Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

CO CHCECIE Z TYM ZROBIĆ?????????????????

14.05.03, 08:47
    zawodnicy znikaja, punkty sa naliczane inaczej albo wogule (jak u mnie),
    sponsorzy nie daja kasy, wszystko sie pierniczy!!!!!!!!!
    i jak my mamy w to grac??????!!!!!!!!!!!
    zrubcie z tym porzadek, bo to co sie dzieje to chamstwo!!!!!!!!!!!!!
    gdyby mi naliczylo punkty to bylbym o 5000-9000 miejsc dalej, bo ta kolejka
    byla dla mnie udana i to bardzo!!!!!!!!!!!!!!!
    Obserwuj wątek
      • redakcja Re: CO CHCECIE Z TYM ZROBIĆ????????????????? 14.05.03, 15:26
        Nic nie chcemy z tym zrobić, bo nic się nie pierniczy, a jeżeli już, to tylko
        szanownemu Panu Prezesowi. Zamknięcie ostatniej kolejki (10 kolejki) odbyło się
        9 maja 2003 o 19.00, na 3 minuty przed (18.57) Pan Prezes sprzedał Sznaucnera i
        Bartczaka. Kolejka się zamknęła o 19.00, a Pan Prezes kupił na miejsce
        Sznaucnera Bosackiego o 19.07, a na miejsce Bartczaka kupił Prezes Krupskiego o
        19.15. W ten sposób o 19.00 brakowało Panu Pezesowi w klubie 2 zawodników i
        drużyna nie zagrała w 10. kolejce.
        • Gość: pshemkov Re: CO CHCECIE Z TYM ZROBIĆ????????????????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.05.03, 18:31
          redakcja napisała:

> 9 maja 2003 o 19.00, na 3 minuty przed (18.57) Pan Prezes sprzedał Sznaucnera
          i
          >
          > Bartczaka. Kolejka się zamknęła o 19.00, a Pan Prezes kupił na miejsce
          > Sznaucnera Bosackiego o 19.07, a na miejsce Bartczaka kupił Prezes Krupskiego
          o
          >
          > 19.15. W ten sposób o 19.00 brakowało Panu Pezesowi w klubie 2 zawodników i
          > drużyna nie zagrała w 10. kolejce.

Ja mam tylko pytanie. Jak można za zawodnika z pola (jakim jest Bartczak) -
          obojętnie który (ten z Zagłębia czy ten z Amiki) kupić bramkarza (jakim jest
          Krupski). To uzasadnienie Redakcji nie bardzo do mnie przemawia. Pozdrowienia
          dla nieustępliwych Prezesów!!!
        • Gość: Maverick Re: CO CHCECIE Z TYM ZROBIĆ????????????????? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.03, 20:51
          Nie wiem ile w tym jest prawdy, ale redakcja mi zaimponowala!
          Gdtbt tylko wszystkim tak rozliczali a nie tylko tym co sie wyrazaja :-).
          Pozdrawiam
      • Gość: Gonzio3 Re: CO CHCECIE Z TYM ZROBIĆ????????????????? IP: *.chello.pl 14.05.03, 15:58
        I dlatego warto mieć zegarek :)
        • Gość: karptychy Re: CO CHCECIE Z TYM ZROBIĆ????????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.03, 16:10
          tyle szumu narobiłeś a wyszedłes na człowieka który nie brał udziału w
          pierwszej komunii :)))) Pozdrawiam :)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka