krzystof1 Re: Finał mikstów - start 20.04.07, 12:35 Wyniki MP Mikstów - Warszawa 2007 Grupa A 20.04. godz 8:30 Media CC KWAK Spelunca Warszawa - AZS "H2O" Gliwice 7:4 Media CC Media MIX Warszawa - "Chili" AZS Łódź 8:7 extra end Media CC "Wymiatacze" - AZS "z-Nienacka" Gliwice 6:5 extra end AZS "MIX" Gliwice - KKC Kraków 10:8 extra end Odpowiedz Link Zgłoś
mal_ka Re: Finał mikstów - start 20.04.07, 13:35 No a jak tam wyniki drugiej grupy? Chociaż do przerwy? Odpowiedz Link Zgłoś
justynazalewska Re: Finał mikstów - start 20.04.07, 20:09 No jak już widać niespodzianki są już na poczatku MP :) Jest ciekawie :)Czekamy na zakończenie ostatniej kolejki dzisiejszego dnia i na liste po 4 kolejkach :) Trzymam kciuki i pozdrawiam wszystkich curlerów grających w Warszawie :) Justyna ŚKC...! Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_ce Re: Finał mikstów - start 20.04.07, 20:23 III seria meczów to istny popis Gliwic!:) to bardzo cieszy! gratuluję! no i oczywiście gratulacje dla mojego Targetu za II kolejkę:) czekam niecierpliwie na wynik z IV! Odpowiedz Link Zgłoś
hit_and_roll Re: Finał mikstów - start 20.04.07, 21:17 Pierwszy dzień za nami... :) Niespodzianki były, a w czołówce aktualnie cztery druzyny: AZS "MIX" Gliwice, ŚKC "Skip Mix", CCC "Amber Yeti" W-wa i Media CC "Wymiatacze". Listy jutrzejszych meczy jeszcze nie znam, ale ciekawe czy dojdzie do śląskich i warszawskich derby czy na pierwszy rzut czekaja nas dwa mecze śląsko- warszawskie... Teraz curlerzy się bawią, a kto najdłużej został na imprezie przekonamy się jutro ;))) Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
wisieneczka1 film (historia polskiego curlingu :)) 21.04.07, 08:31 Chciałam powiedzieć, że film ukazujący możliwości trenowania po za lodem był świetny ;P (teraz codziennie kilka razy będę krzyczeć "szczotaaa";P) Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_ce Re: Finał mikstów - start 21.04.07, 12:45 dzis drugie zwycięstwo TARGETu:D dają radę;) no i nasz MIX mocno przycisnął! aw VI rundzie znowu pewne zwycięstwo Gliwickiej drużyny... w derbach:P dalej trzymam kciuki za nasz AZS! dajcie z siebie wszystko!:) Odpowiedz Link Zgłoś
lpiworowicz Re: Finał mikstów - start 21.04.07, 13:05 Ludzie złoci! Co się dzieje??? Yeti bije wszystkich kolejno - za każdym razem załamując zwycięstwem 1 kamieniem, Wymiatacze takoż, a faworyzowane Mixy, KWAK i Wisienka dostają baty (albo przynajmniej notują porażki)... Trzeba by to zobaczyć na własne oczy, bo naprawdę z oddali trudno uwierzyć! __________________________________ Polska Strona Entuzjastów Curlingu Odpowiedz Link Zgłoś
lpiworowicz Re: Finał mikstów - start 21.04.07, 13:21 A po 5 endach meczu KWAK - Media MIX 10:1!!!!!! __________________________________ Polska Strona Entuzjastów Curlingu Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_ce Re: Finał mikstów - start 21.04.07, 14:59 No to faktycznie niespodzianka... a jak pozostałe mecze? dlaczego nie ma wyników LIVE? :P No i czy gdzieś można znaleźć na bieżąco uaktualnianą tabelę? TAAARGEET! :D Odpowiedz Link Zgłoś
majak87 Re: Finał mikstów - start 21.04.07, 15:04 Ja wiem tylko, że Sopot wygrał w dogrywce ponoć bardzo zacięty mecz z Łodzią - 9:7. O tak, aktualna tabela by sie przydała... Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_ce Re: Finał mikstów - start 21.04.07, 15:24 Na szczęście jest strona ŚKC... przy każdych mistrzostwach zachodzę w głowę dlaczego PZC się tym nie zajmie, wystarczyłby na ich stronie jakiś skrypt niewielki i wrzucanie tam wyników. Przecież nikt chyba nie wymaga tworzenia osobnych stron na każde mistrzostwa. No a teraz optymistycznie:) 3 drużyny z Gliwic w walce o miejsca 1-8! BRAWO BRAWO BRAWO! trzymam kciuki szczególnie za Target, choć przeciwnika trafili mocnego! Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_ce Re: Finał mikstów - start 21.04.07, 15:26 lpiworowicz napisał: > > A po 5 endach meczu KWAK - Media MIX 10:1!!!!!! > __________________________________ > Polska Strona EntuzjastówCurlingu no i na koniec 10:11... nie muszę chyba mówić, jaki mecz mi to przypomina... :P Odpowiedz Link Zgłoś
justynazalewska Re: Finał mikstów - start 21.04.07, 19:13 Nie mam pojęcia nie dostałam jeszcvze informacji więć nie wrzuciłam na stronkę :( Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
skip_yeti Re: Finał mikstów - start 21.04.07, 19:56 sie maaa... no wiec w finale my (pozdro, Łukasz) w play-off MixMedia, SkipMix, Gliwice mix i Wymiatacze nie mix. p.s. temat dla teoretyków: co daje szczotkowanie przy antyrotacji? a) skraca profil rzutu b) wydluza (tak jak normalnie) c) nic nie daje d) odpręża :))) (odp od Kwak4 - szacunek, rozbroilo mnie na 2 endy) Odpowiedz Link Zgłoś
lpiworowicz Re: Finał mikstów - start 21.04.07, 20:39 Czołem Rafał! Jak i rok temu wielkie brawa :D Wiesz jak to mówią - człowiek uczy się na błędach i do trzech razy sztuka :P Z tego wniosek, że za rok macie murowane miejsce w moich typach - szczere gratulacje raz jeszcze :) Wszystkim ekipom, którym udało się awansować do playoff również gratuluję. Co do szczotkowania przy antyrotacji (rozumiem, że mówimy o sytuacji, kiedy tor jest tak krzywy, że np. grając na prawą stronę toru z rotacją in-turn - zgodnie z ruchem wskazówek zegara zakręcamy kamień - tak czy siak zjeżdża on na lewą stronę toru), sprawa wygląda tak: a) na pewno wydłużamy tor poruszania się kamienia po lodzie b) co dla niektórych jest wielce kontrowersyjne - powodujemy, że kamień spada BARDZIEJ niż gdyby nie szczotkować (po prostu zmniejszamy mu siłę tarcia, co powoduje mniejszy "curl", a tym samym kamień ucieka bardziej niż bez szczotkowania)... __________________________________ Polska Strona Entuzjastów Curlingu Odpowiedz Link Zgłoś
skip_yeti Re: Finał mikstów - start 21.04.07, 20:57 a)wydluzanie toru - to jasna sprawa b)wieksze spadanie... nie poparte obserwacja natomiast zaobserwowalem cos innego. O toz kamien juz spadajacy zgodnie z nachyleniem :/ toru i obracajacy sie "wbrew" spada zdecydowanie bardziej niz ten rzucony powiedzmy wlasciwie Dochodzilo do tego, ze przy okreslonej poprawce kamien zatzymywal sie dokladnie w tym samym miejscu jadac zupelnie innym torem. Dodam ze tor nie byl pofaldowany tylko "prosto krzywy" :) krotki quiz: co to jest rzut katowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
tish_jedyna Re: Finał mikstów - start 21.04.07, 22:17 skip_yeti napisał: > krotki quiz: co to jest rzut katowy :) Nie wiem ale brzmi groźnie. ;)) ...to co to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
lpiworowicz Re: Finał mikstów - start 21.04.07, 22:34 To co piszesz Rafał o zagraniu z "poprawną" rotacją to z punktu widzenia fizyki totalna herezja :D Ale z wyników Waszych meczów wynika, że coś w tym musi być :P A rzut katowy... kojarzy mi się z pewną ostatecznością ;) z braku lepszego pomysłu obstawiam, że to zagranie którym kończysz mecz... domyślam się, że miałeś ich dzisiaj dwa ;) _____________________________ Polska Strona Entuzjastów Curlingu Odpowiedz Link Zgłoś
skip_yeti Re: Finał mikstów - start 22.04.07, 00:36 hej, mialem randke z ice-kingiem :) rzut katowy a pisany po polsku kątowy coś co pojawilo sie w Toruniuna torze A, a polega na tym, ze jedziesz w dol, a rzucasz pod gore, howgh :) Odpowiedz Link Zgłoś
ccckhangoor Re: Finał mikstów - start 22.04.07, 08:14 tija... schemat zagrania kątowego na khan-goor.org/pub/angle_delivery.jpg ;) zielona strzałka oznacza kierunek ruchu rzucającego, biała kierunek wypuszczanego kamienia (tak, tak oba kierunki się różnią!! ) Odpowiedz Link Zgłoś
skip_yeti Re: Finał mikstów - start 22.04.07, 08:36 heh :) dorzuc jeszcze kierunek spadku i informacje ze przy out-turn wychodzi calkiem latwo, a przy in-turn gleba zapewniona Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_mcc Re: Finał mikstów - start 22.04.07, 07:24 no własnie, jaki??? POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH OD KWAK SPELUNCA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ccckhangoor Re: Finał mikstów - start 21.04.07, 19:47 no dobra, a iloma mam wygrywać, żeby nie "załamywać zwycięstwem" ?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lpiworowicz Re: Finał mikstów - start 21.04.07, 20:42 Szczerze mówiąc to nie wiem, ale zawodnicy nie lubią przegrywać jednym oczkiem, bo to znaczy, że przeciwnik był w zasięgu ręki, ale miał więcej farta ;) taka świadomość wywołuje poczucie złości i lekkiej frustracji... ;) ______________________________ Polska Strona Entuzjastów Curlingu Odpowiedz Link Zgłoś
ccckhangoor Re: Finał mikstów - start 21.04.07, 20:53 lpiworowicz napisał: > Szczerze mówiąc to nie wiem, ale zawodnicy nie lubią przegrywać jednym oczkiem, > bo to znaczy, że przeciwnik był w zasięgu ręki, ale miał więcej farta ;) taka > świadomość wywołuje poczucie złości i lekkiej frustracji... ;) no to było pytanie retoryczne... mimo, że minęło już trochę czasu to pamiętam i Krynicę i Janów... :> Odpowiedz Link Zgłoś
pfrynia Re: Finał mikstów - start 21.04.07, 23:49 dla spragnionych wynikow dodam tylko przed zasluzonym snem że w wieczornej rundzie wygrał skip mix z azs mix bodajze 8:0 a my czyli Media miz pokonalismy Wymiataczy 12:2 i jutro zagramy z druzyna Maćka. Jutro to za duzo powiedziane bo musimy za jakies 7 godzin juz byc na lodzie ;-) PF Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_ce Re: FINAŁ 22.04.07, 15:35 po 5 endach 5:4 prowadzą obrońcy tytułu, a w meczu o 3 miejsce wygrywają Gliwiczanie 6:2 :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_ce Re: FINAŁ 22.04.07, 15:46 Media Mix 7:4 Yeti MIX Gliwice 6:4 ŚKC Skip Mix (po 6 endach chyba :P ) Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_ce Re: FINAŁ 22.04.07, 16:44 Yeti MISTRZEM! Gratulacje! wygrali 9:7. brąz już praktycznie pewny dla drużyny Arka Sypnia. W ostatnim endzie prowadzi 10:6 i już musi się pozbyć tylko 1 kamienia przeciwnika:) Brąz ponownie w Gliwicach:D BRAWO! Odpowiedz Link Zgłoś
damiahn Re: FINAŁ 22.04.07, 17:13 Również gratulacje... :) chwała zwyciężonym i przegranym... (no dobra - wiem, że to to samo... :D ), no nic Marta, czas się przesunąć w ławce, nadeszły "młode wilki"... ;D Pozdro dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
skip_yeti Re: FINAŁ 22.04.07, 20:14 > nadeszły "młode wilki"... ;D Pozdro dla wszystkich młode co?, znaczy co wilki?? to chyba tylko Arek Sypien sie łapie :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hit_and_roll Re: FINAŁ 22.04.07, 17:20 Gratulacje dla nowych Mistrzów Polski CCC "Amber Yeti"! Bilans meczy 5-0 mówi sam za siebie... :) Gratulacje dla wicemistrzów z Media Mix - mistrzowski hat-trick był bardzo blisko, a gdy dotarliście do finałowej ósemki rzutem na taśmę przypomniały mi się pierwsze MPM w Katowicach... jednak tym razem koniec nieco był inny, ale trzeci finał z rzędu też ma swoją wagę, zresztą tak samo jak srebro. Gratulacje dla AZS "MIX" Gliwice - po pierwszej porażce 0:7 wyciągnęliście wnioski i w decydującym o medalu meczu byliście górą... - Respect! :) ŚKC "Skip MIX" - kolejny progres mimo wszystko... tak blisko jeszcze nie było, dzięki za wielkie emocje :) ŚKC "Miks z Wisienką" - emocje były, czego zabrakło pewnie wiecie sami... Dzięki! Za rok przynajmniej już pewne miejsce w finałach :) I pozdrowienia dla wszystkich uczestników :) Sezon seniorski 2006/2007 uważam za zamknięty :))) K>B> Odpowiedz Link Zgłoś
hit_and_roll Re: FINAŁ 22.04.07, 17:28 mała korekta do mojego posta, oczywiście w przypadku pierwszej porazki AZS MIX miało byc 8:7 a nie 0:7 :) Odpowiedz Link Zgłoś
skip_yeti Heracless Classic Płońsk Aperitiff !!! 22.04.07, 20:19 W zasadzie to tytlko pozdro dla wszystkich bo co bym nie napisal to i tak bez sensu :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
pfrynia Re: Heracless Classic Płońsk Aperitiff !!! 22.04.07, 21:12 Raz jeszcze gratulacje dla zwycięzców! Powodzenia w Madrycie. Czeka Was naprawdę duża przygoda. Dzięki KWAK-i za postawę fair play. Ufff emocji było co niemiara i dawno żaden turniej nie dał mi tyle w kość co te mistrzostwa. Do zobaczenia w następnym sezonie! Odpowiedz Link Zgłoś
piekielny2 Re: Heracless Classic Płońsk Aperitiff !!! 22.04.07, 21:42 Wielkie gratulacja dla drużyny Yetich!!! Cieszymy się ze mieliśmy okazję w pierwszym meczu zmierzyć się z mistrzami :))Żałujemy że nie mogliśmy złożyć Wam gratulacji osobiście. Wierzymy że będziecie nas godnie reprezentować w Madrycie (nie żałujcie sobie piwa:) ale nie róbcie sobie drinków na obiektach sportowych ;)!! Pozdrowienia dla całej drużyny!! Demony Curlingu. P.S Rałaf Janowski najlepszy curler Polski!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
wisieneczka1 Re: Heracless Classic Płońsk Aperitiff !!! 22.04.07, 21:49 gratulacje dla Yetich i pozostałych medalistów :D tia, nie pijcie piwa na trybunach, ani nawet nie trzymajcie zamkniętych puszek na schodach ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
skip_yeti Re: Heracless Classic Płońsk Aperitiff !!! 22.04.07, 22:52 sory za ochrone torwaru, ale znam ich juz te pare lat i nie moge sie przyzwyczaic :/ ciekawe jak wpuszczaja rolbiarzy, ktorzy maja na starcie ze 2 promile Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_mcc Re: Heracless Classic Płońsk Aperitiff !!! 22.04.07, 22:53 nie no, po prostu obsługa nie czuje ducha curlingu :-))))))))))))))) pozdrowienia dla wszystkich uczestników, a w szczególności dla Targetu i Wisienek:)) szkoda, ze nie zagraliśmy z wami :(( mogło by być smiesznie (szczególnie na torze A). zobaczymy, czy za rok bedzie nam dane sie spotkać:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_cocktail GRATULACJE! 22.04.07, 23:20 CCC najlepszym klubem jest! Najlepszym klubem jest! Najlepszym klubem jest! Gratulacje dla CCC Amber Yeti! :-)) Dla Kasi, Wojtka, Gosi i Rafała! Moc była z Wami! Uściski x 1000. Odpowiedz Link Zgłoś
curling_girl Re: Finał mikstów - start 23.04.07, 11:18 Gratuluję medalistom, dziękuję wszystkim za wspólnie spędzony czas na trybunach i na lodzie, itd. Sezon sie skonczyl, coz, troszkę smutno :( do zobaczenia wszystkim w nastepnym sezonie. Ela P.S. "Pani na schodach, zapraszam do wyjścia :)" Odpowiedz Link Zgłoś
ccckb Re: Finał mikstów - start 23.04.07, 19:54 Yeti!!!!!! BRAVO! Zaczęło sie w 2004... Długa historia i zakończona powodzeniem! :))))))))) Tak za Kasią, CCC najlepszym..... Media Mix - Wam jak zwykle dziękuję za bardzo emocjonujacy mecz :-) i prosze Was, napiszcie kiedyś książkę... no choc opowiadanie o Waszej drodze na tych Mistrzostwach!!! Dla przyszłych pokoleń i dla tych co szybko traca wiarę! I WIELKIE DZIEKI dla całej drużyny ŚKC MIX. Basiula, Maciula, Ziemula, Maciula - Pamietajcie, co by sie nie działo, zawsze można posłuchać Bee Gees! :-))) Krysia Odpowiedz Link Zgłoś
msfmcc Re: Finał mikstów - start 24.04.07, 17:17 Masz rację Krysiu, o książce powoli zaczynamy myśleć ;-))) I to nie tylko o drodze na TYCH mistrzostwach, ale z pierwszych i drugich też by było co wrzucić ;-)) Dzięki wszystkim naszym przeciwnikom za piękne mecze, za emocje do końca - z siedmiu rozegranych przez nas spotkań, 6 rozstrzygało się w ostatnim zagraniu. To dopiero curling! Gratulacje dla Yeti i powodzenia na EMCC!!!!! Będę trzymać kciuki!!! Do SKIP MIX: walka jak zwykle zacięta, grać z Wami to prawdziwa przyjemność. Mam tylko nadzieję, że skoro rok temu spotkaliśmy się w ćwierćfinale, w tym roku w półfinale, to za rok.... czeka nas finał ;-))) I wreszcie najważniejsze: gratulacje i wyrazy szacunku za grę fair dla KWAKÓW. Pokazaliście klasę!!!!!! A teraz wszystkim udanego odpoczynku od lodowych zmagań i do zobaczenia w przyszłym sezonie Marta Odpowiedz Link Zgłoś
hopp-schwiiz Re: Finał mikstów - start 23.04.07, 20:39 dokładnie to co Ela :D ale inny PS. :D "Pan jest rudy. Zapraszam do wyjścia." :D Odpowiedz Link Zgłoś
aga.ogrodniczek Re: Finał mikstów - start 24.04.07, 09:06 GRATULACJĘ DLA WSZYSTKICH MEDALISTÓW Podziekowania dla wszystkich za wspólnie spedzony czas i do zobaczenia w przyszłym sezonie > P.S. "Pani na schodach, zapraszam do wyjścia :)" no tak ochrona na torwarze jest jaka jest kazdy widział. zostałam "kryminalistką" ciekawe czy mnie bedą wpuszczać na treningi;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
skip_yeti Re: Finał mikstów - start 24.04.07, 09:57 Trafisz na "liste Basi", a twoje zdjecie bedzie nad wejsciem z napisem "ta pani nie wchodzi" Ale nie przejmuj sie, wejscie dla kryminalistow jest przy rolbie :) Odpowiedz Link Zgłoś
zielgora refleksjie, .... 24.04.07, 11:17 Dziękuje wszystkim i przepraszam za czasami nerwowe chwile... Cóż... nie wiem czemu mecze 8endowe trwały po 2,5h średnio, gdzie zawsze mieścimy się w 2h... Do tego dochodzi brak, na stałe, obsługi technicznej... czym i ja musiałem się zając... wszystko to spowodowało ograniczenie czasowe na przygotowywanie planu rozgrywek na następne kolejki... Ale z Magdą robiliśmy wszystko aby mecze nie kończyły się późnią porą (bardzo późną)... Występowały nerwy i za nie przepraszam wszystkich... Udało się te mistrzostwa przeprowadzić, mino wszystko dobrze, ale po nich musimy wyciągnąć kolejne wnioski... W Toruniu i Gliwicach były osoby, przez cały czas, na które mogłem liczyć w sprawie przygotowania lodu... w Warszawie na moją głowę, ręce i plecy doszły kolejne zmartwienia... Co do „nieporozumień” to uważam, ba -wiem, że z Magdą przeprowadziliśmy cały Turniej zgodnie z Regulaminami... Wszystkie uwagi, szczególnie te dotyczące grania na poszczególnych torach, były niesprawiedliwe względem nas, natomiast niedzielna zmiana układu gier w grupie 6-13 wynikła z niedopatrzenia (mało czasu; czytaj wyżej) na szczęście udało się ten mały błąd wyłapać w odpowiednim czasie.... Gratuluję medalistom... Dziękuję wam wszystkim za uśmiech, miłe słowa, wsparcie, dobrą zabawę... Dziękuje Magdzie za nieoceniona pomoc, Marcinowi za pracę w biurze.... Kazikowi i Piotrkowi za pomoc przy lodzie, gdyby nie wy... (nie) wychodzilibyśmy z lodowiska... Jeszcze raz przepraszam wszystkich których uraziłem... Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
damiahn Re: refleksjie, .... 25.04.07, 00:00 ja oczywiście tylko dodam, że mimo wszystko... najlepszym klubem jest... :D samo się wie... :D ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hit_and_roll Re: refleksjie, .... 25.04.07, 01:31 No ba :D Co wersja oryginalna to oryginalna, brzmi najlepiej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zielgora Re: refleksjie, .... 25.04.07, 09:10 dodam też od siebie, że na trybunach dało sie słyszeć: "ŚKC, to nie jest polski klub, to nie jest polski klub!!..." cytuje bo słyszałem ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_mcc Re: refleksjie, .... 25.04.07, 10:10 tez to słyszałam...ale nie bede donosić, kto to spiewał :)))) ale wtedy na trybunach było bardzo fajnie...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
pfrynia Re: refleksjie, .... 25.04.07, 12:52 a w ogole to MCC tez sie dobrze rymuje no i wystarczy spojrzec na ranking ktory jest na curling.pl ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
skip_yeti Re: refleksjie, .... 25.04.07, 14:45 zrobilem sobie takie male porownanie (MP seniorow i mikstow) Slaska (Gliwice, Katowice, Ruda itd) z Warszawa i co mi wyszlo: Medale (na 9 mozliwych): Slask 5 - Wawa 4, ale wiecej zlotych Miejsca w pierszej szostce(na 18 mozliwych): Slask 9 - Wawa 8 jedno zabral Sopot Szukajac glebiej tez by sie pewnie niewiele zmienilo, czyli na ten sezon jest remis ze wskazaniem na slask Odpowiedz Link Zgłoś
kiuru Re: refleksjie, .... 25.04.07, 15:47 Jak juz wszyscy tak licza to ja tez cos dodam. Policzylam ranking miejsc z 4 lat 2004-2007) przyznajac 6 punktow zwyciezcy i 1 za 6 miejsce. Wyszlo mi tak: Media - 76 ŚKC - 64 CCC - 50 Gliwice - 10 Krynica - 9 Piechowice - 8 Kraków - 5 Sopot - 3 Ruda - 2 Łódź - 1 Jakby komus chcialo sie sprawdzic byloby super. Moglam sie pomylic, bo wszystkie wyniki spisywalam " z głowy". Marianna Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_mcc Re: refleksjie, .... 25.04.07, 17:28 nie chce mi sie liczyć- wierze na słowo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
hopp-schwiiz Zdjęcia 25.04.07, 20:52 tradycyjnie już :D moje i Digsa, jak ktoś jeszcze ma, to niech gdzieś wrzuci www.pixbox.se/usr_show_id47552_page0_order1.html Odpowiedz Link Zgłoś
tish_jedyna Re: Zdjęcia 25.04.07, 21:25 Rozwaliło mnie to zdjęcie: www.pixbox.se/pic_show_id9450870.html :))) Odpowiedz Link Zgłoś
curling_girl Re: Zdjęcia 25.04.07, 21:26 hihi, nasza klubowa Samara ^^ Asi został tylko jeden dzień życia :) Odpowiedz Link Zgłoś
jo.sowa Re: Zdjęcia 25.04.07, 21:29 calkiem o tym zapomnialam :P:P:P chyba mnie jutro nie bedzie na treningu ;-) mamy caly filmik wydostajacej sie Samary :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
dokens Re: refleksjie, .... 27.04.07, 00:56 Jako "częściowo bierny" uczestnik "przed tygodniowego" turnieju wyrażam podziękowania: - AZS-iakom ...... z Gliwic........ no i z Łodzi - dla organizatorów za miłą atmosferę...... dość komfortową temperaturę w hali, która pozwoliła mi obserwować prawie wszystkie mecze.... - ŚKC "Pszczółka Maja" Skip MIX ...... - Hubert - ..... hm za co ...???.... za częste wizyty na trybunach "w czasie pracy" - wszystkim przyjaciołom z lodowiska........ równie miło jest uczestniczyć w zawodach, których się nie gra :) Z licem tęskniącym za końcem sezonu...... pozdrawia Piotr kurczak za mną chodzi....... Odpowiedz Link Zgłoś
curling_girl Filmik :D 27.04.07, 00:48 po obejrzeniu tego filmu zostanie Ci 7 dni życia... :) www.youtube.com/watch?v=fdMxI5Stuts Odpowiedz Link Zgłoś
hit_and_roll Re: Filmik :D 27.04.07, 01:45 :D :D :D Ale jazda!! :))))) Dobrze że Odpowiedz Link Zgłoś
hit_and_roll Re: Filmik :D 27.04.07, 01:46 Dobrze że.... takie studnie tylko gdzieś pomiędzy Warszawą a Gliwicami można znaleźć :) Digs kandydatką do Oscara!! :))) P.S. Jak to curlerki po sezonie szybko umieją zmienić profesję ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
jo.sowa Re: Filmik :D 27.04.07, 06:34 profesje zmieniłysmy jeszcze przed koncem sezonu:D:D sevendays!!:P Odpowiedz Link Zgłoś
justynazalewska Re: Filmik :D 27.04.07, 11:46 Ja już przyznaje oscara :) hi hi hi dobre :D Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
wisieneczka1 Re: Filmik :D 27.04.07, 13:53 zostało mi 7 dni życia, to spoko, akurat mam długi weekend ;P Odpowiedz Link Zgłoś
hopp-schwiiz Re: Filmik :D 27.04.07, 14:36 jak mi się uda, to podłożę jeszcze muzyczkę z The Ring w tło :D Odpowiedz Link Zgłoś
matik911 Re: Filmik :D 27.04.07, 15:43 no no no... Digsu robi karierę :D filmik pozytywny :p ide wykorzystac moje 7 dni zycia haha pozdrawiam do zobaczenia w nastepnym sezonie :) Odpowiedz Link Zgłoś
tish_jedyna Re: Filmik :D 27.04.07, 19:49 Aż tyle??? I co ja mam robić przez tyle czasu, hę? ;)) Będę oglądać ten filmik, bo jest równie powalający jak zdjęcie. :D Odpowiedz Link Zgłoś