Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Prokom obawia się Anwilu

IP: *.media4.pl 01.04.07, 23:27
    panie redaktorze i po co pisać takie bzdury? Anwil mocniejszy od Turowa i
    Śląska? to, że grają tam gwiazdy (3) nie znaczy, że drużynowo jest lepszy,
    poza tym to jednak Turów jest 2 a Anwil 4, a już pisanie, że Prokom boi się
    Anwilu lol, dobrze, że dziś 1 kwietnia...
    Obserwuj wątek
      • Gość: korsage Prokom obawia się Anwilu IP: *.pia.airbites.pl 01.04.07, 23:29
        anwil mistrzem 2006/2007
      • Gość: dany Re: Prokom obawia się Anwilu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 23:58
        Może i tabela pokazuje inaczej, ale jest to spowodowane grą Anwilu za czasów
        Dedka, teraz kazda drużyna chce trafić w PO jak najpóźniej na Anwil. Bardzo
        ciekawie w ostaniej kolejce będzie wyglądała walka Czarnych, Stali i Polpaku,
        każda z drużyn aby uniknąc Anwilu w pierwszej rundzie będzie musiała przegrać,
        a jak to zrobić skoro Stal gra z Polpakiem, "najłatwiej" mają Czarni, im
        przegrana gwanrantuje uniknięcie Anwilu.
      • Gość: swieciak Anwil ma niestety 4 gwiazdy + jedna osobe..... IP: 135.245.72.* 02.04.07, 12:09
        Anwil ma niestety 4 gwiazdy (Thomas jest ostatnio swietny) + jedna osobe ktora
        moze nia zostac (Z.Bialka) takze piatke nie ma gorsza od prokomu, a rezerwa
        swietnie broni takze... bedzie ciekawie. Mam nadzieje ze moj polpak nie trafi na
        nich w cwierfinale, marzy mi sie Urlep:)
      • Gość: Odra Prokom obawia się Anwilu IP: *.chello.pl 02.04.07, 12:21
        "W Sopocie podobno rozważano jednak możliwość porażki ze Śląskiem, co
        zepchnęłoby Prokom na drugie miejsce."
        Czyżby redaktor Kubicki po krótkiej przerwie znów zaczął tropic spiski i
        demaskowac prawdziwe intencje Klubu z Sopotu? Niestety pańskie demaskatorkie
        artykuły często pasują bardziej do "Faktu"... Pozdrawiam.
        • Gość: silesian Re: Prokom obawia się Anwilu IP: *.media4.pl 02.04.07, 15:14
          zgadzam się. ten "artykuł" to bardziej podchodzi pod radosną twórczość "Faktu"
          niż GW ale rozumiem, że ego kibiców z Włocławka zostało przyjemnie połechtane i
          na pewno z 80% z kibiców kujawskiej drużyny, święcie wierzy w wygraną z Prokomem
          w serii best of seven (półfinał do 4 zwycięstw w tym roku). Pożyjemy zobaczymy.
          Ja jestem świadom słabości jakie ma Śląsk i nie sądzę, żeby było Śląsk stać na
          więcej niż brąz, jestem też świadom pewnych słabości jakie posiada Turów, który
          stać jednak na finał ale jak widze kibice Anwilu też są świadomi i przekonani
          ale chyba nie w ta stronę co trzeba. a i jeszcze jedno. gwiazd w Anwilu są 3 bez
          względu na to co kto tu mówi a inni to po prostu dobrzy grajkowie, oczywiście
          mierząc tą miara "gwiazdorstwa" to w Śląsku jest może jeden taki gracz a w
          Turowie może ze dwóch...
      • Gość: ktoś Prokom obawia się Anwilu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 02:00
        A gdzie tu duch walki : "niech zwycięży najlepszy"? Kibicowanie nie jest
        obiektywne, szanowni forumowicze, zapmnieliście?
      • Gość: jorrgo Prokom obawia się Anwilu IP: 85.73.92.* 04.04.07, 16:42
        moze wystarczy juz tego prokomu cieszyc mnie bedzie kazdy przegrany mecz przez
        tych zarozumialcow,licze ze polfarma tak da im popalic w pierwszej fazie ze
        wyeliminowanie przez Anwil w kolejnej bedzie juz tylko formalnoscia pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka