Gość: HH Villeneuve zawsze zazdrościł innym... IP: *.swietochlowice.org 30.03.07, 20:52 Tak było również z jego zazdrościami w stosunku do Schumachera, któremu do pięt nie dorósł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siouks ale tym razem ma rację... IP: *.chello.pl 30.03.07, 21:09 Kubica jest po prostu za cienki na F1 a nasze media ciągle podbijają piłeczkę - "czy będzie miejsce na podium" "czy wygra" i tym podobne bzdety... w każdym razie stawiam w sts niezłą kasę na to że nie ukończy wyścigu... - bo pomimo tych wszystkich zachwytów znowu nie dojedzie do mety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F-1 Myślisz ze ty tym razem masz rację... IP: *.gdynia.mm.pl 30.03.07, 21:23 Gość portalu: siouks napisał(a): > Kubica jest po prostu za cienki na F1 a nasze media ciągle podbijają piłeczkę - > "czy będzie miejsce na podium" "czy wygra" i tym podobne bzdety... Nie nie jest. Robert Kubica jest teraz najmłodzym i najlepszym technikiem strategicznym, ma dobry worek z trikami! On potrzebuje bolid który na nim nie "staie" tak jak w Melbourne. > w każdym razie stawiam w sts niezłą kasę na to że nie ukończy wyścigu... - bo > pomimo tych wszystkich zachwytów znowu nie dojedzie do mety... Ma mowy silnik z nowym transaxle, jeżeli maszyna nie padnie ma szanse na drugie miejsce. W F-1 liczą się tylko punkty! Jest lepszy od Nick Heidfeld! O drugie miejsce jest walka pomiedzy Massa, Alonso i Kubica! O piąte miejsce jest walka pomiędzy Williams i Nick Heidfeld! Jak bolid Kubicy bedzie pełnosprawny będa niespodzinki! Jezeli Raikkonen przekreci silnik Ferrari Kubica ma szanse i może stanać na najwyzszym podjum! Tu najważniejsze jest aby UKOŃCZYĆ wyścig, a miejsca same sie "podstawią"! Ferrarri jest szybkie ale na technicznym torze Kubica ma najwieksze szanse! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F-1 Villeneuve zawsze zazdrościł innym... IP: *.gdynia.mm.pl 30.03.07, 21:26 Gość portalu: HH napisał(a): > Tak było również z jego zazdrościami w stosunku do Schumachera, któremu do pięt > nie dorósł. Schumacher był bardzo słabym kierowca! Jego team blokował innych i zatrzymywali sie przed meta aby "mistrz" zgarnał punkty. Byli za to świetnymi strateami aby zarobić ... Vilaneuve jest po prostu nadmuchanym balonem! Odpowiedz Link Zgłoś
seth11 Re: Villeneuve ciekawy: jak poradzi sobie Kubica? 30.03.07, 21:39 Bez matury a zarabia w rok tyle, ile ty przez całe życie nie zarobisz. Żal dupę ściska, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Villeneuve ciekawy: jak poradzi sobie Kubica? IP: *.110.192.213.cable.satra.pl 30.03.07, 21:47 Leper jest v-premierem, Kubica kierowcą. Do pierwszego trzeba wiedzy, do drugiego talent i pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnnnnn Villeneuve ciekawy: jak poradzi sobie Kubica? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.07, 21:58 Proszę o zniesienie komentarzy do artykułów bo to żenada. Przykład przedmówcy mówi wszystko. Co ma wykształcenie do zrobienie furory czy pieniędzy????????? Żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F-1 Villeneuve ciekawy: jak poradzi sobie Kubica? IP: *.gdynia.mm.pl 30.03.07, 22:04 Gość portalu: nnnnnn napisał(a): > Proszę o zniesienie komentarzy do artykułów bo to żenada. > Przykład przedmówcy mówi wszystko. > Co ma wykształcenie do zrobienie furory czy pieniędzy????????? > Żenada Prfeszkadza ci to? To sa wypowiedzi Polaczków! H u j im w dupę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Kubicy Re: Villeneuve ciekawy: jak poradzi sobie Kubica? IP: *.ghnet.pl 30.03.07, 22:24 tobie też, POLACZKU... Odpowiedz Link Zgłoś
lady_godziwa Villeneuve ciekawy: jak poradzi sobie Kubica? 30.03.07, 22:40 Gość portalu: fan Kubicy napisał(a): > tobie też, POLACZKU... A czytąć partia nauczyła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asasello Re: Villeneuve ciekawy: jak poradzi sobie Kubica? IP: *.ghnet.pl 31.03.07, 05:44 widzisz, jestes na tyle ograniczony, że nie mieści ci sie w głowie, że można kibicować Kubicy, a jednocześnie potępiać nazywanie tych, którzy opowiadaja o nim głupoty "polaczkami" matoł! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F-1 Villeneuve ciekawy: jak poradzi sobie Kubica? IP: *.gdynia.mm.pl 31.03.07, 07:49 Gość portalu: asasello napisał(a): > widzisz, jestes na tyle ograniczony, że nie mieści ci sie w głowie, że można > kibicować Kubicy, a jednocześnie potępiać nazywanie tych, którzy opowiadaja o > nim głupoty "polaczkami" matoł! Polaczku zawsze się tak (matoł?) przedstawiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
lady_godziwa Re: Villeneuve ciekawy: jak poradzi sobie Kubica? 30.03.07, 22:45 Gość portalu: fan Kubicy napisał(a): > tobie też, POLACZKU... fuck off głupolu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: za kubicą Re: Villeneuve ciekawy: jak poradzi sobie Kubica? IP: *.dnet.pl 30.03.07, 22:31 a ty buraKU MASZ? zAMIAST CIESZYĆ SIĘ, ŻE POLAK WYGRYWA (czasami)to marudzisz Odpowiedz Link Zgłoś
xclene skoro Villeneuve przeszedł do NASCAR, to 30.03.07, 23:05 widać dobrze opanował zakręt w prawą stronę - to w NASCAR wystarcza by być dobrym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polo tajner Villeneuve ciekawy: jak poradzi sobie Kubica? IP: *.range217-43.btcentralplus.com 31.03.07, 01:10 Villeneuve twoj tatus wie jak pradzi sobie kubica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kevlar Villeneuve ciekawy: jak poradzi sobie Kubica? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 07:24 Gada głupoty z zemsty za to że go zastąpili Kubicą. A Kubica co widać lepiej jeździ niż Villeneve. Odpowiedz Link Zgłoś
ciass Bez matury? A co z wojskiem? 31.03.07, 07:36 Ciekaw jestem jak formalnie wymigał się od kamaszy? Nie zycze mu aby tam szedł bo to strata czasu ale jakos musiał się od tego wymigać. Małysz chyba też w woju nie był bo kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F-1 Re: Bez matury? A co z wojskiem? IP: *.gdynia.mm.pl 31.03.07, 08:39 ciass napisała: > Ciekaw jestem jak formalnie wymigał się od kamaszy? Nie zycze mu aby tam szedł > bo to strata czasu ale jakos musiał się od tego wymigać. Małysz chyba też w > woju nie był bo kiedy? A co za różnicę ci to robi jak? Do wojska be matury nie biorą a jemu ta cegła przecież jest nie potrzebna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F-1 Champion Kubica? IP: *.gdynia.mm.pl 31.03.07, 08:49 W słabszym zespole nawet Michael Schumacher nie zostałby mistrzem świata. Dlatego dobrze, że Kubica jeździ w szybkim BMW Sauber. Może się rozwijać i zostać czempionem - mówi legendarny mistrz Formuły 1 Mario Andretti 67-letni Amerykanin włoskiego pochodzenia w Formule 1 równych sobie nie miał w 1978 r. Do tego z sukcesami startował w uwielbianych za oceanem wyścigach Indy 500, Daytona 500 czy Champ Car. Za osiągnięcia agencja Associated Press wybrała go na kierowcę stulecia. Zatem nic dziwnego, że z wielką uwagą wciąż śledzi wszystkie wyścigi, a w miarę możliwości osobiście wybiera się na zawody i testy. Dlatego, gdy poprosiliśmy go o chwilę rozmowy o pierwszym tegorocznym wyścigu o Grand Prix Australii i Robercie Kubicy, zgodził się bez wahania. - W końcu Robert to jeden z trzech młodych wilków Formuły1 - powiedział Andretti. Jak wrażenia po Grand Prix Australii? - Czekałem na ten wyścig, ale jego wyniki nie były dla mnie żadnym zaskoczeniem. Spodziewał się Pan, że Kimi Räikkönen wygra z taką przewagą nad resztą stawki? - Oczywiście. Bardzo dokładnie przyglądałem się przedsezonowym testom, analizowałem, na co stać poszczególne zespoły, i jasno wychodziło mi, że Ferrari z Räikkönenem jest najmocniejsze. Potwierdziło się to w Melbourne. Pana przypuszczenia co do Roberta Kubicy też się potwierdziły? - Jak najbardziej. Jego karierę z uwagą śledzę od zeszłego roku. Z bliska obserwowałem go na testach w Jerez w Hiszpanii. Widziałem, że jest bardzo szybki, agresywny, jeździ odważnie i jest potencjalnym mistrzem świata. W Australii do momentu awarii skrzyni biegów wszystko to się potwierdzało. Bardzo mnie cieszy, że młody kierowca już na początku kariery spisuje się tak dobrze. W Formule 1 nie brakuje innych młodych kierowców. - Nawet można powiedzieć, że Formuła 1 należy albo wkrótce będzie należeć do trzech młodych wilków - w McLarenie mamy przecież Lewisa Hamiltona, w Renault Heikkiego Kovalainena, w BMW Sauber właśnie Kubicę. A i Fernando Alonso nie jest seniorem. Oglądanie tak młodych zawodników w akcji jest ekscytujące. Wiadomo, że mają potencjał, ale nigdy do końca nie wiadomo, co pokażą na torze. Mają szczęście, że są w silnych zespołach. - Bo zespół to podstawa w Formule 1. Wielką sprawą jest, że mogą ścigać się mocnymi bolidami i dzięki temu się rozwijać. Gdyby Kubica i inni młodzi kierowcy jeździli w słabszych zespołach, nie mieliby najmniejszych szans na sukces, a to byłoby niebezpieczne dla ich karier. Czy w czasach gdy Pan startował, było podobnie? - Pod tym względem nie widzę żadnych różnic. I teraz, i wcześniej w stawce liczyły się trzy-cztery zespoły i to ich kierowcy rozdawali karty na torze. Można nawet mieć umiejętności i talent Michaela Schumachera, ale jeśli jeździ się słabym bolidem, nigdy nie odniesie się zwycięstwa. Dlatego, wracając do Kubicy, dobrze dla jego kariery stało się, że trafił do BMW Sauber. To jeden z lepszych zespołów w Formule 1, jeden z szybszych i Robert pasuje do niego idealnie. Kolejne wyścigi będzie Pan oglądał z taką samą uwagą jak ten w Australii? - Naturalnie. W końcu Formuła 1 i ogólnie sporty motoryzacyjne to moja pasja, której poświęciłem życie. Wszystko dokładnie oglądam także z uwagi na moich synów i wnuczka, którzy się ścigają. Dlatego nie mam wyjścia, muszę być na bieżąco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gerard Villeneuve ciekawy: jak poradzi sobie Kubica? IP: 212.160.93.* 31.03.07, 10:02 Villeneuve jest zalosny tak jak cala jego kariera w F1 a ten jeden tytul mistrzowski to wyjatek potwierdzajacy regule. Skoro byl taki dobry to niech sobie przypomni wyscig w 2006 roku w Kanadzie i jak dal d... w swoim kraju na torze imienia swojego ojca oraz inne wyscigi w tym sezonie - nie mowiac juz o poprzednich latach. Czeste bledy i zero jakiejkolwiek walki na torze to styl jazdy kanadyjczyka. A teraz sili sie na jakies dziwne teksty i komentarze. Dziwie sie ze przy tak marnym jego talencie ktos z nim jeszcze na 2006 rok chcial przedluzac kontrakt. Odpowiedz Link Zgłoś
tsuranni cholernie sfrustrowany ten Villeneuve 31.03.07, 12:22 może powinien odwiedzić psychologa? Odpowiedz Link Zgłoś
thomulus Re: Villeneuve ciekawy: jak poradzi sobie Kubica? 31.03.07, 12:41 A Ty dostałeś maturę od Giertycha, geniuszu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ads Villeneuve ciekawy: jak poradzi sobie Kubica? IP: *.kat.3s.pl 31.03.07, 13:38 jeździł jak stara baba za kierownicą wartburga to go wywalili a teraz pyskuje. Zero szacunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Villeneuve ciekawy: jak poradzi sobie Kubica? IP: 87.204.232.* 31.03.07, 14:25 Matura jezt zdecydowanym aspektem w tym temacie. <hahaha> Myślisz, że żeby podbijać świat w F1 trzeba być niewiem jakim inteligentem :/ Zanim coś napiszesz to popukaj się w czoło i pomyśl bezmózgi kretynie/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Człowiek Re: Villeneuve ciekawy: jak poradzi sobie Kubica? IP: 213.192.64.* 31.03.07, 15:05 A propos matury - chodzi Ci o "Giertychowską" maturę? Myślisz, skrawek papieru czyni człowieka lepszym? Znam ludzi z maturą, którzy są ciemni jak tabaka w rogu. Wiem, że takich maturzystów jest w Polsce niemało. Znam magistrów, którzy są jeszcze głupsi od tych wszystkich Leperów i innych takich. Znam doktorów nauki i profesorów, którzy mają żałosną wiedzę nawet w dziedzinach w których robili tytuły naukowe - tych w Polsce też niemało. Z tego co się mi wydaję to Kubica umie się posługiwać trzema językami - polskim,angielskim i włoskim - a ty iloma władasz, żałośnie zazdrosny mały człowieczku ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Villeneuve ciekawy: jak poradzi sobie Kubica? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 31.03.07, 16:11 a od kiedy to taki papier jak matura zrobi z szarego czlowieka gwiazde? zastanow sie troche nad tym. nie wyksztalcenie robi z ciebie czlowieka, a charakter i charyzma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kee Villeneuve ciekawy: jak poradzi sobie Kubica? IP: 82.160.25.* 31.03.07, 23:18 Pan Villeneuve raczył był "zapomnieć", że jeszcze 2 lata temu Kubica zdobył tytuł Mistrza Świata w klasie WSBR, gdzie jeżdzi się bez TC ! Frustracja po odejściu z F1 (raczej wywaleniu...) to przykra przypadłość ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jant Ja od zawsze lubiłem Villeneuve'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 08:56 Mówię poważnie. Ostatnimi czasy to jedyna osoba, która potrafi przytomnie skomentować sytuację. Bez głupiej politycznej gadki tylko 100 % treści i konkretów. Za taką odwagę słowną cenie i lubie Villeneuve'a... A sonda to po prostu śmiech na sali. Po pierwsze przez możliwości wyboru, a po drugie przez wybór większości. Odpowiedz Link Zgłoś