Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Grupa polska na MŚ 2002

IP: *.media-com.com.pl 28.11.01, 16:20
    Ja chcialbym bysmy znalezli w grupie z Niemcami, Urugwajem i USA
    A wy jak myślicie??????????????????????????????????????????????
    Obserwuj wątek
      • campo Re: Grupa polska na MŚ 2002 28.11.01, 16:27
        Korea, Anglia, Polska, Tunezja

....i wychodzimy na 1 miejscu!:-)

Pozdr.
        • Gość: Hube Japonia, Polska, Rosja, Arabia Saudyjska IP: 212.244.129.* 29.11.01, 10:43
          I co wy na to, chlopaki?
          • campo Do Hube 29.11.01, 11:32
            Gość portalu: Hube napisał(a):

> I co wy na to, chlopaki?

Odpada,......Japonia i Arabia nie mogą grać w jednej grupie:-)

Pozdr.
            • Gość: Hube Re: Do Hube IP: 212.244.129.* 29.11.01, 13:55
              > > I co wy na to, chlopaki?
              >
              > Odpada,......Japonia i Arabia nie mogą grać w jednej grupie:-)
              >
              > Pozdr.

Racja... sa z Azji... Ale musisz mi przyznac, ze sie staralem jak najlepiej :-)

Trzymanko,
              Hube
          • Gość: dudek Francja;Argentyna;Anglia;Polska IP: 192.168.3.* 30.11.01, 21:24
            I jak wyjdziemy z grupy to mamy MISTRZOSTWO Świata!!!
            • Gość: gdz Przypomnij sobie zasady.... IP: 192.168.1.* 01.12.01, 10:18
              Takiej grupy nie może być. Moja grupa marzeń: Polska, Argentyna, Francja,
              Nigeria
          • Gość: GrzeSiek Re: Japonia, Polska, Rosja, Arabia Saudyjska IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.01, 21:49
            Gość portalu: Hube napisał(a):

> I co wy na to, chlopaki?

A my na to ,że niestety jest to niemożliwe.(W jednej grupie nie może być dwóch
            drużyn z Azji)
      • Gość: toler Re: Grupa polska na MŚ 2002 IP: *.CUSTOMER.DSL.ALTER.NET 28.11.01, 16:41
        Gość portalu: Bednar napisał(a):

> Ja chcialbym bysmy znalezli w grupie z Niemcami, Urugwajem i USA
        > A wy jak myślicie??????????????????????????????????????????????

Niemcy, Polska, Uruguay, Nigeria:-)))))

pozdr.
        • Gość: toler lub...latwiejsza:-)))))grupa IP: *.CUSTOMER.DSL.ALTER.NET 28.11.01, 16:45

Japonia, Polska, Arabia Saudyjska, Costa Rica:-))

pozdr.
          • Gość: d&p to bez znaczenia......... IP: *.kat.arges.pl 29.11.01, 12:21
            najzabawniejsze jest to, że nie ma drużyny z którą na pewno nie zagramy.
            wg mnie wyjdziemy z grupy niezależnie od jej składu
            dlaczego ? zgodnie z polską mentalnością........co kurwa - nie wygramy ....?

• Gość: MIKE Re: to bez znaczenia......... IP: *.kat.arges.pl 29.11.01, 12:23

tak trzymać !!!!!!
              popieram 110 %.
      • Gość: oligoll Re: Grupa polska na MŚ 2002 IP: 172.16.25.* 28.11.01, 16:50
        najlepiej niemcy usa camerun
      • Gość: Mario29 Re: Grupa polska na MŚ 2002 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.01, 17:15
        Gość portalu: Bednar napisał(a):

> Ja chcialbym bysmy znalezli w grupie z Niemcami, Urugwajem i USA
        > A wy jak myślicie??????????????????????????????????????????????

A ja bym nie chcial. Dlaczego ? Moje typy:
        Polska Niemcy 0-1
        Polska - Urugwaj 1-1
        Polska - USA 2-1

i jedziemy do domu ....
        • campo Re: Grupa polska na MŚ 2002 28.11.01, 17:55
          Gość portalu: Mario29 napisał(a):

> Gość portalu: Bednar napisał(a):
          >
          > > Ja chcialbym bysmy znalezli w grupie z Niemcami, Urugwajem i USA
          > > A wy jak myślicie??????????????????????????????????????????????
          >
          >
          > A ja bym nie chcial. Dlaczego ? Moje typy:
          > Polska Niemcy 0-1
          > Polska - Urugwaj 1-1
          > Polska - USA 2-1
          >
          > i jedziemy do domu ....

Mario co ty tak pesymistycznie z tymi Niemcami ?!!!:-)
          Nie widzisz ilu naszych tam gra?
          Hajty boi się już 1/2 Bundesligi...:-))))

Dla mnie Niemcy mogą być,tak samo jak Anglia. Obie reprezentacje są w naszym
          zasięgu.
          Gorzej będzie gdy trafimy na Brazylie,lub Argentyne....mozemy z nimi
          nie wygrać:-)))))))

Pozdr.

• Gość: toler Re: Grupa polska na MŚ 2002 IP: *.CUSTOMER.DSL.ALTER.NET 28.11.01, 18:00
            campo napisał(a):

> Nie widzisz ilu naszych tam gra?
            > Hajty boi się już 1/2 Bundesligi...:-))))

Ktore 1/2..:-))))
            Schalke przechodzi powazny kryzys:-))))
            ale gra polskich pilkarzy w Bundeslidze przy ewent. spotkaniu to plus masz racje..

pozdr.
      • Gość: robbeb Re: Grupa polska na MŚ 2002 IP: *.chello.pl 28.11.01, 17:25
        Włochy,Chiny,Meksyk i będzie ciężko.
        • Gość: Luxc Re: Grupa polska na MŚ 2002 IP: 213.17.164.* 28.11.01, 18:45
          Gość portalu: robbeb napisał(a):

> Włochy,Chiny,Meksyk i będzie ciężko.

Polska - Włochy 0:1
          Polska - Chiny 2:0
          Polska - Meksyk 2:2

I jedziemy do domu, bo Meksyk - Chiny 3:0

pozdr
          • campo Do Luxc :-) 28.11.01, 19:00
            Gość portalu: Luxc napisał(a):

> Polska - Włochy 0:1
            > Polska - Chiny 2:0
            > Polska - Meksyk 2:2
            >
            > I jedziemy do domu, bo Meksyk - Chiny 3:0
            >
            > pozdr

Co ty piszesz Luxc ?!!!:-))
            Dlaczego jedziemy do domu, skoro Włochy - Meksyk 5-0 !;-)))))
            Meksyk jedzie, a my gramy dalej...

Pozdr.

• gacjan Re: Grupa polska na MŚ 2002 28.11.01, 18:53
        Bednar co ty ???
        ja to bym wolał jakiś cinkasów, bo chyba nie wyjdziemy z grupy
        Pozdrawiam
        • gacjan Chociaż chyba jednak w tę naszą drużynę wierzę 28.11.01, 18:54
      • Gość: YNWA Re: Grupa polska na MS´ 2002 IP: 194.203.162.* 28.11.01, 18:59
        Brazylia/Argentyna, Anglia, Nigeria

jak spadac to z wysokiego konia. wole to niz latwa grupe i zlojenie skory 4:1 zaraz po wyjsciu z niej
      • Gość: Dave Re: Grupa polska na MŚ 2002 IP: *.ade0203.ade.iprimus.net.au 29.11.01, 11:30
        Kurde, moze bedzie tak: Argentyna, Anglia, Polska, Nigeria. W jednym slowie,
        przejebane. Chcialbym trafic na Anglie, ale pozniej, moze w cwiercfinale, nie?
        • Gość: Mario29 Re: Grupa polska na MŚ 2002 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.01, 11:37
          Dave witaj znow :-|))

Pewnie ze lepeij w .. polfinale :-))))

Ale powiedz mi czemu Ci Aussies odpadli??? A tak chcialem im kibicowac...
      • Gość: Gural Re: Grupa polska na MŚ 2002 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.01, 12:09
        Korea,Polska,Słowenia,Tunezja-miodzio, pierwsze miejsce i w 1/8 trafiamy na
        drugą drużynę np. Pragwaj
        pozdr.
        gural
      • pc zadnych slabych zespolow w grupie! 29.11.01, 12:17
        1. mozna wyeliminowac od razu 2 rywali do mistrzostwa,
        np. typowe druzyny pucharowe... anglia niemcy brazylia
        :) albo Nigerie/Kamerun
        2. nikt nie bedzie zwalnial Engela, a tak remis z
        Senegalem czy Kostaryka hieny z roznych pism
        natychmiast wykorzystaja...
        3. zalozmy ze mamy w grupie Francje ... zajmujac drugie
        miejsce mamy z nimi spokoj prawie do konca turnieju :)
        4. w ostatniej kolejce nikt nie pokaze meczu np.
        Polska-Chiny czy cos takiego
        5. zaklad ze w ewentualnym meczu (slabych) gospodarzy z
        Polska sedzia bedzie Colina? :)
        • Gość: widzew Re: zadnych slabych zespolow w grupie! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.01, 13:01
          Ej,ty
          Polska niezależnie z kim znajdzie się w grupie nawet z Markiem Citko (co jak
          co, ale najlepszym piłkarzem w naszej lidze)wygra.
          • Gość: Misio Re: FRANCJA i POLSKA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.01, 15:00
            Polacy powinni trfić do grupy w której będzie rozstawiony zespół europejski np.
            FRANCJA POLSKA CHINY/ARABIA SAUDYJSLKA (do wyboru)KOSTARYKA/TUNEZJA/RPA/USA
            wariant optymistyczny:
            POLSKA-FRANCJA 1:1 w ostatnich latach gra się nam całkiem nieżle z francuzami
            POLSKA-CHINY/ARABIA bez różnicy 2:0
            POLSKA-KOSTARYKA/TUNEZJA/RPA/USA odpowiednio 2:1,2:0,1:1,1:0
            i w najgorszym wypadku wychodzimy z drugiego miejsca
            Jeśli trafimy na ARGENTYNĘ lub BRAZYLIĘ czeka nas jeszcze jeden zespół
            europejski np. PORTUGALIA,CHORWACJA,ANGLIA, i wtedy zostaje nam tylko trzecie
            miejsce w najlepszym wypadku.

Dobry dla nas układ to
            FRANCJA/HISZPANIA POLSKA CHINY/ARABIA KOSTARYKA/SENEGAL/USA/TUNEZJA/RPA

Chciałbym aby POLACY grali z FRANCJĄ CHINAMI i TUNEZJĄ powinno być dobrze
      • Gość: kuba Grupa polska - 3 fazy napięcia IP: *.pik.gliwice.pl 29.11.01, 14:55
        przy znanym nam już rozstawieniu oglądając relację z losowania można podzielić
        losowanie na trzy możliwosci.

Pierwsze najbardziej optymalne a zarasem najmniej stresujące jeżeli zostaniemy
        dokoptowani do gospodarzy czyli w najgorszym wypadku będziemy mieć jedną
        klasową drużynę z 2 koszyka (anglia lub portugalia) inne nie są faworytami
        imprezy. Oby tak było i obojętnie kogo wylosujem może być dobrze.

Drugie sprawiedliwe (można obiektywnie sprawdzić co będą nasi warci) jeżeli z
        pierwszego koszyka wylosujemy "europę" czyli pewny jeden z faworytów ale można
        wyjść z grupy po walce.

Trzeci zabujczy to wtedy kiedy trafiamy z pierwszego na Argętynę i Brazylięk,
        to pozostaje nam sie modlić o np Słowenię i Tunezję. Oby nie .

Właśnie gdy bedziemy wiedzieli kogo mamy z pierwszego koszyka będzie można
        zacząć sie emocjonować. Oj niektórzy przy trzecim moim wariańcie niech nie
        oglądają(wyłaczą relację) bo serducha mogą nie wytrzymać jak dokoptują nam
        Anglię lub Portugalię. Ja nie mam życzeń kogo w koszyku ale napewno nie chciał
        bym trzeciego wariantu z Anglią lub Portugalią.

pozdrawiam
      • Gość: Lepper Grupa polska na MŚ 2002 IP: 212.244.129.* 29.11.01, 16:15
        Ja przepraszam, ale kto zgodzil sie na to, zeby Polske, nasz kraj wkladac do
        jakiegos koszyka? Zreszta robia to juz dawno, budujac u nas te zlodziejskie
        hipermarkety. Chyba wszyscy w fej fifie sie szaleju najedli. Ale wkrotce zaczne
        mowic i kilka nazwisk poleci. Biora lapowki i robia co chca. Na pewno maczali w
        tym palce te kanalie z Unii Europejskiej. Ja juz dawno to przewidzialem i
        postanowilem, ze moj sztab nie bedzie bral udzialu w losowaniu koszykow.
        Wyborcy nas wybrali i nie mozemy ich zawiesc. Proponuje niech Pele poda sie do
        dymisji i przestanie wreszcie pelnic funkcje legendy pilki noznej. Musze
        konczyc, bo czekaja na mnie te kanalie (innego slowa w slowniku nie znalazlem)
        w sejmie - bedzie glosowanie przeciez. Ale narod widzi co sie dzieje i wkrotce
        zobaczy wiecej.
        • Gość: Dan Re: Grupa polska na MŚ 2002 IP: *.co.ae.katowice.pl 29.11.01, 18:30
          Co powiecie na: Korea Płd, Kamerun, Rosja
        • Gość: Dan Re: Grupa polska na MŚ 2002 IP: *.co.ae.katowice.pl 29.11.01, 18:30
        • Gość: Dan Re: Grupa polska na MŚ 2002 IP: *.co.ae.katowice.pl 29.11.01, 18:31
        • Gość: Dan Re: Grupa polska na MŚ 2002 IP: *.co.ae.katowice.pl 29.11.01, 18:31
          • Gość: llllu Re: Grupa polska na MŚ 2002 IP: *.co.ae.katowice.pl 29.11.01, 18:42
            Gość portalu: Dan napisał(a):

> Co powiecie na: Korea Płd, Kamerun, Rosja
            Może być ale raczej nie realne!

• Gość: Jusup Re: Grupa polska na MŚ 2002 IP: *.acn.waw.pl 29.11.01, 21:08
        Od dawna już wiem (zanim oficjalnie podano geograficzny podział na koszyki, a
        rózni "specjaliści" na czele z Listkiewiczem wbrew temu co zawsze robiła FIFA
        prognozowali takie koszyki, że w jednym była Nigeria, w drugim Kamerun, w
        trzecim RPA a w czwartym Senegal itp), że nasza grupa będzie wyglądac
        następująco
        Francja (1:1 w meczu otwarcia, gol Hajty bądź Wałdocha i trochę fartu)
        Senegal (0:0 po słabej grze)
        Ekwador (1:0 i celna główka Kałużnego)
        wchodzimy z 2. miejsca
        W 1/8 gramy z Włochami i 0:2
        • Gość: toler Re: Grupa polska na MŚ 2002 IP: *.CUSTOMER.DSL.ALTER.NET 29.11.01, 21:12
          Gość portalu: Jusup napisał(a):

> Od dawna już wiem (zanim oficjalnie podano geograficzny podział na koszyki, a
          > rózni "specjaliści" na czele z Listkiewiczem wbrew temu co zawsze robiła FIFA
          > prognozowali takie koszyki, że w jednym była Nigeria, w drugim Kamerun, w
          > trzecim RPA a w czwartym Senegal itp), że nasza grupa będzie wyglądac
          > następująco
          > Francja (1:1 w meczu otwarcia, gol Hajty bądź Wałdocha i trochę fartu)
          > Senegal (0:0 po słabej grze)
          > Ekwador (1:0 i celna główka Kałużnego)
          > wchodzimy z 2. miejsca
          > W 1/8 gramy z Włochami i 0:2

...w 1/8 Polska gra z Anglia(1:0) gdyz Anglia wygrala grupe w ktorej byli Wlosi:-)
          pozdr.
          • Gość: Jusup Re: Grupa polska na MŚ 2002 IP: *.acn.waw.pl 29.11.01, 21:40
            Gość portalu: toler napisał(a):

>
            > ...w 1/8 Polska gra z Anglia(1:0) gdyz Anglia wygrala grupe w ktorej byli Wlosi
            > :-)
            > pozdr.

Tego rzeczywiście nie przewidziałem. Ale za to dalej będzie lepiej, bo po kolei
            Polska - Japonia 2:1 i koniec marzeń gospodarzy, w półfinale Meksyk (ktoś zgodnie
            z tradycją w 1/4 musi wyrzucić Niemców i grać dalej słabie) i 3:0, w finale
            zagramy z Hiszpanią (zawsze im kibicowałem), wielki mecz 2:2 i południowcy
            spalają się w karnych, w których ygrywamy 4:2 :))))
            Oby
            pozdr
            • Gość: toler Re: Grupa polska na MŚ 2002 IP: *.CUSTOMER.DSL.ALTER.NET 29.11.01, 21:54
              Gość portalu: Jusup napisał(a):

> Gość portalu: toler napisał(a):
              >
              > >
              > > ...w 1/8 Polska gra z Anglia(1:0) gdyz Anglia wygrala grupe w ktorej byli
              > Wlosi
              > > :-)
              > > pozdr.
              >
              > Tego rzeczywiście nie przewidziałem. Ale za to dalej będzie lepiej, bo po kolei
              >
              > Polska - Japonia 2:1 i koniec marzeń gospodarzy, w półfinale Meksyk (ktoś zgodn
              > ie
              > z tradycją w 1/4 musi wyrzucić Niemców i grać dalej słabie) i 3:0, w finale
              > zagramy z Hiszpanią (zawsze im kibicowałem), wielki mecz 2:2 i południowcy
              > spalają się w karnych, w których ygrywamy 4:2 :))))
              > Oby
              > pozdr
              po Japonii:-)
              :-)))sorry Jusup, "tradycja: wyrzucania Niemcow w 1/4 jest bardzo mloda (2 razy
              w ostatnich 12 kolejnych mistrzostwach w ktorych grali:-) Niemcy z Meksykiem 3:1
              i 1:0 z Polska w polfinale (samobojczy "golden goal" Hajty w trzeciej minucie
              dogrywki.... chyba ze Niemcy odpadna w 1/4 (i teraz to juz bedzie tradycja) ze
              Slowenia...:-)

pozdr.
              • Gość: Jusup Re: Grupa polska na MŚ 2002 IP: *.acn.waw.pl 29.11.01, 22:09
                Gość portalu: toler napisał(a):

> po Japonii:-)
                > :-)))sorry Jusup, "tradycja: wyrzucania Niemcow w 1/4 jest bardzo mloda (2 razy
                > w ostatnich 12 kolejnych mistrzostwach w ktorych grali:-) Niemcy z Meksykiem 3:
                > 1
                > i 1:0 z Polska w polfinale (samobojczy "golden goal" Hajty w trzeciej minucie
                > dogrywki.... chyba ze Niemcy odpadna w 1/4 (i teraz to juz bedzie tradycja) ze
                > Slowenia...:-)
                >
                > pozdr.

Pragnę zaprotestować. O ile mnie pamięć (książkowa) nie myli, to TRADYCJA miała
                miejsce także w 1962 roku (zaraz to sprawdzę), później w 94 i 98 roku (to już
                pewne), Niezależnie od tego Meksyk lub Słowenia mogą ją zupełnie dobrze zarówno
                kontynuować jak i zapoczątkować (tzw "nowa świecka tradycja :))))
                pozdr.
              • Gość: Jusup Re: Grupa polska na MŚ 2002 IP: *.acn.waw.pl 29.11.01, 22:26
                Potwierdzam co napisałem powyżej. W 1962 roku Niemcy w 1/4 finału przegrały z
                Jugosławią, która następnie przegrała w 1/2 finału z Czechosłowacją i mez o 3.
                miejsce z Chile.
                A więc ...... :))))))))
                pozdr. toler
                • Gość: toler Re: Grupa polska na MŚ 2002 IP: *.CUSTOMER.DSL.ALTER.NET 29.11.01, 23:28
                  zgadza sie:-))))) ale znajdz druga taka druzyne ktora zawsze tak daleko
                  dochodzila:-)

Balkany Balkany....dlatego wymienilem Slowenie...hehe
                  co nie zmienia faktu ze Hiszpania... moze wresczie MS wygra:-)

pozdr.
                  • Gość: RR Re: Grupa polska na MŚ 2002 IP: 213.76.175.* 30.11.01, 10:47
                    Hiszpania w grupie z Polską i Hiszpania nie wychodzi z grupy. (oni grają dobrze
                    tylko w eleminacjach)
                    Pozdr.
                    RR
      • Gość: luty Re: Grupa polska na MŚ 2002 IP: 10.129.131.* 30.11.01, 11:02
        Poco kombinować? Wszystko będzie jasne w sobote rano
        • Gość: n-e-o bez podniety panowie! IP: *.zsme.tarnow.pl 30.11.01, 17:34
          bedzie spox, bez wzgledu na kogo trafia. I tak muszą zagrać "swoje". Wtedy
          przynajmniej będziemy wiedzieć ile są warci. ELIMINACJE, TO NIE MISTRZOSTWA !
          no a grupa... :) POLSKA, HISZPANIA/PORTUGALIA, KAMERUN, JAPONIA przy takiej
          grupie, można poszaleć .
      • Gość: AP Re: Grupa polska na MŚ 2002 IP: *.lomianki.sdi.tpnet.pl 30.11.01, 17:34
        a może Argentyna,Anglia i Kamerun?
        Co za różnica i tak nie przejdziemy.
        PS.Tak naprawdę chcialbym Brazylię(to słabiaki,ledwo sie do mistrzostw
        zakwalifikowali)
        • wookie_07 Re: Grupa polska na MŚ 2002 30.11.01, 21:15
          W grupie Niemcy, USA i Korea. Chciałbym, żeby nasi zagrali z Włochami, ale
          dopiero w półfinale.
      • Gość: Dexy's Korea,Polska,Anglia,Meksyk IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.01, 21:41
      • Gość: GrzeSiek Re: Grupa polska na MŚ 2002 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.01, 21:46
        Najłatwiejsza grupa wg mnie to :Korea Płd , Polska , Ekwador , Tunezja.
        Najtrudniejsza: Argentyna , Polska , Portugalia , Kamerun.

Ale myślę że wylosujemy coś pośredniego np. Niemcy , Polska ,Paragwaj , RPA

pzdr
        • Gość: kibic_1 Re: Grupa polska na MŚ 2002 IP: 128.163.75.* 30.11.01, 23:15
          Najwazniejsze nie trafic na Argentyne czy Brazylie.
          Dobrze jest wylosowac gospodarza, szczegolnie Koree. Pozwala to ustrzec sie
          przed Wielka Szostka z pierwszego koszyka w pierwszej fazie turnieju.
          Dobrze jest tez trafic do grupy, z ktorej w przypadku awansu nie trzeba bedzie
          przenosic sie z kraju do kraju. Beda to grupy oznaczone literami B, D (Korea) i
          F, H (Japonia).
          No i dobrze by bylo grac pierwszy mecz z najsilniejszym zespolem z grupy, czyli
          wazne bysmy dostali numerek 2.
          Jesli wszystkie powyzsze warunki beda spelnione, to juz bedzie polowa sukcesu.

pzdr.
      • Gość: gornik Re: Grupa polska na MŚ 2002 IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.01, 23:08
        Gospodarze i kazdy oprocz angoli i bedzie dobrze
      • krzysiu33 Korea,Polska,Rosja,Kostaryka 30.11.01, 23:14
      • Gość: mixter Re: Grupa polska na MŚ 2002 IP: *.icpnet.pl 01.12.01, 00:09
        nie wazne kto by byl w tej grupie tylko wazne jest aby polska z niej wyszla
      • Gość: www Re: Grupa polska na MŚ 2002 IP: *.reyrey.net 01.12.01, 00:28
        Bedzie Polska, Ekwador, Belgia, Kostaryka
        • Gość: www Re: Bedzie Polska, Ekwador, Belgia, Kostaryka IP: *.reyrey.net 01.12.01, 00:30
          Do nastepnej grupy Wchodzi Kostaryka i Polska.
          • viteq Re: Bedzie Polska, Ekwador, Belgia, Kostaryka 01.12.01, 00:45
            przecież nie może tak byc:
            1. Dostaniemy kogo� z rozstawki:
            oby Korea, ale na Japonie też się nikt nie obrazi.
            2.Z czwartego kosza może byc wszystko oprócz Kamerunu i Nigerii.
            3.Belgia, Ekwador,Chiny albo Arabia.
            Ale tak naprawdę to należy się strzec:ARG, HIszpanii, Nigerii.
            • viteq Najlepiej: Korea, Senegal, Belgia/chiny 01.12.01, 00:55

1. Dostaniemy kogo� z rozstawki:
              oby Korea, ale na Japonie też się nikt nie obrazi.
              2.Z czwartego kosza może byc wszystko oprócz Kamerunu i Nigerii.
              3.Belgia, Ekwador,Chiny albo Arabia.
              Ale tak naprawdę to należy się strzec:ARG, HIszpanii, Nigerii.

• viteq Re: Grupa polska na MŚ 2002 01.12.01, 00:47
          Group of death:
          ARG/ESP
          PORtugalia/ANGole
          NIGeria
          • viteq Grupa �mierci 01.12.01, 00:52

Group of death:
            ARG/ESP
            PORtugalia/ANGole
            NIGeria

• viteq Grupa �mierci dla Polski 01.12.01, 01:05
        1.ARG/ESP
        2.ANG
        3.NIG
      • Gość: tun Re: Grupa polska na MŚ 2002 IP: *.waw.prokom.pl 01.12.01, 08:53
        1. Argentyna
        2. Portugalia
        3. Polska
        4. Nigeria

I... wyjeżdżamy do domu z ostatniego miejsca
      • Gość: roubal Re: Grupa polska na MŚ 2002 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 13:03
        Nie oszukujmy sie - z Portugalia szans nie mamy. Z USA wstydem bedzie nie
        wygrac. A z Korea moze byc ciezko, ale powinnismy zgarnac 3 punkty. W ten
        sposob wychodzimy z drugiego miejsca. Jest dobrze.
        • Gość: koles Re: Grupa polska na MŚ 2002 IP: *.barbara.ds.polsl.gliwice.pl 01.12.01, 13:42
          Krociutko. Panowie - tego sie nie da spieprzyc !
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka