kierowca IP: 82.177.11.* 20.03.07, 13:55 Wg mnie to Kubica powoduje awarie skrzyni biegow. Zbyt agresywnie jezdzi, czesciej je zmnienia i nawalaja... Zauwazcie ze Heidfeld ma taki sam samochod i taka sama skrzynie a jego sie nie psuje tak czesto jak Kubicy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaah Re: Niemiecki szajs - polski kierowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 00:38 Facet, biegi są po to, żeby je zmieniać. Robi się to za pomocą skrzyni biegów. Ma działać i kropka. I nie jest ważne kto te biegi zmienia i jak (cyt.: "I nie chodzi o błąd kierowcy, bo nad zapobieganiem uszkodzeniu czuwa skomplikowany system..."). Naucz się czytać ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Dlaczego Kubica nie dojechał do mety? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 07:57 Ta ekipa inżynierów to chyba ma coś z głową.Jak nie wiedzą na jakich oponach jeździć to teraz skrzynia biegów.Kosmiczne technologie,a sprzęt szajs.Toż to nie Polonez do diabła.Niech jakis dziennikarz powie im w twarz co o tm myśli i niech się nie boi "autorytetów"i sponsorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Montero Co robic? IP: *.dial.bell.ca 18.03.07, 08:00 Zesrac sie i tak chodzic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tranquile "Super" technika w BMW IP: 82.146.251.* 18.03.07, 08:12 Co za kolesie z tego BMW. Traktuja kierowcow jak smieci a sami siebie wystawiaja na posmiewisko. I tak przez kilka najblizszych lat nie maja szans dogonic Ferrari czy McLarena, wiec niech to swoje nowinki niech wsadza sobie gleboko... DSG od Audi niech sobie pozycza. Kubica odpusc sobie tych patalachow. Super Aguri jest lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bad gear Re: "Super" technika w BMW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.07, 11:06 Niemcy jak zwykle "przekombinowali". Znajomy mechanik w Stanach, zapytany o różnice pomiędzy samochodami japońskimi i niemieckimi, powiedział mi: "Jeśli coś można zrobić z dwóch elementów, to Niemcy robią to z trzech...". I pewnie coś w tym jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LO Re: Dlaczego Kubica nie dojechał do mety? IP: *.ghnet.pl 18.03.07, 08:15 To normalne że nowinki techniczne testue się w wyścigach, to normalne że na zawodach - tylko wtedy są normalne (trudne) warunki do testów... Ale w tym przypadku skoro BMW mysli o dobrej lokacie w GP...może to był błąd wprowadzać tę skrzynię biegów skoro już n a w e t podczas treningów nie działała dobrze. Z drugiej strony odważne posunięcie..szkoda tylko Kubicy. Dzis mamy jeszcze Malysza...na poprawę nastroju. Pozrdawiam...szczególnie tych co wytwali w nocy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaah Re: Dlaczego Kubica nie dojechał do mety? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 00:42 Gupiś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tit Re: Spoko Robert! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 08:39 Beemki tak mają, w mojej tez ciężko skrzynia chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
ciass Murzynek pokazał mu jak się debiutuje. 18.03.07, 08:40 Kubica przed zawodami sam się przyznał , ża auto niewytrzymuje z powodu jego stylu jazdy. Teraz jakos nie wspomina o tym. Pewnie zdaje sobie sprawe ze przegrał sromotnie rywalizacje i , że jeszcze 1x tak pojedzie to go wyrzucą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Montero [...] IP: *.dial.bell.ca 18.03.07, 08:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bbsbb Murzynek pokazał mu jak się debiutuje. 18.03.07, 09:41 Nie czarna tylko wędzona ;) A Robert no cóż mógł zrobic, to nie jego wina, że te kosmiczne technologie nie potrafią wytrzymać nawet testów... Mam tylko nadzieje że zespół wyciągnie wnioski z tego startu i przy kolejnym będzie już lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Re: Murzynek pokazał mu jak się debiutuje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 08:47 Delikatnie to sie jeździ z karawanem,a nie na wyścigach. Odpowiedz Link Zgłoś
bevote Re: Nie delikatnie tylko umiejętnie. Duza różnica 18.03.07, 09:24 Nie ufam takim jak Ty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ciass Mnie się nie podoba Twoja fryzura. I co z tego? 18.03.07, 09:26 Co ma piernik do wiatraka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Dlaczego Kubica nie dojechał do mety? IP: *.eranet.pl 18.03.07, 09:38 Nie chcę wyjść na nacjonalistę, ale coś mi się wydaje, że Zespołowi BMW nie jest narękę, że Kubica jest Polakiem, a nie Niemcem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kriss I to jest dowód wyższości maszyny nad ludźmi IP: 62.233.164.* 18.03.07, 09:40 decyduje sprzęt a nie kierowca.... www.foto-tel.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Keebic Re: Dlaczego Kubica nie dojechał do mety? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.07, 09:51 Zaklnął bym ale nie wypada. Nie po to wstalem o 4 rano :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Dlaczego Kubica nie dojechał do mety? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 10:03 NIe wstałem - jakbym przeczówał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatality Re: Dlaczego Kubica nie dojechał do mety? IP: *.e-wro.net.pl 18.03.07, 10:10 a ja specjalnie nie oglądałem wyścigu ,bo wiedziałem ,że tak to się skończy... I TE SKRZYNIE MAJĄ WYSTARCZYĆ NA TRZY WYŚCIGI???? ROTFL!! Odpowiedz Link Zgłoś
walsingam wysyp idiotow na forum zaczyna przekraczać normy 18.03.07, 10:26 Może i tu wprowadzić logowanie zanim to forum zamieni się w szambo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wali cos tam sin Kubica napusza sie jak paw.... IP: *.betanet.pl 18.03.07, 10:36 ta "slawa" uderzyla mu do glowy i zle na tym wyjdzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko1 Ale Ty się zalogowałeś więc co to da? IP: *.multimo.gtsenergis.pl 18.03.07, 10:43 Przejrzałem Twoje wcześniejsze wypowiedzi. Duzo agresji. Wystarczy w wyszukiwarce forum wpisać np Twojego nicka i widać wszystkie wczesniejsze wypowiedzi. Wiedziałeś o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: wysyp idiotow na forum zaczyna przekraczać no IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 11:56 A myslisz, ze to cos zmieni? Wtedy dopiero bedzie bagno - wiekszosc tych zawodowych trolli i tak ma swoje konta. No i trudno nie przyznac Ci racji - rozhisteryzowane glaby z obu stron Odry i Nysy zmieniaja to forum w szambo, podobnie zreszta jak wszystkie inne na forum GW. Odpowiedz Link Zgłoś
pavliktoja Dlaczego Kubica nie dojechał do mety? 18.03.07, 10:44 specjalnie to robia... zeby Polak sie nie mogl wybic... przeciez to "I kierowca" ma byc mistrzem... a nie jakis tam Kubica :| Odpowiedz Link Zgłoś
bartman7 Dlaczego Kubica nie dojechał do mety? 18.03.07, 15:44 Dzień św Patryka a świat sportu, lista najbardziej znanych Patryków w świecie sportu zapraszam na mój blog : usasports.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vasc Dlaczego Kubica nie dojechał do mety? IP: *.strong-pc.com 18.03.07, 15:49 Ach ci niemcy nic nie potrafia zrobic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikus Dlaczego Kubica nie dojechał do mety? IP: *.brzesko.net.pl 18.03.07, 20:37 Najpierw w piatek jego samochodem jezdzil niemiec i wykrecil chyba drugi czas , potem jezdzil juz Robert , ale zawsze z duza iloscia paliwa. Pierwszy kierowca jezdzil zawsze , zawsze mial malo paliwa , to nic dziwnego ze nasz Chłopak nie dojechał do mety - jego bolid po prostu tego nie wytrzymał. Robert uciekaj z tego BMW , niemcy to dupki (byli , są teraz , i zawsze nimi będą). Dupek po niemiecku to arschloh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ralf Dlaczego Kubica nie dojechał do mety? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 21:25 Trochę techniki i człowiek się gubi... Odpowiedz Link Zgłoś