Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wszechstronny Żurawski.

14.05.03, 20:35
    Najlepszy napastnik, swietne asysty, a ostatnio... swietny obronca.
    Zaczął grać wślizgiem.

www.sports.pl/index.phtml?show=1&s=14&ns=21808&sid=04760f4aaf8e469270157318c5892e6e

- Za to w spotkaniu z Odrą zaimponował pan kolegom innymi atutami - grą
    wślizgiem. Podobno był to temat szeroko roztrząsany w szatni...
    - Tak było. Już nie pamiętam kiedy ostatnio atakowałem piłkę wślizgiem. Widać
    spodobało się to kolegom.

Obserwuj wątek
      • Gość: :) Saddamie, oh Saddamie (d. bzyk7) IP: *.acn.waw.pl 14.05.03, 20:40
        bzyk7 napisał:

> Najlepszy napastnik, swietne asysty, a ostatnio... swietny obronca.
        > Zaczął grać wślizgiem.
        >
        >
        > www.sports.pl/index.phtml?show=1&s=14&ns=21808&sid=04760f4aaf8e469270157318c5892e6e
        >
        >
        > - Za to w spotkaniu z Odrą zaimponował pan kolegom innymi atutami - grą
        > wślizgiem. Podobno był to temat szeroko roztrząsany w szatni...
        > - Tak było. Już nie pamiętam kiedy ostatnio atakowałem piłkę wślizgiem.
        Widać
        > spodobało się to kolegom.
        >
        >
        Posiadaczu zaniku linii papilarnych na palcach od onanizowania się a może tak
        podasz nazwisko zawodnika, ktory jako pierwszy na swiecie podczas ataku na
        bramke przeciwnika zamiast podawac do lepiej ustawionego kolegi z zespolu
        postanowil strzelać na bramkę???
        Co amnezyjka ogarneła Twoj świński móżdzek????
        • Gość: :) Re: Saddamie, oh Saddamie (d. bzyk7) IP: *.acn.waw.pl 14.05.03, 20:41
          cytacik....Nie pierwszy raz i na pewno nie ostatni mam takie okresy....
          Tranwestyta Zurawski???
          • Gość: Bury Re. bzyki i inne wały ze stolycy IP: gateway:* / 192.168.32.* 15.05.03, 08:14
            Jasne, przecież ogólnie wiadomo, że najinteligentniejszych piłkarzy ma Legia
            Warszawa np. Czaruś Kucharski nie mówiąc już o Stanko Svitlicy....
            • Gość: :) Re: Re. bzyki i inne wały ze stolycy IP: *.acn.pl / 10.65.0.* 15.05.03, 18:28
              Gość portalu: Bury napisał(a):

> Jasne, przecież ogólnie wiadomo, że najinteligentniejszych piłkarzy ma Legia
              > Warszawa np. Czaruś Kucharski nie mówiąc już o Stanko Svitlicy....
              Gdzie Ty widziales, ze Kucharski jest z Warszawy. O ile sie nie myle to
              pochodzi z Tarnobrzega, ale z Warszawy zdecydowanie nie. Po drugie gdzie Ty
              widziales abym stwierdzil, ze to najintelignetniejszy pilkarz???
              • Gość: aleksandar vukovic Re: Re. bzyki i inne wały ze stolycy IP: *.chomiczowka.net.pl 16.05.03, 09:48
                Gość portalu: :) napisał(a):

> Gość portalu: Bury napisał(a):
                >
                > > Jasne, przecież ogólnie wiadomo, że najinteligentniejszych piłkarzy ma
                Legia
                > > Warszawa np. Czaruś Kucharski nie mówiąc już o Stanko Svitlicy....

> Gdzie Ty widziales, ze Kucharski jest z Warszawy. O ile sie nie myle to
                > pochodzi z Tarnobrzega, ale z Warszawy zdecydowanie nie. Po drugie gdzie Ty
                > widziales abym stwierdzil, ze to najintelignetniejszy pilkarz???

Mylisz się - pochodzi z Łukowa. Zresztą Bury nie napisał, że
                najinteligentniejsi piłkarze są z Warszawy, tylko że z Legii Warszawa,
                czytajcie się ze zrozumieniem.
                A tak w ogóle to jesteście siebie warci.
                PS. Sam jestem kibicem Legii, żeby była jasność.
                • Gość: hihbuyft Re: Re. bzyki i inne wały ze stolycy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.03, 10:00
                  Gość portalu: aleksandar vukovic napisał(a):

> PS. Sam jestem kibicem Legii, żeby była jasność.

Chyba jakiegoś j.....ego Partizana Belgrad cieciu!
                • Gość: :) Re: Re. bzyki i inne wały ze stolycy IP: *.acn.pl / 10.65.0.* 16.05.03, 16:46
                  Gość portalu: aleksandar vukovic napisał(a):

> Gość portalu: :) napisał(a):
                  >
                  > > Gość portalu: Bury napisał(a):
                  > >
                  > > > Jasne, przecież ogólnie wiadomo, że najinteligentniejszych piłkarzy m
                  > a
                  > Legia
                  > > > Warszawa np. Czaruś Kucharski nie mówiąc już o Stanko Svitlicy....
                  >
                  > > Gdzie Ty widziales, ze Kucharski jest z Warszawy. O ile sie nie myle to
                  > > pochodzi z Tarnobrzega, ale z Warszawy zdecydowanie nie. Po drugie gdzie T
                  > y
                  > > widziales abym stwierdzil, ze to najintelignetniejszy pilkarz???
                  >
                  > Mylisz się - pochodzi z Łukowa. Zresztą Bury nie napisał, że
                  > najinteligentniejsi piłkarze są z Warszawy, tylko że z Legii Warszawa,
                  > czytajcie się ze zrozumieniem.
                  > A tak w ogóle to jesteście siebie warci.
                  > PS. Sam jestem kibicem Legii, żeby była jasność.
                  Dziekuje za sprostowanie. Zgadza sie pochodzi z Lukowa.
                  • Gość: Sword A Żurawski jest z Poznania IP: *.bunkier.tbg.net.pl 17.05.03, 11:12
                    No i co z tego wynika?
                    • Gość: Ke Re: A Żurawski jest z Poznania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.03, 11:14
                      Gość portalu: Sword napisał(a):

> No i co z tego wynika?

poznaniaczek z krakowskimi naleciałościami mentalnymi -
                      strach się bac takiego buca
                    • Gość: :) Re: A Żurawski jest z Poznania IP: *.acn.waw.pl 17.05.03, 17:06
                      Gość portalu: Sword napisał(a):

> No i co z tego wynika?
                      Dla mnie nic. Dla mnie niewazne kto jest z jakiego miasta. Wazne jest co soba
                      reprezentuje
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka