Gość: toldo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 17:37 Ja stawiam na Prokom ,Śląsk, Turów i Czarnych. Anwil mimo świetnego meczu z Prokomem przegra z Czarnymi , ale po zaciętym meczu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bOOmba Re: Typy na ćwierćfinały play off DBE IP: *.satfilm.net.pl 09.04.07, 23:22 i Pan redaktor Noculak się myli, widze ze anwil jest najmniej lubianym przez niego zespołem, no każdy moze miec swoje poglądy ale wtypowaniu totalna klapa tzn jesli Czarni maja przejśc to moze jakies argumenty??? Jutro znów sie tutaj wpisze po 1st wygranym meczy we Włocławku, który potwierdzi jak mało Pan wie o koszu (jest Pan moim faworytem w kategorii najmniej błyskotliwy redaktor roku) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toldo Re: Typy na ćwierćfinały play off DBE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 23:28 mi sie wydaje ,że jednak się nie myli. Ja też się wpiszę po wygranym spotkaniu, ale przez Czarnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: Typy na ćwierćfinały play off DBE IP: *.chello.pl 10.04.07, 00:20 spoko, boisko pokaze kto miał racje. ja takze jutro sie wpisze. niech wygra lepszy czyli wiadomo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechu Gdynia Re: Typy na ćwierćfinały play off DBE IP: *.laczpol.net.pl 10.04.07, 03:49 ale optymizm :) Anwil Mistrzem :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bOOmba Re: Typy na ćwierćfinały play off DBE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.07, 09:55 Anwil mistrzem nie przesadzajmy... chociaż oprócz Prokomu są kandydatem nr 2(wszytko okaże się w ewentualnych półfinałach) Druga sprawa Czarni nie są słabi, to bardzo zgrana druzyna(2 sezon ten sam skład), dobry trener, ale mają zbyt małą rotacje w zespole, 7-8 zawodników nie jest w stanie zagrac równo dzien po dniu... dlatego obstawiam wynik rywalizacji 3-1 dla WTK (ale po ciężkiej walce) ps. wersja optymistyczna to 3-0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin No i gdzie jesteś, misu boomba? IP: *.chello.pl 10.04.07, 20:15 Jakieś przeprosiny dla Noculaka? Naprzód Czarni, oby tak dalej, lać czerwonoskórych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toldo Re: No i gdzie jesteś, misu boomba? IP: 212.2.101.* 10.04.07, 21:12 No to chyba wyszło na moje. nie czuję się ekspertem. Ale i tak brawo czarni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bOOmba Re: No i gdzie jesteś, misu boomba? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.07, 07:27 przeprosin nie będzie dla Noculaka, na to jeszcze zawczesnie.Gratulacje dla Czarnych, praktycznie od końca 3kw. anwil nie miał żadnego pomysłu na atak... na dodatek Pipan chciał zajeździć Hilla-facet ledwo co chodził po boisku... W pełni zasłużone zwycięstwo, jeszcze raz gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ślonsk-hater Re: Typy na ćwierćfinały play off DBE IP: *.teta.com.pl 10.04.07, 09:33 Rozumiem, że typ p.Romańskiego w parze Śląsk-Polpak to tak trochę z przekory? Śmiem wątpić, czy Polpak stać choćby na nawiązanie walki we Wrocławiu (a podejrzewam, że będzie jeszcze trudniej wygrać w Orbicie teraz niż w sezonie zasadniczym) - mój typ: 3:0 lub 3:1 dla Śląska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PolskiCukier Re: Typy na ćwierćfinały play off DBE IP: *.smgr.pl 10.04.07, 20:51 Na razie "choćby nawiązaliśmy walkę we Wrocławiu". Pozdrawiam, do zobaczenia w Grudziądzu. Odpowiedz Link Zgłoś