Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Typy na ćwierćfinały play off DBE

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 17:37
    Ja stawiam na Prokom ,Śląsk, Turów i Czarnych. Anwil mimo świetnego meczu z
    Prokomem przegra z Czarnymi , ale po zaciętym meczu.
    Obserwuj wątek
      • Gość: bOOmba Re: Typy na ćwierćfinały play off DBE IP: *.satfilm.net.pl 09.04.07, 23:22
        i Pan redaktor Noculak się myli, widze ze anwil jest najmniej lubianym przez
        niego zespołem, no każdy moze miec swoje poglądy ale wtypowaniu totalna klapa
        tzn jesli Czarni maja przejśc to moze jakies argumenty???
        Jutro znów sie tutaj wpisze po 1st wygranym meczy we Włocławku, który potwierdzi
        jak mało Pan wie o koszu (jest Pan moim faworytem w kategorii najmniej
        błyskotliwy redaktor roku)
        pzdr
        • Gość: toldo Re: Typy na ćwierćfinały play off DBE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 23:28
          mi sie wydaje ,że jednak się nie myli. Ja też się wpiszę po wygranym spotkaniu,
          ale przez Czarnych.
          • Gość: jaca Re: Typy na ćwierćfinały play off DBE IP: *.chello.pl 10.04.07, 00:20
            spoko, boisko pokaze kto miał racje. ja takze jutro sie wpisze. niech wygra
            lepszy czyli wiadomo:)
            • Gość: Lechu Gdynia Re: Typy na ćwierćfinały play off DBE IP: *.laczpol.net.pl 10.04.07, 03:49
              ale optymizm :)

Anwil Mistrzem :)

pozdrawiam
              • Gość: bOOmba Re: Typy na ćwierćfinały play off DBE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.07, 09:55
                Anwil mistrzem nie przesadzajmy... chociaż oprócz Prokomu są kandydatem nr
                2(wszytko okaże się w ewentualnych półfinałach)
                Druga sprawa Czarni nie są słabi, to bardzo zgrana druzyna(2 sezon ten sam
                skład), dobry trener, ale mają zbyt małą rotacje w zespole, 7-8 zawodników nie
                jest w stanie zagrac równo dzien po dniu... dlatego obstawiam wynik rywalizacji
                3-1 dla WTK (ale po ciężkiej walce)
                ps. wersja optymistyczna to 3-0
        • Gość: marcin No i gdzie jesteś, misu boomba? IP: *.chello.pl 10.04.07, 20:15
          Jakieś przeprosiny dla Noculaka?
          Naprzód Czarni, oby tak dalej, lać czerwonoskórych!
          • Gość: toldo Re: No i gdzie jesteś, misu boomba? IP: 212.2.101.* 10.04.07, 21:12
            No to chyba wyszło na moje. nie czuję się ekspertem. Ale i tak brawo czarni.
          • Gość: bOOmba Re: No i gdzie jesteś, misu boomba? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.07, 07:27
            przeprosin nie będzie dla Noculaka, na to jeszcze zawczesnie.Gratulacje dla
            Czarnych, praktycznie od końca 3kw. anwil nie miał żadnego pomysłu na atak... na
            dodatek Pipan chciał zajeździć Hilla-facet ledwo co chodził po boisku... W pełni
            zasłużone zwycięstwo, jeszcze raz gratuluje
      • Gość: ślonsk-hater Re: Typy na ćwierćfinały play off DBE IP: *.teta.com.pl 10.04.07, 09:33
        Rozumiem, że typ p.Romańskiego w parze Śląsk-Polpak to tak trochę z przekory? Śmiem wątpić, czy Polpak stać choćby na nawiązanie walki we Wrocławiu (a podejrzewam, że będzie jeszcze trudniej wygrać w Orbicie teraz niż w sezonie zasadniczym) - mój typ: 3:0 lub 3:1 dla Śląska.
        • Gość: PolskiCukier Re: Typy na ćwierćfinały play off DBE IP: *.smgr.pl 10.04.07, 20:51
          Na razie "choćby nawiązaliśmy walkę we Wrocławiu". Pozdrawiam, do zobaczenia w
          Grudziądzu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka