Gość: Bednar IP: *.media-com.com.pl 28.11.01, 16:20 Ja chcialbym bysmy znalezli w grupie z Niemcami, Urugwajem i USA A wy jak myślicie?????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
campo Re: Grupa polska na MŚ 2002 28.11.01, 16:27 Korea, Anglia, Polska, Tunezja ....i wychodzimy na 1 miejscu!:-) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hube Japonia, Polska, Rosja, Arabia Saudyjska IP: 212.244.129.* 29.11.01, 10:43 I co wy na to, chlopaki? Odpowiedz Link Zgłoś
campo Do Hube 29.11.01, 11:32 Gość portalu: Hube napisał(a): > I co wy na to, chlopaki? Odpada,......Japonia i Arabia nie mogą grać w jednej grupie:-) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hube Re: Do Hube IP: 212.244.129.* 29.11.01, 13:55 > > I co wy na to, chlopaki? > > Odpada,......Japonia i Arabia nie mogą grać w jednej grupie:-) > > Pozdr. Racja... sa z Azji... Ale musisz mi przyznac, ze sie staralem jak najlepiej :-) Trzymanko, Hube Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudek Francja;Argentyna;Anglia;Polska IP: 192.168.3.* 30.11.01, 21:24 I jak wyjdziemy z grupy to mamy MISTRZOSTWO Świata!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdz Przypomnij sobie zasady.... IP: 192.168.1.* 01.12.01, 10:18 Takiej grupy nie może być. Moja grupa marzeń: Polska, Argentyna, Francja, Nigeria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GrzeSiek Re: Japonia, Polska, Rosja, Arabia Saudyjska IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.01, 21:49 Gość portalu: Hube napisał(a): > I co wy na to, chlopaki? A my na to ,że niestety jest to niemożliwe.(W jednej grupie nie może być dwóch drużyn z Azji) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toler Re: Grupa polska na MŚ 2002 IP: *.CUSTOMER.DSL.ALTER.NET 28.11.01, 16:41 Gość portalu: Bednar napisał(a): > Ja chcialbym bysmy znalezli w grupie z Niemcami, Urugwajem i USA > A wy jak myślicie?????????????????????????????????????????????? Niemcy, Polska, Uruguay, Nigeria:-))))) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toler lub...latwiejsza:-)))))grupa IP: *.CUSTOMER.DSL.ALTER.NET 28.11.01, 16:45 Japonia, Polska, Arabia Saudyjska, Costa Rica:-)) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d&p to bez znaczenia......... IP: *.kat.arges.pl 29.11.01, 12:21 najzabawniejsze jest to, że nie ma drużyny z którą na pewno nie zagramy. wg mnie wyjdziemy z grupy niezależnie od jej składu dlaczego ? zgodnie z polską mentalnością........co kurwa - nie wygramy ....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIKE Re: to bez znaczenia......... IP: *.kat.arges.pl 29.11.01, 12:23 tak trzymać !!!!!! popieram 110 %. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oligoll Re: Grupa polska na MŚ 2002 IP: 172.16.25.* 28.11.01, 16:50 najlepiej niemcy usa camerun Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario29 Re: Grupa polska na MŚ 2002 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.01, 17:15 Gość portalu: Bednar napisał(a): > Ja chcialbym bysmy znalezli w grupie z Niemcami, Urugwajem i USA > A wy jak myślicie?????????????????????????????????????????????? A ja bym nie chcial. Dlaczego ? Moje typy: Polska Niemcy 0-1 Polska - Urugwaj 1-1 Polska - USA 2-1 i jedziemy do domu .... Odpowiedz Link Zgłoś
campo Re: Grupa polska na MŚ 2002 28.11.01, 17:55 Gość portalu: Mario29 napisał(a): > Gość portalu: Bednar napisał(a): > > > Ja chcialbym bysmy znalezli w grupie z Niemcami, Urugwajem i USA > > A wy jak myślicie?????????????????????????????????????????????? > > > A ja bym nie chcial. Dlaczego ? Moje typy: > Polska Niemcy 0-1 > Polska - Urugwaj 1-1 > Polska - USA 2-1 > > i jedziemy do domu .... Mario co ty tak pesymistycznie z tymi Niemcami ?!!!:-) Nie widzisz ilu naszych tam gra? Hajty boi się już 1/2 Bundesligi...:-)))) Dla mnie Niemcy mogą być,tak samo jak Anglia. Obie reprezentacje są w naszym zasięgu. Gorzej będzie gdy trafimy na Brazylie,lub Argentyne....mozemy z nimi nie wygrać:-))))))) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toler Re: Grupa polska na MŚ 2002 IP: *.CUSTOMER.DSL.ALTER.NET 28.11.01, 18:00 campo napisał(a): > Nie widzisz ilu naszych tam gra? > Hajty boi się już 1/2 Bundesligi...:-)))) Ktore 1/2..:-)))) Schalke przechodzi powazny kryzys:-)))) ale gra polskich pilkarzy w Bundeslidze przy ewent. spotkaniu to plus masz racje.. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robbeb Re: Grupa polska na MŚ 2002 IP: *.chello.pl 28.11.01, 17:25 Włochy,Chiny,Meksyk i będzie ciężko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luxc Re: Grupa polska na MŚ 2002 IP: 213.17.164.* 28.11.01, 18:45 Gość portalu: robbeb napisał(a): > Włochy,Chiny,Meksyk i będzie ciężko. Polska - Włochy 0:1 Polska - Chiny 2:0 Polska - Meksyk 2:2 I jedziemy do domu, bo Meksyk - Chiny 3:0 pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
campo Do Luxc :-) 28.11.01, 19:00 Gość portalu: Luxc napisał(a): > Polska - Włochy 0:1 > Polska - Chiny 2:0 > Polska - Meksyk 2:2 > > I jedziemy do domu, bo Meksyk - Chiny 3:0 > > pozdr Co ty piszesz Luxc ?!!!:-)) Dlaczego jedziemy do domu, skoro Włochy - Meksyk 5-0 !;-))))) Meksyk jedzie, a my gramy dalej... Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
gacjan Re: Grupa polska na MŚ 2002 28.11.01, 18:53 Bednar co ty ??? ja to bym wolał jakiś cinkasów, bo chyba nie wyjdziemy z grupy Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YNWA Re: Grupa polska na MS´ 2002 IP: 194.203.162.* 28.11.01, 18:59 Brazylia/Argentyna, Anglia, Nigeria jak spadac to z wysokiego konia. wole to niz latwa grupe i zlojenie skory 4:1 zaraz po wyjsciu z niej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dave Re: Grupa polska na MŚ 2002 IP: *.ade0203.ade.iprimus.net.au 29.11.01, 11:30 Kurde, moze bedzie tak: Argentyna, Anglia, Polska, Nigeria. W jednym slowie, przejebane. Chcialbym trafic na Anglie, ale pozniej, moze w cwiercfinale, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario29 Re: Grupa polska na MŚ 2002 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.01, 11:37 Dave witaj znow :-|)) Pewnie ze lepeij w .. polfinale :-)))) Ale powiedz mi czemu Ci Aussies odpadli??? A tak chcialem im kibicowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gural Re: Grupa polska na MŚ 2002 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.01, 12:09 Korea,Polska,Słowenia,Tunezja-miodzio, pierwsze miejsce i w 1/8 trafiamy na drugą drużynę np. Pragwaj pozdr. gural Odpowiedz Link Zgłoś
pc zadnych slabych zespolow w grupie! 29.11.01, 12:17 1. mozna wyeliminowac od razu 2 rywali do mistrzostwa, np. typowe druzyny pucharowe... anglia niemcy brazylia :) albo Nigerie/Kamerun 2. nikt nie bedzie zwalnial Engela, a tak remis z Senegalem czy Kostaryka hieny z roznych pism natychmiast wykorzystaja... 3. zalozmy ze mamy w grupie Francje ... zajmujac drugie miejsce mamy z nimi spokoj prawie do konca turnieju :) 4. w ostatniej kolejce nikt nie pokaze meczu np. Polska-Chiny czy cos takiego 5. zaklad ze w ewentualnym meczu (slabych) gospodarzy z Polska sedzia bedzie Colina? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzew Re: zadnych slabych zespolow w grupie! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.01, 13:01 Ej,ty Polska niezależnie z kim znajdzie się w grupie nawet z Markiem Citko (co jak co, ale najlepszym piłkarzem w naszej lidze)wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misio Re: FRANCJA i POLSKA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.01, 15:00 Polacy powinni trfić do grupy w której będzie rozstawiony zespół europejski np. FRANCJA POLSKA CHINY/ARABIA SAUDYJSLKA (do wyboru)KOSTARYKA/TUNEZJA/RPA/USA wariant optymistyczny: POLSKA-FRANCJA 1:1 w ostatnich latach gra się nam całkiem nieżle z francuzami POLSKA-CHINY/ARABIA bez różnicy 2:0 POLSKA-KOSTARYKA/TUNEZJA/RPA/USA odpowiednio 2:1,2:0,1:1,1:0 i w najgorszym wypadku wychodzimy z drugiego miejsca Jeśli trafimy na ARGENTYNĘ lub BRAZYLIĘ czeka nas jeszcze jeden zespół europejski np. PORTUGALIA,CHORWACJA,ANGLIA, i wtedy zostaje nam tylko trzecie miejsce w najlepszym wypadku. Dobry dla nas układ to FRANCJA/HISZPANIA POLSKA CHINY/ARABIA KOSTARYKA/SENEGAL/USA/TUNEZJA/RPA Chciałbym aby POLACY grali z FRANCJĄ CHINAMI i TUNEZJĄ powinno być dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Grupa polska - 3 fazy napięcia IP: *.pik.gliwice.pl 29.11.01, 14:55 przy znanym nam już rozstawieniu oglądając relację z losowania można podzielić losowanie na trzy możliwosci. Pierwsze najbardziej optymalne a zarasem najmniej stresujące jeżeli zostaniemy dokoptowani do gospodarzy czyli w najgorszym wypadku będziemy mieć jedną klasową drużynę z 2 koszyka (anglia lub portugalia) inne nie są faworytami imprezy. Oby tak było i obojętnie kogo wylosujem może być dobrze. Drugie sprawiedliwe (można obiektywnie sprawdzić co będą nasi warci) jeżeli z pierwszego koszyka wylosujemy "europę" czyli pewny jeden z faworytów ale można wyjść z grupy po walce. Trzeci zabujczy to wtedy kiedy trafiamy z pierwszego na Argętynę i Brazylięk, to pozostaje nam sie modlić o np Słowenię i Tunezję. Oby nie . Właśnie gdy bedziemy wiedzieli kogo mamy z pierwszego koszyka będzie można zacząć sie emocjonować. Oj niektórzy przy trzecim moim wariańcie niech nie oglądają(wyłaczą relację) bo serducha mogą nie wytrzymać jak dokoptują nam Anglię lub Portugalię. Ja nie mam życzeń kogo w koszyku ale napewno nie chciał bym trzeciego wariantu z Anglią lub Portugalią. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lepper Grupa polska na MŚ 2002 IP: 212.244.129.* 29.11.01, 16:15 Ja przepraszam, ale kto zgodzil sie na to, zeby Polske, nasz kraj wkladac do jakiegos koszyka? Zreszta robia to juz dawno, budujac u nas te zlodziejskie hipermarkety. Chyba wszyscy w fej fifie sie szaleju najedli. Ale wkrotce zaczne mowic i kilka nazwisk poleci. Biora lapowki i robia co chca. Na pewno maczali w tym palce te kanalie z Unii Europejskiej. Ja juz dawno to przewidzialem i postanowilem, ze moj sztab nie bedzie bral udzialu w losowaniu koszykow. Wyborcy nas wybrali i nie mozemy ich zawiesc. Proponuje niech Pele poda sie do dymisji i przestanie wreszcie pelnic funkcje legendy pilki noznej. Musze konczyc, bo czekaja na mnie te kanalie (innego slowa w slowniku nie znalazlem) w sejmie - bedzie glosowanie przeciez. Ale narod widzi co sie dzieje i wkrotce zobaczy wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dan Re: Grupa polska na MŚ 2002 IP: *.co.ae.katowice.pl 29.11.01, 18:30 Co powiecie na: Korea Płd, Kamerun, Rosja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dan Re: Grupa polska na MŚ 2002 IP: *.co.ae.katowice.pl 29.11.01, 18:30 Co powiecie na: Korea Płd, Kamerun, Rosja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dan Re: Grupa polska na MŚ 2002 IP: *.co.ae.katowice.pl 29.11.01, 18:31 Co powiecie na: Korea Płd, Kamerun, Rosja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dan Re: Grupa polska na MŚ 2002 IP: *.co.ae.katowice.pl 29.11.01, 18:31 Co powiecie na: Korea Płd, Kamerun, Rosja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: llllu Re: Grupa polska na MŚ 2002 IP: *.co.ae.katowice.pl 29.11.01, 18:42 Gość portalu: Dan napisał(a): > Co powiecie na: Korea Płd, Kamerun, Rosja Może być ale raczej nie realne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jusup Re: Grupa polska na MŚ 2002 IP: *.acn.waw.pl 29.11.01, 21:08 Od dawna już wiem (zanim oficjalnie podano geograficzny podział na koszyki, a rózni "specjaliści" na czele z Listkiewiczem wbrew temu co zawsze robiła FIFA prognozowali takie koszyki, że w jednym była Nigeria, w drugim Kamerun, w trzecim RPA a w czwartym Senegal itp), że nasza grupa będzie wyglądac następująco Francja (1:1 w meczu otwarcia, gol Hajty bądź Wałdocha i trochę fartu) Senegal (0:0 po słabej grze) Ekwador (1:0 i celna główka Kałużnego) wchodzimy z 2. miejsca W 1/8 gramy z Włochami i 0:2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toler Re: Grupa polska na MŚ 2002 IP: *.CUSTOMER.DSL.ALTER.NET 29.11.01, 21:12 Gość portalu: Jusup napisał(a): > Od dawna już wiem (zanim oficjalnie podano geograficzny podział na koszyki, a > rózni "specjaliści" na czele z Listkiewiczem wbrew temu co zawsze robiła FIFA > prognozowali takie koszyki, że w jednym była Nigeria, w drugim Kamerun, w > trzecim RPA a w czwartym Senegal itp), że nasza grupa będzie wyglądac > następująco > Francja (1:1 w meczu otwarcia, gol Hajty bądź Wałdocha i trochę fartu) > Senegal (0:0 po słabej grze) > Ekwador (1:0 i celna główka Kałużnego) > wchodzimy z 2. miejsca > W 1/8 gramy z Włochami i 0:2 ...w 1/8 Polska gra z Anglia(1:0) gdyz Anglia wygrala grupe w ktorej byli Wlosi:-) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jusup Re: Grupa polska na MŚ 2002 IP: *.acn.waw.pl 29.11.01, 21:40 Gość portalu: toler napisał(a): > > ...w 1/8 Polska gra z Anglia(1:0) gdyz Anglia wygrala grupe w ktorej byli Wlosi > :-) > pozdr. Tego rzeczywiście nie przewidziałem. Ale za to dalej będzie lepiej, bo po kolei Polska - Japonia 2:1 i koniec marzeń gospodarzy, w półfinale Meksyk (ktoś zgodnie z tradycją w 1/4 musi wyrzucić Niemców i grać dalej słabie) i 3:0, w finale zagramy z Hiszpanią (zawsze im kibicowałem), wielki mecz 2:2 i południowcy spalają się w karnych, w których ygrywamy 4:2 :)))) Oby pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toler Re: Grupa polska na MŚ 2002 IP: *.CUSTOMER.DSL.ALTER.NET 29.11.01, 21:54 Gość portalu: Jusup napisał(a): > Gość portalu: toler napisał(a): > > > > > ...w 1/8 Polska gra z Anglia(1:0) gdyz Anglia wygrala grupe w ktorej byli > Wlosi > > :-) > > pozdr. > > Tego rzeczywiście nie przewidziałem. Ale za to dalej będzie lepiej, bo po kolei > > Polska - Japonia 2:1 i koniec marzeń gospodarzy, w półfinale Meksyk (ktoś zgodn > ie > z tradycją w 1/4 musi wyrzucić Niemców i grać dalej słabie) i 3:0, w finale > zagramy z Hiszpanią (zawsze im kibicowałem), wielki mecz 2:2 i południowcy > spalają się w karnych, w których ygrywamy 4:2 :)))) > Oby > pozdr po Japonii:-) :-)))sorry Jusup, "tradycja: wyrzucania Niemcow w 1/4 jest bardzo mloda (2 razy w ostatnich 12 kolejnych mistrzostwach w ktorych grali:-) Niemcy z Meksykiem 3:1 i 1:0 z Polska w polfinale (samobojczy "golden goal" Hajty w trzeciej minucie dogrywki.... chyba ze Niemcy odpadna w 1/4 (i teraz to juz bedzie tradycja) ze Slowenia...:-) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jusup Re: Grupa polska na MŚ 2002 IP: *.acn.waw.pl 29.11.01, 22:09 Gość portalu: toler napisał(a): > po Japonii:-) > :-)))sorry Jusup, "tradycja: wyrzucania Niemcow w 1/4 jest bardzo mloda (2 razy > w ostatnich 12 kolejnych mistrzostwach w ktorych grali:-) Niemcy z Meksykiem 3: > 1 > i 1:0 z Polska w polfinale (samobojczy "golden goal" Hajty w trzeciej minucie > dogrywki.... chyba ze Niemcy odpadna w 1/4 (i teraz to juz bedzie tradycja) ze > Slowenia...:-) > > pozdr. Pragnę zaprotestować. O ile mnie pamięć (książkowa) nie myli, to TRADYCJA miała miejsce także w 1962 roku (zaraz to sprawdzę), później w 94 i 98 roku (to już pewne), Niezależnie od tego Meksyk lub Słowenia mogą ją zupełnie dobrze zarówno kontynuować jak i zapoczątkować (tzw "nowa świecka tradycja :)))) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jusup Re: Grupa polska na MŚ 2002 IP: *.acn.waw.pl 29.11.01, 22:26 Potwierdzam co napisałem powyżej. W 1962 roku Niemcy w 1/4 finału przegrały z Jugosławią, która następnie przegrała w 1/2 finału z Czechosłowacją i mez o 3. miejsce z Chile. A więc ...... :)))))))) pozdr. toler Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toler Re: Grupa polska na MŚ 2002 IP: *.CUSTOMER.DSL.ALTER.NET 29.11.01, 23:28 zgadza sie:-))))) ale znajdz druga taka druzyne ktora zawsze tak daleko dochodzila:-) Balkany Balkany....dlatego wymienilem Slowenie...hehe co nie zmienia faktu ze Hiszpania... moze wresczie MS wygra:-) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RR Re: Grupa polska na MŚ 2002 IP: 213.76.175.* 30.11.01, 10:47 Hiszpania w grupie z Polską i Hiszpania nie wychodzi z grupy. (oni grają dobrze tylko w eleminacjach) Pozdr. RR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luty Re: Grupa polska na MŚ 2002 IP: 10.129.131.* 30.11.01, 11:02 Poco kombinować? Wszystko będzie jasne w sobote rano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n-e-o bez podniety panowie! IP: *.zsme.tarnow.pl 30.11.01, 17:34 bedzie spox, bez wzgledu na kogo trafia. I tak muszą zagrać "swoje". Wtedy przynajmniej będziemy wiedzieć ile są warci. ELIMINACJE, TO NIE MISTRZOSTWA ! no a grupa... :) POLSKA, HISZPANIA/PORTUGALIA, KAMERUN, JAPONIA przy takiej grupie, można poszaleć . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AP Re: Grupa polska na MŚ 2002 IP: *.lomianki.sdi.tpnet.pl 30.11.01, 17:34 a może Argentyna,Anglia i Kamerun? Co za różnica i tak nie przejdziemy. PS.Tak naprawdę chcialbym Brazylię(to słabiaki,ledwo sie do mistrzostw zakwalifikowali) Odpowiedz Link Zgłoś
wookie_07 Re: Grupa polska na MŚ 2002 30.11.01, 21:15 W grupie Niemcy, USA i Korea. Chciałbym, żeby nasi zagrali z Włochami, ale dopiero w półfinale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dexy's Korea,Polska,Anglia,Meksyk IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.01, 21:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GrzeSiek Re: Grupa polska na MŚ 2002 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.01, 21:46 Najłatwiejsza grupa wg mnie to :Korea Płd , Polska , Ekwador , Tunezja. Najtrudniejsza: Argentyna , Polska , Portugalia , Kamerun. Ale myślę że wylosujemy coś pośredniego np. Niemcy , Polska ,Paragwaj , RPA pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic_1 Re: Grupa polska na MŚ 2002 IP: 128.163.75.* 30.11.01, 23:15 Najwazniejsze nie trafic na Argentyne czy Brazylie. Dobrze jest wylosowac gospodarza, szczegolnie Koree. Pozwala to ustrzec sie przed Wielka Szostka z pierwszego koszyka w pierwszej fazie turnieju. Dobrze jest tez trafic do grupy, z ktorej w przypadku awansu nie trzeba bedzie przenosic sie z kraju do kraju. Beda to grupy oznaczone literami B, D (Korea) i F, H (Japonia). No i dobrze by bylo grac pierwszy mecz z najsilniejszym zespolem z grupy, czyli wazne bysmy dostali numerek 2. Jesli wszystkie powyzsze warunki beda spelnione, to juz bedzie polowa sukcesu. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gornik Re: Grupa polska na MŚ 2002 IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.01, 23:08 Gospodarze i kazdy oprocz angoli i bedzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixter Re: Grupa polska na MŚ 2002 IP: *.icpnet.pl 01.12.01, 00:09 nie wazne kto by byl w tej grupie tylko wazne jest aby polska z niej wyszla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Grupa polska na MŚ 2002 IP: *.reyrey.net 01.12.01, 00:28 Bedzie Polska, Ekwador, Belgia, Kostaryka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Bedzie Polska, Ekwador, Belgia, Kostaryka IP: *.reyrey.net 01.12.01, 00:30 Do nastepnej grupy Wchodzi Kostaryka i Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
viteq Re: Bedzie Polska, Ekwador, Belgia, Kostaryka 01.12.01, 00:45 przecież nie może tak byc: 1. Dostaniemy kogo� z rozstawki: oby Korea, ale na Japonie też się nikt nie obrazi. 2.Z czwartego kosza może byc wszystko oprócz Kamerunu i Nigerii. 3.Belgia, Ekwador,Chiny albo Arabia. Ale tak naprawdę to należy się strzec:ARG, HIszpanii, Nigerii. Odpowiedz Link Zgłoś
viteq Najlepiej: Korea, Senegal, Belgia/chiny 01.12.01, 00:55 1. Dostaniemy kogo� z rozstawki: oby Korea, ale na Japonie też się nikt nie obrazi. 2.Z czwartego kosza może byc wszystko oprócz Kamerunu i Nigerii. 3.Belgia, Ekwador,Chiny albo Arabia. Ale tak naprawdę to należy się strzec:ARG, HIszpanii, Nigerii. Odpowiedz Link Zgłoś
viteq Re: Grupa polska na MŚ 2002 01.12.01, 00:47 Group of death: ARG/ESP PORtugalia/ANGole NIGeria Odpowiedz Link Zgłoś
viteq Grupa �mierci 01.12.01, 00:52 Group of death: ARG/ESP PORtugalia/ANGole NIGeria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tun Re: Grupa polska na MŚ 2002 IP: *.waw.prokom.pl 01.12.01, 08:53 1. Argentyna 2. Portugalia 3. Polska 4. Nigeria I... wyjeżdżamy do domu z ostatniego miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roubal Re: Grupa polska na MŚ 2002 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 13:03 Nie oszukujmy sie - z Portugalia szans nie mamy. Z USA wstydem bedzie nie wygrac. A z Korea moze byc ciezko, ale powinnismy zgarnac 3 punkty. W ten sposob wychodzimy z drugiego miejsca. Jest dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koles Re: Grupa polska na MŚ 2002 IP: *.barbara.ds.polsl.gliwice.pl 01.12.01, 13:42 Krociutko. Panowie - tego sie nie da spieprzyc ! Odpowiedz Link Zgłoś